Cum să sărbătorim ziua anzac

Ziua ANZAC (Corpul Armatei din Australia și Noua Zeelandă) este în cinstea tuturor Zeelanders Australian și Nou care au murit în WW1 în Gallipoli, 1915. Este sărbătorită pe 25 aprilie și este foarte asemănătoare cu ocaziile ca și Ziua Veteranului. După WW2, Ziua Anzac a fost marcată pentru a onora toți australienii și Noua Zeelanderi ale căror vieți au fost pierdute în toate operațiunile militare.

Pași

  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 1
1. Aflați ce au fost părțile din Australia și Noua Zeelandă în WW1 și WW2. Dacă sunteți un educator, ați putea întreba un profesor de istorie să-i învețe pe elevi, fie că ai putea să o faci singur.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 2
    2. Participați la un serviciu de zori. Dacă nu puteți participa, puteți viziona videoclipuri ale serviciilor anterioare și de zori prezente. Aceste servicii sunt organizate la memorii de război și baze militare din Australian și Noua Zeelandă. Serviciul Dawn este o reamintire a aterizării zoriilor din Gallipoli. Înainte de serviciul de zori, poate exista o prezentare de diapozitive, citirile de jurnal și fragmente de litere, citirea conturilor emotive și apoi două minute de tăcere. Serviciul de zori în sine poate constă din numeroase statui și monumente deschise, cum ar fi mormântul soldatului australian necunoscut și sala de memorie.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 3
    3. Participați la o ceremonie națională de Ziua Anzac. Dacă nu puteți participa, vizionați videoclipuri ale evenimentelor din trecutul și ceremoniile actuale. O adresă comemorativă va fi dată. Memorii vor fi deschise după aceea, iar imnurile și rugăciunile vor fi cântate.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 4
    4. Ascultați sau citiți câteva discursuri anterioare sau prezente date.Ați putea chiar să memorați citate importante și pasaje.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 5
    5. Luați un tur de luptă dacă sunteți în sau puteți merge în Australia sau Europa.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 6
    6. Uită-te la niște poze. Există numeroase imagini ale soldaților australian și din Noua Zeelandă în războaie.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua ANZAC Pasul 7
    7. Face biscuiți Anzac. Ele sunt, de asemenea, numite biscuiții soldatului pentru că erau o capsă principală în dietele soldaților Anzac.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Anzacului Pasul 8
    8. Face pavilioane. Puteți face steagurile naționale atât din Noua Zeelandă, cât și din Australia. Fii atent - steagurile sunt foarte asemănătoare cu cealaltă.
  • sfaturi

    Mai multe ceremonii de peste mări sunt organizate în altă parte, cum ar fi în Anglia sau Irlanda.
  • Sărbătoarea publică este de obicei în cea mai apropiată de luni până la 25 aprilie Noua Zeelandă.
  • Avertizări

    Unii oameni sunt împotriva zilei Anzac și refuză să o sărbătorească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar