Cum să sunați din australia din noua zeelandă

Thiste parere cum să sunați la un număr de telefon australian din Noua Zeelandă.Apelarea Australiei din Noua Zeelandă este un proces rapid și ușor. Puteți efectua apelul de pe telefonul fix sau telefonul mobil.De asemenea, puteți utiliza o altă opțiune de comunicare, cum ar fi aplicațiile de mesagerie video, cardurile de apelare sau serviciile VOIP.

Pași

Metoda 1 din 2:
Apelarea de pe un telefon fix sau telefon mobil
  1. Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 1
1. Formați codul de ieșire al Noua Zeelandă, care este 00. Acest număr vă permite să plasați un apel în afara Noua Zeelandă. Se numește uneori "codul internațional de acces" sau "Codul internațional de apelare directă". Utilizați "00" ca primele 2 cifre ale numărului de telefon.
  • Verificați ora în Australia pentru a face ca acesta să fie convenabil pentru ambele părți. Australia are 3 zone diferite de timp. Încercați să vă prezentați apelul astfel încât să fie la un moment convenabil pentru dvs. și pentru receptor. Melbourne, Brisbane și Sydney sunt la 2 ore în spatele timpului Noua Zeelandă.Perth este la 5 ore în spatele timpului Noua Zeelandă.
  • Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 2
    2. Dial Codul țării din Australia, care este 61. Acest cod vă permite să conectați apelul dvs. din Noua Zeelandă în Australia. Dial Codul țării din Australia (61) După apelarea codului de ieșire din Noua Zeelandă.
  • Până în prezent, numărul tău pe care l-ai format ar trebui să fie "00-61".
  • Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 3
    3. Introduceți codul Australian / City (fără "0"). Codul zonei / orasului este de 1-2 cifre lungi și vă va restrânge apelul geografic în Australia. Codurile din orașul australian / zona încep cu un zero (i.G. 04, 07, 02). ZERO ar trebui să fie formată numai la apelarea din Australia. Apelurile internaționale ar trebui să ignore "0" și doar formați al doilea număr.
  • De exemplu, dacă zona / codul orașului pe care îl sunați este "07," Ai apela doar "7."
  • Codurile din orașul / zona australiene sunt după cum urmează: Toate telefoanele mobile = (0) 4, Teritoriul de capital (Sydney, Canberra} = (0) 2, Victoria și Tasmania = (0) 3, Queensland (Brisbane) = (0) 7 , Central și Vest (Perth, Adelaide, Darwin) = (0) 8
  • Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 4
    4. Formați numărul local de telefon de 8 cifre.. Acesta este numărul de telefon local al persoanei sau al afacerii pe care le contactați. Dacă nu cunoașteți numărul, cereți-l prin intermediul social media / e-mail (pentru un număr de contact personal) sau printr-o căutare online (pentru o afacere sau o organizație).
  • Numărul ar trebui să arate similar cu "00-61-4-5555-5555."
  • Imagine intitulată Call Australia din Noua Zeelandă Pasul 5
    5. Atingeți
    Imagine intitulată Android7Call.jpg
    (numai telefonul mobil).Dacă utilizați un telefon mobil, atingeți pictograma care seamănă cu un receptor de telefon pentru a plasa apelul.
  • Verificați planul dvs. de telefon mobil pentru a vedea dacă aveți apeluri gratuite către Australia. Multe companii de telefonie populare oferă apeluri gratuite sau ieftine către Australia de la telefoanele mobile.
  • Metoda 2 din 2:
    Explorarea metodelor alternative de apel
    1. Imagine intitulată Call Australia din Noua Zeelandă Pasul 5
    1. Utilizați aplicații online de mesagerie video pentru a vorbi gratuit. Dacă vă sunați la un prieten, luați în considerare cererea de chat video cu dvs. în schimb. Multe site-uri sociale și aplicații oferă acest serviciu gratuit. Veți vedea reciproc, precum și vorbiți.Pentru a vă conecta, ambele părți vor trebui să aibă aplicația instalată pe telefonul mobil sau pe computer. Adăugați persoana ca contact și apăsați pe numele persoanei în aplicație pentru a efectua apelul.Apoi atingeți pictograma camerei video pentru a efectua un apel video.
    • Aplicațiile populare de mesagerie video includ Zoom, Viber, Skype, Whatsapp, și Facebook Messenger.Aceste aplicații pot fi găsite în magazinul Google Play pentru telefoanele Android și tabletele sau App Store pentru iPhone și iPad-uri.
    • Asigurați-vă că amândoi aveți o conexiune bună la Internet, astfel încât apelul să nu taie sau să piardă pierderea de experiență video / audio.
  • Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 6
    2. Efectuați apelul cu o aplicație online de mesagerie audio. Apelarea audio funcționează la fel ca și mesageria video, dar camera este dezactivată. Aceasta este o opțiune bună dacă internetul dvs. nu este suficient de rapid pentru a apela video. Ambele părți vor trebui să instaleze aplicația pentru conectare. Faceți clic pe numele persoanei din aplicație pentru a efectua apelul.
  • Majoritatea aplicațiilor care sunt capabile să facă un apel video pot, de asemenea, apeluri numai audio.Trebuie doar să opriți camera când faceți un apel.
  • Imagine intitulată Apel Australia din Noua Zeelandă Pasul 7
    3. Efectuați apelul cu un furnizor VoIP pentru a reduce taxele. Aplicațiile Voice Over Internet Protocol (VoIP) vă permit să apelați în străinătate pentru un preț mai ieftin decât multe companii de telefonie. Aceste aplicații sunt oferite de companii precum Skype, Viber, voce Google, și Whatsapp.
  • Formați numărul complet de telefon, inclusiv toate codurile, atunci când faceți apel la un furnizor VOIP.
  • Aceste aplicații pot fi găsite pe App Store (Apple Dispozitive) sau Google Play (Dispozitive Android).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar