Cum să sunați la noua zeelandă

Thiswill vă învață cum să formați corect un număr de Noua Zeelandă. Apelarea unui număr Noua Zeelandă este simplă - trebuie doar să vă asigurați că includeți codul de ieșire al țării dvs., codul de țară pentru Noua Zeelandă și codul corespunzător al zonei înainte de numărul pe care îl apelați pentru a trece prin apel. Nu vă faceți griji - vă vom merge prin fiecare pas de mai jos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea unui apel telefonic internațional către Noua Zeelandă
  1. Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 1
1. Luați în considerare fusul orar. Fusul orar al Noua Zeelandă este GMT + 12. Aceasta înseamnă că se desfășoară cu 12 ore înainte de ora Regatului Unit, cu 17 ore înaintea New York și cu 2 ore înainte de Sydney. Încercați să evitați să sunați în mijlocul nopții.
  • Noua Zeelandă este pe GMT + 13 în loc de sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii aprilie, din cauza timpului de economisire a zilei în emisfera sudică.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să calculați timpul în Noua Zeelandă, Uită-te online.
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 2
    2. Formați codul de ieșire al țării dvs. De asemenea, numit un cod internațional de acces, aceasta semnalează linia telefonică pe care urmează să o formați la un număr internațional. Utilizați codul de ieșire pentru țara în care vă aflați în prezent, nu pentru țara dvs. de origine.
  • În India, Regatul Unit și multe alte țări, codul este 00. Încercați acest lucru dacă nu doriți să căutați codul sau nu puteți găsi unul pentru locația dvs. curentă.
  • În Statele Unite și Canada, codul este 011.
  • În Australia, codul este 0011.
  • Căutați codurile de ieșire ale unei alte țări Pe acest site. Dacă sunt listate mai multe coduri de ieșire, va trebui să formați unul pentru transportatorul dvs. de apel internațional sau compania care oferă planul de apelare al telefonului.
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 3
    3. Apelați 64. Introduceți 64, codul țării pentru Noua Zeelandă. Acest lucru este același, indiferent de locul în care vă sunați.
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 4
    4. Formați codul zonal sau codul mobil pentru persoana pe care intenționați să o formați, sări peste zero inițial. Codul zonei direcționează apelul dvs. către o anumită regiune a Noua Zeelandă sau la un anumit transportator de telefon mobil. Dacă codul de zonă pe care vi se administrează începe cu un zero, faceți nu introduceți-l - acesta este "codul trunchiului" utilizate numai pentru apelurile efectuate în Noua Zeelandă. Dacă numărul de telefon pe care îl aveți pentru contactul dvs. este de 8 până la 10 cifre lung (care nu include un zero inițial), codul zonal este deja inclus. În caz contrar, căutați locația dvs. de contact pe această listă de coduri de zonă sau căutați numele orașului și codul zonei online:
  • Pentru telefoanele mobile, va trebui să cunoașteți furnizorul dvs. de telefon mobil al contactului dvs. Puteți căuta apoi codul mobil al companiei Făcând clic pe acest link.
  • 3: Christchurch, Dunedin, Invercargill, Nelson, Timaru, Westport
  • 4: Wellington
  • 6: Napier, Hastings, New Plymouth, Palmerston Nord
  • 7: Hamilton, Rotorua și Tauranga
  • 9: Auckland și Whangarei
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 5
    5. Formați numărul de telefon de 7 cifre. Formați numărul de telefon de 7 cifre al contactului pe care încercați să îl apelați. Dacă apelul telefonic începe să treacă înainte de a termina apelarea, este posibil să fi făcut o greșeală. Închideți și încercați din nou, sau vedeți secțiunea Depanare.
  • Dacă numărul de telefon are o lungime de 8 sau mai multe cifre, acesta poate avea codul de zonă inclus. Asigurați-vă că nu introduceți codul zorilor de două ori.
  • Metoda 2 din 2:
    Depanare
    1. Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 6
    1. Dacă utilizați a "voce peste internet" Service, încercați să săriți codul de ieșire. Unele servicii VoIP, sau protocol vocal pe Internet, vă permit să efectuați apeluri internaționale fără a include codul de ieșire al țării dvs. Încercați să introduceți numărul așa cum este descris mai sus, dar fără a apela codul de ieșire.
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 7
    2. Asigurați-vă că apelurile internaționale sunt activate pe planul dvs. de telefon. Planul dvs. de telefon poate bloca apelurile internaționale. Dacă nu se vor efectua apeluri telefonice internaționale, este posibil să fie necesar să vă sunați compania și să vă modificați detaliile planului.
  • Rețineți că apelurile internaționale sunt, de obicei, mai scumpe decât apelurile locale sau în țară. Dacă intenționați să efectuați frecvent apeluri internaționale, este posibil să doriți să alegeți un plan care are o rată internațională de preț redusă.
  • Imagine intitulată Apelați Noua Zeelandă Pasul 8
    3. Găsiți alte metode de contact dacă un număr gratuit nu va trece prin. Numerele gratuite în Noua Zeelandă încep cu 508 sau 800 (0508 sau 0800 dacă se formează în Noua Zeelandă). Deoarece aceste apeluri nu sunt gratuite pentru clienții internaționali, multe companii blochează apelurile internaționale pe numerele lor gratuite. Încercați să contactați compania prin e-mail sau să vedeți dacă puteți găsi un număr regulat pentru ele care nu începe cu un cod gratuit.
  • sfaturi

    Pentru a economisi bani pe apeluri internaționale, încercați să utilizați Voice-supra-internet sau servicii de apel VoIP, Un card de apelare preplătită internațional, un serviciu de callback sau un program de rată specială printr-un transportator internațional de apeluri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar