Cum de a forța becurile în interior

Dacă vremea răcită de iarnă este în jos, adăugând câteva flori în interiorul vă poate înclina cu adevărat. Forțarea becurilor în interior este o modalitate excelentă de a păstra flori de primăvară chiar pe blatul dvs. pe tot parcursul anului! Cu consumabilele potrivite și un pic de răbdare, puteți face flori înfloritoare în doar câteva luni.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Când ar trebui să începeți să forțați becurile?
  1. Imagine intitulată Forța Becuri în interior Pasul 1
1. Forțați-vă bulbilor imediat ce se găsesc vremea rece. Florile bulbului nu fac bine în timpul temperaturilor reci de iarnă. De îndată ce vremea începe să se răcească, apucați consumabilele de ghivece și începeți să vă forțați bulbii în interior. Le puteți păstra într-o oală în interiorul iernii, apoi le transplați în afară în primăvară.
  • Realist, puteți forța becurile în interior în orice moment al anului. Cu toate acestea, este cel mai mult sens să o facă în timpul iernii, deoarece nu pot crește afară.
Întrebarea 2 din 6:
Ce tipuri de becuri puteți forța în interior?
  1. Imagine intitulată Becuri de forță în interior Pasul 2
1. Puteți forța orice bec cu flori de primăvară în interior. Cu toate acestea, unele sunt mai dificile decât altele. Hyacinții și narcisele sunt unele dintre cele mai ușoare becuri pentru a lucra, în timp ce lalelele pot fi puțin mai dure. Crocus, Hyacinth de struguri, Snowdrops, Caladiu și Amaryllis sunt și opțiuni bune.
  • Când cumpărați becuri de flori, căutați becuri mari, bine, care sunt libere de mucegai și mucegai.
  • Pepinierele sunt locuri minunate pentru a cumpăra becuri.
Întrebarea 3 din 6:
Cum plantați becurile în sol?
  1. Imagine intitulată Becuri de forță în interior Pasul 3
1. Umpleți o oală 1/3 din calea plină cu solul. Alegeți o garnitură de lut sau din plastic cu găuri de drenaj care sunt de cel puțin 6 cm (15 cm) adâncime. Umpleți-l aproximativ 1/3 din calea în sus cu un sol comercial de la un magazin de aprovizionare în grădină.
  • 2. Stați becurile în sol. Punctul de rădăcină păroasă a becurilor în sol cu ​​capetele îndreptate în sus. Într-o oală de 6 in (15 cm), puteți planta aproximativ 6 becuri de lalele, 6 becuri Daffodil, 3 becuri de zaminare sau 15 becuri crocus.
  • 3. Acoperiți bulbii cu pământ. Luați-vă solul de ghivece și se toarnă cu grijă în jurul bulbilor, asigurându-vă că rămân în poziție verticală. Păstrați turnarea până când vârful becurilor abia lipiți din sol. Atingeți vasul de pe pământ pentru a îndepărta solul de ghivece, apoi apăsați bulbii până când solul este umed.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cât timp îți îmbraci becurile?
    1. Imagine intitulată Forța Becuri în interior Pasul 6
    1. Răciți bulbii timp de 12 până la 14 săptămâni. Găsiți un loc în casa dvs. care este între 35 și 48 ° F (2 până la 9 ° C), ca un garaj, un frigider sau un subsol. Puneți vasele în zona de răcire și lăsați-le acolo pentru a simula vremea rece de iarnă pe care becurile ar trece în mod normal.
    • Dacă vă puneți bulbii în frigider, acoperiți vasele cu pungi de plastic care au câteva găuri de aer perked în ele.
    • Apă becurile la fiecare câteva zile pentru a menține solul umed.
    Întrebarea 5 din 6:
    Cum forțezi bulbii la flori?
    1. Imagine intitulată Forța Becuri în interior Pasul 7
    1. Plasați becurile într-un loc însorit după depozitare la rece. Schimbarea temperaturii va forța florile dvs. să înceapă înflorirea. Aduceți-vă vasele înăuntru și încercați să le păstrați în jur de 50 până la 60 ° F (10 până la 16 ° C). În 3 până la 4 săptămâni, becurile dvs. vor flori!
    • Dacă doriți să aveți flori pe tot parcursul anului, încercați să vă plantați becurile la câteva săptămâni. În acest fel, le puteți aduce în fiecare câteva săptămâni pentru o gamă continuă de flori.
    • Pentru a vă prelungi timpul înflorit, mutați florile într-un loc răcoros în casă în fiecare noapte. Va simula perioada naturală de floare a unei flori și o va face să înflorească mai mult timp.
    Întrebarea 6 din 6:
    Vor fi forțate bulbii să înflorească din nou?
    1. Imagine intitulată Becuri de forță în interior Pasul 8
    1. Nu, de obicei, nu vor. Becurile forțate în interior sunt, de obicei, un proces de lucru - când floarea moare, puteți scoate becul și aruncați-l în grămada de compost. Daffodils sunt o singură excepție de la această regulă: puteți salva bulbii prin plantarea lor în aer liber în pământ.
    • Becurile sunt destul de ieftine, deci nu vă va costa prea mult să le înlocuiți în fiecare an.

    sfaturi

    Dacă vă plantați bulbilor în ghivece utilizate, spălați ghivecele cu apă fierbinte, mai întâi pentru a îndepărta dăunătorii și ciuperci.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar