Cum se îmbracă ca o fată de țară

Fie că vă străduiți pentru autenticitate, vizitați spațiile largi deschise ale Americii din mediul rural sau pur și simplu doriți să injectați un nou sentiment de stil în uzura dvs. zilnică, adoptarea stilului de fată a țării poate fi distractiv, eliberând și simplu de maestru. Urmați acești pași pentru a arăta ca și cum ați păcăli chiar de pe setul de Nashville.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înainte de a începe
Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 1
Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 1
1. Determinați motivele pentru adoptarea unui stil de țară. Aveți nevoie de un stil mai utilitar, funcțional? Preferați un aspect sexier pentru a lovi circuitul clubului? Este sănătatea rochiei de țară care se potrivește personalității voastre? Știind ce intențiile voastre vă vor ajuta să vă personalizați dulapul.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 2
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 2
    2. Începeți mici. Un vârf diferit, niște cizme noi sau fusta dreaptă vă va pune pe calea cea bună. Poate fi jarring să adopte un nou aspect peste noapte. Ușurința în ea, experimentați pentru a afla ce funcționează pentru dvs. și ce ar trebui lăsat în rackul de vânzare.
  • Metoda 2 din 3:
    Construind costumul
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 3
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară pas 3
    1. Alegeți o schemă de culori. Stilul de țară utilizează o mulțime de roșii și blues. Culorile mai ușoare sunt de obicei mai bune într-un climat însorit. Piele brună este adesea mai bună decât negru. Meci, dar creați contrastul. Dacă este necesar, utilizați o roată de culoare pentru a determina ce funcționează cel mai bine.
    • Nuanțele mai întunecate sunt mai puțin potrivite pentru climatul cald, dar ascunde bine murdăria. Planificați în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 4
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 4
    2. Purtați un top simplu, ocazional. Un tee colorat simplu sau un top Buton-Down-Down sunt simple și eficiente. Lungimea manșonului, a gâtului și a materialului sunt toți factorii care trebuie luați în considerare. Topurile femeilor sunt foarte variabile și puteți să vă arătați cât mai mult sau mai puțin piele, după cum este necesar pentru a vă potrivi stilului individual.
  • Pentru cowgirl-ul încercat și adevărat, nimic nu bate un cămașă de tip snap-buton sau o cămașă de culoare roșie și albă. Graficele pot fi elegante, dar alegeți un design cu atenție și nu faceți greșeala de a presupune că un logo de bere sau un steag de confederat face automat țara purtătoare.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 5
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 5
    3. Puneți o pereche bună de blugi. Nimic nu spune țara destul de ca denim albastru. Blugi tăiate drept sau boot funcționează cel mai bine. Levi și Wrangler sunt branduri occidentale clasice care nu vor rupe banca. Filetul de aur sau albă completează o pereche bună. Evitați elaborarea design-urilor flashy. Jeans cu creșteri mai mici sunt o alegere sigură. Ridicările ridicate sunt mai tradiționale și dificil de retras într-un cadru non-locul de muncă.
  • Pentru o zi de vară deosebit de caldă, optați pentru o pereche de pantaloni scurți de jean.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 6
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 6
    4. Încercați pe o rochie sau o fusta. Bomboanele subțiri de bumbac sau bumbac vor fi cele mai versatile, dar Denim funcționează și aici și pot fi foarte tradiționale. Lumina, bronzul sau culorile palide sunt sigure. Modelele florale funcționează, de asemenea, bine. Fustele ar trebui să oprească un centimetru sau două scurte de genunchi, dar pot merge ocazional mai mult. Rochii lungi de vară pot fi utile într-o zi cu vânt.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 7
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 7
    5. Purtați cizmele. Nu există nici o înlocuire pentru cizmele de cowboy. Tocurile sunt pur și simplu prea împovărătoare pentru încercarea de a naviga prin câmpurile de gunoi uscat. Este dificil să mergeți în neregulă cu culoarea și stilul: înalte, scurte, cataramă, fără cataramă, ornate sau broderie minimă, toate funcționează excepțional de bine. (Cizme scurte sunt cele mai bine purtate cu pantaloni scurți sau fuste). Au cel puțin mai multe perechi pentru a schimba în diferite culori și stiluri. Piele este esențială, iar plasticul ar trebui să fie rezervat pentru nopți în oraș.
  • Puteți găsi cizme în aproape orice gamă de prețuri, dar așteptați să plătiți cel puțin 200 de dolari pentru o pereche de calitate, durabilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Completarea aspectului
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 8
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 8
    1. Păstrați-vă părul lung. Drept, ondulat, curly, nu contează. Numai culori solide, naturale. Nu există momente.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 9
    Imagine intitulată rochie ca o fată de țară Pasul 9
    2. Acceseaza-te. Pentru bijuterii, încercați o pereche de candelabre gustoase sau cercei cu știri în stil clasic și unic, și un colier încrucișat. Aurul funcționează atât de argint. Bandanele sunt versatile și instantaneu, recunoscute.
  • Nu comite păcatul prea multă bijuterii. Nu trebuie să inviți comparații la domnule. T.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 10
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 10
    3. Pălării de cowboy sunt opționale. Deci sunt curele cu catarame mari.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 11
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 11
    4. Aplicați un hidratant colorat în locul Fundației. Aplicați o roșie de corali cu o ușoară bronză subtilă pentru o privire superbă pe merele obrajilor. Aplicați un strat de rimel brun și o luciu de buze. Fără ochelari greu. Mascara neagră este bine. Pentru Eyeliner, folosiți ceva care vă va evidenția ochii. Dacă aveți ochi albaștri, utilizați albastru negru sau marină. Pentru verde, utilizați culoare maro sau o culoare smarald. Pentru lucrările maro, maro sau negru!
  • La fel ca în cazul bijuteriilor, păstrați-l gustos și subevaluat.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 12
    Imagine intitulată rochie ca o fată țară Pasul 12
    5. Nu exagerați parfumul. Un cuplu sprays este o mulțime. Țara fetelor au un miros ușor, florar.
  • sfaturi

    Nu subestimați niciodată puterea mândriei, încrederii, unui demultor de dezarmare și un zâmbet cald.
  • Împrumuta de la icoane. Taylor Swift, Carrie Underwood, Connie Britton, Kellie Pickler, Dolly Parton, Miranda Lambert, Fay Hield, și Laura Bell Bundy toate exemplificați țara în felul lor.
  • Merge mai departe decât pielea adâncă. Deschideți-vă la noi oportunități și experiențe pentru a încorpora stilul de viață al țării. Îmbrăcămintea de țară a fost făcută pentru a fi uzată în aer liber.
  • Faceți o excursie la localizarea la modă de sud pentru a ridica rochia și manierele regiunii. Nashville, Atlanta și Dallas toate au stiluri distincte.
  • Folosește internetul. Site-uri precum Polyvore, Chictopia, Pinterest și Tumblr sunt toate resursele excelente pentru vizualizarea combinațiilor nelimitate.
  • Țara fetelor nu poartă de obicei cercei mari. Ar trebui să purtați știfturi, cruci sau inimi mici. Nu aveți un dulap plin de Camo roz. Camo este doar bun pentru vânătoare. Pantofii de tenis sunt bine să aibă. Amintiți-vă mai presus de toate fetele țării le place să păstreze lucrurile simple.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar