Cum să vă îmbrăcați o rochie

Rochii sunt elemente extrem de versatile, deoarece acestea pot fi ușor îmbrăcate și uzate ocazional. Pentru a face orice rochie în dulapul tău mai casual, puteți folosi o tehnică de stratificare sau puteți alege o pereche de pantofi care sunt mai puțin dressive. Dacă credeți că rochia dvs. este încă prea fantezie, puteți adăuga accesorii simple.

Pași

Metoda 1 din 3:
Strating pentru a rochia josSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 1
1. Arunca pe o haină ocazională pentru un aspect frumos. Alegeți o jachetă colorată a bombardierului, o haină denimă în dificultate sau o jachetă din piele Edgy. Alegeți un stil care contrastează stilul rochiei dvs. pentru o privire la modă, ocazională. Puteți purta jacheta ca normală, legați-o în jurul taliei, sau trageți-o peste umeri.
  • De exemplu, dacă aveți o rochie elegantă de dantelă, ați putea să o asociați cu o jachetă din piele pentru a face rochia mai puțin feminină.
  • Dacă purtați o rochie de culoare închisă, ca o rochie neagră, puneți o jachetă denim de spălare ușoară pentru o culoare contrastantă.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 2
    2. Stratificați o cămașă casuală sub o rochie de legătură pentru mai multă acoperire. Pentru a face o rochie de partid mai potrivită pentru muncă sau o ocazie ocazională, puneți pe o bluză buton-up, o broască de mânecă lungă sau un tricou alb simplu sub rochie. Experimentați cu diferite culori și imprimări până când găsiți o combinație care funcționează bine cu rochia ta.
  • De exemplu, dacă doriți să purtați o rochie de marine cu Strappy, puteți pune o broască roșie și cu dungi albe pentru un aspect nautic.
  • Nu vă fie frică să alegeți o cămașă cu manevri sau alte emoții distractive. Acestea vor ajuta la realizarea echipamentului mai jucăuș!
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie pas 3
    3. Pereche o rochie de partid cu un blazer pentru un efect clasic. Dacă doriți să faceți un sequin fantezist sau o rochie de satin mai potrivită, alegeți un blazer într-o culoare mai închisă, cum ar fi Marina sau Negru. Păstrați restul costumului dvs. casual, cu pantofi plat și bijuterii minime pentru a juca rochia.
  • Dacă veți purta o rochie de crescătorie, optați pentru o culoare de tonuri de bijuterie, mai degrabă decât o umbră pastelă sau dezactivată. Acest lucru vă va face costumul să pară intenționat și adăugați contrastul.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 4
    4. Purtați un pulover peste o rochie pentru a crea un costum confortabil. Una dintre cele mai ușoare modalități de a face o rochie mai puțin fantezie este prin rotirea într-o fustă. Arunca pe un pulover tricotat ciudat care se lovește în jurul taliei dvs. pentru a da iluzia că purtați o fustă și un pulover.

    Bacsis: Păstrați vremea în minte când vă alegeți puloverul pentru această zi. Dacă vă încălziți în timpul zilei, ar trebui să vă luați puloverul, lăsându-vă într-o rochie fantezie!

  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 5
    5. Legați-vă o flanel în jurul taliei pentru a vă îmbrăca o rochie de petrecere. Flannelurile sunt populare în toamnă și sunt o bucată mare de stratificare cu rochii de orice lungime. Poziționați flanelul astfel încât brațele să învețe în jurul taliei și cravată în fața butonului buric. Puteți scoate flanelul ușor pentru a crea un aspect de linie.
  • Încercați să alegeți o flanel sau un model pliant care complimentează culorile din rochie. De exemplu, dacă purtați o rochie marină, ați putea purta o flanel albastru, verde și albă.
  • Cu o rochie neagră, puteți purta aproape orice flanel color.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 6
    6. Puneți jambiere sub o rochie mai ușoară pentru a trece la vremea mai rece. Dacă aveți o rochie de primăvară sau de vară, care este făcută dintr-un material mai ușor, cum ar fi sifon, îl puteți îmbrăca prin purtarea de jambiere dedesubt. Alegeți o pereche de jambiere de culoare închisă, cum ar fi negru, gri închis sau marină, și pereți-l cu mai multe accesorii la temperaturi reci, ca un pulover, pentru a finaliza aspectul.
  • Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a păstra cald în timpul lunilor mai răcire și de a extinde uzura rochii de primăvară și de vară!
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unei perechi de pantofi casualSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 7
    1. Puneți o pereche de adidași pentru un aspect chic sportiv. Dacă purtați o rochie la vizitarea vizitei sau purtați niște comisioane, vă puteți proteja picioarele, purtând o pereche de adidași clasici. Încercați să alegeți o pereche care contrastează cu stilul rochiei pentru o privire mai pronunțată.
    • Una dintre cele mai populare modalități de a obține acest aspect este prin împerecherea unei rochii de cămașă sau rochie de corp cu o pereche de pantofi de tenis alb crocant.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 8
    2. Pereche o rochie lungă cu sandale plate, cu strat, pentru a crea un costum Boho. Rochii lungi vă pot face să arătați mai înalt, oferindu-vă un aspect mai elegant. Pentru a tona lucrurile în jos, alegeți o pereche de sandale cu curele de piele maro sau negru. Nu vă fie frică să alegeți o pereche care să aibă umeri sau pietre, cum ar fi turcoaz, în ele.
  • De exemplu, dacă aveți o rochie lungă, cu flori, albă, puteți să o asociați cu o pereche de sandale maronii straight și o pălărie floppy pentru a obține costumul de vacanță perfect și relaxat.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 9
    3. Selectați o pereche de Oxfords pentru un aspect mai masculin. Redați o rochie mai feminină, finisându-vă costumul cu o pereche de piele sau oxforduri de piele de piele cu un călcâi ciudat. Aceasta este o modalitate surprinzătoare de a combina stilurile pentru a crea un costum edgy, interesant.

    Bacsis: Dacă doriți să păstrați un stil mai feminin, optați pentru Oxfords cu o siluetă mai rotunjită. Puteți alege chiar culori mai ușoare, cum ar fi roz roz sau alb, pentru a face contrastul dintre rochie și pantofi mai puțin șocant.

  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 10
    4. Purtați cizme de gleznă cu o rochie mai lungă pentru a trece la vremea mai rece. Cizmele gleznei sunt unul dintre cele mai versatile pantofi și sunt perfecte pentru a face o privire casual. Împerecheați-le cu o rochie MIDI care hit-uri între genunchi și glezne. Acest lucru va atrage ochiul în jos, în mișcare atenția departe de rochia fantezie.
  • Pentru mai mult interes, alegeți o pereche într-o culoare strălucitoare, cum ar fi roșu, verde de emerald sau albastru electric. Culorile luminoase vor face o declarație de modă fără a face rochia să arate prea fantezie.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 11
    5. Pereche cizme înalte cu o rochie scurtă pentru o acoperire suplimentară. Arătând o mulțime de piele poate face rochia dvs. să arate mai mult ca uzura de petrecere decât uzura ocazional. Alegeți o boot care atinge deasupra genunchiului, dar lăsați aproximativ 1 inch (2.5 cm) de spațiu între partea de jos a rochiei de rochie și partea de sus a boot-ului. Evitați suprapunerea tivului, ceea ce poate face cizmele să arate ciudat.
  • Pentru o acoperire și mai multă acoperire, puteți pune o pereche de ciorapi opaci, care vor sparge aspectul.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesator pentru un aspect casualSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 12
    1. Purtați o centură de lățime medie pentru a curăța talia. Alegeți o centură neagră, maro, roșie sau marină, care este de aproximativ 1 inch (2.5 cm) lățime. Fixați-o astfel încât să se odihnească în jurul taliei dvs., atrage atenția asupra zonei. Acest lucru va face ca costumul să pară intenționat, dar nu prea bine pus împreună.
    • Dacă purtați un pulover peste rochie, poziționați centura în afara puloverului. Acest lucru va accentua talia chiar într-un pulover ciudat!
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 13
    2. Alegeți bijuterii subtile pentru a tona în jos. Optați pentru bijuterii din materiale naturale, cum ar fi brățări din lemn sau un colier de cuarț "brut", pentru a crea un aspect boem. Alegeți cerceii simpli și lanțurile și alegeți inele stivuite fără pietre prețioase.
  • Acest lucru va ajuta ca echipamentul să arate intenționat, dar păstrați aspectul de a deveni prea dressiv cu pietre mari sau metale ciudate.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 14
    3. Drape o eșarfă ușoară în jurul gâtului pentru a acoperi o rochie mai riscă. Alegeți o eșarfă de țesături într-o culoare strălucitoare sau o imprimare interesantă. Înfășurați eșarfa din jurul gâtului pentru a vă acoperi pieptul și umerii și lăsați capetele eșarfa să stea pe ambele părți ale pieptului.
  • Această metodă de drapare va acoperi cea mai mare parte a rochiei, în funcție de stilul rochiei.
  • Alternativ, puteți înfășura eșarfa în jurul umerilor ca un șal pentru a acoperi unele dintre brațele superioare.
  • Imagine intitulată rochie în jos o rochie Pasul 15
    4. Poartă o geantă capricioasă pentru a îmbrăca o rochie de stil de afaceri. Selectați un mini-rucsac, un sac de curea, un ambreiaj cu o imprimare distractivă sau un tote într-o culoare strălucitoare pentru a face o rochie de afaceri mai casual pentru uzura zilnică. Nu vă fie frică să alegeți o pungă făcută dintr-un material diferit, cum ar fi lână, cârpă sau chiar o pungă de stil "coș" din lemn țesut.
  • În general, încercați să stați departe de piele sau piele pentru o pungă casual, deoarece au tendința de a arăta mai scumpe și pot fi percepute ca drenare.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că este în mod normal întotdeauna mai bine să fie suprasolicitat decât subdestimat!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar