Cum să mă îmbraci frumos

Alegerea costumului potrivit poate simți o provocare, mai ales dacă vă imaginați stilul exact. Nu este nevoie să vă faceți griji - este ușor să vă mișcați dulapul și să faceți un costum elegant care să vă reprezinte într-adevăr. Gândiți-vă la preferințele dvs. personale și experimentați cu diferite costume pentru a obține un sentiment de ceea ce vă reprezintă cel mai bine. Cu o considerație atentă, veți putea crea costume frumoase pentru orice zi a săptămânii!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea hainelor care se potrivesc gusturilor dvs
  1. Imagine intitulată rochie frumos pas 1
1. Alegeți un stil de îmbrăcăminte care se potrivește cu gusturile dvs. de modă. Gândiți-vă la stilul dvs. personal și despre modul în care doriți să vă reprezentați cu îmbrăcămintea dvs. Preferați îmbrăcăminte relaxată sau vă place să puneți împreună costumele îndrăznețe? Cheia unui costum frumos nu este modul în care alții vă văd, dar cum vă percepeți și bucurați-vă de propria manieră. Gândiți-vă la câteva atribute de bază pe care le-ați dori pentru costumul dvs., cum ar fi sportiv, boem, artistic, sofisticat sau chic.
  • De exemplu, dacă preferați haine relaxate, vă puteți dori uzura sportivă, uzura stradală, chic boem sau grunge.
  • Dacă doriți să faceți o declarație, vă place moda artistică, punk, haine stil flamboyant, moda kawaii sau rocker chic.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 2
    2
    Aflați dimensiunea îmbrăcămintei Pentru a vă asigura că hainele dvs. se potrivesc confortabil. Luați măsurători atente ale bustului, taliei, șoldurilor și inseamului sau lungimea piciorului dvs. interior. Dacă intenționați să purtați îmbrăcăminte masculină, măsurați-vă gâtul, umerii, mâneci, piept, talie, șolduri, coapse și inseam. Jot în jos aceste măsurători individuale și le folosește pentru a calcula dimensiunea exactă a îmbrăcămintei, care vă va ajuta să investiți în haine foarte confortabile.
  • Unele branduri vor avea diagrame de dimensionare specifice pentru îmbrăcămintea lor.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 3
    3. Selectați articole de îmbrăcăminte realizate cu țesături confortabile, de înaltă calitate. Căutați cămăși, pantaloni și alte articole de îmbrăcăminte realizate cu țesătură respirabilă, cum ar fi lână, bumbac și alte fibre naturale. Rețineți că materialele sintetice, cum ar fi acetat și poliester, nu sunt la fel de respirabile și ar putea să nu fie la fel de confortabil de purtat.
  • Îmbrăcămintea și tipul de țesături se referă în cele din urmă la preferințele personale. Nu există nicio regulă împotriva îmbrăcămintei sintetice, mai ales dacă aceasta este țesătura pe care o preferați!
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 4
    4. Alegeți îmbrăcămintea în unele dintre schemele de culori preferate. Alegeți o culoare sau 2 pentru a include în costumul dvs., cum ar fi verde, galben sau roșu. Dacă doriți, uitați-vă la o roată de culoare pentru a găsi niște nuanțe pe care le place foarte mult. Ca regulă generală a degetului mare, selectați o culoare primară și secundară de bază pentru costumul dvs., împreună cu o posibilă culoare de evidențiere care vă ajută să vă scoateți echipamentul.
  • De exemplu, puteți alege culori analogice, care sunt 2 culori care vecinul aceleași nuanțe, cum ar fi verde și portocaliu.
  • Culorile complementare Split sunt o modalitate excelentă de a planifica un costum. Alegeți 2 culori analogice împreună cu culoarea complementară de pe cealaltă parte a roții. De exemplu, dacă purpuriu și albastru au fost culorile primare și secundare, ați putea folosi galben într-un accesoriu, ca o pereche de cercei.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 5
    5. Alegeți modelele de îmbrăcăminte care se aliniază cu gusturile dvs. de modă. Preferați modele subtile, cum ar fi punctele și dungile Polka sau sunteți un fan al unor modele mai abstracte și unice, cum ar fi modelele Herringbone sau Palmette? Pe măsură ce vă planificați hainele, ajungeți la haine cu niște modele pe care le considerați reprezintă stilul personal și simțul modului.
  • De exemplu, este posibil să vă placă scheme mai îndrăznețe ca modelele de imprimare animală, boemă sau fret.
  • Dacă preferați modele subtile, vă puteți plăcea dungi, Polka Dots, Plaid sau alte modele clasice.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 6
    6. Rochie în haine care se potrivesc forma corpului. Conectați-vă măsurătorile într-un calculator online la Aflați forma corpului, cum ar fi mere, clepsidra, triunghi inversat sau ceva similar. Cunoașterea tipului de corp vă poate ajuta să găsiți îmbrăcăminte care se potrivește mai confortabil, ceea ce vă poate ajuta să vă îmbrăcați frumos.
  • Uită-te online pentru calculatoare care vă ajută să vă dați seama de tipul exact al corpului.
  • Unele forme comune ale corpului sunt Hourglass, triunghi inversat, riglă, măr și pere.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 7
    7. Centrați-vă garderoba în jurul unui costum pe care îl purtați frecvent. Gândiți-vă la costumele pe care le purtați zilnic - există anumite articole de îmbrăcăminte pe care le considerați mai des decât altele? Creați-vă o "uniformă" de bază sau a unui costum de a vă bucura să vă bucurați de o mulțime. Având în vedere acest lucru, păstrați multiplii de anumite articole de îmbrăcăminte, astfel încât să puteți purta această uniformă ori de câte ori doriți.
  • De exemplu, dacă preferați îmbrăcămintea casuală, depozitați mai multe perechi de blugi și cămăși de flanel în dulapul dvs.
  • Dacă preferați un stil mai ales, păstrați mai multe bluze sau îmbrăcăminte în dulapul dvs., împreună cu mai multe perechi de pantaloni de pantaloni sau rochii.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 8
    8. Faceți poze cu combinații potențiale de costum pentru a vă inspira. Încercați pe diferite articole de îmbrăcăminte pentru a vedea dacă puteți face orice combinații distractive. Snap câteva fotografii ale dvs. în oglindă în timp ce amestecați și potriviți cămăși și fundaluri diferite. Odată ce ați terminat, comparați diferitele fotografii pentru a vedea dacă există un costum care se evidențiază cu adevărat.
  • De exemplu, puteți asocia un vârf de cultură și blugi împreună, apoi jucați în jur cu o jachetă de jean sau jachetă din piele.
  • Puteți să amestecați și să potriviți o pereche frumoasă de pantaloni de rochie cu o cămașă de polo pentru a vedea dacă orice combinații lovesc Fanny.
  • Metoda 2 din 3:
    Planificarea unor noi costume
    1. Imagine intitulată rochie frumos Pasul 9
    1. Creați un costum simplu cu un vârf și pantaloni neutri. Căutați în dulapul dvs. pentru topuri albe sau orice cămașă care nu are o mulțime de culori. Alegeți un tricou frumos, cămașă de îmbrăcăminte, bluză, sau alt top pentru a servi ca strat de bază al costumului dvs. Alunecați pe o pereche de blugi sau pantaloni plăci pentru a oferi un contrast cu cămașa ta.
    • Orice tip de top va funcționa - totul depinde de stilul tău personal!
    • Pentru un aspect mai plajă, boemian, puteți purta un rezervor alb fără mâneci sau o cămașă de spaghete. Dacă mergeți la un aspect sportiv, utilizați un tricou alb simplu ca bază de costum.
    • Jeans sunt minunate pentru un costum mai relaxat, în timp ce jambierele, pantalonii și alte pantaloni sunt, de asemenea, o opțiune excelentă.
    • Pentru un aspect edgy, dar elegant, împerecheați un top frumos, cu niște blugi rupați sau încurcați.

    Bacsis: Dacă doriți să renunțați la o vibrație clasieră, adăugați niște articole de îmbrăcăminte clasificate în echipamentul dvs. Un top Lacy poate obține lucrarea făcută sau puteți prefera un top frumos presat.

  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 10
    2. Împerecheați o cămașă de îmbrăcăminte cu pantaloni sau o fustă pentru un costum clasic. Căutați în dulapul dvs. pentru o bluză, cămașă de polo sau o cămașă de îmbrăcăminte care se potrivește cu estetica dvs. personală. Încercați pe diferite cămăși până când găsiți un costum care funcționează cu adevărat bine pentru dvs.
  • De exemplu, ați putea asocia o bluză și o fustă de creion pentru un aspect frumos și frumos.
  • O cămașă de polo și pantaloni pot fi un costum de bază excelent pentru ocazii mai formale.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 11
    3. Purtați un blazer, cămașă buton-jos și pantaloni frumos pentru un aspect casual de afaceri. Alunecați într-un khakis confortabil sau alte pantaloni de rochie neutră. Alegeți un top Buton confortabil, care merge bine cu pantalonii dvs., apoi alunecați pe un blazer sau un strat de sport. Finalizați-vă costumul cu o pereche frumoasă de pantofi, astfel încât să puteți arăta într-adevăr profesionist.
  • De exemplu, puteți purta o cămașă albă buton-jos cu Khakis și un blazer de bronz pentru un costum ușor de afaceri.
  • Evitați să purtați adidași sau pantofi de tenis cu acest tip de ansamblu.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 12
    4. Alunecă pe o rochie pentru un aspect ușor, breezy. Alegeți o rochie care cu stilul dvs. personal, fie că este lungă, scurtă sau fără mâneci. Îmbrăcați-vă costumul cu o pereche de apartamente frumoase sau pompe sau creați un aspect mai casual cu adidași sau pantofi de tenis.
  • De exemplu, puteți purta o rochie roz cu o pereche de adidași pentru o tinuta on-the-go.
  • Redați-vă cu rochii mai scurte, strânse, dacă vă veți uita la un aspect sexier.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 13
    5. Adăugați adâncimea la costumul dvs. cu un cardigan sau o jachetă. Alegeți un strat exterior elegant la costumul dvs. ca accent. Alegeți un cardigan confortabil dacă vă îmbrăcați pentru o ocazie mai formală sau îmbrăcați-vă cu o jachetă de jean. Dacă doriți cu adevărat să rămâneți casual, alunecați într-o jachetă din piele.
  • De exemplu, puteți purta un cardigan maro cu un vârf alb pentru un aspect gata de birou.
  • Creați o tinuta cu adevărat asemănătoare cu un vârf întunecat și o jachetă din piele, împreună cu o pereche de blugi rupați.
  • Puteți crea un aspect sportiv cu o jachetă de varsitate sau o privire mai robustă, cu o jachetă din piele.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 14
    6. Rotiți-vă mânecile pentru a vă face cămașa mai elegantă. Luați fiecare manșon și rotiți-l până la coate, lăsând câteva riduri proeminente în fiecare manșon. Verificați dacă ambele mâneci sunt rulate cu aceeași lungime înainte de a ieși afară.
  • Puteți face acest lucru cu cămăși cu mâneci scurte sau teșe cu mâneci lungi, în funcție de stilul și preferința dvs. personală.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 15
    7. Accentuați costumul cu o centură frumoasă. Alunecați într-o centură care se potrivește cu restul costumului, dacă vă îmbraciți pentru o ocazie formală sau casuală. Utilizați centura pentru a adăuga o stropire de decorum în costum, în timp ce vă împărțiți ansamblul în jumătate. Alegeți o curea simplă pentru costumele profesionale sau alegeți o centură funkier pentru un aspect de zi cu zi.
  • De exemplu, o centură neutră este o opțiune bună pentru un costum gata de birou, în timp ce o centură colorată sau colorată ar putea fi o opțiune distractivă pentru un aspect de zi cu zi.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 16
    8. Upgrade-ți costum cu accesorii frumoase. Alegeți un colier, brățară sau o pereche frumoasă de cercei pentru a vă lua ansamblul la nivelul următor. Dacă vă pregătiți pentru un eveniment formal, purtați bijuterii mai dramatice, vizibile, ca un colier lung. Dacă ieșiți și veți încerca, în loc de o pereche distractivă de cercei.
  • De exemplu, puteți purta cercei și un colier potrivite pentru un costum de partid.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 17
    9. Finalizați-vă costumul cu O pereche confortabilă de pantofi. Uită-te prin dulapul tău pentru o pereche de pantofi care se potrivesc stilului tău personal. Alunecați la niște adidași, îmbrăcăminte de îmbrăcăminte, pantofi de tenis, tocuri înalte, cizme sau orice altceva care te face elegant și frumos. Amestecați și potriviți pantofi diferiți până când găsiți perechea perfectă pentru echipamentul dvs.
  • De exemplu, apartamentele sau stilettos pot completa cu adevărat un costum formal, în timp ce pantofii de tenis sunt o alegere excelentă pentru un aspect casual.
  • Metoda 3 din 3:
    Freshening up garderoba ta
    1. Imagine intitulată rochie frumos Pasul 18
    1. Investiți în îmbrăcăminte pe care o puteți purta de mai multe ori. Magazin pentru articole de îmbrăcăminte pe care le puteți purta în orice zi a săptămânii, indiferent de ocazie. Înainte de a cumpăra haine noi, întrebați-vă cât de des veți planifica să le purtați. Dacă credeți că o veți purta de 1-2 ori, poate doriți să o puneți înapoi pe rack.
    • Căutați bucăți versatile de îmbrăcăminte care pot servi multă scop și funcționează în dulapul dvs.
    • De exemplu, dacă preferați hainele sportive, magazinul pentru o jachetă de scrisori în loc de un blazer sau jacheta Jean, spre deosebire de elementele sezoniere, puteți purta doar o dată sau de două ori.
    • Dacă preferați să vă îmbrăcați într-un stil casual, casual, magazin pentru o pereche de blugi confortabil în loc de pantaloni de piele sau pantaloni.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 19
    2. Donați îmbrăcăminte care nu se potrivesc mai mult. Du-te prin dulapul tău și porniți cămășile, pantalonii, jachetele și orice alte articole de îmbrăcăminte care nu vă pot potrivi. În loc să le aruncați, să dați hainele la o caritate sau un adăpost, care le poate reprograma. Căutați online pentru organizațiile din apropierea dvs. sau vedeți dacă există coșuri de donație unde puteți renunța la haine.
  • De exemplu, dacă aveți o mulțime de bluze, fuste și pantaloni frumos care nu vă pot potrivi, luați în considerare trimiterea lor la un adăpost pentru femei.
  • Dacă aveți o mulțime de haine de copii rămași, dați-i în loc de caritate sau spital pentru copii.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 20
    3. Cumpărați haine care se potrivesc stilului dvs. personal. Gândiți-vă la tipurile de haine pe care le considerați, indiferent dacă sunt sportive, vintage, fantezie, relaxate sau undeva între ele. Magazin pentru haine care se potrivesc esteticului dvs. personal. Veți putea crea mai multe costume frumoase dacă alegeți articole de îmbrăcăminte pe care le-ați plăcut cu adevărat.
  • De exemplu, dacă preferați un aspect de epocă, este posibil să preferați o rochie de genunchi, în loc de o rochie fără bretele.
  • Dacă preferați un stil mai casual, vă recomandăm un set de pantaloni Khaki cu un tee confortabil.
  • Imagine intitulată rochie frumos pas cu pas 21
    4. Oferiți-vă să schimbați îmbrăcăminte cu prietenii dvs. Adresați-vă prietenilor să vină și să aducă niște haine nedorite. Porniți vârfurile, jachetele, pantalonii și alte articole de îmbrăcăminte cu prietenii dvs., astfel încât să puteți împrăștia dulapul curent.
  • Aceasta este o altă modalitate excelentă de a scăpa de îmbrăcăminte care nu vă potrivește în mod corespunzător.
  • Dacă vă place să schimbați hainele cu prietenii, înființați petreceri lunare unde vă schimbați hainele.
  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 22
    5. Explorați noi mărci de îmbrăcăminte pentru dulapul dvs. Peek în magazine noi și vezi dacă există ceva care îți atrage ochiul. Magazinele noi și brandurile pot oferi o sursă de inspirație și pizazz care vă luminează cu adevărat costumul. Încercați diferite articole de îmbrăcăminte în magazin pentru a vedea dacă le plac, apoi ia în considerare adăugarea lor la colecția dvs.
  • De exemplu, dacă de obicei faceți cumpărături la magazinele departamentului, vizitați un magazin secundar sau de vintage pentru a vedea dacă găsiți ceva ce vă place.
  • Bacsis: Nu cumpărați o nouă îmbrăcăminte nouă! Gândiți-vă la capacitatea actuală a dulapului dvs. și cumpărați suficientă îmbrăcăminte pentru a vă completa dulapul fără a fi depășit.

  • Imagine intitulată rochie frumos Pasul 23
    6. Închiriați îmbrăcăminte pentru a obține un sentiment de stil. Căutare online pentru a găsi unele companii de îmbrăcăminte de închiriat în zona dvs. Consultați aceste companii pe o bază sezonieră pentru a vă împrăștia dulapul, apoi întoarceți hainele după câteva luni sau când anotimpurile încep să se schimbe. Începeți prin închirierea unui cuplu de îmbrăcăminte, apoi vedeți dacă doriți să închiriați simultan sume mai mari de îmbrăcăminte.
  • Dacă vă place foarte mult îmbrăcămintea de închiriere, îl puteți folosi pe o bază sezonieră pentru a vă împrăștia dulapul.
  • Unele companii populare de închiriere sunt fixate cu Stitch, Hardrdash, Gwynnie Bee, și închiriază pista.
  • sfaturi

    Înfășurați o cămașă verificată în jurul taliei pentru a crea un aspect cu adevărat chic.
  • Încercați să memorați diferitele haine din dulapul dvs. Acest lucru vă poate ajuta să planificați costume mai frumoase și vă ușurează să rămâneți pe partea de sus a hainei pe care le faceți și nu doriți.
  • Luați în considerare minimizarea dulapului dvs. dacă nu doriți să păstrați o mulțime de haine la îndemână.
  • Legați partea de jos a cămășii pentru a face o declarație de modă. Alunecă într-o cămașă mare sau supradimensionată, apoi apucați o secțiune de țesătură liberă de-a lungul fundului cămășii. Legați-vă de pe această țesătură cu o bandă elastică pentru a vă oferi un aspect într-adevăr asemănător, dar casual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar