Cum se îmbracă ca jade west

Dacă sunteți un mare fan al stilului Jade West pe emisiunea de televiziune "Victorous", este posibil să fiți interesați de modul în care se amestecă îmbrăcăminte mai întunecată cu texturi și țesături răcoroase și întrebându-se cum să-i recreeze aspectul unic. Cu câteva bucăți de garderobă cheie și un ochi dornic de modă, puteți încorpora stilul iconic Jade West în propria dvs. sensibilitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui dulap
  1. Imagine intitulată rochie ca Jade West pas 1
1. Check out site-uri fan pentru Jade West și cercetați stilul ei. Uită-te pe bloguri, site-uri sociale media sau chiar mai simplu interogări de motoare de căutare pentru imagini ale costumelor Jade West pe spectacol. Rochii ei de caractere pur și simplu, dar cu un sentiment distinct de stil favorizând culorile întunecate peste pasteluri sau culori ușoare, echilibrarea unei sensibilități feminine și gotice
  • Observați modul în care Jade combină un blug albastru de fundal solid, dar detaliat - cu un top model. Ea păstrează concentrarea asupra detaliilor prin împerecherea denimului încurcat cu dame colorate solide. Pătratele mari împiedică costumul să se uite prea ocupat în timp ce oferă un aspect distractiv și edgy. Prin păstrarea cămășii dezbrăcați, aspectul rămâne casual și tânăr. Folosind tamponul de culoare neagră solidă de sus, joacă negru în cămașa cu buton, fără a fi prea dressivă.
  • Examinați modul în care accesează utilizarea varietății. Jade va alege o culoare auxiliară de bază și va alerga cu ea prin aplicarea culorii și nuanțele învecinate cu centura, pantofii și bijuteriile. Pentru a-și menține aspectul lustruit, menține nuanțele dorite în lustruirea unghiilor. Accesoriile ei au fost considerate în mod clar ca o piesă de finisare la costumul ei și sunt puse împreună cu atenție. Rețineți că mai puțin poate fi mai mult atunci când împerecheați accesorii, cum ar fi purtarea unui inel ciudat cu un colier minimal.
  • Brainstorm unde vine inspirația pentru stilul lui Jade West. Adesea purtând extensii de păr, știfturi și cizme groase, harken la inspirații de modă punk și motociclete.
  • Imagine intitulată rochie ca Jade West pas 2
    2. Stick la culori închise și tonuri cool în bucăți versatile. Când alegeți piesele cheie pentru garderoba dvs. Jade West, căutați articole care sunt la modă, dar adaptabile. Mai ales în timp ce lucrați într-un buget, alegeți elemente pentru versatilitatea lor, astfel încât să le puteți forma în multe moduri diferite.
  • O pereche de pietre întunecate de denim cu detalii distressed poate fi folosită ca punct focal la mai multe costume. Alegerea unei perechi negre bine montate vă va permite să obțineți mai multe stiluri diferite de la o singură pereche de blugi.
  • Jade este adesea văzut purtând jambiere. O picioare moi, confortabile poate fi îmbrăcată în sus sau în jos, în timp ce este purtată cu vârfuri convenționale, fuste sau tunici.
  • O fustă de stil tutu stratificată cu tul poate fi o schimbare binevenită din mai multe stiluri de îmbrățișare a corpului West.
  • Tricourile de bumbac sunt o modalitate ieftină de a păstra varietatea în costumele dvs., în timp ce sunt rentabile. Scopul de a umple sertarele cu culori solide întunecate, cum ar fi pădure verde, albastru marină și gri. Aceste culori destul de neutre pot fi schimbate cu multe suprapuneri diferite.
  • Imagine intitulată rochie ca Jade West pas 3
    3. Alegeți cizme confortabile și plate în stil militar. Jade West nu este timid de la lupta de luptă și rămâne departe de bibeluri și panglici. În schimb, adesea favorizează încălțăminte mai robuste, cum ar fi cizme de luptă sau cizme de călărie neagră.
  • Verificați magazinele de expediere militară, deoarece adesea au o varietate de cizme de stil militar. Căutați un deget rotunjit cu garnituri în sus pe întreaga boot, precum și lacesul lung.
  • Du-te simplu cu cizme negre înalte. Urmăriți detalii mici, cum ar fi cataramele, pentru a da o senzație de motocicletă. Cataramele și bolțurile vor adăuga dimensiune unui costum și vor da un aspect mai personalizat. Aveți grijă să nu alegeți un stil suprasolicitat, astfel încât să împiedicați un costum de a căuta copleșitoare.
  • Imagine intitulată rochie ca Jade West pas 4
    4. Alegeți accesorii simple și îndrăznețe. Jade are întotdeauna o mulțime de accesorii și este important să aveți accesorii care pot fi potrivite împreună cu ușurința. Alegeți accesorii într-o gamă de culori care funcționează pentru dvs., cum ar fi cea mai mare parte argintă sau aur.
  • Jade adesea stravează colierele ei. Prin alegerea mai multor coliere în nuanțe metalice solide, ele pot fi amestecate și potrivite împreună. Un colier de lungime Bellybutton poate fi ușor asociat cu mai multe coliere mai scurte. Nu vă fie frică să căutați pandantive geometrice, pietre și pene.
  • Aveți grijă de brățări și brățări compuse din piele. Jade își poartă adesea brățările similare cu colierele ei: stratificate. Ridicați un douăzeci de pachete de brățări solide, slabe pentru un acompaniament ușor într-o singură brățară focală.
  • Utilizați cercei simpli. Jade poartă în cea mai mare parte știfturi în negru și gri. Încurajați-vă să vă extindeți orizonturile de la știfturi, verificând perlele Faux și știfturile de sticlă.Cercei din Dangly pot arăta frumos, totuși pot fi grele. Începând cu un Stud Simple este o modalitate sigură de a permite primilor dvs. să se adapteze la greutate.
  • Dacă nu aveți urechi străpunse, optați pentru cercei sau cercei prin cleme. Autocolantele mici fac un înlocuitor ușor de cercetători și cercei cleme sunt o alternativă blândă la a fi străpuns lobii.
  • Purtați instrucțiuni de uzură. Du-te pentru pietre întunecate mari pe o bandă simplă sau mai multe benzi subțiri de argint pe care le puteți stiva unul peste celălalt pe un deget. Explorați toate degetele și urmăriți-vă pentru trupele mai mici pentru a se potrivi înainte de al doilea articulat, mai sus pe degete, pentru a crea un aspect unic.
  • Partea 2 din 3:
    Funcții de prelucrare împreună
    1. Imagine intitulată rochie ca Jade West Pasul 5
    1. Rămâi ocazional cu blugi și tricouri. Pentru o zi simplă de zi se uită la școală sau la muncă, du-te Jade-simplu. Pereche blugi slabi cu un tricou. Pentru a obține mai mult din costumul dvs., încercați să stramă o cămașă de tip button-up peste partea superioară a tee-ului. Împingeți-vă blugi în cizme pentru un finisaj final pe aspectul tău de jad.
    • Dacă nu aveți un buton-up modelat, încercați un tricot grafic în culori închise. O altă variantă este o ședere întunecată cu un pulover de stil tunic sau un pulover lung. Dacă se simte prea boxy, încercați să adăugați o centură slabă în jurul taliei.
    • Pompați-vă accesoriile. Când mergeți cu un costum casual, explorați colecția dvs. de accesorii. Încercați să împerecheați coliere stratificate cu un inel ciudat sau cercei cu o armă de brățări.
    • În sezoanele mai reci, încercați să adăugați o eșarfă închisă. Eșarfa va adăuga o nouă dimensiune a texturii la costumul dvs. casual.
  • Imagine intitulată rochie ca Jade West Pasul 6
    2. Du-te pentru un aspect plin de goturi cu ciorapi și o fustă. Jade nu-i este frică să poarte o fustă și adesea o perechează cu jambiere. Încercați să purtați o fustă de culoare solidă cu jambiere colorate sau viceversa: o fustă colorată cu jambiere neagră solidă. Finalizați costumul cu un vârf gri neutru.
  • Când împerecheați ciorapi cu o fustă, încercați să rămâneți la un vârf neutru pentru a împiedica costumul să se uite prea ocupat. Poate fi ușor să vă îndepărtați cu culoarea.
  • Fuste și cizme nu sunt un pas faux! Dacă se simte confortabil, purtați-l.
  • Nu uitați să rămâneți la fel. Jade nu prezintă cantități mari de midriff sau clivaj. Păstrați-vă acoperite și clasic ca ea face.
  • Pentru un aspect diferit, încercați să vă loviți cămașa în fusta voastră. Acest lucru poate arăta deosebit de drăguț cu o fustă care stă la talie.
  • Imagine intitulată Rochie Metal (fete) Pasul 5
    3. Purtați o rochie stratificată cu un buton în sus. Jade tinde să-și păstreze umerii acoperite într-o rochie de supip. Dacă aveți o rochie neagră simplă la domiciliu, puteți face același lucru prin simpla apăsare a butonului preferat de stil de vest și purându-l sub sau peste rochie. Experimentați cu ceea ce vă simți confortabil. Dacă butonul în sus nu se simte corect, încercați un pulover de tragere. Acest lucru poate adăuga, de asemenea, căldură la un costum în timpul iernii.
  • O altă opțiune de adăugare la o rochie este o jachetă neagră. Bocanci militare cu o jachetă cu fermoar și împodobită pot face chiar și rochii de fetițe care arată punk rock.
  • Partea 3 din 3:
    Tragând părul și machiajul
    1. Imagine intitulată rochie ca Jade West pas 7
    1. Adăugați culoarea temporară la părul dvs. Evitați pedeapsa părintelui dvs. prin investiții în extensii de păr ieftine, clip-in. Extensiile clip-in sunt disponibile în mai multe culori și sunt o modalitate ușoară de a vă schimba aspectul. Extensiile reprezintă o modalitate ușoară de a împiedica deteriorarea părului și uscat de la colorare. Dacă nu găsiți lungimea dorită, nu vă fie frică să le tăiați în părul propriu și tăiați cu atenție la lungimea dorită.
    • Concentrați-vă pe adăugarea de culori în partea din față a feței. Extensiile lui Jade se bazează frecvent fața feței ei. Dacă se simte prea curajos, încercați să începeți în spatele părului.
    • Fiți precauți când extensiile de styling. Când sunt ieftin, ele sunt adesea sintetice și se pot topi când se aplică căldura.
  • Imagine intitulată face ochii arata mai mare pas 10
    2. Păstrați machiajul ochilor clasic și simplu. Indiferent de culoarea ochilor dvs., machiajul de ochi al lui Jade, dar aldine, va arăta uimitor. Fiți precauți să nu aplicați machiajul ochilor, deoarece poate arăta cu ușurință murdară și neclintită cu atât de mult culori întunecate. Nu vă descurajați dacă este nevoie de multe încercări - machiajul este despre experimentare.
  • Aplicați o umbră neutră peste tot capacul tău. Țineți minte că capacele lui Jade arată adesea pielea-tonifiată și doriți să păstrați un aspect natural.
  • Încercați să utilizați un creion gros de ochi pentru a obține ochii lui Jade. Menținerea unui capăt plictisitor, utilizați creionul pentru a vă linia încet întregul ochi. Când prima învățare, ați putea găsi că este mai ușor să aplicați la ochi și ordonați cu un tampon de bumbac. Utilizați tamponul pentru a elimina excesul de machiaj și pentru a preveni un aspect al ochiului negru. Când detaliți partea inferioară a ochiului, aplicați doar o cantitate mică de căptușeală și mâncați ușor folosind tamponul de bumbac.
  • Când aplicați rimelul, rotiți peria spre rădăcinile genelor. Îndepărtați ușor peria înainte și înapoi orizontal pentru a obține o acoperire amănunțită. Acest lucru vă păstrează genele care caută gros și natural. Dacă genele voastre se termină împreună, separați cu ușurință și cu grijă cu un tampon de bumbac sau o scobitoare de dinți.
  • Imaginea intitulată obține buzele Pouty Pasul 9
    3. Aplicați o culoare de buze moale. Machiajul lui Jade favorizează buze neutre și roz. Rujul tradițional poate fi greu de întreținut și de a gestiona, prin urmare încercați să utilizați o luciu sau un balsam colorat. Balsamul de buze vă va păstra buzele care caută destul de mat și adăugați doar o nuanță de culoare la tonul dvs. natural, în timp ce vă mențineți hidratat. Luciu va adăuga o mulțime de strălucire și pucker la gustul tău.
  • Dacă doriți să încercați aspectul roșu al lui Jade, este posibil să aveți nevoie să experimentați în funcție de tonul pielii. Tonurile roșii pot fi finic și pot lua experimentare pentru a găsi ceea ce funcționează pentru dvs. Încercați cireșe, motor de incendiu sau glosse de culoare colorată.
  • Pentru a preveni apariția culorii pe dinți după aplicarea, faceți o formă de supt "o" cu buzele în jurul degetului. Trageți rapid degetul din gură în timp ce mențineți forma. Următorul sarut buzele pe o bucată plată de prosop de hârtie. Forma "O" va permite degetului să îndepărteze orice culoare de buze pe interiorul buzelor, iar prosopul de hârtie îndepărtează culoarea excesului de buze pentru a împiedica să se deplaseze înapoi în gură.
  • sfaturi

    Distrează-te cu uite de jad West. Încorporați stilul ei în propria voastră și purtați nu numai ceea ce se simte confortabil, dar și ceea ce vă face să vă simțiți încrezători.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar