Cum să modificați țara google play store

Thiste parere Cum să schimbați țara în magazinul dvs. Google Play. Pentru a vă schimba țara, va trebui să fiți în țara respectivă și să aveți o metodă de plată la nivel local. Cu toate acestea, puteți schimba această setare o dată pe an și veți pierde balansul dvs. Google Play, care este în prezent în denumirea țării dvs. anterioare. Schimbarea țării dvs. Google Play Store poate duce la apariția diferitelor aplicații în magazin, precum și la pierderea unor cărți curente de joc Google, filme, emisiuni TV, jocuri și aplicații.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați țara de joc Google Play Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Veți găsi această pictogramă albastră, roșie, galbenă și verde Play pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Schimbarea magazinului Google Play Magazin Pasul 2
    2. Atingeți . Este în colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Schimbarea casei Google Play Magazin Pasul 3
    3. Atingeți Cont. Veți vedea acest lucru în cea de-a doua grupare a opțiunilor de meniu.
  • Imagine intitulată Schimbați țara de joc Google Play Pasul 4
    4. Atingeți Adăugați card de credit sau de debit, Adăugați Paypal sau orice altă opțiune sub "Treceți la [Noua țară] Play Store." Opțiunile enumerate aici se pot schimba pe măsură ce se schimbă țara.
  • Dacă nu vedeți acest lucru, este că ați schimbat țara dvs. în ultimul an, faceți parte dintr-o bibliotecă de familie Google Play sau nu sunteți localizat într-o altă țară, care este bazată pe IP.
  • Imagine intitulată Schimbarea țării Google Play Store Pasul 5
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga noua dvs. plată și pentru a vă schimba țara. Aceasta include atingerea Continua și Permite Când obțineți pop-up-ul care vă cere să confirmați schimbarea țării.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar