Cum să te îmbraci pe acea rochie neagră mică

Rochii negre sunt o necesitate în dulapul tău - vă pot mișca fără probleme de la un birou la o petrecere sau o varietate de alte ocazii. Dacă sunteți pe vânătoare pentru unele moduri noi, elegante de a jazja rochia ta mică (LBD), nu căutați mai departe! Luați o privire prin aceste sugestii chic și vedeți dacă vă faceți apel la dvs.

Pași

Metoda 1 din 14:
Purtați cizme de genunchi pentru un aspect sofisticat.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 1
1. Bocancii negri, peste-genunchi Adăugați o atingere monocromatică la costumul dvs. Aceste cizme lungi adăugați o înălțime la costumul dvs. și creați un aspect chic, raționalizat atunci când este asociat cu LBD-ul dvs.
  • Asigurați-vă costumul extra monocromatic cu o geantă de mână neagră și pulover negru.
Metoda 2 din 14:
Rămâneți răcoriți într-o pereche de sandale de declarație.
  1. Imagine intitulată Dress up acea mică rochie neagră Pasul 2
1. Sandalele în stil Gladiator arată grozav cu un LBD. Luați o pereche de sandale negre, care vă completează rochia plăcută în timp ce vă arătați încă picioarele. Apoi, adăugați o explozie de culoare în aspectul dvs. cu un strat de poloneză proaspătă de toenail.
Metoda 3 din 14:
Faceți o declarație cu pantofi strălucitori.
  1. Imagine intitulată Dress up acel mic rochie neagră Pasul 3
1. Pantofi bold, strălucitori acționează ca punct focal al costumului tău. Dați-vă echipamentul o înălțime mică, cu o pereche de tocuri pentru un aspect deosebit dinamic.
  • De exemplu, pantofii roșii arată grozav cu un costum negru.
Metoda 4 din 14:
Stați cu bijuterii îndrăznețe.
  1. Imagine intitulată Dress up acea pic rochie neagră Pasul 4
1. Adăugați o întorsătură distractivă la rochia dvs. neagră cu bijuterii cu ochiuri, capturate. Redați-vă cu coliere de choker, brățări largi și alte bucăți îndrăznețe de bijuterii. Accesorii îndrăznețe ajută la molidul îmbrăcămintei într-un mod care este atât proaspăt cât și modern.
  • Pentru un aspect elegant, alegeți un colier care se potrivește cu gâtul rochiei dvs. sau Pingeți o broșă într-un loc drăguț pe îmbrăcămintea dvs. De asemenea, puteți schimba lucrurile cu o pereche de cercei îndrăzneț - combinații posibile sunt nesfârșite!
Metoda 5 din 14:
Creați un aspect elegant cu perle.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 5
1. Stilul perlelor cu mănuși de satin alb și pompe rotunde. Acest lucru creează un aspect foarte adorabil, à la romantic Audrey Hepburn. Încercați să stați departe de pompele ascuțite - acestea sunt prea feroce pentru un astfel de aspect moale și retro.
  • Acest lucru funcționează excelent cu o rochie în stil de schimbare.
Metoda 6 din 14:
Du-te îndrăzneț cu un ambreiaj strălucitor.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 6
1. Contraste tinuta întunecată cu un accesoriu luminos. Pentru a face într-adevăr o declarație, alegeți o ambreiaj mai mare pentru a vă completa rochia.
Metoda 7 din 14:
Contraste lbd-ul dvs. cu o geantă de mână de culoare deschisă.
  1. Imagine intitulată Dress up acea mică rochie neagră Pasul 7
1. Genți de mână sunt un accesoriu elegant, pe care îl poate ține pasul cu LBD-ul dvs. Alegeți o mână de mână mai ușoară, care va arăta într-adevăr lovită de rochia voastră. Dacă doriți, alegeți o pungă cu un model subtil și chic, care ochiuri frumos cu rochia ta.
  • De exemplu, o geantă de geantă albă cu un design cu frunze de vină ar putea fi o completare gustoasă la LBD-ul dvs.
Metoda 8 din 14:
Adăugați o stropire de culoare cu o eșarfă decorativă.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 8
1. O varietate de culori funcționează bine cu un LBD. Rochia ta întunecată acționează ca o panza goală, cu eșarfe care adaugă o atingere de luminozitate și personalitate în aspectul tău. Jucați în jur cu culori îndrăznețe, solide sau amestecați lucrurile cu modelele pentru un aspect extra dinamic.
  • Polka puncte, dungi, desene florale, și Paisley toate arată grozav cu o mică rochie neagră.
Metoda 9 din 14:
Alunecă într-o haină de blană faux pentru un aspect confortabil.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 9
1. LBD-ul dvs., probabil, nu poate fi curajos vremea pe cont propriu. Aici intră un strat de blană Faux! Această îmbrăcăminte groasă adaugă o atingere confortabilă la costumul dvs. fără a compromite stilul.
Metoda 10 din 14:
Strat un strat imprimat peste partea de sus pentru un costum îndrăzneț.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 10
1. Lăsați-vă LBD să fie o panza pentru o schemă de culoare îndrăzneață, mai strălucitoare sau un model. Leopard Print oferă o completare izbitoare, elegantă a rochiei dvs., în timp ce modelele de flori îndrăznețe adaugă o culoare de culoare în aspectul dvs. Redați-vă cu diferite modele și modele până când găsiți o haină care se potrivește cu estetica dvs. personală.
  • De exemplu, o stradă albastră, portocalie, roșie și galbenă oferă o margine îndrăzneață, atrăgătoare la LBD-ul dvs.
Metoda 11 din 14:
Creați un aspect chic, simplu cu chilot negru.
  1. Imagine intitulată Dress up acea pic rochie neagră Pasul 11
1. Pantyhose ajută chiar și tonul pielii și oferă o atingere de finisare excelentă. Picturile negre sau gri-colorate sunt o opțiune excelentă dacă vă îmbrăcați în uzură de seară, mai ales dacă este puțin răi afară. Colantele negre creează un aspect fără sudură, care se amestecă bine cu restul costumului.
  • Picioarele voastre tind să se uite mai mult când pantofii și coloratele se potrivesc culorilor.
Metoda 12 din 14:
Adăugați un anumit volum la echipamentul dvs. cu tăieturi texturate.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 12
1. Dați-vă tinuta dvs. o dimensiune suplimentară cu ciorapi Polka-Dot. Aceste tăieturi adaugă un volum suplimentar la un lbd elegant și elegant.
Metoda 13 din 14:
Accentuați rochia cu o centură.
  1. Imagine intitulată Dress up acea mică rochie neagră Pasul 13
1. Curelele pot oferi o caracteristică accentuată, contrastantă la rochia ta. Selectați un accesoriu cu ușurință cu rochia - ar putea fi o culoare potrivită sau să aveți un model sau o textură complementară.
  • De exemplu, ați putea adăuga o linie de luminozitate cu o curea de aur.
Metoda 14 din 14:
Alegeți o pălărie sau un accesoriu de păr pentru o atingere formală.
  1. Imagine intitulată Dress up acea rochie neagră mică Pasul 14
1. O pălărie bine plasată este o modalitate simplă, dar elegantă de a vă îmbunătăți costumul. S-ar putea, de asemenea, să jucați în jurul valorii de arcuri de păr aste-plasate, accesorii florale, părul de păr bejeweled sau panglici simple. Toate aceste accente merg mult în a face o declarație cu rochia ta negru!

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

O perie de scame este cel mai bun prieten al tău! Dacă nu aveți unul, cumpărați unul sau încercați să vă păstrați îmbrăcămintea curată și liberă de părul de companie sau de scame.

Avertizări

Alegeți o rochie confortabilă pentru dvs! Nu toate rochiile negre mici sunt egale, iar unele au mai mult stil și adecvare decât altele.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar