Cum să vă schimbați stilul

Dacă ați avut același stil pentru mai mult de patru sau cinci ani, este timpul să vă agitați lucrurile. Schimbarea stilului dvs. poate fi importantă pentru a vă păstra aspectul în acord cu locul în care vă aflați în viața voastră și pentru a vă împiedica să căutați mai în vârstă sau (incomod) mai tânăr decât vârsta adevărată. Din fericire, renovarea stilului dvs. nu este la fel de intimidantă cum ați putea gândi. De fapt, luate pas cu pas, găsirea noului dvs. aspect poate fi plăcut, și poate chiar un pic distractiv.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia asupra unui stil nou
  1. Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 1
1. Inventarul nevoilor dvs. de stil curent. Inainte de făcând o schimbare de stil, Ar trebui să luați în considerare mai întâi ce funcționează și nu funcționează pentru dvs. despre stilul dvs. actual.
  • În special, ia în considerare de ce aveți stilul actual pe care îl aveți. De exemplu, este stilul tău în primul rând blugi și tricouri pentru că nu-ți place să-ți petreci mult timp gândindu-te la îmbrăcăminte pentru a pune împreună? Dacă da, noul stil pe care îl alegeți va trebui să fie simplu și suficient de ușor pentru a lucra pentru dvs.
  • Încercarea de a impune un stil nou pe tine însuți, care nu se potrivește bine cu tine, obiceiurile tale și atitudinea ta va eșua cel mai adesea, deci gândiți-vă cu atenție la ceea ce aveți nevoie, precum și de a ieși dintr-un stil înainte de a comite.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 2
    2. Alegeți scopul stilului. Odată ce știți nevoile dvs. de stil, începeți să vă gândiți la tipul de stil care să răspundă atât nevoilor, cât și să reprezinte noul fel de aspect pe care doriți să îl adoptați.
  • Pentru a vă oferi noul scop stil o direcție clară, fiți la fel de specifică și descriptivă cât puteți atunci când imaginați estetica pe care o doriți. Câteva exemple ar putea include "Hipster Laid-Back", "Retro colorat luminos", "Punk modern", etc.
  • Alegerea unei muze de moda poate fi un instrument util în modelarea noului stil, asa ca aspect oameni (faimosi sau altfel) al carui stil inspirat si intrigam cum v-ar placea sa fie noul dvs. aspect. Notați modul în care ele sunt stilul anumitor piese pe care le doriți. De exemplu, se împerechează o fustă de patinator cu sacou de piele? Acest lucru vă poate ajuta atunci când alegeți costumele.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 3
    3. Gândiți-vă la considerațiile practice. În plus față de gândirea despre modul în care doriți să arătați, gândiți-vă cum trebuie să vă uitați. Unele întrebări pentru a vă întreba:
  • Care este munca dvs. sau mediul școlar? Există anumite constrângeri practice asupra a ceea ce puteți purta permis?
  • Care este mediul dvs. social? Cum va completa stilul dvs. stilul dvs. de viață?
  • Unde locuiți? Doriți să vă potriviți sau să vă aflați în afară de împrejurimile dvs. și în ce măsură? Are o singură formă de vreme și va fi stilul tău care va fi lucrat în vremea asta?
  • Care este bugetul dvs? Asigurați-vă că noul dvs. scop stil este realist, altfel vă puteți găsi frustrat și incapabil să realizați ceea ce ați avut în minte.
  • Cât timp doriți să vă pregătiți să vă pregătiți? Dacă sunteți o persoană cu întreținere redusă prin natura, alegerea unui stil elaborat nu se poate potrivi bine cu felul de rutină cu care vă simțiți confortabil.
  • Nu vă fie frică să aveți un stil aspirațional - cu alte cuvinte, nu vă fie frică să începeți să îmbrățiți ca persoana pe care doriți să o fiți - dar și să fiți realiști și să alegeți un stil compatibil cu personalitatea dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 4
    4. Ștergeți garderoba și machiajul (dacă este cazul). Odată ce aveți noul scop al stilului dvs. aliniat, trebuie să clarificați apoi cel vechi.
  • Treceți prin fiecare articol de îmbrăcăminte și donați piesele care nu se potrivesc cu noul model pe care l-ați ales, care nu se mai încadrează, sau care sunt pur și simplu nefolositoare. Poate doriți să recrutați un prieten de încredere pentru a vă ajuta să faceți apeluri judecătorești.
  • Dacă purtați machiaj, treceți în mod similar prin consumabilele dvs. și eliminați toate cele daate sau nu veți îmbunătăți stilul pe care îl faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea noului dvs. dulap
    1. Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 5
    1. Începeți cu elementele de bază pentru a vă construi noul dulap. Fundația oricărui stil este elementele de bază versatile și, deși tipurile de elemente de bază adaptate stilului dvs. vor varia în funcție de aspectul pe care îl urmărește, de obicei, elementele de bază necesare:
    • Cămăși în culori solide. În funcție de stilul dvs., cămășile de bază ar putea fi tricouri, butoane, polos sau camișuri etc., Dar orice ar putea fi, cămășile dvs. de bază vor fi capsele esențiale ale stilului tău.
    • Pantaloni negri. Acestea sunt esențiale pentru cele mai multe garderobe și sunt suficient de versatile încât să le puteți îmbrăca pentru ocazii oficiale sau în jos pentru situații mai casuale. Căutați o tăietură de pantaloni care este atât modernă, cât și măgulitoare față de forma dvs. specifică.
    • Blugi măgulitoare. Blugi de spălare mai întunecată sunt adesea cea mai măgulitoare și versatilă, dar va depinde din nou de stilul dvs. particular. Indiferent de blugi pe care le alegeți, totuși, asigurați-vă că se potrivesc și vă vor lăuda. Nu vă fie frică să petreceți ceva timp căutând perechea perfectă.
    • Pulovere sau cardigane în culori solide. Ca cămășile, puloverele sunt o componentă importantă de stratificare. Indiferent dacă preferați pulovere de lux sau cardiganii retro, ar trebui să aveți cel puțin câteva persoane diferite la îndemână pentru a construi costumele cu.
    • O fustă și o rochie versatilă. Dacă fuste și rochii fac parte din stilul tău, vrei să fii sigur că ai cel puțin una din fiecare într-o culoare și o formă versatilă, ca o fustă de creion negru sau o rochie neutră înfășurată.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 6
    2. Cumpărați pentru stil și potrivire. Hainele care se potrivesc bine și flatter corpul dvs. sunt esențiale pentru stilul de succes.
  • Pentru îmbrăcămintea femeilor, asigurați-vă că pantalonii nu sunt prea mici pentru talie sau prea scurt pentru înălțimea dvs. și că nu se bucură de oriunde. Asigurați-vă că topurile se potrivesc astfel încât cusăturile de umăr să stea în picioare pe umeri, nu există nici o golf între butoane, mâneci coboară chiar sub încheietura mâinii, iar țesătura nu se bucură sau nu se învârte în jurul șoldurilor.
  • Pentru îmbrăcămintea bărbaților, asigurați-vă că cămășile se potrivesc în mod direct pe umeri, manșonul lovește chiar sub încheietura mâinii fără a vă bucura și că trunchiul cămașa (mai ales dacă este o cămașă buton-up) se află la fața ta cu talia și nu este o grămadă Puneți-vă pe laturi. Pantalonii nu ar trebui să fie atât de liberi încât să-i bată în jurul picioarelor, dar nu ar trebui să fie atât de strânse încât să îmbrățișeze piciorul - în schimb, ar trebui să fie doar suficient de liberi pentru a se culca confortabil lângă picior, fără o buchetă sau umflătură ciudată. Jachetele de costum ar trebui să poată apărea fără întindere și ar trebui să se culce cu umărul, astfel încât să existe o tranziție netedă de la umăr la braț fără nici o mișcare sau de bătălie.
  • Când faceți cumpărături online, asigurați-vă că aveți cele mai recente măsurători. Pentru bărbați, veți avea nevoie de înălțimea, talia și inseam. Având măsurarea șoldului poate fi de asemenea utilă pentru găsirea unei potriviri precise. Pentru femei. Veți avea nevoie de înălțimea, bustul, talie naturală (cea mai subțire parte a torsului tău), talie reală (unde stați pantalonii), șolduri și inseam. Verificați întotdeauna măsurătorile dvs. împotriva diagramei de dimensionare a comerciantului, nu se bazează doar pe mărime, ceea ce variază între mărcile.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 7
    3. Concentrați-vă pe cele mai bune culori. Decideți ce culori sunt cele mai plăcute tonul pielii și ochii și lucrează în interiorul acelei palete.
  • Un stil nou care nu se lasă nu vă va servi mai bine decât cel vechi.
  • Pentru a vă determina culorile cele mai măgulitoare, aduceți un prieten de încredere cumpărături cu dvs. și apoi încercați pe haine într-o gamă largă de culori și aveți acest prieten să vă ajute să judecați care sunt cele mai măgulitoare pentru dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 8
    4. Găsiți accesoriile. Accesorii vă permit să vă arătați în mod specific dvs., astfel încât găsirea pieselor potrivite pentru stilul dvs. vă va ajuta să reglați bine tonul și să arătați stilul dvs. personal.
  • Accesorii vă permit să adăugați Nuance la costumele dvs., deci gândiți-vă la aspectele subtile pe care doriți să le comunicați cu stilul dvs. atunci când le cumpărați. De exemplu, accesoriile pot adăuga eleganță subevaluată, încredere îndrăzneață sau umor funky la stilul tău general.
  • Linia de bază a accesoriilor include centuri, bijuterii, pălării, eșarfe și ochelari. Fiecare dintre acestea, fie individual, fie în combinație, poate schimba punctul focal al unui costum, adăugați un popular de culoare, sau să luați un costum de la casual la birou - potrivită pentru a îmbrăca, așa că magazin strategic..
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 9
    5. Diversifica. Odată ce ați adunat elementele de bază ale aspectului dvs., începeți să construiți o selecție echilibrată, puteți atrage de la cele mai frecvente nevoi, de exemplu, uzura de birou, uzura ocazională, uzura datei, uzura clubului etc.
  • Evitați să cumpărați multiplii de la fel. Nu cumpărați trei pulovere negre, de exemplu, sau patru tricouri albe. Chiar dacă nu sunt identice, nu doriți să aveți prea multe de același tip de piesă - vă va înăbuși stilul dvs. și va lua un spațiu de dulap inutil.
  • Evitați fixarea pe aceeași culoare. Nu cumpărați toate hainele în aceeași culoare - vă va executa rapid stilul într-o rutină monotonă. Este bine să lucrați într-o paletă de culoare măgulitoare, pur și simplu nu fixați pe o singură culoare.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea noului stil
    1. Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 10
    1. Rămâi concentrat pe modelul tău de stil. Pe măsură ce continuați să adăugați bucăți în dulapul dvs., păstrați-vă modelul de modă proaspătă în mintea voastră.
    • Dacă aveți nevoie de un ajutor vizual, proiectați-vă propria plată personală care include imagini care încorporează modelul dvs. de stil și vă pot ajuta să vă ghideze în alegerile dvs.
    • Faceți o listă cu ceea ce căutați. Apandând la un magazin fără o idee clară despre elementele specifice pe care le căutați, vă pot lăsa indiferent și vă pot duce la efectuarea de achiziții pe care le veți regreta sau de a renunța la frustrare. Dar, cu un sens clar despre ceea ce sunteți după, puteți adăuga în mod constant elemente la dulapul dvs. cu încredere și eficiență.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 11
    2. Interogați fiecare adăugire cu atenție înainte de ao face. Înainte de a alege un element, asigurați-vă că se potrivește în modelul dvs. de stil și că va fi o parte utilă a unui dulap versatil.
  • Evitați elementele super trendoase, care probabil nu vor fi utile garderobeului dvs. pentru mai mult de un singur sezon și după aceea vă va întâlni doar aspectul. .
  • Au un amestec bun de culori neutre și de declarație. Amestecarea pieselor neutre cu un popor luminos de culoare este o modalitate excelentă de a face o impresie elegantă.
  • Asigurați-vă că fiecare piesă nouă pe care o cumpărați ar putea face parte din cel puțin mai multe costume diferite.
  • Imagine intitulată Schimbați stilul dvs. Pasul 12
    3. Mențineți diversitatea dulapului. Pentru a obține cele mai multe kilometri din dulapul tău, magazin cu versatilitate, nu doar stil sau culoare, în minte.
  • Noile piese pe care le adăugați ar trebui să se potrivească stilului dvs., să plătească corpul și să adauge versatilitatea la dulapul tău.
  • Dacă vă uitați la o bucată de îmbrăcăminte care seamănă deja cu un element pe care îl aveți în dulapul dvs., nu îl cumpărați. Căutați ceva complementar, dar și diferit de piesele dvs. curente pentru a vă asigura că garderoba dvs. nu devine prea mult din același lucru.
  • Când cumpărați topuri, întrebați-vă dacă un anumit top poate fi purtat în moduri diferite ca parte a diferitelor costume. De exemplu, atunci când selectați un top, puneți întrebări cum ar fi, pot să o purtați într-o formă sau o pierdere? Pot să-l strasc? etc. Când alegeți o fustă, puneți întrebări cum ar fi, pot să o port cu pantofi diferiți (tocuri, cizme, apartamente)? Pot să o port cu topuri casual și de crescătorie? Pot să miros un sacou cu el? etc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă că nu este vorba despre cantitate, este vorba despre versatilitate. Nu cumpărați pur și simplu o grămadă de haine noi, cumpărați piese strategice și versatile care vor da iluzia unui dulap mare.
  • Dacă doriți să încercați să conduceți diferite stiluri înainte de a comite, luați în considerare împrumutul unor piese de la un prieten la modă mai întâi pentru a vedea dacă vă simțiți confortabil cu acel stil.
  • Dacă nu doriți să cheltuiți prea mult pe haine, luați în considerare accesarea unor magazine de tip.
  • Este recomandat să vă reevaluați stilul personal cel puțin o dată la cinci ani pentru a reflecta cine sunteți și unde vă aflați în viața voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar