Cum să vă bucurați de o călătorie în casă

Cheltuirea unui weekend lung pe o barcă de casă este o modalitate bună de a obține o pauză de la rutina de zi cu zi fără a sacrifica confortul sau comoditatea. Indiferent dacă sunteți un căpitan cu experiență sau un chiriaș de prima dată, luând ceva timp pentru a vă organiza, vă va asigura că puteți debarca cu pacea totală a minții. Începeți prin realizarea unei liste de articole esențiale, cum ar fi consumabilele medicale și consumabile medicale de urgență, luând în considerare durata de ieșire. Apoi puteți face loc pentru orice alte jucării și obiecte personale care vă vor ajuta să profitați la maximum de aventura dvs. plutitoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Ambalarea necesităților de bază
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la domiciliu pas cu pas 1
1. Examinați lista inventarului Houseboat. Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce vă puteți aștepta să găsiți la bordul modelului pe care îl închiriați. Cele mai multe chirii sunt dotate cu o bucătărie complet utilată, inclusiv vase, feluri de mâncare și ustensile, precum și articole de toaletă de bază. Cu toate acestea, veți dori să fiți clar despre caracteristicile modelului dvs. în față, mai degrabă decât presupunând că veți avea tot ce aveți nevoie.
  • Facilități cum ar fi frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea și radio AM / FM sunt standard pe cele mai multe în chirie.
  • Compania de închiriere nu poate oferi prosoape sau așternuturi pentru cabine, cu excepția modelelor de lux, deci lăsați loc pentru unele lenjerii curate în bagajele dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 2
    2. Împachetați îmbrăcăminte suficientă pentru fiecare zi. Majoritatea hainelor pe care le alegeți ar trebui să fie ocazionale și potrivite pentru vreme caldă. Dacă credeți că veți face orice înot sau plajă, aduceți cel puțin două costume de baie. De asemenea, nu va face rău pentru a stoarce în câteva perechi suplimentare de șosete și lenjerie de corp, doar în caz.
  • Sandalele sau alunecile vă vor primi pe punte, dar o pereche bună de pantofi sau cizme impermeabile Nonslipi va veni la îndemână în cazul în care trebuie să faceți orice drumeții, planificate sau neplanificate.
  • Purtați o jachetă ușoară sau o jachetă pe barca de casă, astfel încât veți avea ceva de alunecare în serile răcite.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la domiciliu pas cu pas 3
    3. Faceți o listă de articole de uz casnic de care aveți nevoie. Rezervați partea de sus a listei pentru lucrurile pe care nu le puteți face fără gunoi, prosoape de hârtie și articole de toaletă asortate cum ar fi șamponul și balsamul, pasta de dinți, săpun de mână și deodorant. Odată ce le-ați luat în jos, puteți creion în alte elemente care nu sunt esențiale, dar sunt importante, cum ar fi consumabilele de curățare, containerele de alimentare de unică folosință și odorizentanții de aer.
  • Insectul repellent (și o mulțime de ea) va fi una dintre cele mai apreciate prevederi privind ieșirile de vară.
  • Nu uitați de cărbune sau butan și o brichetă dacă veți găti pe un grătar portabil.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 4
    Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 4
    4. Planificați meniul dvs. pentru călătorie. Stați jos și dați seama cât de mult va trebui să fixați 2-3 mese pe zi pentru toată lumea din partidul dvs. Luați în considerare cât timp veți fi pe apă. Faceți cumpărăturile majore chiar înainte de a vă părăsi și încărcați traseul în răcitoare sau câteva pungi de tote supradimensionate pe care le puteți stista cu ușurință pe măsură ce vă configurați.
  • Stocuri pe elemente ne-perisabile: alimente conservate, nuci, apă îmbuteliată și unele gustări ambalate pentru a mânca pe.
  • Anulați deoparte Cabinet Spațiu pentru cafea, ceai, condimente și condimente.
  • Umpleți răcitorul cu un amestec de gheață regulată și uscată pentru a păstra carnea și alimentele congelate proaspete.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 5
    5. Amintiți-vă orice medicamente importante. Transportați o pungă separată pentru medicamentele și suplimente și lăsați-o undeva în vizibilă în cabină sau baie. În acest fel, întreruperea la rutina obișnuită nu vă va face să pierdeți o doză. Rețineți că ați putea fi pe apă timp de zile la sfârșit - acest lucru ar putea prezenta complicații pentru persoanele cu preocupări grave de sănătate.
  • Au muzica de greață disponibilă pentru pasagerii care suferă de boală de mișcare.
  • Utilizați un organizator de pilule pentru a urmări prescripțiile pe care le luați în mod regulat.
  • Partea 2 din 3:
    Planificarea activităților de distracție
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 6
    1. Merge la înotări. Cea mai bună parte a ființei pe o barcă de casă este că ai dreptate pe apă! Luați o baie când căldura după-amiaza devine insuportabilă sau faceți niște ture pentru exercițiul dvs. de dimineață. Multe modele Houseboat chiar au construit scări încorporate și plăci de scufundări montabile pentru a finaliza "piscină" experienţă.
    • Nu sari niciodată în apă până când motorul nu este complet oprit și elicele nu mai mișcă. Neglijența ar putea duce la vătămări grave.
    • Curea pe un snorkel și o pereche de ochelari de protecție și explorați izolațiile și golfurile de-a lungul traseului.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 7
    2. Participați la diverse sporturi de apă. Faceți clic pe o barcă cu motor mai mică atunci când simțiți că petreceți o petrecere de după-amiază sau un schi de apă. Dacă sunteți un căutător de emoție, o ambarcațiune de agrement ca un schi cu jet poate fi viteza ta. Accesorii gonflabile, cum ar fi tuburile interioare și flotoarele să aibă un spațiu mic și pot oferi o alternativă mai plăcută pentru toate vârstele.
  • Verificați acordul dvs. de închiriere pentru a vedea dacă vi se permite să trageți o altă navă.
  • Asigurați-vă că toți cei de la bord știe unde sunt păstrate jachetele de viață - acestea sunt standard pe acoperișurile închiriate.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de familie Pasul 8
    3. Du-te camping pe țărm. Dacă vă place o schimbare de peisaj, capul la teren uscat pentru o noapte sau două sub stele. În funcție de stilul dvs. de camping, acest lucru poate necesita un cort de dimensiuni mari și pungi de dormit sau poate prefera să-l păstrați simplu și să vă stâncăți să dormiți într-un hamac strâns între un cuplu copaci.
  • În ceea ce privește restul echipamentului, verificați tipul de viteze pe care le-ați împachetat pentru orice alte îmbrăcăminte de exterior de excursie de camping, o busolă, unelte de utilitate și materiale pentru a obține un incendiu.
  • Veți avea nevoie de un permis de a rămâne peste noapte la un camping National Park.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de familie Pasul 9
    4. Au o modalitate de a ucide timpul de nefuncționare. De-a lungul cea mai mare parte a călătoriei dvs., veți trece timpul prin înot, vizitarea obiectivelor turistice, făcând mese și socializarea cu familia și prietenii. Vă puteți ține ocupat de zilele ploioase sau după-amieze neliniștitoare de Napping, vizionând filme sau ascultând muzică. Jocurile de bord sunt o altă alegere populară, mai ales dacă sunteți de vacanță cu un grup.
  • Când aveți nevoie de un minut singur, găsiți un punct liniștit și reîncărcați cu o activitate liniștită, cum ar fi citirea sau rezolvarea puzzle-urilor încrucișate.
  • Profitați de momente mai lente pentru a opri și a aprecia frumusețea împrejurimilor dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Planificare pentru situații de urgență
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la domiciliu Pasul 10
    1. Ridicați o hartă înainte de a pleca. Boaterul este foarte diferit de conducere, așa că nu puneți prea multă încredere în sensul dvs. de direcție singur. O hartă fiabilă va fi crucială pentru a vă ajuta să navigați pe Marinas și pe căile navigabile între ele. Hărțile, de asemenea, listați uneori importante reglementări privind navigarea și furnizați informații despre sălbăticia locală.
    • Petrecând un pic suplimentar pe o hartă impermeabilă. Se va dovedi a fi o investiție bună, având în vedere mediul dvs. de călătorie.
    • Căutați repere evidențiate și atracții naturale. Acestea prezintă adesea o bună ocazie de a se opri.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 11
    2. Asigurați-vă că există un set de prim ajutor la bord. Fiecare kit de prim ajutor bun trebuie să conțină bandaje, tifon, soluție antiseptică, picături de ochi și arde unguent. Cremele antihistaminice și analgezicele ar trebui, de asemenea, să fie printre tratamentele dvs. pentru accidente și boli asociate cu barca. Casă de casă închiriată vor veni aproape întotdeauna echipați, dar va trebui să vă stocați propria dvs. dacă cumpărați sau leasing.
  • În plus față de primul ajutor de bază, cunoașterea CPR este o abilitate ar putea salva o viață.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 12
    3. Familiarizați-vă cu măsurile de siguranță ale barcii. Fiți conștienți de locul în care sunt amplasate echipamente de urgență auxiliare, cum ar fi detectoarele de fum, stingătoarele de incendiu, cablurile și ancorele și cum să le utilizați. Oricare dintre aceste caracteristici poate intra în joc în caz de urgență. Cu un pic de educație anterioară, vă puteți asigura că sunteți gata să reacționați rapid și cu încredere.
  • Dați echipajului dvs. o clasă de primăvară rapidă despre modul de operare a tuturor pieselor majore de echipamente de siguranță.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la domiciliu Pasul 13
    4. Să fie pregătit să realimenteze după cum este necesar. În funcție de lungimea călătoriei dvs. (și de dimensiunea modelului pe care îl comandați), este posibil să fie necesar pentru a opri rezervorul de combustibil al barcii în timp ce sunteți pe drum. Unele agenții de închiriere oferă servicii mobile de alimentare cu combustibil, ceea ce înseamnă că nici măcar nu trebuie să vă întoarceți la Marina pentru a umple. În caz contrar, sunteți binevenit să utilizați oricare dintre stațiile de alimentare deschise ale parcului când vă întoarceți în țărm.
  • Nu veți avea de obicei nevoie să realimentați călătoriile care sunt mai scurte decât aproximativ o săptămână.
  • Pentru jaunturile extinse, având în vedere construirea combustibilului regulat se oprește în programul dvs. săptămânal.
  • Rețineți că cheltuielile de alimentare cu combustibil nu sunt incluse în prețul de închiriere a barbiei, așa că vor veni direct din buzunar.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie de casă Pasul 14
    5. Au informații de contact de urgență despre standby. Păstrați radioul de bandă marină a barcii la canalul 16. Serviciul Național al Parcului, Serviciul Forest, Garda de Coastă și Harbormaster sunt toate reglate la această frecvență, astfel încât să intrați în contact va fi la fel de ușor ca și apăsarea unui singur buton. De asemenea, ar trebui să job jos numerele de telefon pentru fiecare dintre aceste autorități și să le postați direct la telefon sau radio în cabină unde se pot referi cu ușurință, doar pentru a fi pe partea sigură.
  • Toată lumea la bord ar trebui să ia câteva minute pentru a învăța cum să folosească radioul bidirecțional al barcii pentru a raporta situații de urgență.
  • Dacă sunteți prins de gardă sau aveți doar acces la un telefon mobil, formați 9-1-1. Ei vor putea să vă adapteze apelul către respondenții corespunzători.
  • sfaturi

    Planificați o călătorie mai scurtă pentru prima dvs. călătorie pentru a păstra cheltuielile (și complicațiile) la minimum.
  • Upgrade camera foto și smartphone-ul la versiunile impermeabile sau să le păstrezi și alte obiecte de valoare protejate într-un caz de transport uzat.
  • Doar conduceți să vă opriți să vă opriți și să petreceți cât mai mult timp parcat posibil. În caz contrar, costurile combustibilului pot fi adăugate rapid.
  • Economisiți bani pe alimente consumând captura proaspătă a zilei în zonele în care pescuitul este permis.
  • O expediție de casă este o modalitate excelentă de a obține familia împreună pentru o vacanță memorabilă care nu va costa un braț și un picior.
  • Avertizări

    Dacă aveți copii mici sau animale de companie în petrecerea dvs., asigurați-vă că le țineți de ele ori de câte ori sunt pe punte sau în apă.
  • Nu veți putea să faceți spălătorie odată ce ați pornit, deci asigurați-vă că aveți suficiente haine curate pentru a vă duce întreaga călătorie.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Alimente și băuturi pe durata călătoriei
    • Articole de uz casnic
    • Îmbrăcăminte potrivită
    • Ochelari de soare, protecție solară și alte protecție la soare
    • Articole de toaletă asortate
    • Kit de prim ajutor bine stocat
    • Insecticid
    • Activități de agrement interioare
    • Jucării și accesoriile Watersports
    • Echipament de pescuit
    • Ambarcațiuni mai mici
    • Cooler (e) cu gheață
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar