Cum să eliminați echipamentul de mâncare

Dacă aveți un fel de mâncare veche prin satelit, luând spațiu pe acoperiș, vă puteți întreba despre cel mai bun mod de a scăpa de ea. Dispunerea de echipament nedorit nu este o sarcină deosebit de dificilă. Cu toate acestea, este important să mergem în mod corect de a vă asigura că materialele sunt procesate într-un mod sigur, responsabil cu mediul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Eliminarea unui vas dezactivat
  1. Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 1
1. Contactați furnizorul de satelit și spuneți-le că doriți să vă ștergeți vasul. Formați linia de service pentru companie pentru compania pe care ați cumpărat-o și le întrebați despre cel mai bun mod de a scăpa de ea. Mulți furnizori își desfășoară propriile programe de reciclare menite să ajute abonații să deschidă echipamentele de mâncare pe care nu le mai au o utilizare.
  • Dacă nu sunteți sigur de unde să vă direcționați apelul, verificați vasul în sine. Ar trebui să vedeți un număr gratuit de taxă lângă logo-ul producătorului.
  • Rețeaua de mâncare, de exemplu, partenerii cu cele mai bune magazine de cumpărare pentru a facilita reciclarea sau renovarea produselor lor, în timp ce DirecTV își readuce clienții la programul Goodelectronics Goodwill.
  • Imagine intitulată Aruncarea echipamentului de mâncare Pasul 2
    2. Obțineți un serviciu profesionist de eliminare prin satelit pentru a vă lua mâncarea în jos. Rulați o căutare rapidă a "Companiei de eliminare prin satelit" plus numele orașului sau al orașului pentru a găsi o companie care operează în gâtul dvs. din pădure. Programați o dată și o oră pentru ca un tehnician să vină la casa dvs. pentru a dezasambla felul de mâncare. În timp ce sunteți la telefon, întrebați dacă vor scoate vasul pentru dvs. sau dacă va trebui să vă vedeți singur.
  • Costul de angajare a unui serviciu de eliminare profesională poate varia de la 150 USD pentru mâncăruri la nivel de sol la 300 $ sau mai mult pentru feluri de mâncare situate pe a doua sau a treia poveste a casei dvs.
  • Nu toate serviciile de eliminare prin satelit gestionează transportul echipamentelor dezafectate. Dacă compania cu care lucrați nu este, veți fi responsabil pentru a face față acestuia.
  • Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 3
    3. Închiriați un acoperiș calificat dacă nu există un serviciu de îndepărtare prin satelit în apropierea dvs. Multe realizări profesionale de acoperire prin satelit printre serviciile lor. Dacă ajungeți să mergeți la acest traseu, petreceți ceva timp cercetarea diferitelor companii de acoperis în comunitatea dvs. și să vă restrângeți opțiunile la câteva care se potrivesc locației, bugetului și unui calendar.
  • Costurile de eliminare variază, dar vă puteți aștepta probabil la rate similare celor percepute de serviciile de eliminare a satelitului dedicat.
  • Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 4
    4. Demontați-vă dvs. de mâncare dacă nu aveți altă alegere. Rareori, este posibil să aveți probleme cu urmărirea unui serviciu terț care este dispus să vă trageți mâncarea pentru dvs., lăsând-vă fără alegere decât să o faceți singur. Din fericire, acest lucru este, de obicei, la fel de simplu ca înlăturarea șuruburilor ținând baza vasului în poziție și umplerea găurilor cu un pic de gudron de acoperiș folosind un pistol de caulk.
  • Dacă lucrați la acoperișul dvs. neînsoțiți, luați în considerare purtarea unui ham de acoperiș pentru a evita rănirea potențială în caz de cădere.
  • Avertizare: Deoarece mâncărurile prin satelit sunt aproape întotdeauna găsite pe acoperiș, care lucrează în siguranță ar trebui să fie prioritatea dvs. de top. Asigurați-vă că utilizați o scară suficient de înaltă pentru a oferi acces ușor la acoperișul dvs. și pentru a avea pe cineva să țină scara pentru tine în sus și în jos.

    Metoda 2 din 2:
    Reciclarea echipamentului
    1. Imagine intitulată Aruncarea echipamentului de mâncare Pasul 5
    1. Cereți-vă să găsiți pe cineva care ar putea dori felul de mâncare. Înainte de a remiți un fel de mâncare și un receptor perfect, vedeți dacă cineva pe care îl cunoașteți este interesat să le ia pentru propria utilizare. Poate că aveți o rudă, vecin, coleg sau cunoștință care caută să facă saltul de la cablu sau să adauge câteva posturi majore de televiziune la selecția lor de servicii de streaming.
    • O fel de mâncare satelit standard va rămâne operabilă de ani de zile, atâta timp cât este instalat și menținut corect.
    • Vasele prin satelit sunt încă populare în locuri unde conectivitatea la internet de mare viteză nu este disponibilă sau nesigură, cum ar fi zonele rurale, montane și nedezvoltate.

    Bacsis: De asemenea, este posibil să se doneze felul de mâncare la o organizație caritabilă care oferă articole de uz casnic, aparate, electronice de consum și alte bunuri persoanelor și familiilor aflate în nevoie.

  • Imagine intitulată Aruncarea echipamentului de mâncare Pasul 6
    2. Luați felul de mâncare la un partener de reciclare publicitar pentru eliminarea liberă. Prezentați-vă felul de mâncare la biroul de servicii pentru clienți al unui comerciant cu amănuntul participant. Ei o vor găzdui acolo în magazin până la următorul transport sau pickup programat cu un reciclat certificat. Veți fi pe drum în câteva minute și, cel mai bine, nu vă va costa nimic!
  • Pentru mai multe informații despre cum să profitați de un program de reciclare, vizitați site-ul web al furnizorului dvs. sau producătorului dvs. de satelit.
  • Cel mai bun buy singur a fost colectat și a fost eliminat în mod responsabil de peste 2 miliarde de lire sterline de e-deșeuri, de la lansarea inițiativei de reciclare corporativă.
  • Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 7
    3. Navighează vasul de rețea de mâncare direct la un reciclat certificat prin UPS. Box-up echipamentul dvs. inactiv și capul până la cel mai apropiat centru de expediere UPS. Adresați-vă pachetului la Blvd-ul Aer Worldwide, 140 Congress. Suite E, Duncan, SC 29334. Aceasta este adresa serviciului de reciclare afiliat cel mai bun buy.
  • Aceasta poate fi cea mai convenabilă opțiune dacă nu există cel mai bun magazin de cumpărare în cadrul distanței de mers pe jos de unde locuiți.
  • Singurul dezavantaj al trimiterii în aparatul dvs. prin poștă este că va trebui să plătiți costul de transport maritim și de manipulare.
  • Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 8
    4. Găsiți un centru de reciclare a deșeurilor electronice în zona dvs. care va accepta vasul dvs. Resurse online precum Pământul911 și Call2recycle gazdă Searchiabile Baze de colectare a centrelor de reciclare accesibile din toată America de Nord. Doar specificați tipul de element pe care doriți să-l donați și introduceți codul poștal pentru a trage o listă de locații potrivite. Apoi puteți renunța la vasul dvs. la propria dvs. confort.
  • Există, de asemenea, o mulțime de resurse de reciclare la nivel de la îndemână și de stat pe web, cum ar fi Calrecycle și Departamentul de la New York din locațiile de drop-off. Unul dintre acestea poate fi capabil să ofere informații specifice regiunii, dacă nu aveți mult noroc cu una dintre cele mai mari baze de date.
  • Fiți conștienți de faptul că Pământul911 (precum și cele mai multe alte resurse de reciclare și centre de prelucrare) nu vor veni și să-ți ridice mâncarea pentru tine. Indiferent de serviciul pe care îl încheiați, va trebui, în general, să vă transportați singur.
  • Imagine intitulată Aruncați echipamentul de mâncare Pasul 9
    5. Sunați la un scrapper să iasă și să vă trageți mâncarea pentru dvs. Răsfoiți site-urile web și anunțuri pentru vânzătorii de resturi locale online. Acești oameni își fac banii prin salvarea și revânzarea materiilor prime, ca cele găsite în mâncăruri prin satelit, așa că vor fi mai mult decât fericiți să-ți iau unul de pe mâini. Cu această soluție, nici măcar nu trebuie să părăsiți casa.
  • În funcție de furnizor, puteți sau nu să fiți încărcat pentru eliminarea la fața locului.
  • Unele scrappers chiar plătesc sume mici de bani pentru anumite metale, adesea unele dintre aceleași utilizate pentru a face componente electronice.
  • sfaturi

    Unele servicii de gestionare a deșeurilor metropolitane pot accepta, de asemenea, mici feluri de mâncare prin satelit și alte electronice de consum, ca parte a preluării săptămânale.

    Avertizări

    Dacă sunteți un chiriaș și ați optat pentru a pune într-un fel de mâncare prin satelit în trecut, va fi de până la dvs. să vă eliminați atunci când leasingul dvs. expiră, nu proprietarul dvs. sau managerul de proprietate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar