Cum să împărțiți activele în divorț

Odată ce ați făcut decizia de divorț, trebuie să începeți să vă gândiți cum să împărțiți proprietatea pe care ați acumulat-o în timpul căsătoriei dvs. Poate fi la fel de simplu ca articolele personale și bunurile de uz casnic, sau complicate ca imobiliare, investiții și conturi de pensionare. Tu și soțul dvs. aveți de ales. Puteți crea o așezare corectă și amiabilă a diviziei de proprietate sau puteți trăi cu ceea ce judecă decide.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru a vă împărți activele
  1. Imagine intitulată Pregătiți-vă la dosarul pentru divorțul Pasul 1
1. Înțelegeți conceptul de distribuție echitabilă. Majoritatea statelor urmează legea distribuției echitabile. Acest lucru nu înseamnă împărțit în mijloc. Aceasta înseamnă corectă, pe baza factorilor, inclusiv a puterii de câștig a fiecărui soț / soție, contribuții în timpul căsătoriei, vârstei și sănătății și nevoilor financiare viitoare ale fiecărei persoane.Dacă creați un acord de proprietate cu aceste cerințe în minte, creșteți șansele ca judecătorul să o accepte fără modificări.
  • În California, Texas, Arizona, Idaho, Louisiana, New Mexico, Nevada, Wisconsin și Washington, standardul este proprietatea comunitară. În aceste state, există o ipoteză că va exista o împărțire uniformă a tuturor proprietății deținute sau deținute în numele ambelor soți. Curtea se va uita în continuare la corectitudinea fundamentală, dar prezumția este că va exista o divizare de 50/50 a activelor.
  • Imagine intitulată Împărțirea activelor în Divorțul Pasul 5
    2. Luați în considerare ceea ce este proprietatea separată și ceea ce este proprietatea maritală. Proprietatea maritală, adesea numită proprietate comunitară, sunt active care au fost dobândite în cursul căsătoriei. Indiferent dacă este vorba de obiecte tangibile, cum ar fi mobilierul sau necorporale, cum ar fi investițiile sau conturile de pensionare, toate proprietățile maritale sunt supuse unei distribuții echitabile sau divizării ca proprietate comunitară.Dimpotrivă, proprietatea separată include active care au fost în totalitate deținute de fiecare parte înainte de căsătorie. Acest lucru poate include imobiliare, vehicule, moșteniri și heirloomi. În general, cu excepția cazului în care este amestecat, proprietatea separată se adresează proprietarului fără nici o cerere de celuilalt soț / soție.
  • Liniile se estompează când cuplurile și-au împărtășit proprietatea separată. De exemplu, atunci când un soț folosește bani moșteniți pentru a face îmbunătățiri ale casei deținute exclusiv de cealaltă parte. Dacă v-ați amestecat și mi-ați amestecat proprietatea individuală și nu puteți conveni asupra modului în care să îl împărțiți, ar trebui să luați în considerare consultarea cu un avocat pentru a ajuta la ambarcațiunile unui acord de decontare.
  • Imagine intitulată Estimare Data concepției Pasul 3
    3. Decide cu privire la o dată de evaluare a activelor. Tu și soțul / soția dvs. trebuie să decideți la o dată în care veți remedia valoarea proprietății dvs. Acest lucru este deosebit de important pentru activele volatile, cum ar fi stocurile.
  • Obțineți un sold actualizat în conturile de pensionare și conturile financiare cu dobândă, cum ar fi economiile, CD-urile și conturile pieței monetare.
  • Calculați capitalul propriu în domeniul imobiliar pentru cumpărarea sau scopurile de tranzacționare a activelor. O zi bună pentru a aplica o valoare la casă este data declarației pentru plata ipotecară. Veți avea nevoie de o evaluare și suma de plată pentru a calcula echitatea.
  • Partea 2 din 4:
    Împărțind proprietatea tangibilă
    1. Imagine intitulată se desprinde cu iubitul tău live sau prietena Pasul 5
    1. Revendicați-vă proprietatea personală. Începeți cu piesele ușoare, cum ar fi îmbrăcămintea și accesoriile personale. Nu ar trebui să existe nici un argument cu privire la aceste elemente. Dacă nu sunteți de acord în acest moment, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui avocat sau a unui mediator să continue.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsătoriei dvs. Pasul 25
    2. Repartizarea bunurilor de uz casnic. Această categorie poate fi împărțită uniform, deoarece în fiecare parte are un anumit număr de setări de loc din China sau tranzacționate. De exemplu, o parte poate dori ca aparatele mici din bucătărie, iar celelalte dorește echipamente sportive. Cheia trebuie să fie rezonabilă și să cântărească valoarea monetară a elementelor față de stresul unui dezacord.
  • Imaginea intitulată Faceți camera dvs. Arătați Boho sau Pasul Boemian 4
    3. Separați mobilierul și decorul. Reședința maritală poate include un amestec de piese separate și achiziționate în comun. Chiar dacă ambele părți au folosit un element, capitalul propriu spune că heirloom-urile ar trebui să revină proprietarului original ca proprietate separată. Cu toate acestea, atâta timp cât este corect și rezonabil, tu și soțul dvs. poate împărți mobilierul ca lucrări cele mai bune pentru tine. Mobilierul pentru copii ar trebui să rămână cu soțul / soția care are custodie primară rezidențială.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină utilizată cu pasul de numerar 5
    4. Atribuiți vehiculele. În funcție de modul în care au fost achiziționate și intitulate, vehiculele pot fi fie maritale sau separate. Lăsați echitatea și corectitudinea să dicteze decizia dvs. De exemplu, dacă aveți două mașini, chiar dacă ambele sunt prezentate în comun, știți că instanța va acorda una fiecărei părți. De obicei, fiecare parte va păstra vehiculul pe care îl conduc cel mai des. Fiecare ar trebui să se aștepte să păstreze orice datorie de împrumut asociată cu vehiculul și să își asume plățile.
  • Imaginea intitulată face un frumos album foto final
    5. Luați în considerare elementele sentimentale. Acestea ar trebui împărțite destul de bine și uniform. Fiecare partid are dreptul la o parte din fotografiile de familie, mementos, suveniruri și colecții. Faceți copii ale fotografiilor și documentelor pentru fiecare parte, după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Pregătiți-vă la dosar pentru divorțul Pasul 3
    6. Păstrați un inventar de funcționare. Deoarece dumneavoastră și soțul / soția dvs. decideți împărțirea proprietății dvs. personale, ar trebui să păstrați o listă fără sfârșit scrisă sau tastată și fiecare parte inițială pe măsură ce mergeți. Acest lucru poate ajuta la descurajarea argumentelor mai târziu. Acest inventar poate fi atașat la Acordul de decontare, dacă este necesar. De asemenea, este dovada instanței că divizia de proprietate a fost reciprocă și manipulată corect.
  • Partea 3 din 4:
    Împărțirea imobilului
    1. Imagine intitulată Pregătiți-vă la fișierul pentru divorțul Pasul 11
    1. Decide dacă imobilul va fi vândut sau împărțit. Dacă ambele părți sunt de acord cu o vânzare de bunuri deținute în comun, trebuie să contactați un agent imobiliar cât mai curând posibil și să începeți procesul de evaluare, evaluare și staționare de vânzare.
  • Imagine intitulată Flip o nouă casă Pasul 8
    2. Luați în considerare dacă un transfer de echitate este cea mai bună opțiune. Într-un transfer de capital, un soț menține posesia proprietății, refinanțează ipoteca și preia proprietatea deplină. Dacă intenționați pe un Buy-out, Cealaltă parte poate lua o plată în numerar sau o parte mai mare de un alt activ în schimbul echității acestora.
  • Imagine intitulată Flip o nouă casă Pasul 1
    3. Determinați cum să gestionați echitabil imobiliare separate. Dacă imobiliare a fost deținută de o parte înainte de căsătorie, poate fi considerată proprietatea exclusivă a persoanei. Cu toate acestea, în cazul în care ambele părți au împărtășit în folosință și beneficii, de exemplu, locuiau în ea ca reședință maritală sau chiriile colectate, atunci proprietatea poate fi considerată coaptă pentru distribuția echitabilă sau proprietatea comunitară.
  • Soțul care a adus proprietatea la căsătorie poate ceda alte active către cealaltă parte sau poate sta firmă. Dacă dvs. și partenerul dvs. nu puteți fi de acord, luați în considerare căutarea asistenței juridice pentru a vă determina drepturile și opțiunile. Dacă nu puteți fi de acord, judecătorul va fi cel care face decizia.
  • Partea 4 din 4:
    Distribuirea conturilor de pensionare
    1. Imagine denumită consolidarea situațiilor financiare Pasul 8
    1. Identificați conturile de pensionare. Pot exista atât fonduri bazate pe angajatori, cât și fonduri private. Conturile de pensionare includ planuri de 401k, IRA, Roth IRA, pensii și trusturi care se maturizează la vârsta de pensionare, de obicei vârsta de 65 de ani. Veți avea nevoie de declarații pentru fiecare cont pentru ambele părți care sunt actuale cu data de evaluare convenită reciproc.
    • Dacă planurile dvs. de pensionare sunt simple, de exemplu, fiecare parte are un plan de la angajatorul lor, puteți de asemenea să fiți de acord că fiecare va păstra propriul plan fără a distribui pe celălalt. Dacă există o disparitate semnificativă în balanțe, alte active pot fi cedate pentru a alcătui diferența.
  • Imagine intitulată Consolidarea situațiilor financiare Pasul 1
    2. Determinați care lege acoperă fiecare tip de plan. Dacă aveți o varietate de planuri de pensionare, va trebui să știți care lege federală se referă la distribuție. Eșecul de a clasifica corect activele de pensionare ar putea duce la complicațiile în divorț, ci și consecințe fiscale. Căutați asistența unui avocat sau contabil dacă nu sunteți sigur cum să gestionați conturi diferite.
  • A "plan calificat" este înființată de angajatorul dvs. și primiți pauze fiscale pentru contribuțiile dvs. Acestea includ pensiile și planurile 401 (k).
  • Planurile calificate sunt împărțite utilizând un ordin calificat de relații interne (QDRO.) Un QDRO este o hotărâre judecătorească care instruiește administratorul planului să plătească o parte a soldului soțului de primire. Suma este de obicei 50% din valoarea activelor datate din momentul căsătoriei până la data divorțului. Soțul de recepție este responsabil pentru toate taxele și sancțiunile acestei distribuții. Un QDRO este un document foarte specific care trebuie să conțină anumite informații care trebuie valabile.
  • IRA și alte conturi private de pensionare sunt împărțite utilizând o procedură numită "Transfer incident la divorț." O așezare de proprietate poate desemna conturi individuale de pensionare, în parte sau în întregime, la un soț / soție. Instituția financiară va trata fie ca o răsturnare, fie o distribuție în funcție de modul în care este formulat decretul.
  • Transferurile QDROS și IRA pot declanșa impozite și sancțiuni semnificative. În cazul în care transferul nu este aprobat de Curte, IRS poate solicita declarații fiscale modificate. Nu este recomandat să vă scrieți propriul qdro sau transfer dacă aveți experiență juridică sau financiară semnificativă. Un avocat sau un cont poate pregăti aceste documente pentru a vă atașa la soluționarea proprietății dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați banca deținută de fondul 1
    3. Evaluați diviziunea beneficiilor militare. Puține subiecte sunt mai complicate și au luptat ca fiind greu în divorțuri ca pensii militare și beneficii de supraviețuire. Chiar și în cele mai amiabile divorțuri, discuțiile privind beneficiile militare ar trebui să se desfășoare cu un avocat calificat în serviciile uniforme fostul act de protecție a soților (USFSPA.)
  • Există mai multe considerații în împărțirea beneficiilor militare. Data de angajament este fie data căsătoriei, fie data intrării în serviciu, oricare dintre acestea este mai târziu.
  • Căsătoria trebuie să fi durat cel puțin zece ani și a suprapus timpul în serviciu cu cel puțin zece ani. Aceasta se numește regula 10/10.
  • Ordinul trebuie să precizeze dacă calculele se bazează pe salariul brut de pensionare sau pe plata de pensionare de unică folosință și să ia în considerare creșterea costurilor.
  • Dacă un soț este pe datoria activă în timpul divorțului, cerințele membrilor serviciului de ajutor civil trebuie să fi fost îndeplinite.
  • Soțul non-militar ar trebui să ia în considerare înscrierea în planul de beneficii al supraviețuitorului.
  • După divorț, ex-soții non-militari se pot aplica militarilor prin formularul DD 2293 pentru a începe plățile. Va trebui să trimiteți o copie certificată a decretului care prezintă soluționarea proprietății care comandă diviziunea beneficiarilor de pensii militare.
  • Asistența juridică pentru soldații și pensionari activi poate fi disponibilă de la Oficiul Avocatul general al judecătorului (JAG). Cu toate acestea, verificați pentru a vă asigura că avocatul are formarea și experiența specializată în manipularea aspectelor financiare sensibile legate de divorț.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar