Cum de a divorța un soț care nu doresc

Un divorț în litigiu, în care părțile nu sunt de acord asupra unuia sau mai multor puncte importante, este practic un proces diferit de un divorț necontestat. De fapt, nu aveți nevoie de consimțământul soțului tău să-i divorțezi, dar dacă tu și soțul tău pot ajunge la un acord în locul unui judecător care impune unul pe tine, probabil că veți fi atât mai fericiți. Diferența dintre contestarea divorțului și care nu contestă că vine la viteză. Părțile nu vorbește dezacorduri într-un divorț necontestat, ceea ce îl face mai repede. Prin urmare, un soț din mijlocul unui divorț contestat ar trebui să se concentreze asupra modalităților de minimizare a conflictului și cum să găsească un sfat bun pentru a le îndruma prin conflict, făcându-l cât mai repede și nedureros posibil.

Pași

Partea 1 din 4:
Solicitarea întrebărilor corecte unui posibil avocat de familie
  1. Imagine intitulată Divorțul în Delaware Pasul 9
1. Aflați cât timp au practicat divorțul și dreptul familiei. Doar pentru că diploma de drept pe perete a fost emisă într-un anumit an, nu înseamnă că au aceeași experiență relevantă. Avocații pot schimba specialități și pot lăsa licențele. Nu doare niciodată să verifice dublu.
  • De asemenea, doriți să știți câte cazuri iau la proces, mai ales dacă dvs. sau soțul dvs. depuneți pentru o divorț bazat pe defecțiuni.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 13
    2. Cereți-i să vă sublinieze procesul. Doriți să puneți această întrebare pentru a obține un sentiment de a fi obligațiile și angajamentul dvs. de timp, și stilul lor personal de gestionare a cazului.
  • Asigurați-vă că ați aflat cum puteți ajunge la ele atunci când este necesar și cât de des vă puteți aștepta să auziți de la ei.
  • Aceasta este, de asemenea, o bună ocazie de a întreba despre rolul de mediere în procesul de divorț și dacă acest avocat se simte confortabil folosind mediatori dacă negocierile preliminare ar trebui să se descompună. Medierea poate ajuta la rezolvarea unui impas, dar dacă nu reușește, poate ajunge la o pierdere foarte scumpă de timp.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 17
    3. Asigurați-vă că știți cine vă va manipula cazul. Mai ales la firme mai mari, persoana care intervievează clientul nu este întotdeauna aceeași persoană care vă va manipula cazul. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu ceea ce este răspunsul lor înainte de a continua.
  • Experții costă mulți bani, deci acest lucru este un punct bun de a le întreba dacă anticipează nevoia unui martor expert (sau doi) pe parcursul cazului tău.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 14
    4. Întrebați despre taxe. După tine și avocatul au trecut peste caz, întrebați despre taxele anticipate. Costul unui divorț variază foarte mult, deci nu puteți utiliza costul unui divorț anterior sau a unui divorț de prieteni ca ghid. Asigurați-vă că întrebați:
  • Dacă este necesar un dispozitiv de reținere. Un dispozitiv de reținere este o sumă de bani care vă obligă în mod contractual avocatul dvs. Acesta stabilește relația avocatului-client.
  • Cât de des factorii dvs. de avocat. Unii avocați legea lunar, un proiect de lege numai la sfârșitul cazului, iar unele lucrează în planuri de plată pe termen lung.
  • Dacă cazul dvs. va fi facturat de oră sau pe o structură de taxă fixă.
  • Partea 2 din 4:
    Depunerea pentru divorțul potrivit
    1. Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 2
    1. Alegeți tipul de divorț care se potrivește cu situația dvs. Există două mari categorii de divorț, defecțiune și fără vină. Deși acest lucru nu a fost întotdeauna cazul, toate cele 50 de state nu oferă acum divorț de vină. Un divorț care atribuie o defecțiune unei părți este practic garantată pentru a fi contestată și, indiferent dacă sunteți petiționarul sau respondentul, veți avea nevoie de un avocat.
    • Motivele pentru divorțul pe bază de defecțiuni sunt lucruri cum ar fi beția, adulterul, abandonarea și cruzimea. Când defecțiunea este atribuită într-un divorț, aceasta rezultă, de obicei, că partidul nu are vina are dreptul la mai mult din activele maritale. Cu excepția cazului în care soțul dvs. este bine cu vina pe care îi alocă (și pentru a renunța la o cotă mai mare), atunci vor contesta divorțul. Motivele variază în funcție de stat, astfel încât să utilizați un avocat pentru a investiga circumstanțele care vă aplică.
    • Nici un divorț de defecțiuni nu sunt în mod inerent mai puțin controversate decât divorțele care atribuie o defecțiune unei părți. Când defecțiunea este neasignaută, despărțirea căsătoriei este de obicei pusă la "diferențele ireconciliabile."În timp ce acest tip de divorț poate fi contestat sau necontestat, o parte nu are dreptul automat la mai multe active.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 8
    2. Adunați informații despre rezidență. Indiferent de tipul de divorț pe care îl urmăriți, va trebui să strângeți anumite informații. Procesul de inițiere a tuturor tipurilor de divorțuri este similar și există un mare ghid pentru întregul proces de divorț la dosarul A Nu există divorț de defect. Stabilirea jurisdicției (dreptul instanței de a-și impune judecățile pe dvs.) este comun tuturor divorțurilor, astfel încât să puteți continua și să obțineți împreună documente care dovedesc rezidența dvs. Acest lucru va accelera procesul, va salva timpul avocatului, și vă va economisi bani. Vei avea nevoie:
  • Adresa soțului tău.
  • Adresa ta.
  • Județul în care vă aflați soțul dvs. și soțul dvs. Dacă soțul / soția dvs. locuiește din stat, utilizați județul de reședință.
  • Dacă nu aveți toate aceste informații, contactați avocatul pentru a determina cel mai bun mod de acțiune. Ei pot fi capabili să afle o parte din ea folosind baze de date guvernamentale, cum ar fi biroul local de recorder și fapte.
  • Indiferent de locul în care locuiți acum, va trebui să stabiliți rezidența în care fișiere. De obicei, va trebui să fiți acolo timp de cel puțin șase luni până la un an. Dacă nu ați făcut-o, puteți aștepta sau fișierul în locul de reședință al soțului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Fișier pentru divorț în Texas fără avocat Pasul 12
    3. Obțineți împreună informațiile dvs. financiare. Orice divorț va implica o anumită diviziune a activelor, deci este mai bine să mergem mai departe și să colecteze orice informații care pot avea tendința de a dovedi starea dvs. financiară a soțului dumneavoastră. Aceste informații ar putea include:
  • Documente fiscale.
  • declaratii bancare.
  • Declarații din firmele de brokeraj.
  • Fapte sau documente ipotecare la proprietatea reală.
  • Titluri auto sau înregistrări.
  • Imagine intitulată Fișier pentru divorț în Texas fără avocat Pasul 13
    4. Adună dovezi preliminare. Dacă trebuie să depuneți un divorț bazat pe defecțiuni, mergeți mai departe și adunați orice dovezi, puteți să vă susțineți cererea. Elementele exacte pentru stabilirea defecțiunilor în fiecare stat ar putea să difere, dar conturile de bază sunt aceleași. Deși avocatul dvs. va dori aproape cu siguranță să adune dovezi suplimentare, ea ajută întotdeauna să aibă cât de mult puteți la începutul procesului. Când stai jos cu un avocat, acest lucru va economisi timp și cheltuieli.
  • Păstrați dovezile relevante relevante pentru orice motiv pentru vina pe care o urmăriți. De exemplu, dacă faceți o revendicare a adulterului, atunci adunați e-mailuri, imagini, texte sau martori care ar putea corobora reclamația.
  • Partea 3 din 4:
    Comunicând cu soțul / soția
    1. Imaginea intitulată matrița cu pasul de demnitate 5
    1. Păstrează-ți Distanța. Ar trebui să vă străduiți să păstrați comunicarea față în față la un nivel minim în timpul divorțului. Puțin bun va veni din ea. Indiferent dacă ambele părți doresc un divorț sau o singură parte, cu atât mai des comunicați față în față, cu atât este mai probabil ca relația dvs. să devină mai ostilă.
  • Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un pas de copil 1Bullet2
    2. Gândiți-vă înainte de a vorbi. Hotărâți să așteptați înainte de a răspunde la orice soț / soția dvs. are de spus în timpul divorțului. Dacă voi doi nu comunicați față în față, atunci singurul lucru pe care îl va lua pentru a face acest lucru este un mic control de sine. Așteptarea cu 24 de ore înainte de a răspunde la o întrerupere este o regulă bună de degetul mare.
  • Faceți acest lucru mai ușor prin separarea comunicării cu soțul dvs. din comunicarea dvs. de zi cu zi. Configurați un cont dedicat de e-mail pe care îl utilizați doar pentru a comunica cu soțul / soția dvs. și nimeni altcineva.Apoi, cumpărați un telefon mobil preplătit și vorbiți numai cu ei pe acel telefon.
  • Nu există mesaje text, trimiterea de e-mail sau chemarea în timp ce sub influența oricărui tip de medicament, în special alcool. Același lucru este valabil și pentru scrierea scrisorii.
  • Imagine intitulată Faceți soția dvs. fericită Pasul 17
    3. Pretindeți că vă place soțul / soția dvs. Acest lucru se aplică mai ales atunci când vă aflați în compania copiilor dvs. și, mai presus de toate, când vă comunicați cu ex.
  • Când sunteți singuri sau în jurul prietenilor dvs., spuneți ce vreți. Dar când vă aflați în jurul copiilor voștri, prefaceți că vă place persoana pe care o divortați. Pentru unul, copiii nu pot păstra secretele și se vor întoarce la soțul / soția dvs. și voi doi, copiii dvs. nu trebuie să audă. Ei vor veni la propriile lor concluzii despre părintele lor în timp.
  • Imagine intitulată Fișierul propriul divorț în Florida Pasul 5
    4. Nu folosiți copiii dvs. ca pioni sau curieri. Acest lucru este nedrept pentru copiii dvs. și le expune la problemele pe care nu le sunt echipate pentru a face față. Divorțul este o problemă între dvs. și soțul dvs.
  • Nu reține vizitarea pentru că soțul dvs. este întârziată la sprijinul copiilor. Gândește-te doar la asta - dacă tu și tu ai fost încă căsătoriți și au fost concediați de la slujba lor, ți-ai bloca copiii în camera lor și să nu-i lași să-și vadă părintele? Probabil ca nu. Copiii tăi nu au cerut să se nască. Ei nu au cerut să aibă un părinte care nu a putut plăti sprijinul pentru copii la timp. Dar au nevoie de părinții lor indiferent de facturile lor părintele lor în spatele lor.
  • Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un copil Pasul 9
    5. Tempera-ți așteptările. Există rareori câștigători într-un divorț. Fiecare partid pierde ceva, pentru că o gospodărie devine două gospodării. Scopul este ca fiecare parte să obțină ceea ce este corect, nu pentru o parte din profit. O mulțime de rău-voință este legată de șocul pierderii, așa că păstrați acest lucru în minte atunci când comunicați cu soțul / soția.
  • Partea 4 din 4:
    Ajungând la un compromis
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu să aveți un pas de copil 2Bullet2
    1. Fă-ți conștient de reguli. Înainte de a zbura de pe mâner sau decideți să faceți ultima poziție pe o anumită problemă, asigurați-vă că înțelegeți care sunt regulile de bază ale divorțului în statul dvs. În special, trebuie să știți:
    • Dacă locuiți într-o stare de proprietate comunitară sau într-o stare de divizare echitabilă. În stările de proprietate comunitară, proprietatea maritală este împărțită 50-50. În statele diviziunii echitabile, proprietatea maritală este împărțită în funcție de ceea ce este corect. Avocatul dvs. vă poate sfătui pe care vă aplică.
    • Ce "proprietate maritală" mijloace. Proprietatea maritală este de obicei orice care este dobândită în timpul căsătoriei, indiferent al cărui nume este pe titlu. Există excepții, dar acest lucru este, în general, adevărat.
    • Cum se determină sprijinul pentru copii. Tendința modernă în multe state este de a acorda sprijin copiilor conform unei formule predeterminate, și nu în conformitate cu discreția judecătorului. În cazul în care statul dvs. acordă copilul să sprijine așa, nu există nici un scop în încercarea de a nu fi de acord.
    • Cum este determinată custodia copilului. De asemenea, în unele state, prezumția este că custodia va fi împărțită în mod egal. Pentru a se abate de la această prezumție, o parte trebuie să arate de ce sau ambele părți trebuie să fie de acord.
  • Imaginea intitulată trăiește după moartea unui soț / soție Pasul 2
    2. Decideți ce este important. Dacă nu puteți ajunge inițial la un acord cu privire la termenii divorțului, ați putea fi capabil să lucrați cea mai mare parte a acestuia dacă vă faceți griji în mod corect. Începeți prin efectuarea unei liste a tuturor elementelor care vor trebui negociate, cum ar fi custodia copilului, sprijinul copiilor și al soțului, alimentarea și împărțirea activelor și pasivelor. Apoi, grupul apoi în următoarele categorii:
  • Elemente care sunt cele mai importante pentru dvs. și soțul / soția dvs. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta va fi custodia copiilor, sprijinul și proprietatea asupra reședinței primare.
  • Elemente importante pentru o parte, dar nu de cealaltă. Acest lucru ar putea include posesia unei colecții personale, o mașină sau o a doua casă.
  • Elemente care sunt relativ neimportante pentru amândoi.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 19
    3. Nu blocați. Dacă tu și soțul / soția dvs. atingeți un punct de lipire în negocieri, lăsați-l să mintă. Există aproape întotdeauna alte probleme pe care le puteți trece la. Problema pe care nu sunteți de acord în continuare va fi acolo pentru a face față, dar puteți face progrese bune cu conturul acordului dvs.
  • Dezacordul creează ostilitate și suspiciune. Cu cât stați mai mult pe o problemă pe care amândoi nu sunteți de acord, cu atât mai puțin probabil că veți putea fi de acord cu nimic. Dacă primiți un divorț, șansele sunt relațiile dintre dvs. și soțul dvs. sunt suficient de ostile fără a crea motive suplimentare pentru ostilitate.
  • Imagine intitulată Divorțul în Arkansas Pasul 1
    4. Identificați interesele care stau la baza pozițiilor dvs. În loc să se concentreze asupra diferitelor poziții ale dvs. și asupra soțului dvs., încercați să identificați interesele care vă motivează și soțul / soția dvs. pentru a lua aceste poziții.
  • Interesul de la inima unui aranjament specific de custodie ar putea fi timpul egal cu copiii, de exemplu. Dar poziția unei părți a articulat ar putea să nu indice acest lucru. Dacă un părinte insistă asupra unui aranjament de custodie a ceilalți de weekend care nu va funcționa pentru un alt părinte, un aranjament alternativ care să prevadă timp egal ar putea, de asemenea, să funcționeze.
  • Pentru a face această lucrare, va trebui să vă puneți în pantofii soțului dvs. Imaginați-vă că soțul / soția este considerabil mai în vârstă decât tine și apropiați de pensionare în timp ce nu sunteți. Ei ar putea insista asupra conturilor de pensionare pe care le simțiți sunt pe bună dreptate ale tale. În timp ce s-ar putea să fiți chiar pe merite, considerați că ați putea obține o valoare mai mare în datorii sau mai multe active volatile, cum ar fi stocurile sau bunurile imobiliare, în schimb.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar