Cum să vă schimbați numele în virginia de vest

Schimbarea numelui dvs. în Virginia de Vest este un pic mai dificil decât alte stări, deoarece nu aveți opțiunea de a completa un formular standardizat. Odată ce vă schimbați numele cu statul, trebuie, de asemenea, să lucrați cu alte agenții. De exemplu, trebuie să contactați Administrația Securității Sociale (SSA), precum și Departamentul de Autovehicule din Virginia de Vest.

Pași

Partea 1 din 4:
Schimbarea numelui dvs
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 1
1. Închiriați un avocat sau scrieți petiția. Virginia de Vest nu are o petiție standard pentru a schimba forma de nume. În schimb, trebuie să scrieți petiția dvs., inclusiv informațiile solicitate de stat. Dacă nu vă simțiți încrezători că faceți asta, poate doriți să angajați un avocat pentru a trece prin procesul pentru dvs. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că avocații pot fi foarte scumpe foarte repede.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 2
    2. Începeți prin a vă afirma rezidența.Dosare în județul în care locuiți și probabil că ați trăit în acel județ timp de un an înainte de depunere. Prin urmare, începeți cu asta pentru petiția voastră.
  • De exemplu, ați putea începe, "Am trăit la adresa 1234 Barge Street, Logan, Virginia de Vest, 12345 în județul Logan în ultimii 5 ani."
  • Există o excepție de la regulile de rezidență. Ați fi putut trăi anterior (dar nu în prezent) în județ, atâta timp cât a fost timp de 15 ani sau mai mult și ați fost căsătoriți în județ. Cu toate acestea, trebuie încă să faceți o declarație în acest sens.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest 3
    3. Afișați noul nume. În petiția dvs., trebuie să includeți atât numele vechi, cât și numele nou dorit. De asemenea, trebuie să dați motivul pentru care vă schimbați numele. De exemplu, ați putea scrie, "În prezent, numele meu legal este John Doe Smith, dar doresc să fiu cunoscut legal ca Joseph Doe Smith, în deferență față de tatăl meu târziu." Puteți schimba numele dvs. pentru orice motiv de motive, de la preferința personală pentru a vă proteja după ce ați ieșit dintr-o relație abuzivă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 4
    4. Afirmă că nu evitați chestiuni juridice. Nu trebuie să vă schimbați numele pentru a ieși din datorii. De asemenea, trebuie să fii un infractor sexual sau incarcerat ca un criminal. Nu trebuie să încercați să evitați entanglementele legale cu autoritățile de stat sau federale sau să alegeți un nou nume pentru a servi un scop ilegal.
  • De exemplu, ați putea scrie: "Am afirm că nu am fost niciodată condamnat pentru o crimă și că nu sunt un infractor sexual înregistrat. Nu încerc să eviți creditorii sau legea la orice nivel. Nu vreau să-mi schimb numele pentru un scop ilegal."
  • De asemenea, trebuie să observați dacă vă schimbați sau nu numele pentru a vă proteja de rău. De exemplu, ați putea scrie: "Îmi schimb numele pentru că eram într-o relație abuzivă și vreau să mă protejez de rău."
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 5
    5. Dosar petiția cu instanța. Găsiți tribunalul local local și depuneți-vă petiția cu instanța. Va trebui probabil să plătiți o taxă pentru depunere, cel mai probabil 15 dolari până la 2015, deși verificați cu instanța locală. O audiere va fi programată pentru petiția dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 6
    6. Plasați o publicitate legală. Această reclamă trebuie să ruleze cel puțin o săptămână și jumătate înainte de auzul dvs. în județul dvs. audiere. Trebuie să includeți timpul și locul ședinței dvs., precum și numele vechi și noul nume pe care îl solicitați. De asemenea, trebuie să precizați scopul ședinței și că audierea poate fi reprogramată fără notificare. O singură excepție este că vă puteți exclude noul nume dacă solicitați o schimbare de nume pentru a vă proteja de rău.
  • Motivul pentru această publicitate este că oamenii pot apărea în instanță și obiect la schimbarea numelui dvs. Va trebui doar să publicați anunțul o singură dată.
  • Puteți alege orice ziar pe care îl doriți în județul corect, atâta timp cât este publicat cel puțin 50 de săptămâni din anul, a fost în circulație cel puțin un an, are o gamă largă de a oferi o notificare majorității oamenilor din zona și este mai mult de patru pagini.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 7
    7. Să participe la audierea instanței. Trebuie să apară în fața instanței și să afirmați ceea ce ați dat în petiție este adevărat. Judecătorul va avea probabil și alte întrebări pentru dvs. Veți avea nevoie de un ID de fotografie emis de guvern, cel puțin pentru a dovedi identitatea dvs. și este posibil să aveți nevoie și de un certificat de naștere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 8
    8. Înțelegeți motivele pentru care nu vă puteți schimba numele. Nu vă puteți acorda o schimbare de nume dacă sunteți încă în închisoare pentru o crimă. Dacă ați fost condamnat pentru crimă de gradul întâi, nu vă puteți schimba numele timp de 10 ani după ce ați fost eliberat din închisoare. De asemenea, în cazul în care instanța constată că încercați să vă schimbați numele pentru orice motiv ilegal, cum ar fi creatorii care evită, veți fi, de asemenea, refuzați modificarea numelui.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest 9
    9. Acceptați documentele. Funcționarul comisiei județene va înregistra ordinea. Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă suplimentară în acest moment. Vi se va da o copie a comenzii de a prezenta ca un testament legal al noului dvs. nume.
  • Partea 2 din 4:
    Schimbarea numelui dvs. cu securitatea socială
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 10
    1. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Este important să începeți rapid, deoarece majoritatea locurilor de care aveți nevoie pentru a vă schimba numele vor necesita informații de securitate socială să fie actualizate. În plus, SSA preferă ca documentația dvs. de judecată să fie recentă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 11
    2. Descărcați formularul pentru a imprima. SSA are forma de care aveți nevoie pe site-ul său. Tot ce trebuie să faceți este să o găsiți și să-l imprimați. Trebuie să o imprimați, pe măsură ce trebuie să luați formularul în persoană sau să îl trimiteți prin poștă. Dacă preferați, puteți obține formularul la biroul SSA din zona dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 12
    3. Completează formularul. Formularul solicită informații de bază, cum ar fi numele dvs. și adresa dvs. De asemenea, cere numele părinților dvs. Completați toate informațiile solicitate.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 13
    4. Trageți materialele împreună. Pentru a dovedi cetățenia dvs., găsiți sau solicitați o copie certificată a certificatului dvs. de naștere pentru a include în documentele dvs. Dacă este necesar, pașaportul dvs. poate fi suficient. În plus, hotărârea instanței dvs. schimbând numele dvs. va trebui, de asemenea, să facă parte din documente.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Virginia de Vest Pasul 14
    5. Luați formularul dvs. în persoană. Dacă este posibil, cel mai bun mod de a vă asigura că totul este corect este să faceți formularele în fața biroului dvs. local SSA. Puteți găsi biroul local SSA prin intermediul site-ului oficial. Funcționarul vă va ajuta să evaluați dacă aveți totul corect.Dacă nu aveți timp sau sunteți legați de casă, trimiteți-vă informațiile despre biroul local SSA în schimb. Nu trebuie să plătiți pentru a depune acest formular.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 15
    6. Așteptați o săptămână și jumătate. Procesul durează cel puțin 10 zile lucrătoare odată ce aveți documentația corectă. Noul dvs. card de securitate socială va veni prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 16
    7. Nu uitați alte conturi. Va trebui să vă schimbați numele cu banca dvs., pe cardurile dvs. de credit, împreună cu compania dvs. de credit ipotecar sau cu contractul dvs. de închiriere, la locul de muncă și / sau la școala dvs., doar pentru a numi câteva. Prezentați documentele instanței și cardul dvs. de securitate socială pentru a facilita procesul.
  • Partea 3 din 4:
    Schimbarea numelui dvs. cu DMV
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 17
    1. Decideți ce tip de licență doriți. În Virginia de Vest, puteți alege fie că nu pentru licența de conducere federală, fie un adevărat ID / pentru licența de conducere federală. Al doilea îndeplinește toate cerințele pentru un ID în întreaga națiune. ID-ul real este un program mandatat federal, care vizează identificarea fotografiilor, cum ar fi licențele de conducere mai sigure.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 18
    2. Alegeți formularul corespunzător. În esență, completați o cerere pentru o nouă licență. Alegeți fie formularul pentru licența șoferului de utilizare federală, fie formularul pentru ID-ul real / pentru licența de conducere federală.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 19
    3. Completează formularul. Veți avea nevoie de informații biografice de bază. De asemenea, va trebui să răspundeți la unele întrebări medicale legate de conducere, precum și informații despre înregistrarea dvs. de conducere. Asigurați-vă că ați verificat "duplicat" pe formular, deoarece nu sunteți solicitant pentru prima dată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 20
    4. Adună documentația. Veți avea nevoie de formularul, dovada identității, ordinul de judecată schimbarea numelui dvs. și o dovadă a rezidenței pentru o Virginia de Vest nu pentru licența de conducere federală. Dacă v-ați mutat de când ați dat ultima dvs. licență, veți avea nevoie de două dovezi de rezidență. Pentru un ID real, veți avea nevoie de formularul, dovada identității, documentele de comandă ale instanței, noul dvs. card de securitate socială și două dovezi de rezidență.
  • Pentru a dovedi rezidența dvs., puteți utiliza elemente, cum ar fi o factură de utilitate, o carte de înregistrare a alegătorilor, un W-2 în ultimul an și jumătate sau un document Ipoteca din Virginia de Vest.
  • Licența duplicat vă va costa 7 USD.50 Dacă nu optați pentru versiunea federală, care vă va costa încă 10 $.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 21
    5. Luați documentația în. Mergeți la un birou de licență în zona dvs. Funcționarul vă va ajuta să finalizați ceea ce aveți nevoie și veți primi o nouă licență.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 22
    6. Nu uitați de alte conturi. Securitatea socială și permisul de conducere sunt două dintre cele mai importante schimbări pe care trebuie să le faceți. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să schimbați alte conturi cu noul dvs. nume, cum ar fi contul dvs. bancar și cardurile de credit. De asemenea, va trebui să vă schimbați numele cu locuri precum munca sau universitatea dvs. Luați documentația dvs. cu dvs., inclusiv noul dvs. card de securitate socială și permis de conducere.
  • Partea 4 din 4:
    Schimbarea numelui unui minor
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 23
    1. Dosar o petiție pentru schimbarea numelui minor. În Virginia de Vest, un părinte al unui copil poate petiționarea instanței pentru a schimba numele acelui copil. Tu, ca unul dintre părinții minorului, va trebui să depuneți petiția în județul în care locuiește copilul. Pentru a accesa formularul corect, mergeți la tribunalul local sau căutați online. Odată ce aveți forma, va trebui să o completați complet și cu precizie. Legea statului impune ca petiția să conțină:
    • O afirmare a rezidenței-
    • O explicație a schimbării numelui-
    • Numele nou dorit - și
    • O afirmație că noul nume nu este în scopul evitarii legii și că minorul nu este un infractor sexual.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest
    2. Obțineți consimțământul minorului. În unele cazuri, în funcție de vârsta copilului, este posibil să fie necesar să obțineți consimțământul minorului înainte ca numele să fie modificat. Dacă trebuie să obțineți consimțământul copilului, să le semnați petiția și să precizați că sunt de acord cu schimbarea numelui propusă.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Virginia de Vest Pasul 25
    3. Plătiți taxa de depunere. Când depuneți petiția, va trebui să plătiți o taxă de depunere. Fiecare județ va avea taxe diferite, deci asigurați-vă că verificați cu instanța locală înainte de depunere. În județul Jefferson, de exemplu, taxa de depunere este de 200 USD.00.
  • Dacă nu vă puteți permite taxa de depunere, este posibil să fiți capabili să o renunțați. În cele mai multe cazuri, va trebui să arătați dovada incapacității dvs. de a plăti prin depunerea de plată, declarațiile bancare și declarațiile de beneficii publice.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 26
    4. Publicați o notificare oficială. După depunere, va trebui să publicați o notificare a petiției în județul în care ați depus. Anunțul trebuie să conțină numele actual al persoanei și numele propus.
  • Orice persoană care ar putea fi rănită de modificarea numelui are dreptul legal de a participa la audierea și de a-și prezenta preocupările.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 27
    5. Participați la ședința dvs. În ziua auzului dvs., vi se va cere să vorbiți în fața unui judecător și să discutați despre schimbarea posibilă a numelui. În plus, orice partide opuse pot apărea și de a-și declara cazul. În cele din urmă, judecătorul va trebui să determine dacă schimbarea numelui este în interesul cel mai bun al copilului și al publicului. De asemenea, judecătorul va trebui să concluzioneze că numele nu este schimbat pentru nici un scop ilegal sau necorespunzător.
  • Dacă judecătorul este convins că se permite schimbarea numelui, judecătorul va face o hotărâre judecătorească de aprobare a schimbării.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Virginia de Vest Pasul 28
    6. Înregistrați comanda instanței. Odată ce primiți ordinul judecătorului, permițând schimbarea numelui, va trebui să îl înregistrați cu biroul grefier al Comisiei Județene a județului unde locuiește minore.
  • Când înregistrați comanda, funcționarul vă va percepe o taxă de 15 USD.00.
  • După ce înregistrați comanda, schimbarea numelui va fi oficială.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar