Cum să cumpărați o armă de foc în virginia

Cu condiția să aveți vârsta de 18 ani (21 pentru pistoale) și puteți trece controalele de stat și federale de fond, este relativ ușor să cumpărați o armă de foc în statul Virginia. Dacă cumpărați de la un vânzător privat, nici măcar nu trebuie să completați un control de fond, deși unele vânzători privați pot solicita să faceți înainte de a finaliza tranzacția. Virginia nu vă cere să înregistrați arme de foc sau să aveți o autorizație de a deține sau deschide arme de foc. Cu toate acestea, aveți nevoie de un permis dacă doriți să purtați un handgun ascuns.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea unui dealer licențiat de arme de foc
  1. Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 1
1. Confirmați că respectați cerințele de eligibilitate pentru a achiziționa o armă de foc. În timp ce Virginia nu are propriile cerințe de eligibilitate pentru a achiziționa o armă de foc, trebuie să îndepliniți cerințele federale. Poliția de stat din Virginia are un test de eligibilitate, disponibil online la https: // vsp.Virginia.Gov / fire de foc_purchazeLigibilitate.Shtm, pe care le puteți utiliza pentru a determina rapid dacă sunteți eligibil să achiziționați o armă de foc. În general, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:
  • Să fie de cel puțin 18 (21 pentru a cumpăra o pistol
  • Niciodată nu a fost condamnat pentru o infracțiune sau un delict care poartă o sentință maximă de 2 ani sau mai mult
  • Sub acuzare pentru o crimă, sub rezerva unui mandat activ sau sub o ordine de restricție
  • Cetățean american sau rezident permanent legal al SUA
  • Nu este condamnat pentru utilizarea sau deținerea de droguri ilegale în ultimul an
  • Nu a fost achitată de o taxă din cauza nebuniei sau găsită de o instanță de drept să fie nebună, incompetentă sau incapacitată mental
  • Nu este descărcat necinstit din forțele armate americane
  • Nu este condamnat pentru o taxă de violență domestică
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 2
    2. Vizitați un dealer licențiat de arme de foc. Dealerii de arme de foc licențiate sunt licențiați de Biroul Federal de Alcool, Tutun, Arme de foc și explozivi (ATF). Virginia nu are propriile cerințe de licențiere sau de înregistrare.
  • Puteți căuta lista de licențe federale de arme de foc (FFLS) la https: // ATF.gov / arme de foc / listare-federal-arme de arme-licențiate Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea unui dealer în apropierea dvs. Multe dintre aceste FFL au site-uri web pe care le puteți vizita pentru a afla mai multe despre magazin înainte de a face călătoria.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 3
    3. Completați formularele de înregistrare a tranzacțiilor de arme de foc. Odată ce veți găsi arma de foc (sau armele de foc) doriți, trebuie să completați atât un formular de înregistrare a firelor de stat și federal. Aceste formulare solicită să furnizați informații de identificare, precum și să răspundeți la întrebările despre mediul dvs. criminal.
  • Răspundeți la toate întrebările și completați formularul complet. Nu stați pe formulare. Este o infracțiune de infracțiune și ar putea duce la pierderea dreptului dvs. de a cumpăra arme de foc pe termen nelimitat.
  • De asemenea, trebuie să plătiți o mică taxă (începând cu 2019, $ 2 pentru rezidenții din Virginia și $ 5 pentru nerezidenți) pentru finalizarea controalelor de fond. Această taxă este nerefundabilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 4
    4. Prezentarea identificării pentru a vă verifica identitatea și reședința. Pentru a achiziționa o armă de foc, trebuie să furnizați cel puțin 2 forme de identificare. Pentru ID-ul dvs. principal, aduceți un ID de fotografie valabil, emis de guvern, care include numele dvs. complet, adresa și data nașterii.
  • ID-ul dvs. primar trebuie să fi fost emis cu cel puțin 30 de zile înainte de data achiziționării armei de foc.
  • ID-ul dvs. secundar este să vă dovediți reședința. Adresa afișată trebuie să fie identică cu cea pe care o furnizați pe formularul de tranzacție. Acest ID ar putea fi o copie a contractului dvs. de închiriere, un utilitar curent sau o factură telefonică, carte de înregistrare a alegătorilor, înregistrarea mașinilor sau o licență de vânătoare sau de pescuit.
  • Dacă cumpărați o armă de asalt, trebuie să aduceți, de asemenea, identificarea care dovedește statutul de cetățenie, cum ar fi un certificat de naștere al SUA, pașaport valabil, card rezident permanent ("Cardul verde"), cardul de înregistrare a serviciului selectiv sau card de înregistrare a alegătorilor.
  • Bacsis: Nu trebuie neapărat să cumpărați arma pentru dvs. Puteți cumpăra arma pentru a da altcuiva ca cadou. Cu toate acestea, trebuie să știți din punct de vedere tehnic dacă acea persoană este eligibilă să dețină arma.

  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 5
    5. Așteptați rezultatele controalelor de fond. Dealerul va transmite informațiile dvs. pe Internet sau prin apelarea unui număr de telefon. Rezultatele vin în mod obișnuit în câteva minute. Veți primi un răspuns "aprobat," "întârziată," sau "negat."
  • Dacă verificarea dvs. de fundal se întoarce așa de întârziată, dealerul poate fi necesar să colecteze informații suplimentare de la dvs. înainte de a vă vinde o armă de foc. Dacă starea rămâne "întârziată" Timp de 3 zile, dealerul are discreția pentru a merge mai departe cu tranzacția.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 6
    6. Finalizați achiziția de arme de foc. Odată ce tranzacția este aprobată, puteți cumpăra arma de foc și o puteți lua acasă. Dacă locuiți într-un alt stat, este posibil să aveți nevoie să aveți arme de foc transferate unui dealer licențiat în statul dvs.
  • Virginia nu restricționează numărul de arme de foc pe care le puteți cumpăra într-o singură tranzacție.
  • Bacsis: Dacă nu găsiți arma de foc pe care o doriți la acel dealer particular, puteți să vă uitați în altă parte. Rezultatele verificării de fond sunt valabile timp de 30 de zile. Cu toate acestea, acestea sunt valabile doar pentru o singură tranzacție.

    Metoda 2 din 3:
    Finalizarea unei achiziții private
    1. Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 7
    1. Aduceți un ID de fotografie eliberat de guvern valabil dacă veți ajunge la un spectacol de arme. Dacă doriți să achiziționați o armă la un spectacol de arme de la un vânzător privat, veți fi în continuare să puteți dovedi că aveți peste 18 ani (21 pentru a achiziționa un handgun). Trebuie să aveți o licență de conducere sau un ID de stat care să vă enumeră numele, genul și data nașterii.
    • Dacă utilizați o licență de conducere emisă de Virginia DMV, trebuie să fi fost emisă cu cel puțin 30 de zile înainte de ziua spectacolului de arme.
    • Dacă nu sunteți rezident al statului Virginia, puteți cumpăra o pușcă sau pușcă de la un dealer licențiat, cu condiția să aduceți o formă secundară de ID pentru a vă dovedi reședința.

    Bacsis: Trebuie să fii rezident al statului Virginiei pentru a cumpăra o armă de foc de la un vânzător privat.

  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 8
    2. Discutați achiziția dvs. cu persoana care vânează arma de foc. Cu condiția ca sunteți un rezident de stat, nu există cerințe legale semnificative dacă doriți să cumpărați o armă de la un vânzător privat, fie la un spectacol de arme sau în altă parte. Tot ce trebuie să faceți este să fiți de acord cu un preț și termenii vânzării.
  • Virginia nu are, de asemenea, nicio cerință privind fabricarea sau compoziția unei arme de foc, astfel încât probabil doriți să o priviți cu atenție și asigurați-vă că se potrivește nevoilor dvs. și nu are defecte strălucitoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 9
    3. Furnizați numele și adresa dvs. completă către vânzător. Deși nu este obligat din punct de vedere legal, poliția de stat din Virginia recomandă vânzătorii privați să păstreze un jurnal de bord care enumeră numele și adresa oricui vinde o armă de foc, împreună cu numărul, modelul și numărul de ordine de arme de foc și data achiziționării.
  • Țineți minte că pentru că cumpărați arma de la un individ privat, numele dvs. nu va apărea în lanțul de proprietate pentru arma. Aceasta înseamnă că pistolul se găsește la locul unei crime, vânzătorul va veni ca ultimul proprietar al armei cu acel număr de serie. Jurnalul este în primul rând pentru a proteja vânzătorul, dar, de asemenea, vă protejează în cazul în care arma este furată.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 10
    4. Respectați o verificare de fond dacă vânzătorul solicită una. În timp ce nu există nicio lege în Virginia, care necesită o persoană privată fără licență pentru a efectua o verificare a fondului criminal înainte de a vinde o armă de foc față de altcineva, indivizii privați sunt restricționați de la vânzarea unei arme de foc unei persoane pe care o cunosc este neeligibilă să cumpere o armă de foc. Dacă sunteți la un spectacol de arme, poliția de stat Virginia va fi la îndemână pentru a efectua verificări de fond pentru oricine întreabă unul.
  • Puteți, de asemenea, să comandați verificarea propriei de fond înainte de a merge la cel mai apropiat sediu al poliției de stat din Virginia și de a finaliza o cerere. Cu toate acestea, acestea iau aproximativ 15 zile pentru a finaliza, deci planificați în avans dacă doriți să vă aduceți pe cont propriu.
  • Dacă nu doriți să treceți cu verificarea de fundal, pur și simplu găsiți un individ care este dispus să vă vândă fără unul.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 11
    5. Finalizați achiziția de arme de foc. Nu există alte cerințe legale dacă doriți să achiziționați o armă de foc de la un vânzător privat. Tot ce trebuie să faceți este să plătiți și să plecați cu arma de foc. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că respectați legile Virginiei privind transportul armelor de foc în timp ce transportați pistolul acasă.
  • În general, puteți deschide orice arme de foc atâta timp cât nu este încărcată. Dacă aveți și muniție, este o idee bună să stocați muniția separat.
  • Dacă achiziționați o pistol, puteți să o puneți în compartimentul pentru mănuși sau o zonă ascunsă similară a vehiculului dvs. pentru transport, chiar dacă nu aveți un permis de transport ascuns.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unui permis de pistol ascuns
    1. Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 12
    1. Confirmați că sunteți eligibil pentru a obține o autorizație ascunsă de pistol. În general, dacă puteți trece verificarea fundalului pentru a cumpăra un handgun de la un dealer licențiat, probabil că veți fi eligibil pentru o autorizație ascunsă de pistol. Există totuși câteva interdicții suplimentare. În mod specific, nu veți fi eligibil pentru o autorizație ascunsă de pistol dacă:
    • Au fost condamnați de 2 sau mai mulți delictori în ultimii 5 ani
    • Au fost condamnați pentru asalt, asalt și baterie, baterie sexuală, descărcarea unei arme de foc într-un loc public sau a unei arme de foc într-un loc public în ultimii 3 ani (sau au unul dintre aceste taxe în așteptare)
    • Au fost condamnați să urmărească sau să aibă o taxă de urmărire în așteptare
    • Au primit un tratament de sănătate mentală sau de substanță în ultimii 5 ani
    • Au fost condamnați pentru conducerea în stare de ebrietate sau de beție publică în ultimii 3 ani
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 13
    2. Completați un curs de formare în domeniul siguranței armelor de foc. Trebuie să demonstrați competența cu un handgun luând un curs de formare aprobat de o agenție guvernamentală de stat sau efectuată de un instructor de arme de arme certificate de stat certificate sau naționale. Curtea de Circuitul Județean poate avea o listă de cursuri calificate pe care le puteți lua.
  • Cursurile online, electronice sau video sunt acceptabile. Nu există o cerință de formare în direct.
  • Dacă cursul emite un certificat de finalizare, o fotocopie a acestui certificat este suficientă pentru a vă demonstra competența. Dacă cursul nu emite un certificat, puteți utiliza, de asemenea, o afirmație de la instructorul cursului.
  • Bacsis: Dovada competenței demonstrate nu expiră și nu există nicio cerință ca să finalizați pregătirea imediat înainte de a aplica pentru o autorizație ascunsă de pistol.

  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 14
    3. Completați aplicația permisului de handgun ascuns. Permisul de pistol ascuns vă cere să furnizați informații despre dvs. și despre fundalul dvs. criminal. Întrebările cu privire la aplicație sunt similare cu cele pe care le-ați răspuns când ați completat înregistrarea tranzacției de arme de foc pentru a achiziționa pistolul dvs.
  • Puteți descărca aplicația la https: // vsp.Virginia.Gov / fire de arme_residentConited.SHTM # ApplicationForaconConecalDandGunpermit sau alegeți unul la curtea locală a circuitului dvs.
  • Dacă răspundeți da la oricare dintre întrebările despre fundalul dvs. criminal, vi se cere să furnizați o explicație a răspunsului dvs. și să atașați orice documentație pe care o aveți cu privire la acel element. Nerespectarea informațiilor complete ar putea duce la negarea cererii dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 15
    4. Luați cererea la cea mai apropiată instanță de circuite. Permisele de pistol ascuns sunt emise de judecătorii Circuitului. Trimiteți cererea dvs. la biroul grefierului și plătiți taxa. Începând cu anul 2019, taxa totală de cerere pentru o autorizație ascunsă de pistol este de 50 $ sau mai puțin, inclusiv o taxă de 10 USD pentru a elibera permisul și taxele de până la 40 de dolari pentru a acoperi costul investigațiilor de fond. Aceste taxe variază în funcție de orașul sau județul în care locuiți.
  • Pentru a găsi curtea de circuit cea mai apropiată de tine, du-te la http: // instanțele judecătorești.stat.Va.SUA / instanțe / hărți / acasă.HTML și faceți clic pe partea corespunzătoare a hărții de stat.
  • Trebuie să trimiteți cererea dvs. la Curte din oraș sau în județ unde locuiți. Nu există nicio cerință ca să locuiți acolo pentru o perioadă specificată de timp înainte de a aplica pentru o autorizație ascunsă de pistol.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 16
    5. Așteptați să primiți permisul dvs. prin poștă. Cu condiția să îndepliniți cerințele de eligibilitate pentru o autorizație ascunsă de pistol, Legea Virginia cere judecătorului să-ți elibereze permisul. Acesta vă va fi trimis la adresa pe care ați furnizat-o în aplicația dvs. În timp ce investigațiile de fond pot dura până la o lună, Legea Virginia necesită autorizații care urmează să fie emise în termen de 45 de zile de la data depunerii cererii dvs.
  • În cazul în care perioada de 45 de zile trece și permisul dvs. nu a fost emis, grefierul va certifica o copie a cererii dvs. și va trimite acest lucru. Aplicația certificată funcționează ca o autorizație temporară ascunsă de pistol pentru până la 90 de zile, atâta timp cât aveți, de asemenea, un ID de fotografie eliberat de guvern.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 17
    6. Păstrați-vă permisul de ori de câte ori purtați o pistol ascuns. Odată ce aveți o autorizație ascunsă de pistol, aveți dreptul să purtați un handgun ascuns pe persoana voastră. Cu toate acestea, trebuie să aveți întotdeauna permisul dvs. cu dvs. Deși nu vi se cere să arătați permisul de aplicare a legii, este o idee bună să faceți acest lucru.
  • De exemplu, dacă vă retrageți pentru o oprire a traficului, ați putea prelua permisul de handgun ascuns împreună cu permisul de conducere și lăsați-l pe ofițer să știe că purtați.
  • Dacă sunteți condamnat pentru a fi sub influența alcoolului sau a drogurilor ilegale în timp ce transportați un handgun ascuns în public, permisul dvs. va fi revocat și veți fi interzis să solicitați un nou permis timp de 5 ani.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă de foc în Virginia Pasul 18
    7. Trimiteți o nouă aplicație pentru a vă reînnoi permisul după 5 ani. O autorizație ascunsă de pistol este valabilă timp de 5 ani. La sfârșitul acestei perioade, puteți completa o nouă aplicație pentru a vă reînnoi permisul. Nu trebuie să luați niciun instruire suplimentară de arme de foc.
  • Cu condiția să îndeplinească în continuare cerințele de eligibilitate pentru o autorizație ascunsă de pistol, permisul dvs. va fi reînnoit.
  • Având în vedere că poate dura până la 45 de zile pentru a obține noul permis, poate doriți să solicitați un permis reînnoit cu câteva luni înainte de expirarea veche dacă doriți să continuați să purtați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar