Cum să vă schimbați numele în carolina de nord

S-ar putea să vină un timp în viața ta când doriți să vă schimbați numele. Indiferent dacă doriți să vă schimbați numele după divorț, căsătorie sau din alt motiv, Legea Carolina de Nord oferă o procedură de a face acest lucru. Urmând acești pași cu atenție, puteți schimba cu succes numele legal în statul Carolina de Nord.

Pași

Metoda 1 din 5:
Schimbarea numelui dvs. ca adult
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 1
1. Trimiteți controalele de fond penale federale și de stat. Înainte de a vă putea schimba în mod legal numele prin intermediul biroului funcționarului civil, trebuie să vă supuneți controalelor de fond criminal. Această cerință este să vă asigurați că nu încercați să evitați creditorii sau istoricul tău trecut prin schimbarea legală a numelui.
  • Luați amprentele digitale. Înainte de a vă putea schimba numele în starea Carolina de Nord, trebuie să vă supuneți unui record federal și de stat. Acest pas este să vă asigurați că nu încercați să vă defragați creditorii sau pe alții despre o crimă despre care ați fost condamnați în trecut. Puteți avea departamentul de șeriful local să-ți ia amprentele digitale. Veți fi taxat pentru o taxă de 10 USD pentru a vă lua amprentele digitale și pentru a primi o cartelă de amprentă originală. După ce ați luat amprentele digitale, departamentul șerifului vă va oferi o cartelă de amprentă originală pe care o veți utiliza pentru verificarea cazurilor judiciare.
  • Obțineți o înregistrare penală federală verifică de la FBI. Va trebui să trimiteți FBI un formular de informații solicitant, cardul original de amprentă și un cec certificat sau o comandă de bani în suma de 18 $.00, plătit la trezoreria Statelor Unite. Aceasta va servi drept solicitare de verificare a înregistrărilor judiciare federale. Puteți completa formularul de informații solicitant de pe site-ul FBI-ului făcând clic aici și apoi făcând clic pe butonul "Solicitare". Examinați lista de verificare a înregistrărilor FBI pentru a vă asigura că ați inclus toate informațiile necesare. Trimiteți documentele necesare și ordinul de plată la: diviziunea FBI CJIS - solicitare de rezumat, 1000 Clarksburg, WV 26306.
  • Solicitați o verificare a înregistrărilor judiciare de stat. Va trebui să trimiteți starea Carolina de Nord anumite documente pentru a obține o verificare a înregistrărilor judiciare de stat. Va trebui să includeți o cerere scrisă pentru istoria dvs. penală, o copie a certificatului de naștere și o copie a permisului de conducere al Carolina de Nord. Achiziționați o comandă de bani pentru 14 dolari, făcute la Biroul de Investigații de Stat din Carolina de Nord, împreună cu documentele necesare. Trimiteți aceste documente și ordin de plată la Biroul de Stat din Carolina de Nord de investigație, informații penale și secțiunea de identificare, atenție: Unitatea de aplicație - Dreptul de a revizui, 3320 Garner Road, P.O. Caseta 29500, Raleigh, NC 27626-0500.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 2
    2. Pregătiți documentele necesare. Vă pregătiți și completați anumite documente pentru a vă schimba în mod legal numele prin intermediul biroului funcționarului civil. Nu există forme standardizate de stat pentru acest proces. Cu toate acestea, puteți găsi exemple de exemplare ale acestor documente făcând clic aici.
  • Completați anunțul de intenție la schimbarea numelui fișierului. Pentru a porni procesul de schimbare a numelui în Carolina de Nord, trebuie să completați mai întâi anumite documente, inclusiv o notificare de intenție la schimbarea numelui fișierului. Acest document servește drept o notificare oficială pentru publicul că solicitați o modificare a numelui legal. Acesta conține numele dvs. curent, numele dvs. nou și numele județului în care locuiți, precum și o declarație pe care intenționați să o schimbați numele.
  • Finalizați petiția pentru schimbarea numelor. Acest document servește ca o cerere formală a instanței de a-ți schimba numele. Petiția vă cere să vă prezentați numele curent, județul dvs. de reședință, numele dvs. de naștere, numele părinților dvs. și motivul pentru care doriți să vă schimbați numele. În petiția dvs., trebuie, de asemenea, să certificați că nu ați schimbat numele dvs. înainte. În statul Carolina de Nord, vă permiteți să vă schimbați numele o singură dată.
  • Au două persoane completează o afirmație de caracter bun. Pentru a vă schimba numele, trebuie să aveți două persoane să completeze o afirmație de caracter bun în numele dvs. Cei doi oameni care completează aceste afirmații nu trebuie să fie legate de dvs., fie de sânge, fie prin căsătorie și trebuie să locuiască în același județ unde depuneți să vă schimbați numele. Fiecare persoană trebuie să semneze declarația în fața unui notar public.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 3
    3. Obțineți documentele notariale. După finalizarea documentelor, va trebui să le semnați în fața unui notar public. De obicei, puteți găsi unul la fiecare bancă din Statele Unite. Este posibil să existe o taxă mică pentru serviciile notariale publice dacă nu aveți un cont la acea bancă. Cu toate acestea, serviciile sunt de obicei libere pentru deținătorii de cont.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 4
    4. Fișier de documente finalizate cu biroul grefierului civil. Această lucrare include anunțul dvs. de intenție de a schimba numele, petiția pentru schimbarea numelor și două afirmații de caracter bun. Ar trebui să depuneți documentele în biroul funcționarului civil din județul în care locuiți. Trebuie să fiți un rezident al acelui județ și să arătați o factură de utilitate cu adresa dvs. pe ea sau permisul de conducere pentru a vă dovedi rezidența către biroul grefierului județean.
  • O copie a anunțului dvs. va fi postată pe buletinul de tribunal pentru 10 zile de afaceri consecutive. Dacă a 10-a zi lucrătoare cade pe o vacanță sau un weekend, anunțul trebuie să rămână postat până la ora 5:00.M. În următoarea zi lucrătoare.
  • Dacă aveți îngrijorări cu privire la siguranța dvs. ca urmare a postării anunțului dvs. privind buletinul de curte sau vă schimbați numele datorită unei situații de violență în familie, ar trebui să discutați problema cu grefierul Curții. Este posibil să nu vi se solicită să postați anunțul privind buletinul de buletin de judecată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 5
    5. Plătiți toate taxele de depunere necesare. Biroul grefierului civil vă va percepe o taxă de depunere pentru depunerea documentelor pentru a obține o schimbare de nume. Valoarea acestei taxe va varia de la județ în județ, dar de obicei va varia de la 88 la 120 USD.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 6
    6. Primiți comanda și certificatul de schimbare a numelui de la funcționar. Biroul funcționarului va semna această comandă. Apoi veți primi o copie a comenzii prin poștă. Unele județe solicită să le furnizați un plic cu ștampilare auto-adresată pentru a obține o copie a comenzii dvs. prin poștă. Această comandă este documentul oficial pe care îl veți folosi pentru a vă schimba numele cu orice guvern sau de birou privat.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 7
    7. Luați comanda la orice birouri cu care trebuie să vă schimbați numele. Puteți lua comanda, împreună cu un certificat de naștere și un ID de fotografie, la biroul dvs. local de administrare a securității sociale pentru a avea numele pe cardul dvs. de securitate socială. Veți avea nevoie de un nou card de securitate socială pentru a schimba numele de pe permisul de conducere și, probabil, cu alte agenții.
  • Dacă vă schimbați numele datorită unei situații de violență în familie, puteți solicita un nou număr de securitate socială în persoană prin intermediul biroului dvs. local de administrare a securității sociale.
  • Veți primi o nouă carte în poștă de 10 până la 30 de zile de la procesarea cererii dvs. pentru o nouă carte.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Carolina de Nord Pasul 8
    8. Luați comanda, permisul de conducere și noul dvs. card de securitate socială la DMV local. Acest lucru vă va permite să solicitați o nouă licență de conducere. Va trebui să plătiți o taxă de 10 USD pentru a obține o nouă licență de conducere.
  • Metoda 2 din 5:
    Revenind la numele dvs. de fată după un divorț
    1. Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 9
    1. Modificați-vă numele în timpul procedurilor de divorț. Dacă doriți să vă schimbați numele de familie înapoi la numele dvs. de fată, îl puteți solicita în procedurile dvs. de divorț. Decretul dvs. de divorț va comanda că numele dvs. de familie va fi schimbat conform cerințelor. O copie certificată a decretului dvs. de divorț ar trebui să fie tot ceea ce aveți nevoie pentru a schimba numele pe cardul dvs. de securitate socială și cu alte birouri.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 10
    2. Reveniți la numele dvs. de fată după un divorț. Majoritatea oamenilor își schimbă numele de familie în timpul procedurilor de divorț. Cu toate acestea, dacă nu v-ați modificat numele în timpul procedurilor de divorț și decretul dvs. de divorț nu a comandat numele dvs. să fie schimbat, puteți relua în continuare numele dvs. de fată după ce divorțul dvs. se termină. Un formular este situat în majoritatea birourilor de funcționare pe care le puteți completa și fișierul pentru a începe să utilizați din nou numele dvs. de fată. Veți fi taxat o taxă pentru acest serviciu, care variază în funcție de județ.
  • Va trebui să atașați o copie a hotărârii divorțului dvs. la forma pe care ați completat-o ​​pentru a vă schimba numele de familie utilizând această metodă.
  • Metoda 3 din 5:
    Revenind la numele soțului dvs. decedat
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 11
    1. Obțineți o copie a certificatului de deces al soțului dvs. Veți avea nevoie de o copie certificată a certificatului de deces pentru a vă schimba numele de familie în acest mod. În mod obișnuit, puteți obține un certificat de deces de la biroul local sau de stat al înregistrărilor vitale.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 12
    2. Completați un formular în biroul grefierului județului în care locuiți pentru a relua utilizarea numelui soțului dvs. decedat anterior. Poate doriți să reluați acest nume dacă sunteți văduvă. Acesta este un proces automat care nu necesită nici o notificare publicului înainte de a relua utilizarea numelui soțului dvs. decedat.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 13
    3. Să plătească orice taxă de depunere necesară pentru a depune aceste documente. Valoarea acestei taxe variază foarte mult de la județ în județ. De obicei, trebuie să plătiți taxele de judecată utilizând numerar sau o comandă de bani.
  • Metoda 4 din 5:
    Revenind la numele fostului tău soț
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 14
    1. Modificați-vă numele în timpul procedurilor de divorț. Dacă doriți să vă schimbați numele de familie înapoi la un nume căsătorit anterior, îl puteți solicita în procedurile de divorț. Decretul dvs. de divorț va comanda că numele dvs. de familie va fi schimbat conform cerințelor. O copie certificată a decretului dvs. de divorț ar trebui să fie tot ceea ce aveți nevoie pentru a schimba numele pe cardul dvs. de securitate socială și cu alte birouri.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 15
    2. Reluați utilizarea numelui soțului dvs. divorțat anterior dacă aveți împreună copii. Dacă sunteți divorțat, puteți să utilizați încă numele dvs. de familie din nou, atâta timp cât împărțiți copiii cu el. Dacă nu împărțiți copiii cu fostul dvs. soț, nu vă puteți relua automat numele. Va trebui să treceți prin procesul de birou al funcționarului civil de a notifica și de a depune o petiție pentru schimbarea numelui pentru a vă schimba legal numele.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 16
    3. Completați un formular în biroul grefierului județului în care locuiți pentru a vă relua folosind numele fostului dvs. soț cu care împărtășiți copiii. Majoritatea birourilor funcționarului au copii ale acestor forme pentru a vă completa. Ele sunt de obicei relativ simple de completat.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Carolina de Nord Pasul 17
    4. Atașați o copie a hotărârii divorțului la formular pentru a vă schimba numele de familie în acest mod. De multe ori va trebui să obțineți o copie certificată a hotărârii divorțului în acest scop. Atașarea judecății se dovedește Curții că sunteți divorțat și că împărtășiți copiii cu fostul dvs. soț.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 18
    5. Să plătească orice taxă de depunere necesară pentru a depune aceste documente. Valoarea acestei taxe variază foarte mult de la județ în județ. De obicei, trebuie să plătiți taxele de judecată utilizând numerar sau o comandă de bani.
  • Metoda 5 din 5:
    Schimbarea numelui copilului dvs. minor
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 19
    1. Obțineți consimțământul altui părinte al copilului dvs. pentru a schimba numele copilului. Legea Carolina de Nord nu permite unui părinte să schimbe numele unui copil minor fără consimțământul celuilalt părinte, dacă ambii părinți trăiesc. Orice părinte care se află pe certificatul de naștere al copilului, a avut o paternitate stabilită prin ordin judecătoresc sau care este obligată să plătească sprijinul pentru copii pentru un copil trebuie să consimtă la o schimbare de nume pentru copil.
    • Un copil minor care depășește vârsta de 16 ani își poate schimba numele cu consimțământul părintelui său custodial dacă acesta poate arăta că părintele noncustodial a abandonat copilul sau dacă el sau ea a săvârșit anumite crime împotriva copilul sau un frate al copilului.
    • Grefierul poate încerca să ajungă la părintele noncustodiale dacă există o revendicare a abandonului. Funcționarul poate trimite o notificare la ultima adresă cunoscută a părintelui pe care o va declara copilul să fie abandonat de părintele noncustodial prin poștă înregistrată sau certificată. Dacă părintele nu răspunde în zece zile, copilul va fi declarat abandonat de acel părinte.
    • Crimele eligibile care elimină necesitatea consimțământului părinților noncustodidicuali pentru o schimbare de nume includ abuz infanutos sau delicat, luând libertăți indecente cu un minor care încalcă G.S. 14-202.1, viol sau orice infracțiune sexuală, incest în încălcarea g.S. 14-178, și asalt, comunicând o amenințare sau orice altă crimă de violență. Părintele care caută modificarea numelui trebuie să furnizeze dovada convingerii celuilalt părinte al crimei.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 20
    2. Completați documentele necesare. Această lucrare este similară cu cea necesară pentru a schimba numele unui adult. Nu există forme standardizate de stat care sunt disponibile pentru utilizare. Cu toate acestea, formularele de probă sunt situate aici. Lucrările necesare include următoarele:
  • Anunțul schimbării de nume al copilului minor trebuie să fie complet finalizat. Acest document oferă observații că vă cereți ca numele copilului dvs. să fie schimbat.
  • Petiția pentru modificarea numelui legală a copilului minor trebuie să fie complet finalizată. Acest document îi întreabă funcționarul să schimbe numele copilului.
  • Trebuie să depuneți o petiționară a numelui mamei verificări verificare, dacă mama este părintele care caută numele schimbării copilului. Dacă tatăl este părintele care caută numele copilului pentru copil, trebuie să depuneți o verificare a numelui petiționar al tatălui.
  • În cazul în care părintele noncustodial consimțiți la schimbarea numelui copilului, atunci trebuie să completați un consimțământ pentru a schimba numele și să îl semnați părintele noncustedial. Dacă copilul are vârsta de peste 16 ani, va trebui, de asemenea, să aveți două afirmații de bun caracter finalizate de două non-rude care trăiesc în județul dvs. În funcție de județ, de asemenea, ar putea fi necesar să completați o comandă pentru schimbarea numelor minore, de asemenea.
  • Dacă copilul dvs. sa născut în Carolina de Nord, trebuie, de asemenea, să completați o cerere pentru o copie a unui certificat de naștere din Carolina de Nord, care se află aici. Există o taxă de 15 USD pentru procesarea schimbării numelui, $ 24 pentru prima copie a certificatului de naștere modificat și 15 USD pentru fiecare copie suplimentară a certificatului de naștere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 21
    3. Dosar documentele necesare cu biroul funcționarului civil. Toate documentele necesare trebuie să fie prezentate biroului funcționarului civil pentru depunere. Acest pas inițiază procesul de schimbare a numelui copilului.
  • Numele unui copil nu poate fi schimbat mai mult de două ori, pentru o cauză bună prezentată.
  • Comunicarea numelui Schimbarea copilului minor trebuie să fie postată pe buletinul de tribunal pentru 10 zile lucrătoare. Dacă a 10-a zi cade pe o vacanță sau un weekend, anunțul trebuie să rămână postat până la ora 5:00 p.M. Următoarea zi lucrătoare.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Carolina de Nord Pasul 22
    4. Să participe la o audiere, dacă este necesar. Dacă celălalt părinte al copilului dvs. nu consimtă că numele copilului se schimbă, Curtea va stabili o audiere a instanței. La acea ședință, instanța va determina dacă schimbarea numelui copilului așa cum este solicitat este în interesul copilului.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 23
    5. Primiți comanda pentru schimbarea numelui minoră de la funcționar. Biroul funcționarului va semna această comandă. Apoi veți primi o copie a comenzii prin poștă. Unele județe solicită să le furnizați un plic cu ștampilare auto-adresată pentru a obține o copie a comenzii dvs. prin poștă. Această comandă este documentul oficial pe care îl veți folosi pentru a schimba numele copilului cu orice guvern sau birou privat.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Nord Pasul 24
    6. Luați comanda la orice birouri cu care trebuie să schimbați numele copilului. Puteți lua comanda, împreună cu un certificat de naștere și un ID de fotografie, la biroul dvs. local de administrare a securității sociale pentru a avea numele pe cartea de securitate socială a copilului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar