Cum să vă schimbați numele în wyoming

Titlul 1 Capitolul 25 din Legea Wyoming permite unui rezident să-și schimbe numele după căsătorie, după divorț, sau din motive personale. Procesul începe cu depunerea unei petiții de schimbare a numelui la stat printr-unul dintre birourile județului județului său.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 1
1. Obțineți un certificat de căsătorie. Solicitați o licență de căsătorie la biroul grefierului județului cu ambii soți prezenți. Trebuie să aveți o licență de conducere sau un certificat de stat și un certificat de naștere certificat pentru fiecare solicitant. Ambii solicitanți vor trebui să ofere numele mamei lor și atât locul de naștere al mamei, cât și al tatălui lor. De asemenea, va fi nevoie de un martor. Licența este bună timp de un an după care este emisă. Officiatorul nunții tale vă va oferi un certificat de căsătorie după ceremonie.
  • Puteți solicita copii certificate ale certificatului de căsătorie din serviciile de înregistrări vitale, clădirea Hathaway, Cheyenne, Wy, 82002. Numărul de telefon este (307) 777-7591. Va trebui să completați o aplicație.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 2
    2. Obțineți un certificat de divorț sau anul de anulare. După finalizarea unui divorț, puteți solicita o copie a certificatului. Completați o aplicație și prin e-mail la serviciile de statistici vitale (clădire Hathaway, Cheyenne, Wy, 82002.) cu un cec pentru 13 dolari efectuate plătibile serviciilor de statistici vitale. Includeți un plic cu ștampilare auto-abordată, cu cererea.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 3
    3. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Finalizați formularul SS-5. Colectați copii certificate ale căsătoriei sau certificatului de divorț sau anulare. Aduceți formularul SS-5 finalizat și copiile certificate ale certificatelor de căsătorie sau divorț împreună cu o licență de conducere Wyoming, ID de stat sau pașaport la biroul SSA. Veți avea nevoie și de un u.S. Certificat de naștere, u.S. Certificat de cetățenie sau scrisoare de autorizare a muncii și I-94.
  • De asemenea, puteți aplica prin poștă prin trimiterea documentelor la biroul local SSA împreună cu formularul SS-5 - documentele dvs. vor fi trimise înapoi la dvs.
  • Veți primi documentele și noul card de securitate socială cu numele dvs. nou prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 4
    4. Modificați-vă numele în permisul de conducere sau pe ID de stat. Apar în persoană la un departament de examen de transport de la Wyoming de transport. Va trebui să renunțați la licența dvs. actuală a șoferului sau ID-ul de stat și să prezinte dovada legală a modificării numelui dvs., cum ar fi o hotărâre judecătorească, certificatul de căsătorie sau decretul divorțului. După obținerea unei noi imagini luate și semnându-vă pentru noua dvs. licență, veți plăti taxa de reînnoire standard, iar licența va fi trimisă în termen de patru săptămâni.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. din alte motive
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 5
    1. Completați o foaie de acoperire civilă. Fișa de acoperire civilă este obligată să inițieze proceduri judiciare. Introduceți numele și adresa dvs. în "Numele reclamantului și adresa curentă" câmp și părăsiți "Pârât" și "DOCKAK #" câmpuri necompletate.
    • Plasați an "X" În caseta de lângă "Modificarea numelui" în "Alte civil" Secțiunea din "Natura costumului" secțiunea formularului. Paraseste "Caz (e) în funcție de orice" și "Suma în controversă" Câmpurile necompletate și semnul ca pro un litigant pe linia din partea de jos a formularului.
    • Asigurați-vă că completați și data.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 6
    2. Completați o petiție verificată pentru schimbarea adulților a numelui. Petiția va fi depusă în instanța districtuală. Puteți lăsa "Cazul de acțiune civilă nr." Câmpul gol. Vi se va atribui un număr de caz atunci când depuneți petiția.
  • Asigurați-vă că scrieți în dvs actual În primul rând, numele de mijloc și ultimele nume în câmpul corect, atunci dvs dorit În primul rând, numele de mijloc și ultimele nume în câmpul corect.
  • Dați adresa dvs. fizică de reședință, inclusiv numele județului, unde vi se solicită. Nu dați un p.O. cutie.
  • Includeți orașul, țara, starea și țara nașterii dvs. unde vi se solicită.
  • Imprimați numele dvs. sub semnătura dvs. și asigurați-vă că dați un număr de telefon curent și o adresă de telefon - puteți utiliza un P.O caseta de aici.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 7
    3. Completați o notificare de publicare. Aceasta este forma pe care o veți folosi pentru a vă dovedi că ați publicat o notificare a intenției dvs. de a vă schimba numele în conformitate cu Legea Wyoming. Lăsați datele pe această formă. Ziarul vă va oferi datele.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 8
    4. Documentele dvs. au fost notate. Obțineți un notar public pentru a notariza petiția verificată pentru schimbarea adultă a numelui și anunțul de publicare. Puteți căuta notari în orașul dvs. online sau puteți merge la băncile dvs. bancare, de obicei, au notari și, dacă sunteți un client, adesea notarizează gratuit.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 9
    5. Fișă formularele cu grefierul Curții Districtuale din județul dvs. unde locuiți și plătiți taxa de depunere. Sunați grefierul județului dvs. de biroul instanței districtuale pentru a afla ce este taxa - poate fi de $ 70- $ 100. Asigurați-vă că ați depus formularele originale, notariale, dar faceți copii pentru dvs.
  • Grefierul instanței districtuale va pune o dată pe petiția dvs. și va aloca un număr de caz. Păstrați acest număr la îndemână, deoarece aveți nevoie de ea pentru a pune pe orice alte forme pe care le trimiteți în cazul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 10
    6. Trimiteți anunțul de publicare. După depunerea petiției dvs. verificate pentru schimbarea adultă a numelui cu grefierul Curții Districtuale din județul dvs., trebuie să luați copii ale petiției și o notificare completă de publicare într-un ziar local care circulă în județul dvs. Grefierul instanței districtuale vă poate îndrepta spre un birou de ziare acceptabile. O notificare a petiției dvs. trebuie să funcționeze o dată pe săptămână timp de patru săptămâni consecutive.
  • Va trebui să plătiți taxa pentru publicarea anunțului. Sunați biroul de ziar pentru a afla taxa.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 11
    7. Obțineți declarația de publicare. După publicarea cu succes a anunțului dvs. o dată pe săptămână timp de patru săptămâni consecutive, ziarul vă va oferi o declarație de publicare, ceea ce demonstrează instanței pe care ați făcut-o publică. Faceți copii ale acestei afirmații pentru dvs.
  • Va trebui să așteptați 30 de zile de la ultima dintre cele patru publicații ale anunțului dvs. înainte de a putea finaliza procesul.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 12
    8. Finalizați comanda de acordare a formularului de nume de nume. Odată ce 30 de zile au trecut de la ultima publicare a anunțului dvs. și, cu condiția ca nimeni să nu depună o obiecție, puteți completa comanda de acordare a formularului de nume. Lăsați data și câmpul pentru semnătura judecătorului judecătorească districtual.
  • Luați ordinea completă de acordare a formularului de nume de nume și afirmația de publicare pe care ziarul ți-a dat după publicarea cu succes a anunțului dvs. către funcționarul Oficiului Curții Districtuale.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 13
    9. Primiți comanda pentru noul dvs. nume. Cu condiția ca judecătorul să concluzioneze că totul este în ordine, el sau ea va semna comanda dvs. care acordă schimbări de nume. Grefierul Oficiului Curții Districtuale vă va trimite comanda semnată.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea numelui unui copil sub 14 ani
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 14
    1. Completați o foaie de acoperire civilă. Fișa de acoperire civilă este obligată să inițieze proceduri judiciare. Introduceți numele și adresa dvs. în "Numele reclamantului și adresa curentă" câmp și părăsiți "Pârât" și "DOCKAK #" câmpuri necompletate.
    • Plasați an "X" În caseta de lângă "Modificarea numelui" în "Alte civil" Secțiunea din "Natura costumului" secțiunea formularului. Paraseste "Caz (e) în funcție de orice" și "Suma în controversă" Câmpurile necompletate și semnul ca pro un litigant pe linia din partea de jos a formularului.
    • Asigurați-vă că completați și data.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 15
    2. Completați o petiție verificată pentru o schimbare minoră a numelui. Petiția va fi depusă în instanța districtuală. Puteți lăsa "Cazul de acțiune civilă nr." Câmpul gol. Vi se va atribui un număr de caz atunci când depuneți petiția.
  • Asigurați-vă că scrieți în copil actual În primul rând, numele de mijloc și ultimele nume în câmpul corect, atunci dvs dorit În primul rând, numele de mijloc și ultimele nume în câmpul corect.
  • Dați adresa fizică a copilului de reședință, inclusiv numele județului, unde vi se solicită. Nu dați un p.O. cutie.
  • Includeți orașul, țara, statul și țara nașterii minore unde vi se solicită.
  • Veți semna petiția în numele copilului dvs. minor. Imprimați numele dvs. sub semnătura dvs. și asigurați-vă că dați un număr de telefon curent și o adresă de telefon - puteți utiliza un P.O caseta de aici.
  • Acest formular trebuie să fie, de asemenea, notarial.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 16
    Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 16
    3. Completați consimțământul parental pentru a numi schimbarea formei minore a copiilor. Dacă ambii părinți ai copilului minor sunt de acord cu modificarea numelui, dar doar un singur părinte depune pe petiție, au părintele care nu sunt de depozitare completează această formă. Acest formular trebuie să fie, de asemenea, notarial.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Wyoming Pasul 17
    4. Comunicare publică completă prin formularul de publicare. Acest formular va fi trimis la ziar când publicați notificarea intenției dvs. de a schimba numele minorului în conformitate cu Legea Wyoming. Completați formularul pentru a fi pregătit pentru ziar când ați înființat publicația. Lăsați câmpurile de dată și semnătură necompletate - funcționarul Curții va completa aceste câmpuri înainte de a aduce formularul în ziar.
  • Victimele violenței domestice nu sunt obligate să publice observarea numelui lor. Verificați cu funcționarul dvs. de instanță dacă sunteți o victimă pentru instrucțiuni despre modul în care procesul este diferit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 18
    5. Oferiți părinților care nu au fost de acord cu privire la schimbarea numelui. Dacă ambii părinți nu depun petiția împreună, părintele care nu sunt de depozitare trebuie să aibă o notificare suficientă. Acest lucru poate fi realizat prin faptul că șeriful servește părintelui fără depozit cu lucrări, ceea ce necesită o convocare și returnare pentru formularul de schimbare a numelui minor.
  • Puteți ocoli citații oficiale prin faptul că aveți serviciul de acceptare a părinților care nu depune. În acest caz, părintele care nu se depune trebuie să semneze o recunoaștere și să accepte formularul de serviciu în prezența grefierului de instanță sau un notar.
  • Dacă părintele fără depozit nu poate fi localizat, puteți publica notificarea numelui Schimbarea ziarului în plus față de publicarea notificării deja necesare. Veți avea nevoie de o afirmație pentru serviciu prin publicare, o comandă de serviciu prin publicare, o notificare de publicare și o afirmație după publicare.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 19
    6. Formulare de fișiere și notificare publică. Fișier Formularele completate cu grefierul Curții. Asigurați-vă că faceți copii pentru dvs. De asemenea, va trebui să plătiți o taxă de depunere de 70- $ 100. În acest moment, veți primi un număr de caz. Veți putea apoi să vă aduceți anunțul public de publicare în ziarul dvs. local pentru a vă publica anunțul dvs. (cel puțin o dată pe săptămână timp de patru săptămâni consecutive). Sunteți responsabil pentru taxa de publicare.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 20
    7. Da notificare părintelui fără depozitare. Dacă nu depuneți numele modificării numelui cu celălalt părinte al copilului minor, va trebui să oferiți notificarea părintească non-depunere. Au 30 de zile pentru a răspunde. Dacă părintele care nu reușesc nu răspunde, va trebui să aveți o implicită introdusă în înregistrarea cazului. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o afirmație notarială pentru intrarea implicită, o cerere de intrare implicită și o intrare implicită.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Wyoming Pasul 21
    8. Finalizați cazul dvs. Aduceți o comandă de acordare a schimbării formularului de nume completate cu câmpurile de date și semnătură lăsate necompletate, împreună cu declarația de publicare și copii ale tuturor celorlalte forme (doar în caz) la grefierul instanțelor judecătorești. Judecătorul va semna comanda și va trimite-o prin poștă. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să participați la o audiere. Funcționarul instanțelor vă va îndruma dacă acest lucru este necesar.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă ați divorțat recent, trebuie să aveți Decretul de divorț.
  • Dacă ați căsătorit recent, trebuie să aveți certificat de căsătorie.
  • Wyoming are orientări specifice pentru victimele verificării abuzului intern Aici pentru instrucțiuni.
  • Este posibil să vi se solicite să mergeți la o audiere, chiar dacă nu sunt depuse obiecții. Informații despre acest proces și despre procesul dacă este depusă o obiecție sunt disponibile Aici.
  • Nu uitați să vă schimbați și numele dvs. în înregistrarea mașinii, conturile bancare, cardurile de credit, contractele de leasing sau ipotecile, titlurile auto, înregistrarea electorală și U.S. pașaport.
  • Modificați-vă numele în locurile de afaceri pe care le frecventați, inclusiv fișierele dvs. la orice birouri medicale sau dentare și cutii poștale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar