Cum de a desena albert einstein

Albert Einstein a fost un geniu ciudat care acum este cunoscut în cea mai mare parte pentru contribuțiile sale la fizică, în special pentru dezvoltarea teoriilor speciale și generale ale relativității. El este, de asemenea, cunoscut pentru părul său distinct frizzy, făcându-l un mare candidat pentru caricatură.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 1
1. Schițați un cerc pentru desenul dvs. pe hârtie de desen de calitate. Desenați un cerc mare - acest lucru va fi capul lui Albert.
  • Imaginați-vă cercul ca o sferă și trageți două linii perpendiculare care se înfășoară în jurul acestuia. Linia verticală determină centrul feței și direcția pe care trebuie să o îndreptați capul. De-a lungul acestei linii este, de asemenea, în cazul în care nasul va fi localizat. Linia orizontală va determina unde ar trebui plasate ochii.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 2
    2. De-a lungul liniei orizontale, trageți două cercuri. În interiorul ambelor cercuri atrage un punct mare pentru a servi ca ochii. Asigurați-vă că trageți ochii proporțional cu capul. Între ochi și de-a lungul liniei verticale atrage o formă ovală cu o deschidere lângă colțul din dreapta sus pentru a forma nasul. Încă o dată, asigurați-vă că o păstrați proporțional cu capul.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 3
    3. Acum că fața de bază este făcută, adăugați părul. Dați-i pur și simplu două sprâncene ciudate care acoperă aproximativ o treime din fiecare ochi. Fă-le neted în partea de jos și ignorați în sus, după cum se arată.
  • Dați-i o mustață considerabil mare dreaptă sub nas începând de la linia orizontală a cercului inițial. Desenați mustața netedă în partea de sus și ondulată în partea de jos.
  • Pentru părul real, trageți o schiță în jurul jumătății superioare a capului și de-a lungul laturilor, aducându-l înapoi pe partea dreaptă și peste și deasupra sprâncenelor să formeze bangsurile.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 4
    4. Sub cap, trageți un trapez pentru a forma secțiunea de corp mijlocie. Apoi trageți două dreptunghiuri incomplete cu colțuri rotunjite pentru a forma brațele. Au brațul drept orientat în jos, urmând forma corpului său. Cel din stânga trebuie să se confrunte cu un unghi.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 5
    5. În interiorul secțiunii corpului mijlociu Desenați o linie așa cum se arată. Linia ar trebui să fie aliniată cu linia verticală trasă anterior pentru cap. Alături de această linie din partea dreaptă, trageți trei cercuri mici pentru a reprezenta butoanele stratului. Pentru guler, trageți o formă "W" chiar sub cap, cu centrul aliniartului "W" cu linia din strat. La sfârșitul fiecărui braț, trageți pur și simplu un cerc pentru mâna spre stânga pentru a reprezenta palma acelei mâini. Acum, trageți degetele folosind forme ovale simple.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 6
    6. Trageți un alt trapezoid opus celui anterior. Au acest lucru în jos pentru a forma pantalonii. Desenați o linie interioară ușor spre stânga și ramificați o altă linie mai mică de la baza pantalonilor aproape până la strat.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 7
    7. Desenați două cercuri de dimensiuni moderate pentru a fi capetele din față ale încălțămintei. Să le suprapune puțin. În colțul din dreapta sus al cercului potrivit, trageți încă un cerc aproximativ jumătate din dimensiunea primelor două pentru capătul din spate al pantofului. Desenați o linie prin jumătatea inferioară a fiecărui cerc. Aceasta va reprezenta suprafața de rulare a pantofului.
  • Imagine intitulată Draw Albert Einstein Pasul 8
    8. Schițați sau întunecați figura.Apoi ștergeți liniile de schiță. Adăugați o culoare la ilustrația dvs. Imaginea ta este acum completă
  • sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
  • Dacă doriți să utilizați marcatori / acuarele pentru a colora desenul, utilizați hârtie relativ groasă și linia peste creionul dvs. mai întunecat înainte de a face acest lucru.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie de desen de calitate
    • Creion și radieră
    • Marcatori de colorat sau vopsele
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar