Cum să fii cinephile

Dacă sunteți deja un mare fan al vizionării filmelor, vă puteți întreba ce este necesar pentru a deveni un cinephil. O cinephilă este cineva care este pasionat de filme și cunoaște multe despre ele. Un cinephil ar trebui să fie un consumator de film educat, cu setul de instrumente pentru a distinge filmele medii de la cele remarcabile. Uită-te la a deveni un cinephil ca o formă de educație și vei fi bine pe drum să devii un critic de film obiectiv și precis.

Pași

Partea 1 din 4:
Educarea în filmSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată începe să facă karate face pasul 3
1. Setați un obiectiv pentru a viziona 100 de filme excelente într-un an. O modalitate de a dezvolta o apreciere pentru cinema este de a viziona o mulțime de diferite. De exemplu, IMDB a compilat o listă de mișcări pe care toate cinephilele ar trebui să o privească. Configurați un program săptămânal pentru a vă asigura că vizionați aceste filme în următoarele 12 luni.
  • De exemplu, ați putea face un scop de a viziona două filme pe săptămână.
  • Puteți urma lista IMBD sau vă puteți compila lista proprie. Scopul este de a se familiariza cu multe tipuri diferite de filme.
  • Imagine intitulată Vindem scenariul la Hollywood Pasul 7
    2. Ridica filme pe care nu le-ați viziona de obicei. Asigurați-vă că atunci când faceți lista de filme, selectați cele pe care nu le-ați viziona în mod normal. Acest lucru este similar când vă aflați în școală și trebuie să citiți cărți pe care nu le-ați fi ales niciodată. Este o parte importantă a ființei unei cinephile bine rotunjite.
  • De exemplu, dacă aveți tendința de a viziona numai comedii romantice pe care toată lumea știe, urmăriți câteva filme străine pe care le-au auzit câteva.
  • Asigurați-vă că includeți filme din trecut, precum și prezentul. Învățând modul în care filmul sa schimbat de-a lungul anilor, de asemenea, vă face bine rotunjite.
  • De exemplu, locul de muncă al unui critic de film nu este acela de a nu-și place un film, ci să analizeze cât de bine este executat pe baza unui set de standarde. Vizualizați un film cu un ochi pentru critici, mai degrabă decât gust personal.
  • Imagine intitulată Track Santa
    3. Urmăriți filme istorice importante. La fel cum majorele de artă trebuie să studieze istoria artei pentru a înțelege arta modernă, cinephilele ar trebui să studieze istoria filmului pentru a obține o perspectivă bine rotunjită asupra filmului modern. Vizionând filmul tăcut Marele jaf de tren vă poate ajuta să apreciați cât de mult sa schimbat filmul.
  • De asemenea, ar trebui să vizionați foarte multe filme istorice Casablanca, Cetateanul Kane, sau Psiho.
  • Luați cursuri de film în centrele sau centrele comunitare pentru a afla ce văd alții ca pe un film istoric important.
  • Imaginea intitulată deveni independentă Pasul 7
    4. Înțelegeți Era Film. Există epocii importante ale filmului, la fel cum există ERA importante în istorie. Înțelegerea ERA de film vă poate ajuta să înțelegeți contextul social al fiecărui film, aprofundându-vă aprecierea. De exemplu, epoca de film silențioasă este importantă pentru diferențele sale în sunet și cinematografie din filmul modern.
  • Este obișnuit să studiem filmele după decadă, cum ar fi filmele din anii 1950 și 1960 de filme.
  • Imagine intitulată reacționează la focul de foc 18
    5. Aflați despre genuri. De asemenea, este esențial să înțelegeți conceptul de genuri de film. Așa cum există genuri de literatură mare, există genuri de film. S-ar putea să studiezi filmele de acțiune, filme de aventură și așa mai departe.
  • Alte genuri includ comedie, crimă, groază, science ficțiune și occidentali.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 2
    6. Du-te la festivaluri de film. Festivalurile de film apar în întreaga lume și oferă un sortiment larg de filme. Puteți urmări filmele din teatrele în timpul festivalului și discutați-le după aceea cu critici și cinephili. Aceasta este o modalitate de a crește baza de cunoștințe în doar câteva zile.
  • Festivalul Internațional de Film Sedona are loc în Sedona, Arizona, iar faimosul Festival de Film Sundance are loc în orașe din întreaga lume.
  • Partea 2 din 4:
    Adună ceea ce aveți nevoieSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Înțelegerea adolescenței Homosexualitate Pasul 5
    1. Găsiți filme pentru a viziona. Deși în epoca de streaming video instantaneu poate fi ușor să găsiți filme pentru a viziona, acest lucru nu înseamnă că toate filmele merită timpul dvs. De exemplu, există aproximativ 3.8 milioane de titluri pe IMDB (inclusiv filme, emisiuni TV etc.). Adresați-vă prietenilor pentru recomandările lor și căutați listele de cinephile online.
  • Imaginea intitulată Du-te la culcare după ce a vizionat un film de groază Pasul 12
    2. Aveți un computer bun și TV. Vrei un ecran bun cu un sunet bun, fie că este pe un televizor sau pe un computer. Deoarece majoritatea filmelor pe care le veți urmări vor fi streaming online, este important să aveți un computer sau un dispozitiv care să poată reda videoclipuri streaming fără o mulțime de tamponare. Puteți testa capacitatea video a dispozitivului dvs. prin streamingul unui videoclip YouTube.
  • Cele mai multe computere au nevoie de un procesor Intel sau alt PC și un software precum Silverlight sau Flash Plug In.
  • Asigurați-vă că aveți o conexiune de internet fiabilă în combinație cu un jucător bun.
  • Imagine intitulată Obțineți banda de succes Pasul 13
    3. Cumpărați un DVD player. Chiar dacă practic fiecare film realizat vreodată este disponibil online pentru streaming instant, asta nu înseamnă că aveți acces la ea. Având un DVD player la îndemână este importantă pentru creșterea disponibilității dvs., deoarece nu știți niciodată de unde ar trebui să obțineți un film de la.
  • Poate doriți să achiziționați un DVD player ca un dispozitiv individual care poate fi conectat la un televizor sau la un monitor de computer. DVD playere portabile sunt, de asemenea, disponibile.
  • Cele mai multe laptop-uri și desktop-uri au playere DVD-uri încorporate.
  • Unele filme mai vechi pot fi disponibile numai pe VHS, astfel încât să aibă un jucător VHS poate fi, de asemenea, util. Deoarece această tehnologie este depășită, jucătorii VHS sunt mai greu de găsit. S-ar putea să doriți să arătați online sau la magazinele de economii și vânzările de garaj, chiar și în Anunțuri precum Craigslist.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență instalată în Pasul 7 din New York
    4. Plătiți pentru un serviciu de film online. Există multe servicii de film online care necesită o taxă lunară pentru filme de streaming nelimitate. Fiecare serviciu are limitele lor, motiv pentru care ați putea lua în considerare abonamentul la mai mult de unul.
  • Hulu oferă o mare varietate de filme și emisiuni TV, deși este disponibilă numai în U.S.
  • Amazon este un serviciu similar și este disponibil în U.S., U.K., și Germania.
  • Netflix este unul dintre cele mai populare programe de streaming, dar la nivel mondial este, de asemenea, limitat.
  • Imagine intitulată Obțineți o viză turistică pentru Dubai Pasul 8
    5
    Obțineți o carte de bibliotecă. Multe biblioteci au o colecție de DVD (sau o colecție VHS). Dacă nu aveți deja una, obțineți o carte de bibliotecă. Puteți căuta ce filme sunt disponibile pe majoritatea site-urilor de bibliotecă, apoi mergeți în persoană pentru ao ridica.
  • Imagine intitulată Jog Pasul 6
    6. Închiriați filme la nivel local. De asemenea, puteți închiria filme pentru o mică taxă în magazinele de filme locale, deși magazine ca aceasta au devenit mai rare ca streaming instant devine mai popular. Redbox, un chioșc roșu disponibil la multe magazine de confort în u.S., este adesea o alternativă fiabilă, dar tind să dețină cele mai multe versiuni noi.
  • Partea 3 din 4:
    Învățarea de a iubi filmulSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Fișierul Un divorț necontestat în Arizona Pasul 1
    1. Descoperiți că filmul de dragoste cinephiles. Ruperea cuvântului în părțile sale ("Cine" și "Phile"), puteți vedea că o cinephilă este mai mult decât o persoană care îi place filmele. O cinephilă este pasionată de film. Ele aleg, în general, să studieze filme, indiferent dacă le plac sau nu pentru a dezvolta o apreciere reală pentru această industrie.
    • Greacă are patru cuvinte diferite pentru iubire, iar "Phileo" este dragoste care este centrat în jurul companiei și plăcerea derivată din prieteni sau obiecte (sau hobby-uri).
    • Cu toate că "Phileo" face parte din cuvânt "cinephile," Acest lucru nu înseamnă dragoste de cinephiles toate filme. Mai degrabă, ei au o pasiune de a înțelege filmele în general, astfel încât să poată critica mai bine și să le discute.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă drumul, deși un pas cu labirint 4
    2. Realizați că un cinephil nu este un snob. Atunci când mulți oameni aud termenul "cinephile", aceștia o imaginează imediat o persoană pretențioasă sau snobby care avertizează pe toți cu opiniile și cunoștințele extinse. Cu toate acestea, o cinefilă nu este un snob. Snobii se definesc de ceea ce nu le place, în timp ce cinephiles prin ceea ce îi plac.
  • De exemplu, o cinephilă este deschisă pentru a discuta despre toate filmele și nu demează pe alții pentru ca avizele diferite.
  • Imaginea denumită să fie cunoscută ca un rebel în școala dvs. Pasul 9
    3. Înțelegeți că filmele vă ajută să comunicați. Nu numai că filmele vă ajută să deveniți bine rotunjite și să apreciați ceea ce vedeți, vă dau subiecți de conversație. Pe de o parte, aveți o bogăție de experiență pentru a trage pentru a începe conversații rapide cu oricine. Pe de altă parte, vă puteți conecta cu ușurință cu alte cinephiles.
  • Acest lucru este adevărat dacă vă place un film sau nu.
  • Imaginea intitulată începe să facă karate face pasul 9
    4. Apreciați ceea ce vă place și mai mult. Vizionarea filmelor pe care nu le-ați alege, de obicei, vă ajută să apreciați ceea ce deja vă plac și mai mult. Filmele sunt adesea pline de referințe la alte filme. Dacă ați văzut o mulțime de filme, veți ridica aceste referințe și veți aprecia mai mult.
  • De exemplu, în filmul din 2003 Găsindu-l pe Nemo, Există o scenă care imită păsările de rotire din 1963 din Alfred Hitchcock Păsările.
  • Partea 4 din 4:
    Învățați cum să analizați filmeleSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Persevere Pasul 2
    1. Analizați filmele pe cont propriu. În majoritatea cursurilor școlare, sunteți învățați cum să analizați textele, numerele, lucrările de artă etc. Acesta este exact ceea ce trebuie să faceți pentru a deveni un cinephil: vizionați filme și analizați modul în care se apropie de diferite teme și tehnici. Odată ce vă obișnuiți cu asta, puteți deveni bun la analiza rapidă a filmelor.
    • Analizarea filmelor poate fi foarte profundă, la fel ca scrierea de eseuri Analiza literaturii poate fi.
    • Figurați tema filmului și spargeți-o jos.
    • Figurați modul în care filmul este legat de realitate, privindu-se la discrepanțele dintre ele, ci cum interacționează ficțiunea și realitatea.
    • Puteți găsi util să vizionați un film de mai multe ori, luând note despre diferite aspecte pe măsură ce mergeți, pentru a vă familiariza cu modul de analiză a filmelor.
  • Imagine intitulată o creștere a pasului 3
    2. Aflați despre cinematografie. Există mai multe aspecte diferite ale filmului pe care le puteți studia. Există de fapt cursuri de colegiu sau grade întregi care se concentrează asupra acestor aspecte. Unul important este cinematografia sau abilitatea modului în care este filmat un film. Poate include toate zonele vizuale ale unui film, cum ar fi unghiurile camerei și cât de aproape se află camera la un subiect.
  • Cinematografia include, de asemenea, iluminarea, culoarea sau orice altceva pe care îl vedeți pe ecran.
  • Pentru a studia cinematografia, ar putea fi util să verificați o carte la bibliotecă sau să citiți bloguri despre el pentru a învăța termenii cheie. Acestea vă pot ajuta să știți ce să căutați când vizionați un film.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 3
    3. Aflați despre direcționarea stilurilor. Un regizor este un fel de redactor de cărți. Ei iau povestea și direcționează actorii și setările pentru a se potrivi cu ceea ce le place. Puteți spune adesea cine a dirijat un film dacă sunteți familiarizat cu stilul lor de direcție. Studiați stilurile de direcție urmărind cât mai multe filme pe care le puteți găsi de către același regizor. Alegeți asemănările dintre filme.
  • De exemplu, directorul Tim Burton este bine cunoscut pentru culorile sale luminoase și personajele principale ciudate.
  • Uneori, directorii vor angaja aceiași actori peste și peste. Multe dintre filmele lui Tim Burton au Johnny Depp și Helena Bonham Carter.
  • Imaginea denumită să fie cunoscută ca un rebel în școala dvs. Pasul 3
    4. Citiți tehnici de animație. Doar pentru că un film este animat, mai degrabă decât acțiunea vii, nu înseamnă că nu ar trebui studiată. Puteți explora în continuare cinematografia, direcționarea stilurilor și elementelor de a acționa cu filme animate. De asemenea, ar trebui să înveți despre 2D, 3D, Claymare, Stop Motion și Tehnici de animație CEL.
  • De asemenea, puteți găsi teme similare sau imagini între proiectele de animație de către același director, cum ar fi apariția caracterelor sau a setărilor.
  • Imagine intitulată Găsiți pachetele World Disney DISNEY Pasul 18
    5. Studiați stilurile de acțiune. De asemenea, veți beneficia de studiul stilurilor de actorie pentru a vă ajuta în călătoria dvs. să devii un cinephil. Există multe metode de acțiune folosite astăzi, iar unele dintre ele sunt numite de numele actorilor care i-au început, cum ar fi sistemul lui Stanislavski sau stilul lui Strasberg. Dacă studiați aceste tehnici, este posibil să le identificați în actori în diferite filme. Acest lucru vă oferă o apreciere mai profundă pentru arta filmului.
  • sfaturi

    Evitați să deveniți un snob de film, ținând cont de faptul că filmele sunt pasiunea dvs. și scopul dvs. este de a răspândi acea pasiune, nu domina pe alții cu cunoștințele dvs. Urmăriți limba corpului persoanelor pe care le discutați cu filme și păstrați filele la nivelul lor de interes.

    Avertizări

    Aveți grijă să citiți rezumate sau să urmăriți remorci în prealabil în cazul în care sunteți sensibil la anumite tipuri de conținut. De exemplu, nu toată lumea îi place filmele de groază. Dacă știți că nu vă place modul în care filmele de groază se joacă, asigurați-vă că nu primiți unul accidental.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar