Cum se creează formulare html

Puteți adăuga un formular la un document HTML existent în interiorul THEAGS. Aceste etichete acționează ca un container pentru toate datele dvs. de formular, cum ar fi câmpurile de text, listele și butoanele. Când cineva depune informații prin formularul dvs., datele vor fi trimise la o sever care va salva, procesa, trimite sau afișează rezultatele pe baza conținutului. Aflați cum să configurați Thetags. Aceste etichete acționează ca un container pentru forma dvs., cum ar fi alte etichete de containere

  • Poți să folosești Css sau HTML în interiorul Thetags pentru a face formularul dvs. să arate așa cum doriți.

  • Imagine intitulată Creați formulare HTML Pasul 2
    2. Deschideți la sfârșitul formularului. Această etichetă indică faptul că formularul sa terminat. Amintiți-vă, conținutul de formular trebuie să fie în interior .
  • Imagine intitulată Creați formulare HTML Pasul 11
    3. Încărcați documentul pe serverul dvs. Web. Acum că ați adăugat un formular în documentul dvs. HTML, încărcați-l pe serverul dvs. web și dați-i un test!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți plasa etichetele în jurul unui grup de elemente de formă pentru a le grupa împreună în interiorul unei casete separate.
  • Deoarece majoritatea HTML a devenit XHTML, THETAG ar trebui să includă (înainte de suportul de sfârșit) un spațiu și o backslash. De exemplu:
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar