Cum să fii perfect nevinovat

Indiferent dacă încercați să vă schimbați imaginea, să atrageți acea persoană specială sau să vă impresionați părinții și profesorii, acest articol vă va arăta cum să arătați și să acționați perfect nevinovat. Puteți chiar să învățați cum să vă schimbați în întregime mentalitatea și să deveniți o fată pe care toată lumea o va respecta și va admira! Începeți doar cu pasul 1 de mai jos.

Pași

Partea 1 din 3:
Acționând nevinovat
  1. Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat pas 1
1. Fii atent cum vorbești. Nu folosiți niciodată limba necorespunzătoare (jurați cuvinte, cuvinte nepoliticoase). Evitați subiectele nepoliticoase, cum ar fi discutarea funcțiilor corporale. De asemenea, ar trebui să înlocuiți cuvintele în vocabularul dvs. cu alternativele lor nevinovate (Dumnezeu cu Doamne, iad cu bastoane H-e-dublu-hochei, naibii cu Darn, etc). Evitați să strigați sau să vă ridicați și vocea.
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat Pasul 2
    2. Evitați practicile adulte. În schimb, ar trebui să vă prețuiți tinerețea.
  • Nu fumați, nu beți sau să vă petreceți noaptea. Primele două sunt periculoase pentru sănătatea dvs. oricum.
  • Nu urmăriți emisiunile TV cu teme adulte, cum ar fi violența, drogurile sau sexul. Pentru a vă ajuta, rezistă tentației de a avea un televizor în dormitorul dvs. și, în schimb, cereți părinților dvs. să vă ghideze cu vizionarea dvs.
  • Există o mulțime de lucruri online, care este complet inadecvată pentru tine. Adresați-vă părinților dvs. să instaleze software-ul de control parental pe telefon și pe PC - acest lucru îi va permite să blocheze lucrurile pe care nu ar trebui să le vezi. Nu simți că lipsește sau că un fel de babyish a cerut acest lucru - este o modalitate excelentă de a vă proteja nevinovăția.
  • Fii clar că te vei salva, sexual, pentru căsătorie și acționează în mod corespunzător în jurul băieților. Dacă vă luptați cu aceste lucruri, obțineți un adult sau un prieten să acționeze ca un chaperone.
  • Imaginea intitulată Fii perfect inocentă pas 3
    3. Nu lupta cu oamenii. Oamenii nevinovați nu le place să lupte cu ceilalți, deci nu intrați niciodată într-o luptă dacă îl puteți ajuta. Dacă aveți o problemă cu cineva, obțineți ajutor de la un adult sau un superior, ca un părinte, un profesor sau un sef. Cu siguranță evitați să folosiți insulte grave cu cineva. Folosind insulte copilărești, inofensive vă pot face să arătați mai nevinovați, cu toate acestea (gândiți-vă pantaloni de piatră, față de fund etc.).
  • Imaginea intitulată Fiți perfect nevinovat Pasul 4
    4. Fii bun și dulce. Oamenii nevinovați sunt de obicei foarte tipi și dulci, așa că faceți tot posibilul să acționați în acest fel. Cereți oamenilor despre ziua lor și lucrurile pe care le cunoașteți sunt importante pentru ei. Complimentați oamenii frecvent și sincer. Ajutați-vă cu tot ce puteți. Și, important: întotdeauna fi politicos!
  • Imaginea intitulată este perfect nevinovată Pasul 5
    5. Aruncați toate eforturile dvs. în cauza școlii, la muncă sau în cauze caritabile. O bună etică a muncii este, de asemenea, asociată cu oamenii nevinovați, astfel încât să facă o școală, să lucreze sau de caritate prioritatea dvs. Încercați să încercați să fiți cel mai bun, să obțineți drept sau să faceți șeful dvs. foarte fericit. Ajutați-vă la biserica locală sau la instituția religioasă sau să alegeți o altă caritate pentru a vă ajuta, cum ar fi cercetașii de fată sau Amnesty International.
  • Imaginea intitulată Fii perfect inocentată Pasul 6
    6. Fi foarte subtil când flirtezi. Dacă sunteți suficient de vechi pentru a vă interesa relațiile cu o altă persoană, încercați să fiți CHATE în modul în care interacționați cu ei. Când flirtezi, fii subtil și timid. Complimentează-le politicos. Nu încercați să fiți sexy. Lăsați-i să facă romanul. Doar îți dai seama că acest lucru face să-și atragă atenția mult mai greu!
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat Pasul 7
    7. Reacționează inocent. Când oamenii spun ceva rău sau fac ceva rău, reacționează cu surpriza. Oamenii nevinovați nu-și dau seama că oamenii fac lucruri rele, așa că ar trebui să fii mai surprins decât furios. Poți părea chiar puțin supărat. Avertizarea ochilor sau acoperirea urechilor poate adăuga, de asemenea, o nevinovăție atitudinii dvs.
  • Având o opinie puternică privind problemele complexe, totuși, nu este foarte nevinovată! Evitați lecturarea!
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea unei mentalități nevinovate
    1. Imaginea intitulată Fii perfect inocentă Pasul 8
    1. Petreceți timp cu copiii. Copiii mici sunt cu adevărat nevinovați. Petreceți timp cu ei și interacționați cu ei pentru a vedea cum acționează. Încercați să fiți mai mult ca ei. Puteți să vă ocupați sau să vă oferiți voluntar pentru îngrijirea copiilor bisericii. Dacă aveți membri ai familiei tinere, puteți încerca să petreceți mai mult timp cu ei. Dacă sunteți bine academic, puteți oferi voluntar ca un tutore la o școală elementară locală.
  • Imaginea intitulată Fii perfect inocentă Pasul 9
    2. Controlați-vă gândurile. Încercați să nu vă gândiți la subiecții adulți. Dacă începeți să vă gândiți la cineva fizic, reorientați-vă pe altceva. Dacă începeți să gândiți gânduri medii sau violente, reorientați-vă pe altceva.
  • Există o mulțime de modalități de a reorienta, dar puteți încerca să spuneți rugăciuni sau recitarea versetului în capul vostru. De asemenea, puteți începe să cântați cântecul dvs. preferat Disney în interiorul capului. Dacă aveți nevoie, pur și simplu părăsiți zona în care vă aflați sau activitatea pe care o faceți pentru a vă ajuta să vă reorientați creierul.
  • Imaginea intitulată Fii perfect inocentă Pasul 10
    3. Bucurați-vă de activitățile copiilor. Bucurați-vă de lucrurile pe care oamenii nevinovați le bucură. Mass-media și activitățile pentru copii sunt un loc minunat pentru a începe. Puteți viziona emisiunile TV ale copilului Micul meu ponei, filme ca Veggietale sau filme Disney sau activități cum ar fi jocurile de bord sau meșteșugurile.
  • 4. Asigurați-vă că obțineți suficient somn. Fetele nevinovate nu stau târziu, mai ales în nopțile școlare / colegiu. Poate fi greu de rezistat, fără o regulă de culcare setată. Discutați cu părinții dvs. și lăsați-i să repare o perioadă de culcare pentru dvs. - între orele 21:00 și 10:00 în nopțile școlare, este bună. Având o perioadă de timp timpuriu nu este bună pentru tine, vă va face să vă simțiți foarte nevinovați și drăguți.
  • Imaginea intitulată Fii perfect inocentă Pasul 11
    5. Au prieteni nevinovați. Aveți tendința de a ridica comportamentele oamenilor din jurul vostru, atât de înconjurați-vă cu oameni buni. Ditch Rude, prieteni inadecvați și păstrați prietenii care sunt, de asemenea, nevinovați sau sunt cel puțin buni și politicoși. Don`s vă faceți griji dacă aflați că sunteți mai fericiți cu prietenii mai tineri - este perfect OK.
  • Imaginea intitulată Fiți perfect nevinovat Pasul 12
    6. Fi optimist și pozitiv. Acestea par a fi cele mai frecvente trăsături de personalitate ale oamenilor nevinovați, așa că încercați să rămâneți optimiști și pozitivi. Nu vă plângeți sau plângeți când lucrurile nu vă duc drumul, și când vedeți alte persoane care au un timp greu, încercați să îi ajutați să vadă partea strălucitoare. Lăsați Charlie Chaplin "Zâmbet" fi cântecul tău tematic!
  • Partea 3 din 3:
    Privind nevinovat
    1. Imaginea intitulată Fiți perfect nevinovat Pasul 13
    1. Rochie de tineri. Rochie într-un mod adecvat pentru cineva dintr-un "nevinovat" vârstă. Purtați îmbrăcăminte care este conservatoare și arată frumos. Genunchii și umerii ar trebui să fie acoperite, iar garniturile nu ar trebui să fie prea scăzute. Puteți alege, de asemenea, coafuri mai tinere, ca două panglici pentru fete sau păr de spate pentru băieți.
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat Pasul 14
    2. Rochie formală. Încercați să obțineți asta "Duminica BEST" Uite sau o privire potrivită pentru biserică sau vizitarea cu bunicii dvs. Băieții pot purta pantaloni presați și un polo, în timp ce fetele pot purta rochii de lungime de genunchi sau fuste și o bluză. Mary Janes (pantoful) pentru fete sau orice pantof oficial pentru băieți poate conduce la aspectul nevinovat.
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat pas 15
    3. Alegeți culorile potrivite. Vrei să eviți "la moda" culori, tonuri de bijuterii și "Sexy" culori cum ar fi roșu și negru. În schimb, alegeți culori care sunt comune în hainele copiilor, cum ar fi pastelurile și câteva culori strălucitoare cum ar fi galben, roz și albastru. Îmbrăcăminte foarte curată și albă poate arăta, de asemenea, foarte nevinovați.
  • Imaginea intitulată Fiți perfect nevinovat Pasul 16
    4. Evitați machiajul. Machiajul vă poate face rapid să arătați foarte adult sau sexy, astfel încât femeile ar trebui să o evite. Dacă aveți nevoie să purtați machiajul, mergeți la "natural" Uite, cu doar un mic ruj roz, fundație de bază și machiaj minim de ochi (poate o ușoară rimel și mai mult).
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat Pasul 17
    5. Evitați colonia sau parfumul. Sociale puternice creează un aspect foarte adult, deci evitați colonia și parfumul. Dacă trebuie să aveți un fel de miros, încercați să imitați mirosul de spălare sau bebeluș (talc). Fetele pot fi capabile să scape cu un miros ușor, floral.
  • Imaginea intitulată Fii perfect nevinovat Pasul 18
    6. Păstrați părul și ordonat. Pentru a ajuta la obținerea acelei aspecte proaspete din biserică, asigurați-vă că părul dvs. este foarte atent păstrat. Obțineți tunsori regulate și păstrați-vă părul într-o coafură ordonată, cum ar fi panouri sau înapoi. Evitați coafurile populare.
  • Imaginea intitulată Fiți perfect nevinovat Pasul 19
    7. Folosește-ți ochii. Puteți obține un aspect nevinovat, fiind atent la modul în care vă folosiți ochii. După cum se spune, ochii sunt fereastra în suflet. Uită-te când vezi sau auzi ceva inadecvat. Uită-te la oameni prin genele tale. De asemenea, ar trebui să vă uitați la distanță când oamenii nu știți să contactați ochii cu dvs. sau când cineva vă place să vă uitați la dvs.
  • sfaturi

    Dacă sunteți religios, utilizați acest ghid pentru a vă apropia de religie și urmați regulile sale. Dacă nu sunteți, atunci pur și simplu să fiți toleranți.
  • Amintiți-vă, fiind nevinovat nu înseamnă a fi un zgomot. Se ridică pentru tine și pentru ceilalți!
  • Întotdeauna zâmbiți când vedeți un loc frumos sau copilăresc. Râdeți întotdeauna când altcineva râde.
  • Încearcă să fii neglijent și fericit. Copiii mici, nevinovați purtați întotdeauna un zâmbet prietenos și acționează ca și cum nu au griji.
  • Avertizări

    Dacă sunteți nevinovat, oamenii vor încerca să profite de dvs. în orice mod posibil. Gardă împotriva acestui lucru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar