Cum să aplicați machiajul în clasa a șasea

Clasa a șasea este un an mare. Ar putea fi ultimul an de școală elementară sau ar putea fi primul tău an de școală medie. Acum că îmbătrâniți, ați putea fi interesați de machiaj. Purtarea machiajului este distractivă și vă poate îmbunătăți caracteristicile. Discutați cu părinții dvs. despre machiaj pentru a vă asigura că vi se permite să o purtați. Începeți doar purtând o cantitate minimă de machiaj la școală. În anumite ocazii, cum ar fi date sau petreceri, puteți face machiajul dvs. într-un mod special.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea machiajului pentru școalăSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 01
1. Purtați machiaj minimal. Nu trebuie să purtați prea mult machiaj. Păstrați machiajul simplu și ușor, astfel încât să nu vă copleșiți fața, mai ales când sunteți mai tineri. Machiaj este o modalitate distractivă de a vă îmbunătăți caracteristicile, dar nu este menită să vă schimbați aspectul. Purtați doar un pic de machiaj și păstrați culorile pe care le purtați la școală naturală.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea 02
    2. Aplicați pulbere. Alegeți o culoare pulbere liberă care se potrivește cu tonul pielii. Utilizați o perie mare sau un puf care vine cu pulberea. Puneți pulbere pe perie sau pufați și aplicați-o pe față. Începeți prin punerea pulberii pe nas și obrajii, apoi lucrați drumul.
  • S-ar putea să nu aveți nevoie să utilizați pulbere. Dacă aveți doar câteva pete de aici și acolo, folosiți doar un concealer pentru a le acoperi.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea 03
    3. Aplicați Mascara. Puteți utiliza o rimelistică clară sau o rimel negru sau maro. Scoateți bagheta din sticlă și îndepărtați excesul de machiaj pe partea laterală. Mătură mascara pe genele tale de la rădăcina benzii până la capete. Puteți face una sau două straturi de rimel pe linii de sus. Utilizați doar un pic de rimel pe genele de jos.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 04
    4. Utilizați o luciu simplu de buze. Puteți începe prin aplicarea unui luciu de buze limpede sau puteți aplica o luciu de buze colorată. Stick la culori simple ca nuanțele de roz. Aplicați luciul de buze pe buze pentru a le face să apară strălucitor și mai strălucitor.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea machiajului pentru o datăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 05
    1. Fii tu însuți. Purtarea machiajului vă poate impresiona data, dar nu vă schimbați cine sunteți. Dacă vă aflați la o întâlnire, purtați-vă cât de mult machiaj pe care îl simțiți este adevărat pentru dvs. Dacă nu purtați niciodată machiaj și vă simțiți incomod în ea, atunci nu vă prezentați până la data cu o tonă de machiaj. Dacă vă veți simți mai încrezător cu un mic machiaj, apoi purtați machiaj pentru data dvs.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea 06
    2. Aplicați hidratantul sau pulberea colorată. Veți dori pielea dvs. să strălucească la data dvs. Puteți aplica un hidratant colorat ca o cremă BB pentru data dvs. sau puteți aplica o pulbere. Utilizați o perie mare sau un puff pentru a aplica pulbere pe față. Amintiți-vă să utilizați machiajul de față care se potrivește cu tonul pielii și să-l spălați noaptea.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 07
    3. Încercați cu ochii naturali. Dacă doriți un machiaj suplimentar, aplicați o fard de ochi colorate naturale. Utilizați o culoare cum ar fi un bej sau maro pentru a vă îmbunătăți ochii. Puteți utiliza doar o singură culoare sau puteți utiliza câteva nuanțe de aceeași culoare. Aplicați fardul la pleoape cu o perie de ochi.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea 08
    4. Puneți câteva straturi suplimentare de rimel. Utilizați o rimel de culoare naturală, cum ar fi negru sau maro închis și aplicați-l în genele dvs. Faceți două sau trei straturi de rimel pentru a vă face cu adevărat ochii pop pentru data.
  • Luați în considerare obținerea unei rimeluri impermeabile dacă data este în afara și veți transpira.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 09
    5. Luați în considerare încercarea Blush. Puteți pune o cantitate mică de blush pe obraji cu o perie roșie. Uită-te în oglindă și zâmbet. Aplicați Blush numai la "Merele" obrajilor. Acestea sunt zonele obrajilor care vă apar când zâmbiți. Aplicați o cantitate mică de roșii într-o mișcare circulară.
  • Imaginea intitulată Aplică Make Up în clasa a șasea Pasul 10
    6. Încercați o nuanță de buze sau o pată. Utilizați o nuanță de buze sau o pată pentru data dvs. într-o culoare luminoasă sau neutră. Tinta de buze nu va ieși când mâncați, astfel încât să nu aveți nici un fel de stick de buze jenant pe fața dvs. parțial pe parcursul datei.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea machiajului pentru o petrecereSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 11
    1. Aplicați fundația. Există multe tipuri de fundație. Puteți aplica doar o fundație de pulbere sau puteți aplica ceva cu mai multă acoperire, cum ar fi o fundație lichidă sau o cremă BB de hidratare. Asigurați-vă că fundația dvs. se potrivește cu tonul pielii și că o spălați la sfârșitul nopții. Dormit în fundație vă poate da acnee.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 12
    2. Aplicați fard de ochi. Puteți folosi culori naturale de ochi, cum ar fi chifile și maro-urile sau fardul colorat. Mai puțin este mai mult când vine vorba de ochi, deci aveți grijă să nu puneți prea mult. Puteți utiliza doar o singură culoare sau puteți amesteca două sau trei nuanțe de culoare. Utilizați o perie de machiaj pentru a aplica ochilor, nu degetul.
  • Dacă utilizați o culoare, luați în considerare încercarea cu o nuanță naturală. Puneți o bej pe întregul pleoapă, apoi puneți doar ochile colorate numai pe linia ochilor.
  • Încercați ochi strălucitori pentru ceva distractiv.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 13
    3. Încercați eyeliner. Dacă doriți, puteți încerca să aplicați Eyeliner. Eyeliner poate fi dificil de aplicat, dar poate fi distractiv să purtați pentru o petrecere. Puteți achiziționa ochelariul negru tradițional sau a ochilor de plecare colorată. Echilibrul lichid și eyelinerul gelului sunt cele mai îndrăznețe, dar ele sunt cele mai dificil de aplicat. Utilizați un eyeliner creion dacă începeți doar cu ajutorul ochilor.
  • Aplicați Eyeliner în cazul în care genele vă întâlnesc pleoapele. Fiți foarte atenți și încercați să faceți o eyeliner netedă și consistentă pe linia ochiului.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 14
    4. Utilizați Mascara. Când ați terminat aplicarea oricărui fard de ochi și a unui ieditor pe care doriți să îl utilizați, aplicați Mascara. Mătură mascara pe genele tale de la rădăcini până la capete. Puteți folosi rimelul negru sau maro sau puteți să-l amestecați pentru ocazia specială și utilizați o rimel colorată.
  • Pentru a vă face ochii să arate mai mare, vă curățați genele cu o clipă a genelor înainte de a aplica Mascara.
  • Imaginea intitulată Aplicați Make Up în clasa a șasea Pasul 15
    5. Asigurați-vă buzele să vă compenseze ochii. Aplicați o luciu de buze colorată sau lipiți de buze la buzele care vă informează machiajul ochilor. Dacă ați folosit machiajul cu adevărat colorat, purtați luciu de buze, care este o culoare ușoară care se potrivește cu buzele dvs. Dacă ați folosit machiajul de ochi colorate naturale, puteți purta o culoare de buze, care este o culoare strălucitoare, cum ar fi roz strălucitor sau roșu.
  • sfaturi

    Amintiți-vă să utilizați doar un pic de machiaj.
  • Adresați-vă unui părinte sau un frate mai mare pentru a ajuta la aplicarea machiajului.
  • Amintiți-vă că machiajul este distractiv, dar nu este necesar.
  • Nu uitați că sunteți frumos cu sau fără machiaj.
  • Nu uitați să dați o pauză între zilele de machiaj pentru a vă oferi fața dvs. un timp pentru a vă relaxa
  • Machiajul îți îmbunătățește frumusețea naturală. Nu exagerați.
  • Avertizări

    Spălați-vă fața în fiecare zi și nu dormiți niciodată cu machiajul.
  • Amintiți-vă să vă spălați întotdeauna fața după ce ați terminat cu machiajul
  • Adresați-vă permisiunea părinților dvs. înainte de a aplica machiajul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar