Cum de a vorbi cu o fată pe facebook

Vorbind cu o fată care vă place este întotdeauna dificilă, dar poate fi și mai intimidantă pe Facebook. Din fericire, Facebook este o platformă foarte versatilă care vă permite să partajați fotografii, să descoperiți mai multe despre interesele sale și să interacționați atât public cât și privat. Folosind mesagerul sau scrierea pe peretele ei, vă puteți aprofunda conexiunea și puteți începe o conversație de durată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vorbind cu ea pe mesager
  1. Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 4
1. Vorbi despre interesele reciproce. Șanse Vrei să vorbești cu această fată pe Facebook, pentru că e ceva ce îți place despre ea. Vorbește despre interesele dvs. reciproce pentru a vă conecta cu ea pe un nivel mai profund.
  • Ai putea spune: "Am văzut că purtați un tricou Ramone în fotografia dvs. de profil. le iubesc și pe ele. Care este albumul tău preferat?"
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 5
    2. Întreabă-o despre ea însăși. Majoritatea oamenilor se bucură să vorbească despre ei înșiși și toată lumea apreciază un bun ascultător. Adresați-vă întrebărilor de fată să o cunoască mai bine.

    Întrebând întrebări prietenoase
    Check out profilul ei pentru lucruri pe care le place. Căutați locuri pe care le-au fost, trupe, filme sau sporturi pe care le place sau alimente se bucură. Gândiți-vă la întrebări pe care le puteți întreba despre interesele ei diferite, cum ar fi "N-am fost niciodată în Italia! Care a fost orașul tău preferat?"Sau" Nu sunt un fan mare de baseball, dar poate că mă poți vorbi în ea."
    Păstrați tonul luminos și prietenos. Dacă începeți o conversație pentru prima dată, începeți cu un salut prietenos. Ai putea spune: "Hei, asta e puțin aleatoriu, dar am văzut că ați postat o imagine de la Yosemite și am vrut să mergem pentru totdeauna! Cum a fost?"
    Evitați să întrebați ceva prea personal. Încă mai cunoașteți unul pe celălalt, deci evitați să vorbiți despre subiecte personale sau sensibile, cum ar fi religia, sexul, politica și banii.

  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 6
    3. Păstrați conversațiile pe partea mai scurtă. La început, poate avea sens să păstreze conversațiile mesager mai degrabă mai degrabă decât mai mult.
    O conversație care continuă și se poate simți inconfortabil dacă nu vă cunoașteți bine.
    Să vă cunoașteți treptat peste mai multe mesaje pentru a construi prietenie într-un mod natural.
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 1
    4. Întrebați despre o misiune sau un program pentru a deschide un mesaj. Messenger trimite mesaje private între tine și fata pe care încerci să le vorbești. Mesajele dvs. nu vor fi supuse comentariilor și celor mai plăcute ale altor persoane, dar se vor simți puțin mai personal. Dacă nu sunteți sigur cum să începeți, să deschideți conversația întrebându-vă despre ceva perfunctor, mai degrabă decât despre personal. Acest lucru nu înseamnă că o conversație personală nu poate urma, dar
    Ea pune mai puțină presiune asupra obținerii conversației.
  • Ai putea spune: "Hei, știi ce face temele engleze pentru mâine? Am uitat să o scriu "sau" la ce oră începe trecerea noastră la restaurant mâine, din nou?"
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 2
    5. Utilizați un starter de conversație. Starterele de conversație sunt întrebări deschise care vă permit să cunoașteți pe cineva mai bun. Acestea nu trebuie să fie încărcate sau personalizate în mod special. Ei sunt doar pentru a sparge gheața. Dacă ați scris deja mesajele de perete ale lui Facebook, ați putea chiar să urmați ceva despre care este postat.

    Sfaturi rapide de conversație Starter
    Nu te complica: Începeți cu un salut ușor și relaxat, cum ar fi "Hei, ce se întâmplă?"Apoi poate decide cât de mult vrea să spună ca răspuns, ceea ce îi permite să se simtă confortabil și în control.
    Vedeți ce a postat recent. Verificați zidul pentru a vedea dacă a fost de până la tot ce ați putea vorbi, cum ar fi să vă vedeți un film popular sau să luați o vacanță rece. De exemplu, ai putea spune: "Nici măcar nu-mi plac muzica de țară, dar concertul a arătat foarte distractiv!"
    Mai multe startere de conversație: "Nu te-am văzut atât de mult. Ce mai faci?"
    "Deci, ce faci până în acest weekend?"
    "Am nevoie de o recomandare de film! Ce ați văzut în ultima vreme?"

  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 3
    6. Trageți pe activități comune. Este posibil ca tu și fata pe care ai vrea să le vorbești cu cunoașterea reciprocă prin ceva ce deja faceți deja. Încercați să vorbiți despre activități comune, cum ar fi clasele sau munca pe care o aveți deja în comun.
    Desenul pe experiențele comune vă va aduce mai aproape.
  • Ai putea spune: "Mi-a plăcut foarte mult că forajul pe care l-am făcut astăzi. Ai fugit atât de repede!"Sau" că clientul de la magazin astăzi a fost hilar. A crezut cu adevărat că am făcut cupcakes la un loc de câine fierbinte?"
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 7
    7. Respectă limitele ei. Dacă fata pe care o vorbiți cu te blochează sau vă cere să nu mai contactați-o, respectați-i dorințele. Ea nu poate fi interesată de tipul de relație pe care îl căutați chiar acum.
  • Metoda 2 din 2:
    Scrierea pe peretele ei
    1. Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 8
    1. Face o glumă pe peretele ei. Dacă nu cunoașteți foarte bine fata, este logic să interacționeze mai întâi cu ei pe peretele ei. Acest tip de interacțiune este un pic mai casual, dar
    Indiferent ce spuneți sau împărtășiți poate fi supus comentariilor și a celor ale altora, deci păstrați-vă în minte.
    Pentru a obține o conversație, încercați să faceți o glumă bună despre ceva ce a postat. Aceasta arată că sunteți angajat cu ceea ce este interesat și că aveți un simț al umorului.
    • Păstrați glumele curate și nu încercați să distrugeți alte comentarii cu dvs.
    • Dacă îi place sau comentează pozitiv postul dvs., acesta este un semn bun. Ai putea încerca să progresezi la un mesaj privat, dacă e receptiv la postările tale de perete.
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 9
    2. Distribuiți imagini pe peretele ei. Fotografiile sunt o modalitate bună de a întări o conexiune cu cineva care vă place. Dacă aveți fotografii împreună de la o zi la locul de muncă sau la excursia școlară, le-ați putea posta și le-ați etichetat. De asemenea, puteți împărtăși o fotografie amuzantă, care nu este din voi doi, ci potrivită unei postări pe care o face, cum ar fi o meme, ca să o facă să râdă.

    Alegerea fotografiei perfecte și a legendei
    Pe o fotografie amuzantă: Fi puțin prostie cu legenda ta. Puteți scrie, "a trebuit să împărtășească această bijuterie a unei fotografii" sau "amândoi arătăm atât de mare în acest ...". Dacă faceți o față amuzantă în fotografie, spuneți ceva de genul: "Ceea ce nu știți este că arăt astfel de tot timpul!"
    Pe o fotografie drăguță: Poți fi dulce și puțin subevaluat. Încercați ceva de genul "arăți bine în asta, cred că -)", "a fost o zi destul de bună ..." sau "Să facem asta din nou ..?"
    Pe o meme: O meme bună ar trebui să vorbească cu o glumă interioară pe care o aveți împreună sau ceva care vă amintește de ea. Dacă este foarte amuzant, s-ar putea să nu aveți nevoie de o legendă! Dacă doriți să adăugați unul oricum, încercați ceva scurt, "nu a putut rezista partajării acestui lucru" sau "Acest lucru îmi amintește de o anumită persoană ..."

  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 10
    3. Întăriți glume în interiorul glumelor atunci când este posibil. Dacă tu și fata încerci să vorbești cu glume în interior, postați unul pe peretele ei. În interiorul glumelor sunt bune pentru că nu se obosesc destul de ușor ca și alte glume. Postarea unuia (chiar dacă a fost creată într-un grup mai mare) îi va face zâmbetul și va cimenta o legătură între dvs.
  • Imagine intitulată Chat cu o fată pe Facebook Pasul 11
    4. Fii bun. În toate interacțiunile de perete Facebook, se străduiește să fii bun. Poate fi greu să citești Sarcasm online.
    Dacă tonul tău este dificil de discerne, ea poate interpreta posturile tale ca fiind critice, chiar dacă asta nu-i așa cum spui ei.
  • Fraze pentru a evita ar putea include: "Nu sunt nepoliticos - eu doar spun ce gândesc toți ceilalți."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar