Cum de a alege un catelus pentru a păstra de la gunoi

Alegerea unui catelus din așternutul dvs. poate părea o sarcină descurajantă. Le-ai urmărit de când s-au născut și i-au ajutat să-i ridice în ultimele câteva săptămâni. Deși este posibil să aveți un favorit sau să le doriți pe toți, luând un catel pentru a intra în animalul dvs. de companie ar trebui să fie o decizie motivată. Pentru a alege catelul dvs., evaluați personalitățile lor individuale, urmăriți-le să interacționeze cu așternutul și să interacționeze numai cu ei pentru a descoperi modul în care catelul va fi în jurul familiei voastre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluarea personalității catelului
  1. Imaginea intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 1
1. Alegeți un catel cu o personalitate echilibrată. Adesea, cele mai bune animale de companie sunt cele care au personalități echilibrate. S-ar putea să nu doriți ca catelul boss, cel mai puternic, care pare a fi liderul sau rulmentul timid care este lăsat în urmă. În schimb, poate doriți să căutați un cățeluș care cade în mijlocul scalei de personalitate. Acest catelus poate fi energic, dar, de asemenea, știe cum să fie calm și minte. S-ar putea să doriți să luați în considerare:
  • Cât de bine se joacă catelul cu colegii lor? Sunt dur și asertive, sau ei alerg și se ascund?
  • Catelul este foarte tare și înfricoșător sau moale și liniștit?
  • Face ca catelul să fie atins și manipulat?
  • Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 2
    2. Evitați puii suspecte sau skittish. Când alegeți un cățeluș de la gunoi, poate doriți să transmiteți puii care par neîncredere față de străini sau care vă îndepărtează când vă apropiați. Aceste pui pot deveni câini timizi și usor.
  • Verificați dacă câinele este skittish prin blocarea mâinilor, scăpând cheile sau făcând orice alt sunet puternic. Dacă câinele reacționează într-un mod speriat, ei pot fi un câine zgârcit și înfricoșător.
  • Dacă aveți copii, puii skittish și timizi nu sunt probabil cea mai bună alegere. Ei se pot prinde la copiii dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 3
    3. Să se abțină de la alegerea imediat a celui mai entuziast catelus. Mulți oameni cred că ar trebui să alegi catelul care este cel mai energic sau cel care se duce la tine. În timp ce s-ar putea să-l placă pe acest catelus cel mai bun în cele din urmă, nu ar trebui să alegeți acest catelus înainte de a evalua toate puii. Multe animale de companie mari pot fi puii care se sprijină cu răbdare. Nu uitați acele pui. În schimb, uitați-vă la fiecare catelus cu atenție și decideți dacă doriți ca catelul mai energic sau mai calm, mai calm.
  • Țineți cu grijă catelul în brațe. Stai acolo calm pentru tine sau se învârte în jur? Puneți catelul pe spate în poală. Are acolo, sau se învârtește și încearcă să se întoarcă înapoi? Dacă catelul se învârte sau încearcă să iasă din apucarea voastră în oricare dintre aceste poziții, puteți avea un catelus entuziast și intenționat.
  • Puppiesele energetice pot fi prea mult pentru tine după câteva zile. Un catelus energic va continua să fie energic după ce îl luați acasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Interacționând cu așternutul
    1. Imagine intitulată Alegeți un catelus pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 4
    1. Urmăriți că puii interacționează cu littericulele lor. Puii sunt toate curioși și le place să mestece sau să se târască pe tine. Dar fiecare catelus are o personalitate diferita, care se poate intampla cu usurinta prin vizionarea catelului interactional unul cu celălalt.
    • Puteți spune prin vizionarea interacțiunii pe care puii sunt puternice, bossy sau zgomotoase, care sunt liniștite sau blânde și care par a fi luate.
  • Imagine intitulată Alegeți un catelus pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 5
    2. Interacționați cu catelul departe de littericule. După ce au vizionat puii cu colegii lor, separați-le. Puppy-ul își poate schimba comportamentul atunci când nu altele. Puteți obține un sentiment mai bun al ceea ce vor fi ca animalul dvs. de companie dacă le separați.
  • Jucați cu catelul, vă sunați-vă, țineți-o și interacționați în moduri în care credeți că veți interacționa cu ea la casa dvs. Acest lucru vă poate oferi un sentiment de ceea ce va fi cățelușul când îl primiți acasă.
  • De exemplu, câinii liniștiți, blândi pot fi mai energici atunci când nu alții, iar puii energetici se pot liniști atunci când nu sunt influențați de ceilalți pui.
  • Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 6
    3. Luați-vă timpul alegerea unui catelus. Din moment ce alegeți un cățeluș de la gunoiul tău, poți să iei timp pentru a urmări cu adevărat puii și pentru a interacționa cu ei. Joaca-te cu ei. Studiați modul în care acestea reacționează la dvs. și la familia dvs. Vizionarea puiilor pentru câteva zile până la câteva săptămâni vă poate ajuta să determinați ce câine este potrivit pentru dvs.
  • Coborâți pe podea și apelați puii pentru dvs. Faceți acest lucru multiplu pentru a vedea cum reacționează de fiecare dată când interacționați cu ei.
  • Încurajați-vă familia să interacționeze cu puii pentru a obține un sentiment de modul în care se vor potrivi în casa dvs.
  • Ar trebui să petreceți cel puțin 30 de minute pe zi cu fiecare catelus odată cu vârsta de trei săptămâni. Acest lucru poate fi împărțit în sesiuni de manipulare scurte pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți fiecare catelus.
  • Metoda 3 din 3:
    Abordând alte considerații
    1. Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 7
    1. Determinați dacă doriți un bărbat sau o femeie. Această decizie este importantă pentru mulți oameni. Femelele sunt, în general, mai mici decât bărbații, și au tendința de a fi mai puțin dominanți și nu se îndepărtează de casa lor ori de câte ori. Prin obținerea catelului dvs. spayed sau sterilizat, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la sarcină sau boli de reproducere. Această decizie va fi personală și până la dvs.
    • Unii oameni pot alege sexul câinelui lor pe baza altor câini pe care îl au. De exemplu, poate doriți un câine de sex feminin pentru că aveți un câine de sex masculin și nu doriți altceva. Alții preferă câinii de sex feminin care nu își marchează teritoriul.
  • Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 8
    2. Așteptați până când catelul are cel puțin șase săptămâni. Puii trebuie să aibă cel puțin opt săptămâni înainte de a părăsi gunoiul. În timp ce ar trebui să căutați case potențiale Odată ce puii se nasc, nu ar trebui să încercați să vindeți sau să dați puii în așternut până când nu au cel puțin opt săptămâni. În timp ce s-ar putea să fi fost atașat tuturor puii, nu ar trebui să alegeți unul pentru tine până la aproximativ șase până la opt săptămâni de vârstă.
  • Până în această epocă, puii încep să pară că vor deveni atunci când vor deveni adulți. Aceasta este vârsta pe care o încep să-și arate caracteristicile individuale și temperamentele lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un cățeluș pentru a păstra din gunoiul dvs. Pasul 9
    3. Alegeți un cățeluș care este sănătos. Este extrem de important să alegeți un catelus sănătos, astfel încât să crească într-un câine sănătos. Chiar dacă ați făcut tot ce puteți pentru a păstra puii sănătoși, pot fi cei mai slabi în gunoi. Evaluați-le cu atenție pentru a vă asigura că alegerea dvs. este sănătoasă.
  • Asigurați-vă că alegerea dvs. are o haină netedă și sănătoasă și că ochii lor sunt clară fără descărcare. Asigurați-vă că urechile nu au o infecție.
  • Fiecare cățeluș în așternut trebuie să viziteze medicul veterinar care urmează să fie evaluat pentru problemele de sănătate, solicitate și vaccinate. De asemenea, este foarte recomandat să vă spulbați și să neutru toți puii pentru a preveni așchii nedorite.
  • sfaturi

    Poate fi dificil să Găsiți case pentru noi puii noi. În timp ce nu ar trebui să renunți la puii până când nu au vârsta de opt săptămâni, începeți să căutați casele potențiale de îndată ce se naște.
  • Dacă acest gunoi a fost neplanificat sau neașteptat, ar trebui să spionați și să neauter părinții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar