Cum de a purta un catelus

Este o idee bună să vă socializați catelul dvs. prin îndeplinirea lor atunci când sunt în public și în timpul casei voastre. Dar, puii pot fi, de asemenea, legături mici Squirmy. Pentru a purta corect catelul dvs., veți dori să coborâți jos, să vă asigurați o mână de mână și să o ridicați încet. De asemenea, puteți utiliza un coș sau un rucsac pentru a ține catelul când vă mutați în jur. Este important să rămâi calm atunci când deținem un catelus, deoarece își va lua indicii de comportament de la dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Finalizarea unui pick-up și purtat de succes
  1. Imaginea intitulată poartă un cățeluș Pasul 1
1. Îndoiți până la nivelul catelului. Abordați catelul din partea corpului lor, astfel încât să nu puneți o amenințare cap-la-cap. Încet îndoiți genunchii la pământ sau coborâți-vă într-o ghemuită când sunteți lângă catelus. Țineți câteva momente în această poziție cu mâna dvs. extinsă pentru a lăsa cățelul mirosi un pic.
  • Dacă puiul acționează agitat în acest moment prin mârâirea sau încercarea de a mușca, poate doriți să așteptați câteva minute și apoi să vă apropiați din nou.
  • 2. Puneți 1 mână sub fundul catelului. Glisați ușor o mână în jurul zonei din spate și sub coada catelului. Vrei ca catelul să fie în urmă să se odihnească ferm pe antebrațul și mâna ta. Este important să plasați ambele mâini pe catelus în același timp. Mișcați într-un mod deliberat și eficient.
  • 3. Puneți 1 mână sub pieptul catelului. În același timp, glisați cealaltă mână pe pieptul catelului pentru a-și susține spatele și corpul din față. Dacă catelul se mișcă puțin, puteți să vă mișcați și mâna în spațiul dintre picioarele din față și să utilizați antebrațul pentru a vă ajuta și cu exploatația. Dacă faceți acest lucru, glisați celălalt braț mai departe în spate pentru a oferi o contrabalansare în exteriorul corpului catelului.
  • Majoritatea oamenilor preferă să poarte folosind brațul lor dominant și mâna pentru a ține partea frontală a catelului. Acest lucru vă poate oferi un control mai bun asupra zonei capului.
  • 4. Se ridică încet într-o poziție în picioare. Împingeți-vă din genunchi la ritmul unui melc. Mutarea prea rapidă în acest moment poate surprinde catelul. Ca în creștere, trageți corpul catelului spre tine până când nu există spațiu între voi. Îmbrăcându-l împotriva corpului tău va avea efectul de a adăuga și mai multă stabilitate (și un sentiment de confort pentru catelus și pentru cățeluș).
  • Pe măsură ce începeți să mergeți, păstrați locul lent și încercați să nu faceți multitask în timp ce țineți catelul. Nu doriți să executați riscul de ao renunța în timp ce sunteți distras.
  • 5. Vorbiți în tonuri liniștitoare și lăudați verbal cățelușul. Poate fi util să spunem declarații pozitive, calmante într-un ton liniștitor pe parcursul acestui proces. Câinii și puii răspund adesea pozitiv la vocea proprietarului, în special. S-ar putea să spui, "o fată bună" sau "Fii calm."
  • Imaginea intitulată Carry Un Pappy Pasul 6
    6. Evitați să luați catelul de scruff. În trecut, mulți oameni ar ridica un catelus prin prinderea unei pripe de mână de gât și de ridicare. Această practică a trecut de peisajul, deoarece poate fi potențial dăunător unui catel. Nu "agitați" sau "Alpha Roll", cu scruff pentru a asigura depunerea, deoarece puteți răni catelul sau vă poate mușca. Acest lucru dăunează, de asemenea, legăturii animale-umane între voi doi.
  • Nu alegeți câinele dvs. de către cei mai buni. Aceasta oferă niciun suport pentru coloane vertebrale și poate contribui la o serie de probleme de sănătate pentru acele rase care suferă de probleme comune genetice.
  • Imaginea intitulată Carry Un Puppy Pasul 7
    7. Se așteaptă ca catelul să meargă la limpez. Pe măsură ce vă ridicați și purtați-vă catelul, puteți observa că este aproape complet limpez, relaxându-și corpul împotriva dvs. Acesta este un lucru bun și face parte din procesul natural. Puppy-ul poate presupune că îl protejați într-un fel și nu dorește să vă inhibez progresul prin Squirming.
  • 8. Eliberați catelul dacă simțiți rezistență. Dacă apare opusul, iar faptele dvs. de catelus agitat, încercați să o calmeze câteva secunde și apoi se îndoaie ușor spre podea. Când sunteți aproape de nivelul podelei, setați lentajul în jos, astfel încât să stea în poziție verticală.
  • Metoda 2 din 3:
    Purtând cu un recipient
    1. Imaginea intitulată poartă un pas cu pas 9
    1. Plasați catelul într-un coș mic pentru plimbări sau plimbări. Mulți oameni vor folosi un coș modificat pentru a-și purta puii pe măsură ce călăresc pe bicicletă sau fac o scurtă plimbare. Asigurați-vă că coșul nu este prea mare și că catelul poate ajunge la cap pentru aer și să se uite în jur. Practicați-vă cu catelul dvs. acasă înainte de a lua coșul de călărie.
    • Este mai bine dacă cumpărați un coș special conceput pentru a purta un animal. Acestea vor veni adesea cu un fel de leșie de siguranță sau instrucțiuni privind utilizarea în siguranță.
  • Imaginea intitulată Carry Un Pappy Pasul 10
    2. Puneți catelul într-un sling câine pentru ao menține aproape de tine. Aceasta este o bucată de țesătură pe care o poziționați și înfășurați-vă corpul. Apoi puneți catelul în țesătura din fața dvs. cu capul de pescă. Modul în care înfășurați țesătura din jurul corpului dvs. oferă o strângere care va servi apoi la susținerea și ținerea restului corpului catelului.
  • Acestea pot fi achiziționate în magazinele de animale de companie și arată foarte mult ca niște curele folosite pentru a ține bebelușii. De fapt, unii oameni spun că poți folosi curele pentru copii pentru a ține puii - doar fii foarte atent pentru a urmări pentru clearance-ul capului.
  • Imagine intitulată sac de călătorie pentru câini px3zkd3
    3. Utilizați un rucsac de câine pentru a purta catelul pe spate. Un rucsac de câine este exact ceea ce sună, deși pot veni cu o varietate de modificări. Căutați un rucsac care este cel mai confortabil pentru dvs. amândoi. Trebuie să fie ajustabilă astfel încât că catelul dvs. nu se va scufunda în ea și nu va pierde spațiul aerian. De asemenea, ar trebui să fie lavabilă cel puțin parțial.
  • Un dezavantaj pentru a folosi un rucsac de câine este că pierzi vizibilitatea catelului tău în timp ce sunt pe spate. Puteți remedia acest lucru, purtând rucsacul pe piept în schimb. Sau, puteți aștepta până când catelul dvs. este suficient de mare pentru a vedea dacă vă întoarceți capul în jurul în timp ce purtați rucsacul.
  • Imagine intitulată Două cuști cu puii în trunchiul unui câine de mașină D J2FM6KY.00_00_00_00.STILL002
    4. Plasați catelul într-un transportator de călătorie pe călătorii lungi. Dacă vă purtați catelul dvs. pe un avion, un tren sau alt vehicul în mișcare, vă recomandăm să utilizați un transportator de călătorie moale. Acest transportator va da catelul dvs. un pic de cameră, oferind în același timp protecție în același timp.
  • Verificați site-ul web al companiei aeriene pentru cerințele exacte de mărime și restricții privind cazurile de transport pentru animalele de companie.
  • Imaginea intitulată poartă un cățel 13
    5. Evitați utilizarea transportatorilor improvizați pentru a preveni rănile. Dacă aveți un catelus mic, poate fi tentant să-l plasați pur și simplu în pungă și să mergeți, dar acest lucru poate fi destul de periculos. Catelul tău poate sufoca sau ingera materiale periculoase în timp ce stai în poșetă. Puii pot, de asemenea, să cadă (sau să sari) din transportatorii improvizați.
  • Imaginea intitulată poartă un Pappy Pasul 14
    6. Faceți timp pentru pauzele de baie obișnuite. Dacă alegeți să purtați catelul dvs. într-un transportator, fiți conștienți că este doar o chestiune de timp înainte de a fi nevoie să utilizați toaleta. Puteți obține o estimare generală cu privire la cât timp poate aștepta catelul dvs. prin adăugarea unui 1 pe vârsta lor. Deci, un catelus de 4 luni ar putea aștepta probabil cinci ore, deși o pauză mai rapidă ar fi mai bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere beneficiile transportului
    1. Imaginea intitulată Carry Un Pappy Pasul 15
    1. Îndeplinesc rolul părintească prin purtarea catelului dvs. În timp ce câinele dvs. este mic, se va aștepta ca proprietarii săi să ia rolul de "mama."Aceasta înseamnă a da afecțiune și disciplină, dar și protecție. Când un cățeluș este luat, adesea presupune că un pericol este în apropiere și că o luați într-un loc mai sigur. Deci, ridicarea și purtarea catelului dvs. este o parte așteptată și importantă a dezvoltării lor.
  • 2. Îmbunătățiți socializarea catelului prin atingere și purtarea. Ținând-o pe catelul dvs. este, de asemenea, o modalitate bună de a-și crește capacitatea de a tolera și de a beneficia de interacțiunile sociale. Puppies au o fereastră pentru dezvoltarea socială care se închide atunci când transformă 14 săptămâni, deci este esențial ca ei să fie tratați foarte mult în viața lor. Puii care nu sunt socializați în mod corespunzător se pot transforma în câini agresivi și înfricoșători adulți.
  • Pentru a beneficia de socializare, totuși, trebuie să vă ocupați ușor de catelus și să creați o amintire pozitivă a interacțiunii umane.
  • Obținerea unui cățel folosit pentru a fi transportat va face ca procesul să fie mai neted și mai puțin stresant în cazul unei urgențe în care trebuie să luați câinele.
  • Imaginea intitulată poartă un pas cu pas 17
    3. Protejați-vă catelul de la boală. Purtarea catelului dvs. este, de asemenea, o modalitate de ao lua în public în primele luni ale vieții sale înainte de a fi protejate pe deplin cu vaccinări. Mulți veterici vor sugera fie că vă păstrați câinele în interior înainte de vaccinări, fie să îl transportați peste tot. Motivul pentru acest lucru, în parte, este că virușii, cum ar fi parvovirusul, pot fi luați pe pământ de puii care nu se întreabă.
  • Parvovirusul este adesea răspândit prin contactul cu fecalele de la un animal infectat, pe care un catelus le poate întâlni în timpul jocului într-o varietate de locații.
  • 4. Împiedicați că catelul dvs. să devină epuizat. Puii pur și simplu nu trebuie să fie exercitați așa cum fac câinii adulți. Făcând o plimbare de catelus mai mult de 5 minute sau așa poate fi dăunătoare pentru dezvoltarea oaselor lor. Dacă doriți să mergeți în jurul cartierului, purtați-vă catelul pentru cel puțin o parte a drumului.
  • Imaginea intitulată Carry un catelus Pasul 19
    5. Utilizați transportul ca instrument de selecție a puppy. Este foarte controversat, dar unii crescători și proprietarii de câini folosesc încă o reacție a catelului la diferite poziții de exploatație pentru a determina temperamentul lor final. Puteți să judecați adesea dacă un cățeluș este mai îndepărtat de modul în care acestea răspund la încercările dvs. de transport, dar cu forța de cradling un câine pentru a viziona semne de acceptare (cunoscută și ca "testul cradling") nu este o idee bună. Poate distruge încrederea între un cățeluș și proprietar și face ca un catelus să se teamă.
  • sfaturi

    Dacă doriți ca catelul dvs. să fie expus la o varietate de scenarii de transport, ați putea invita oamenii la casa dvs. pentru o "partidă de catelus", unde vor face fiecare o întoarcere și vă va ține puțină.

    Avertizări

    Fi blând atunci când țineți catelul dvs. și asigurați-vă că ținerea dvs. nu este prea strânsă.
  • Nu lăsați copiii mici să țină și să interacționeze cu catelul dvs. într-un mod nesupravegheat. Acest lucru poate duce la rănirea câinelui sau chiar la moarte. Catelul tău ar putea, de asemenea, să muște sau să-și zgârie un copil din frică.
  • Când vă plimbați în jurul valorii de a purta cățelușul nu setați niciodată într-o locație înaltă, cum ar fi o masă, chiar și pentru o clipă. Catelul ar putea cădea accidental și să spargă un os sau mai rău.
  • Nu vă pedepsiți catelul dvs. dacă se învârte în timp ce le țineți sau dacă vă împotriviți în întregime. Pedeapsa poate socializa un catelus ca fiind violent. În schimb, utilizați armătură pozitivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar