Cum să apară mai inteligent în clasă

Dorind să-ți impresioneze colegii de clasă, prietenii, profesorii sau mentorii este o parte de bază a naturii umane, în special în setările unde problemele de inteligență și capacitate, cum ar fi sălile de clasă. Prin participarea la și pregătirea pentru clasă, precum și prin creșterea inteligenței proprii, puteți să apară mai inteligent în clasă. În acest fel, puteți impresiona prietenii, profesorul tău și poate chiar tu singur.

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea la clasa
  1. Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa Pasul 01
1. Întreabă întrebări. Solicitarea întrebărilor din clasă vă va face să fiți angajați și astfel inteligenți. Cu toate acestea, întrebările dvs. ar trebui să fie pe subiect și nu pe ceva ce profesorul a răspuns deja. Acest lucru necesită să rămâi concentrat în clasă, astfel încât să nu cereți întrebări repetitive sau off-topice.
  • Găsiți un echilibru bun între a pune prea multe întrebări și întrebarea prea puține întrebări. Solicitarea unei singure întrebări poate fi acceptabilă pentru o clasă bazată pe lecție, dar într-o clasă bazată pe discuții, va trebui probabil să participați mai mult.
  • Întrebați "De ce" și "Cum" întrebări vă vor clarifica înțelegerea unui subiect. De exemplu, un profesor ar putea spune: "Când un lichid este încălzit la un anumit punct, va deveni albastru."Apoi puteți întreba:" De ce ar deveni lichidul albastru în loc de galben sau portocaliu?"Sau" Cum știți când a fost încălzit suficient pentru ca culoarea să se schimbe?"Încercați în mod clar să vă măriți cunoștințele întrebând aceste tipuri de întrebări.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 02
    2. Fi critică. Toți avem experiența de a avea o părere diferită de punctul de vedere al unui alt coleg de clasă sau un profesor. Când aveți o părere care este contrară unui student al profesorului sau altui student, aduceți acest lucru în atenția profesorului sau a elevului. Dezacordarea și a fi critică este mare pentru a avea discuții semnificative cu colegii dvs. de clasă și profesorul dvs. La rândul său, acest lucru vă poate ajuta să apară mai inteligent în clasă.
  • Aduceți-vă punctul de vedere spunând: "Ei bine, în experiența mea, cred că sportul este o parte fundamentală a culturii americane. Cercetările arată că 1 din 3 americani au participat la un fel de sport în viața lor."Dacă nu aveți acces la statistici de pe partea de sus a capului, atunci puteți oferi și o anecdote (poveste personală) care se referă la subiect.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa Pasul 03
    3. Gândiți-vă înainte de a vorbi. Nu veți arăta inteligent dacă bifați răspunsurile sau comentariile din clasă. În schimb, luați timp să vă gândiți la întrebarea sau comentariul pe care îl veți spune sau le cereți. De multe ori, aceasta înseamnă că este ultima persoană care vorbește. Cu toate acestea, luând timpul să vă gândiți și să vă perfecționați comentariul sau întrebarea poate face o diferență semnificativă în modul în care sunteți perceput în clasă.
  • Când o idee apare în capul tău, ia un minut sau două pentru a-ți întreba întrebarea pentru a vedea dacă o poți răspunde pe cont propriu.Dacă pur și simplu nu puteți veni cu o explicație, apoi continuați să întrebați întrebarea. De exemplu, "Ce înseamnă performanța socială? Știu ce înseamnă actori pentru actori, dar ce înseamnă pentru oamenii de zi cu zi?"
  • De asemenea, puteți apărea inteligent în clasă prin rezumarea celor mai bune puncte făcute de clasă, și apoi prin contribuția propriului dvs. comentariu sau întrebare.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa Pasul 04
    4. Concentrați-vă pe ceea ce știți. Când vorbiți în clasă, concentrați-vă asupra a ceea ce știți. Este tentant să faci ceea ce nu știi făcând argumente bizare sau prin bazându-se pe cunoașterea de mâna a doua pentru a răspunde la o întrebare. Este ok dacă nu știți toate răspunsurile. Cel mai bun lucru de făcut este să recunoști că nu știi totul. Baza-ți întrebările și comentariile despre lucrurile pe care ești absolut sigur de, dacă nu ești sigur și cu adevărat doriți să înțelegeți.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 05
    5. Citează-ți sursele. Când puneți o întrebare sau comentarea în clasă, puteți să apariți inteligenți prin citarea surselor dvs. De exemplu, puteți spune: "Am citit un articol în Postul Washington, care spune că consumul de alimente zaharoase poate reduce productivitatea creierului" sau "un studiu realizat de un om de știință social arată că punerea de întrebări în timpul clasei vă poate face să apară mai inteligent."Încercați să vă amintiți că informațiile aleatorii pare suspicios și discutabil.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 06
    6. Purtați materialul de citire care vă va face să arătați inteligent. Încercați să efectuați o copie a revistei naționale geografice sau a afacerii Harvard, de exemplu. Rândul în jurul lucrurilor pe care oamenii le asociază cu inteligența trimite mesajul pe care îl citiți în mod regulat "Smart" material. Mai important, trimite mesajul că aveți capacitatea de a înțelege materialul prezentat în aceste reviste sau cărți.
  • Desigur, este mai bine dacă ați citit de fapt materialul pe care îl purtați cu dvs. Prin citirea materialului, puteți evita căutarea falsă dacă cineva vă întreabă ce este ultimul articol din revista și nu le puteți răspunde.
  • Metoda 2 din 3:
    Pregătirea pentru clasa
    1. Imaginea intitulată apar mai inteligentă în clasa 07
    1. Faceți toate misiunile dvs. Prin completarea tuturor misiunilor dvs., veți fi gata să discutați despre materialul din clasă. Fiind capabil să discute materialul din clasă vă va face să apară inteligent nu numai colegilor dvs. de clasă, ci și profesorului dvs. Acest lucru este deosebit de important în clasele în care începeți cu o discuție despre material și nu veți avea timp să citiți sau să o revizuiți mai întâi. De asemenea, veți putea pune întrebări despre problemele dificile sau idei pe care nu le înțelegeți.
    • Asigurați-vă că ați terminat misiunile înainte de timp, eu.E., cel puțin noaptea anterioară. Acest lucru vă va oferi creierului o șansă de a procesa informațiile în timp pentru clasă.
    • Ați putea dori, de asemenea, să eliminați materialul înainte de clasă dacă aveți probleme cu amintirea acestuia.
    • La sfârșitul fiecărei clase, ia notă de toate misiunile pe care profesorul le oferă în clasă. Acest lucru vă va asigura că veți ști exact ce așteaptă profesorul de la tine pentru clasa următoare.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 08
    2. Faceți o cercetare suplimentară. Puteți să apariți mai inteligent în clasă, făcând o cercetare suplimentară pe un subiect de interes. Poate că sunteți într-adevăr interesați de dinastii antice chinezești. Ați putea căuta mai multe informații despre ele și puteți aduce aceste puncte în clasă.
  • Ai putea spune în clasă, "Găsesc un vechi dinastii chineze chineze interesante si am gasit cateva informatii interesante despre chinezi. Știați că au fost primii oameni care au experimentat focuri de artificii?"
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 09
    3. Pregătiți o listă de întrebări. În timp ce lucrați la misiunile dvs., luați note despre lucrurile pe care nu le înțelegeți sau idei pe care le găsiți deosebit de interesante. Apoi, după ce ați terminat misiunea, pregătiți o listă de întrebări și comentarii pe care le puteți aduce la clasă cu dvs.
  • Puteți dezvolta întrebări prin adnotarea citirii pentru clasă. Ori de câte ori întâlniți ceva despre care aveți o întrebare, scrieți întrebarea în marginea textului sau pe un notepad.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 10
    4. Să fii la timp. Dacă ați întârziat la clasă, puteți pierde informații importante sau anunțuri la începutul clasei. În acest fel, puteți evita să întrebați întrebări repetate. De asemenea, fiind la timp, arată respectul pentru profesor și colegii de clasă. Puteți evita să fiți târziu la clasă, știind la ce oră începe clasa și încercând să ajungeți acolo 5 minute mai devreme. Dacă vă aflați în mijlocul unei conversații sau a unei activități înainte de începerea clasei, vă scuzați cu respect de situație, astfel încât să puteți face la clasă la timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Creșterea inteligenței dvs
    1. Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 11
    1. Citeste Citeste citeste. De asemenea, puteți să apară mai inteligent în clasă, crescând de fapt inteligența. Citirea este o modalitate excelentă de a vă mări inteligența. Puteți citi mai mult prin comiterea la un obiectiv de citire. Spuneți-vă că veți completa o carte o dată pe lună. De asemenea, vă puteți abona la reviste sau jurnale cum ar fi National Geographic, Economistul, sau Științific american Pentru a vă mări citirea de subiecte și materiale relevante. Citiți articolele din aceste reviste care vă interesează. Dacă ceva vine în clasă care este legat de articol, puteți aduce acest lucru într-o discuție de clasă.
    • Ai putea spune, "Conceptul de șoc cultural îmi amintește de un articol pe care l-am citit National Geographic despre un fotograf american care a călătorit în Japonia în anii 1960."
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa Pasul 12
    2. Provoaca-te. Creșteți-vă inteligența prin provocarea dvs. Există multe tipuri diferite de inteligență, deci există o mulțime de moduri pe care le puteți provoca. Provocați-vă prin învățarea ceva nou, ca o nouă limbă, un nou subiect de studiu sau o nouă activitate, cum ar fi pictura. De multe ori provocarea dvs. înseamnă că ați ieșit din zona dvs. de confort. Prin urmare, odată ce ați stăpânit o sarcină, cum ar fi Sudoku, de exemplu, mutați-vă pe altceva pentru a vă menține creierul.
  • Alte exemple de provocare Învățați să gătiți o masă, în loc să cumpărați întreaga carte în loc de o revizuire a cărții - sau, în loc să renunțați dacă nu înțelegeți ceva, cum ar fi cum să jucați șahul, împingeți-vă pentru a încerca să o înțelegeți.
  • Nu vă gândiți la ea ca o cursă și nu vă comparați cu alții - Îmbunătățirea inteligenței dvs. este despre învățarea de a excela unde sunteți la.
  • Imaginea intitulată pare mai inteligentă în clasa 13
    3. Să se abțină de la baza tehnologiei. În loc să se bazeze pe tehnologie pentru a face lucruri pentru dvs., învățați cum să faceți lucrurile pe cont propriu. De exemplu, în loc să vă bazați pe GPS-ul pentru a vă aduce locuri, învățați cum să ajungeți undeva pe cont propriu. Aflați drumurile și modul în care se conectează. Aflați cum să determinați în ce mod este nordul, sud, est și vest.
  • Rețineți că există unele utilizări utile pentru tehnologia în educație, cum ar fi utilizarea internetului pentru a efectua cercetări și vizionarea videoclipurilor YouTube pentru a vă învăța ceva nou.
  • 4. Credeți că sunteți inteligenți. Crezând că sunteți inteligent sau că aveți capacitatea de a fi inteligenți, veți putea să vă convingeți că puteți învăța lucruri noi. Amintiți-vă că atitudinea este totul. Dacă stați acolo, spuneți-vă că ați învățat tot ce trebuie să știți, ați stabilit doar un obstacol major pentru dvs. Fii deschis ideilor noi și lucrurilor prin învățarea ceva nou ca cum să scrieți sau cum să localizați constelațiile pe cer, de exemplu.
  • Amintiți-vă că inteligența academică este doar un tip de inteligență. Inteligența emoțională și inteligența comportamentală sunt de asemenea valide și importante!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar