Cum să cumpărați un cadou aniversar de nunta de 16 ani

Deci, cea de-a 16-a aniversare a nunții vine în sus și încercați să decideți ce să obțineți altele semnificative? Există o mulțime de moduri în care puteți face a 16-a specială. Cea de-a 16-a aniversare a nunții este adesea un dar din ceară sau de argint.

Pași

Metoda 1 din 3:
Urmând temele pentru cea de-a 16-a aniversare a nunții
  1. Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare de nunta Pasul 1
1. Alegeți un cadou din ceară. Fiecare nuntă aniversare are o temă. Puteți găsi liste de aceste teme online. Unii oameni spun că a 16-a nu are o temă tradițională, dar alții spun că este ceara. Puteți găsi o lumânare sau ceva mai simbolic, ca o sculptură de ceară a unui loc pe care l-ați întâlnit sau ați mers împreună.
  • De obicei, puteți găsi artiști de ceară în zona dvs. online.
  • De exemplu, prima aniversare este în mod tradițional hârtie. Al doilea este bumbacul, al treilea este din piele, al patrulea este fructe sau flori, al cincilea este lemnul, al șaselea este zahăr sau fier.
  • Cea de-a șaptea este lână sau cupru, a opta este bronzul sau ceramica, a noua este ceramică sau salcie, a 10-a este staniu sau aluminiu, cea de-a 11-a este oțel, 12 este mătase sau lenjerie, a 13-a este Ivory, A 15-a este cristalul. Și, da, a 16-a este ceara.
  • Nu vă faceți griji, devine mai greu decât ceara. A 19-a aniversare este Chili Pepper.
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare Pasul 2
    2. Alegeți argintul Hollowware. Temele de aniversare tradiționale primesc un puțină Goofy. La urma urmei, este altcineva dvs. semnificativă cu adevărat dorind piper chili? Câți oameni doresc un cadou din tablă? Poate că ceara nu sună foarte romantică (deși lumânările sunt întotdeauna frumos).
  • Astfel au apărut teme moderne. Tema modernă pentru cea de-a 16-a aniversare a nunții este adesea descrisă ca tubular de argint. Silver Hollowware înseamnă pur și simplu argint gol.
  • Unele idei de cadouri pentru Silver Hollowware sunt un set de ceai de argint, balon, găleată de gheață, locație de argint, coafura de vin sau un stilou de fântână. Ai putea pune flori într-o vază de argint.
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare Pasul 3
    3. Îmbrățișați semnificația. Explicați-i altcineva semnificativă, așa că nu pare că alegeți o temă fără gândire.
  • Din punct de vedere istoric, argintul a însemnat conștientizarea, claritatea și viziunea! Silverware poate reprezenta, de asemenea, familia și conectarea. Poate simboliza uniunea deoarece oamenii se așează împreună atunci când o folosesc.
  • Nu vă simțiți prost dacă vă decideți să o amestecați. În loc de un articol placat solid sau de argint, de exemplu, poate că mergeți cu ceva de culoare argintie. Ați putea să vă oferiți o altă floare de argint cu argint sau doar ceva cu metalul prețios.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind cea de-a 16-a culori aniversare, floare și piatră prețioasă
    1. Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani aniversare de nuntă Pasul 4
    1. Alegeți ceva verde. Urmați cea de-a 16-a culori aniversare. Da, există și culori pentru fiecare an de aniversare. Unii oameni cred că puteți alege și Aquamarine pentru a 16-a, chiar dacă are mai mult o nuanță albastră.
    • Dacă doriți să urmați regulile, culoarea pentru a 16-a este Emerald Green. Emerald Green poate însemna pietre de bijuterie, mai ales dacă cealaltă semnificativă este o femeie.
    • Dacă cumpărați pentru un bărbat sau o femeie care nu este un fan al pietrelor, ați putea alege o cămașă verde ușoară sau o cravată verde gustoasă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare de nuntă Pasul 5
    2. Alege topaz sau peridot. A 16-a aniversare are, de asemenea, o piatră prețioasă. Este topazul de aur. Ești norocos despre asta. Culoarea moale galben / bronz este foarte frumoasă.
  • În plus față de faptul că a fost piatră prețioasă tradițională pentru cea de-a 16-a aniversare, Topaz este o alegere excelentă pentru acea aniversare, deoarece este relativ mai mică decât costurile decât alte bijuterii.
  • Acest lucru poate conteaza pentru că, pentru multe cupluri, 16 vine în mijlocul plăților ipotecare mari și costurile creșterii copilului (deși nu întotdeauna).Exemple de cadouri asociate Topaz sunt pandantive de topaz, cercei, coliere cu margele, manșete și clipuri de bani.
  • Peridot este o piatră prețioasă verde cu o subtilitate de aur. Arată foarte bine cu dulapurile de vară și este atât de vechi încât sa găsit în bijuterii egiptene datând din mileniul 2.C.
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare de nuntă Pasul 6
    3. Alegeți floarea aplicabilă. Da, există o floare tematică tradițională pentru cea de-a 16-a aniversare a nunții. Este statice sau lavandă maritimă
  • O alternativă la floarea statice este trandafirul de argint. Floarea statice se spune că subliniază frumusețea durabilă, memoria și succesul. De aceea este o alegere excelentă pentru a 16-a, care este o căsnicie care a suferit.
  • Care este floarea statice? Este adesea considerată o plantă și uneori numită "Lavandă de mare."Are un aspect de seafoam și uneori numit" marsh-rozmarin."Veți vedea adesea în aranjamente de flori uscate din cauza aspectului său tare.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând pe traseul sentimental
    1. Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare Pasul 7
    1. Tratați fiecare aniversare ca prima. Muncesc din greu să nu cadă într-o rutină romantică. A 16-a nu este într-adevăr o aniversare a milei, cum ar fi prima sau a 10-a sau chiar a 15-a, deci poate fi ușor de uitat.
    • Cu toate acestea, 16 ani este o mare realizare. Nu coasta. Nu-l uitați. Tratați-o ca o afacere mare, deoarece este. Asigurați-vă că câinele dvs. iubit știe că vă pasă.
    • Cel de-al 16-lea este adesea trecut cu vederea, deoarece cea de-a 15-a aniversare este atât de importantă. Mulți oameni cred că odată ce ați trecut 15, sunteți cu adevărat într-o căsătorie pe termen lung. Așa că sărbătoriți!
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare Pasul 8
    2. Du-te sentimental. Uitați temele poate. Și uitați buchetul generic de trandafiri de vopsire pe care îl ridicați la magazinul local de bacanie.
  • În schimb, mergeți la un cadou cu semnificație. Ceea ce contează pentru alte semnificative din punct de vedere emoțional? Este un moment din trecutul tău? Recreați-o. Luați-vă iubitul într-un loc în care ați avut o întâlnire timpurie sau întâlniți.
  • Dați câinelui tău iubit ceva ce nu este tangibil, dar mai mult de la inimă. Scrie o poezie. Scrie o scrisoare. Luați-l pe o călătorie surpriză. Tratați-l la o excursie la spa. Arătați-vă celelalte celelalte, după 16 ani, știți cu adevărat ce dorește (și are nevoie).
  • Imagine intitulată Cumpărați un an de 16 ani Aniversare Pasul 9
    3. Obțineți creativ cu un cadou care se concentrează pe numărul 16. Cadoul poate fi destul de simplu sau un eveniment planificat elaborat.
  • Umpleți un borcan cu ciocolată sau alte bomboane și atașați un card care citește, "Dulce 16." Coaceți 16 brioșe sau cookie-uri pentru a da cuplu aniversar sau altele semnificative.
  • Creați o vânătoare de curățare în care cuplul vizitează 16 locuri care sunt semnificative în relația lor. Trimiteți cuplul într-o excursie de 16 nopți sau faceți rezervări pentru cuplu pentru un weekend din Tennessee, a 16-a stat în Statele Unite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Deși următoarele teme pot fi distractive, amintiți-vă că darul ar trebui să fie foarte unic pentru propria dvs. relație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar