Cum să aplicați annie sloan wax

După pictura unei bucăți de mobilier cu vopsea de cretă, Annie Sloan Wax este modalitatea perfectă de a adăuga un lac suplimentar.Știind cum să pregătească și să folosească că vă poate ajuta să profitați la maximum de produs. Se amestecă și aplicați cu atenție ceara Annie Sloan, apoi luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că se usucă uniform. Chiar dacă nu l-ați folosit niciodată pe Annie Sloan Wax, poate fi o modalitate ușoară de a vă menține mobilierul vopsit în formă bună.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea ceară gata
  1. Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 1
1. Permiteți Chalk vopsea să se usuce înainte de a aplica ceara. Annie Sloan Wax este menită să dea un echipament suplimentar la mobilier care a fost deja vopsit cu Chalk vopsea. Citiți prin instrucțiunile de pictură și aplicați mai multe straturi la mobilierul dvs. înainte de a începe să o ceară.
  • Scopul pentru acoperirea chiar atunci când utilizați vopseaua de cretă. Subțire, straturile de nivel vor fi aplicate mai ușor de ceară.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan ceară Pasul 2
    2. Froti ceara pe o placă de hârtie. Scoateți ceara pe un cuțit și puneți-o pe o placă de hârtie. Acest lucru vă va oferi accesul deschis la ceară în timp ce îl utilizați și vă permite să o amestecați cu alte produse după cum este necesar. Deși puteți păstra ceara în ambalajul său, este posibil să nu puteți amesteca suma de care aveți nevoie cu spiritele minerale.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 3
    3. Amestecați ceara cu spirite minerale dacă este greu să lucrați cu. Spiritele minerale sunt un tip de vopsea mai subțire care poate ajuta la ceara mai pliabilă. Raportul dintre ceară la spiritele minerale ar trebui să fie de aproximativ 9: 1. Adăugați o cantitate mică de băuturi spirtoase minerale la ceara dvs. și amestecați-o cu cuțitul dacă este greu de răspândit.
  • Când lucrați cu spirite minerale, citiți cu atenție eticheta și luați toate măsurile de siguranță care sunt direcționate pe etichetă.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 4
    4. O perie de ceară în ceară. Ceara ar trebui să acopere ușor vârful periei. Dacă nu aveți o perie de ceară, puteți utiliza o cârpă fără scame ca alternativă. Perii de ceară, totuși, va oferi mai multe straturi.
  • Perii de ceară pot fi achiziționate la cele mai multe magazine de artizanat sau hardware.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând ceara
    1. Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 5
    1. Masați ceara pe o mică parte a mobilierului. Alegeți o mică zonă a mobilierului dvs., ca un sfert din tabletă sau un picior pe scaun, pentru a aplica mai întâi ceara. Aplicați ceara la mobilier în mișcări circulare. Masaj în direcția cerealelor pentru a acoperi bine mobilierul în ceară.
    • Deoarece ceara Annie Sloan îmbunătățește culoarea vopselei de cretă, ceara ar trebui să pară "întuneca" Culoarea dvs. ușor.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 6
    2. Ștergeți o cârpă în direcția cerealelor pentru a îndepărta excesul de ceară. Folosind o cârpă separată fără scame, apăsați-l de-a lungul mobilierului în direcția cerealelor. Aceasta va elimina orice ceară suplimentară pentru a vă menține mobilierul să aibă o textura lipicioasă.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan ceară Pasul 7
    3. Repetați acest proces în toate zonele de mobilier. Continuați să acoperiți mobilierul în primul său strat de ceară până când ați acoperit întreaga suprafață. După ce credeți că ați acoperit întreaga bucată de mobilier, efectuați o verificare rapidă înainte de a aplica celui de-al doilea strat de ceară. Veți dori să aplicați în mod uniform toate acoperirile de ceară.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 8
    4. Aplicați al doilea și al treilea strat de ceară. Pentru cele mai multe bucăți de mobilier, 2-3 straturi sunt suficiente. Adăugați mai multe straturi la mobilier în exact același mod în care ați aplicat prima acoperire. Continuați să aplicați hainele până când sunteți mulțumit de culoarea ceară.
  • Nu trebuie să așteptați ca ceara să se usuce între haine.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugând atingeri de finisare
    1. Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 9
    1. Lăsați ceara să se usuce timp de 24 de ore. După aplicarea ultimului dvs. strat de ceară, lăsați-l să se usuce timp de cel puțin 24 de ore înainte de a vă lăuda sau utilizând mobilierul. Acest lucru va da ceasul de ceară pentru a adera la mobilier și pentru a dura mai mult.
  • Imagine intitulată Aplicați Annie Sloan Wax Pasul 10
    2. Utilizați o cârpă fără scame pentru a sufla mobilierul. După 24 de ore au trecut, luați o cârpă curată, fără scame și frecați-o în jurul mobilierului în cercuri. Acest lucru ar trebui să aducă un glosier strălucit în ceara ta. Dacă preferați un aspect mai mat, săriți procesul de bomboane și începeți să utilizați mobilierul după ce ceara sa uscat.
  • Imagine intitulată Aplicare Annie Sloan Wax Pasul 11
    3. Reaplicați ceara mai târziu, după cum este necesar. Ceara Annie Sloan este menită să fie temporară și aplicată periodic. Dacă observați că mobilierul dvs. pare plictisitor sau este mai predispus la amprente digitale, ceara s-ar fi putut purta. Aplicați un alt strat cât mai curând posibil pentru a vă menține mobilierul curat și vopseaua de cretă nedeteriorată.
  • Cât timp va dura o cerere de ceară depinde de cât de des este folosită bucata de mobilier și cât de aproximativ este manipulată.
  • sfaturi

    Evitați utilizarea ceară Annie Sloan pe mobilierul în aer liber. Ceara nu este menită să se țină pe elemente și să fie nealimentare dacă este lăsată afară.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Annie Sloan Wax
    • Cuţit
    • Farfurie de hartie
    • Spirite minerale
    • Perie de ceară
    • O cârpă fără scame
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar