Cum să sărbătorim o zi de naștere de 100 de ani

Viața vie pentru 100 de ani este o piatră de hotar demnă de o sărbătoare humongoasă! În funcție de sănătatea și personalitatea persoanei, o parte în persoană ar putea fi o modalitate perfectă de a sărbători. Sau, ceva mai scăzut, cum ar fi o petrecere virtuală sau o paradă de conducere ar putea fi cel mai bine, în special în timpul covidei, când există probleme de siguranță și sănătate. Cu toate acestea, decideți să sărbătorim, va fi un eveniment special pe care toată lumea o va aminti și va fi comoara de ani de zile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea partidului
  1. Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere 1
1. Planificați partidul în jurul unei teme pe care Onoreea o va iubi. Tema va fi diferită în funcție de persoana pe care o sărbătoriți. Gândiți-vă la ceea ce îi place - ar putea fi o culoare, un hobby, o carte sau un film preferat sau altceva pe care le-au bucurat de-a lungul vieții lor. Utilizați această temă pentru a planifica decorațiile, invitațiile și favorurile partidului.
  • De exemplu, dacă Centenarul iubește grădinărit, planificați petrecerea în jurul flori proaspete și decorațiuni verzi și vibrante. Imprimați invitațiile pe hârtie verde-verde și faceți buchete mici pentru oaspeți să ia acasă.
  • Sau, dacă iubesc o anumită echipă sportivă, folosiți memorabilii sportive și fotografii pentru decor și invitații.
  • Ați putea utiliza întotdeauna "100" ca temă! La urma urmei, este suficient de o realizare pe cont propriu. Utilizați bannere, baloane, confetti și tort toppers tematică în jurul unei persoane care transformă 100 de ani.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 100 de ani
    2. Alegeți un loc de locație cu accesibilitate ușoară. Un centru de recreere sau facilitatea de pensionare are probabil o cameră comunitară pe care o puteți închiria pentru o adunare mare. Luați în considerare închirierea unei sală de banchet la un restaurant preferat sau chiar un bar pentru un grup mai mic, dacă acesta este ceva ce se va bucura de Centenarul. Doar verificați dacă există o rampă disponibilă sau / și un lift dacă camera este pe o podea mai mare.
  • În funcție de dimensiunea partidului, gândiți-vă la utilizarea casei tale iubite. Aceasta ar putea fi o modalitate de a vă asigura că se simt confortabil și au tot ce ar putea avea nevoie de mână. Planificați să aveți grijă de toate pregătirile și să curățați!
  • Țineți minte timpul anului, veți găzdui și petrecerea. Dacă este iarna, asigurați-vă că cineva poate scoate orice zăpadă și poate sta sare înainte ca partidul să înceapă să facă pasarele mai sigure.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere a 100 de ani 3
    3. Trimiteți invitații cu 3-6 săptămâni înainte de eveniment. Dacă aveți nevoie pentru a obține carduri RSVP înapoi, planificați pe 6 săptămâni pentru a oferi oaspeților suficient timp pentru a răspunde. Includeți toate detaliile importante, cum ar fi data, ora și locația. Dacă designul permite, adăugați o fotografie frumoasă a ononorei și potriviți invitații la tema partidului.
  • Pentru ceva distractiv, lista 10 "Știați" Fapte despre centenare pe partea din spate a invitației. Includeți lucruri cum ar fi locul în care s-au născut, surprinzătoare fapte, realizări sau chiar animale de companie.
  • Când selectați timpul pentru petrecere, luați în considerare când onoarea este la cea mai bună. Dacă le place să se culce mai devreme, un partid de 8 pm ar putea să nu fie cea mai bună idee.
  • Dacă doriți ca oaspeții să împărtășească o poveste despre persoana pe care o sărbătoriți, puneți asta și pe invitație. Ai putea scrie ceva cum ar fi "Oaspeții vor avea timp să împărtășească povestiri și amintiri, așa că pregătiți ceva înainte de timp dacă doriți să participați."
  • Imaginea intitulată Celebrează o primă zi de naștere a 100 de ani
    4. Decorează cu fotografii din viața persoanei. Pentru o sărbătoare de ziua de naștere centenare, folosind imagini este o modalitate excelentă de a arăta tot ce au făcut și sa bucurat de-a lungul ultimilor 100 de ani. Adresați-vă prietenilor și celor dragi pentru a partaja fotografiile. Puneți imagini în cadre și utilizați-le pentru a decora camera sau a le compila într-o prezentare de diapozitive pentru a le împărtăși în timpul petrecerii.
  • Organizați fotografiile în ordine cronologică, deci este ca și cum ați vedea o cronologie a vieții persoanei. Ați putea obține creativ și prezentați fotografiile după deceniu și includeți fapte distractive despre acel moment în istorie.
  • Dacă primiți fotografii de la alte persoane, urmăriți cine a dat ce imagini. În acest fel, le puteți întoarce după petrecere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 5
    5. Creați o broșură specială sau o păstrare pentru oaspeți pentru a lua acasă. Ați putea face o imprimare cu fotografii frumoase și o scurtă biografie a vieții persoanei sau ați putea face ceva simplu ca și butoanele făcute cu fața persoanei pe ele. Orice ai ales să faci, va fi un lucru frumos pe care oaspeții le pot reaminti de celebrare.
  • Includeți Trivia din anul în care s-au născut pentru un anumit conținut distractiv. Lucruri de cercetare care s-au întâmplat în istorie, ceea ce se întâmpla în cultura populară și alte fapte.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 100 de ani
    6. Serviți alimentele și desertul preferat al centenului dvs. Întrebați-i ceea ce le place și planifică acest lucru. Dacă partidul este o surpriză, puneți niște prieteni sau membri ai familiei pentru contribuția lor. Asigurați-vă că există suficient pentru toți oaspeții.
  • Utilizați desertul sau tortul ca o modalitate de a evidenția 100 de ani. Ați putea face prăjituri în formă de număr sau puteți obține un topper distractiv.
  • Acordați atenție oricărei restricții dietetice pe care o poate avea onoree.
  • În funcție de locația și dimensiunea partidului, cereți oaspeților să aducă de-a lungul unui fel de mâncare.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere 7
    7. Creați o listă de redare bazată pe muzică populară din decada sa născut. De exemplu, în anii 1920, jazz, blues, leagăn, ragtime și muzica de bandă de dans au fost super-populare. Desigur, dacă centenarul dvs. preferă muzica dintr-un deceniu diferit, adaptați lista de redare la preferințele lor.
  • Dacă Honoree iubește muzica live, angajați o trupă pentru a juca câteva melodii la petrecere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere 8
    8. Planificați timpul pentru oaspeți să împărtășească povestirile preferate ale onrei. Acest lucru poate fi un moment minunat pentru ca oamenii să reamintească și să sărbătorească viața remarcabilă a centenului dvs. Cereți oaspeților în prealabil să pregătească ceva dacă doriți ca acest lucru să facă parte din celebrarea - Ultimul minut solicită discursuri sunt adesea întâlnite cu greieri!
  • Dacă onoree dorește să le dau și un discurs scurt. Ei pot vorbi despre lecțiile de viață, familia și orice altceva simt este important la această piatră de hotar semnificativă.
  • Metoda 2 din 3:
    Sărbătorile distanțate
    1. Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 9
    1. Găzduiți o petrecere virtuală printr-o platformă online. Setați data și ora și lăsați toți oaspeții să știe cum să se conecteze la petrecere. De asemenea, verificați dacă Honoree are configurarea la domiciliu să se alăture festivităților! Oamenii să-i salveze și să-i spun povestirilor, să ceară tuturor să cânte împreună cu ziua de naștere fericită și să se bucure de urmărirea centenarului tău să-l vezi pe toată lumea din confortul casei lor.
    • Pentru distracție adăugată, toți să-și decoreze camera pentru o petrecere. Baloane, bannere și semne adaugă un element festiv la acest tip de adunare virtuală.
    • Site-uri ca Zoom, Google Hangouts, HouseParty și FaceTime (dacă toată lumea are produse Apple) funcționează bine pentru aceste tipuri de întâlniri.
    • Aceasta este o opțiune excelentă dacă prietenii și familia sunt împrăștiate în întreaga lume. Toată lumea poate fi împreună chiar și atunci când sunt la sute de kilometri distanță.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 100 de ani Pasul 10
    2. Au mânca preferată livrată acasă. Doar pentru că nu poți fi împreună nu înseamnă că centenarul tău iubit nu se poate bucura de o masă grozavă sau nu! Contactați un restaurant sau o brutărie și să aveți mâncărurile preferate ale lui Honoree livrate la ușă.
  • Desigur, asigurați-vă că vor fi acasă când alimentele sunt livrate.
  • Imaginea intitulată Celebrează o primă aniversare a zilei de naștere 11
    3. Coordonează o paradă de unitate, astfel încât să poată vedea toți prietenii și familia lor. Acest lucru poate funcționa dacă există o pandemie de sănătate, cum ar fi COVID sau dacă persoana nu poate pleca de multe ori. Ei pot să stea lângă o fereastră și să privească prieteni și pe cei dragi să conducă și să-și îndrepte ferestrele mașinii. Cereți participanților să lege baloanele la mașini, să facă semne și să ia o mulțime de fotografii.
  • Dacă oamenii aduc cărți sau cadouri, puneți un coș mare lângă drum, astfel încât oamenii să le poată lăsa acolo.
  • Oamenii pot vorbi cu ononoreea prin fereastra lor dacă vor. Acest lucru este deosebit de frumos în momente când oamenii vor să fie aproape, dar, din motive de siguranță, nu pot fi în același spațiu.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere a 100 de ani
    4. Au un semn mare de "ziua de naștere", pus pe peluza lor din față. Acest lucru funcționează încă, chiar dacă Onoreea locuiește la o casă de pensionare - doar apelați la birou și obțineți permisiunea de a avea semnul pus. Căutați online pentru a găsi o companie care face aceste semne în zona dvs. Dați-le data și plătiți un depozit, și vor aranja să aibă un semn mare pus pe Dorința Centenarului o aniversare fericită de 100 de ani.
  • Semnele sunt disponibile la unele magazine pe care le puteți cumpăra și de a vă pune și tu. Este o idee minunată dacă credeți că ați putea dori să reutilizați din nou recuzită în viitor.
  • Imaginea intitulată Celebrează o primă aniversare a zilei de naștere 13
    5. Aranja pentru prieteni și cei dragi pentru a trimite scrisori sau videoclipuri. Dacă oamenii trimit videoclipuri, compilați-le într-un singur videoclip pe care centenarul dvs. îl poate viziona. Cereți oamenilor să vorbească despre povestiri și amintiri preferate în carduri sau videoclipuri. Aceasta adaugă o atingere minunată la o zi mare de naștere, chiar și atunci când oamenii nu se pot aduna împreună.
  • Această idee funcționează bine pentru persoanele care nu doresc o petrecere mare și de ori ca Covid, unde este mai sigur pentru oamenii de la distanță.
  • Cereți oamenilor să trimită toate scrisorile sau videoclipurile dvs. direct dacă doriți să le colectați și să le livrați în același timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Idei de cadouri
    1. Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 14
    1. Faceți-le o piesă de artă care conține 100 de elemente particulare. Aceasta este o modalitate excelentă de a le oferi ceva frumos să se afișeze și să privească în timp ce subliniază această imensă zi de naștere. Iată câteva idei pentru diferite articole pe care le puteți utiliza pentru a face un cadou:
    • Bani mărunți
    • Sticlă colorată
    • Fotografii
    • Butoane
    • Plute
    • Flori artificiale
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere a 100 de ani
    2. Faceți o listă de 100 de lucruri pe care le iubiți despre centenarul dvs. Acest cadou particular are nevoie de timp și este ceva pe care l-ați iubit va fi comoara. Este o modalitate excelentă de a reflecta asupra persoanei și a vieții lor. Simțiți-vă liber să includeți și amintiri în lista dvs.
  • Ar fi foarte drăguț să faci o broșură mică cu un lucru listat pe fiecare pagină.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 16
    3. Cumpărați sau faceți o carte și scrieți un mesaj frumos în interior. Dacă trimiteți prin poștă card, asigurați-vă că o trimiteți cu câteva zile înainte de ziua lor de naștere, deci ajunge la timp. De asemenea, puteți renunța la card în persoană dacă locuiți în zonă.
  • Ia ceva timp pentru a scrie ceva personal pentru cel iubit. Reflectă asupra a ceea ce ați învățat de la ei sau despre ceea ce apreciați despre ele ca individ. Un mesaj sincer va însemna mult.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc o primă aniversare a zilei de naștere 17
    4. Trimiteți un tratament special, cum ar fi tort, ciocolată sau alte produse de panificație. Dacă vă place să coaceți, ați putea face întotdeauna tratamentul cu mâna! Gândiți-vă la ceea ce îi place pe cei dragi și să găsească ceva special pentru a le trimite. Gândiți-vă: ciocolată de specialitate, macaroane gourmet sau un tort preferat de la o brutărie locală.
  • Dacă este posibil, decorați binele coapte cu dorințe de 100 de ani!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 18
    5. Trimiteți un buchet frumos din toate înfloririle preferate. Florile sunt un cadou tradițional pentru tot felul de ocazii speciale și pentru un motiv bun. Au livrat la ziua lor de naștere sau le-au scăpat de tine. Asigurați-vă că scrieți o notă plăcută pe cardul care vine cu flori.
  • Există tipuri alternative de buchete pe care le-ați putea privi dacă nu vă place ideea de flori, de la suculente, la cookie-uri, la fructe.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă zi de naștere a 100 de ani
    6. Dați un cadou care vă va păstra iubitul dvs. confortabil, cum ar fi papuci și o haină. Căutați papuci de potrivire și haină într-un model frumos. Concentrați-vă pe elemente de înaltă calitate care vă vor menține cald centenar. Acesta este un dar practic care îi va face să se gândească la tine ori de câte ori le-au pus.
  • Asigurați-vă că cumpărați papuci care au călcat pe fund. Nu vrei ca ei să fie prea alunecați!
  • Pentru mai multă căldură și confort, dați-le și o pătură încălzită.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă anchetă de aniversare 20
    7. Aranja pentru un shoutout sau scrisoare de la cineva special la ziua lor de naștere. Spectacolul de astăzi adesea recunoaște persoanele care sărbătorește cea de-a 100-a zi de naștere și puteți solicita să obțineți un salut de ziua de naștere de la președintele Statelor Unite sau Regina Angliei. Dacă există altcineva, credeți că centenarul dvs. ar dori să audă, încercați să le contactați pe social media sau prin intermediul site-ului lor - nu știți niciodată cine ar putea răspunde!
  • Dacă iubitul dvs. se va bucura de el, aveți un anunț tipărit în lucrarea locală. Unele posturi de știri iubesc să intervieveze oamenii în ziua de naștere a 100 de ani, care ar putea fi o oportunitate distractivă pentru centenarul dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 100 de ani
    8. Închiriați un cvartet de cântat la serenadă pe cel iubit cu cântece din tinerețea lor. Acesta este un cadou fantastic pentru un iubitor de muzică. În funcție de preferința persoanei, angajați un grup care cântă un cappella, joacă instrumente cu coarde sau cântă împreună cu muzica.
  • Aceasta este o opțiune distractivă care funcționează chiar dacă iubitul dvs. trebuie să rămână în interior din motive de sănătate. Grupul poate sta în afara unei ferestre sau pe o peluză din față, în timp ce Centenarul îi place de la o distanță sigură.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o primă aniversare a zilei de naștere 22
    9. Prezentați-le cu un certificat de cadouri SPA. Puncte bonus dacă aranjați să mergeți cu ei și să petreceți ceva timp împreună! De la măștile de față la pedicuții la un masaj relaxant, acesta este un mod inteligent de a le oferi ceva ce se vor bucura.
  • Dacă mergeți la un spa fizic, nu este o opțiune, aranjați o masseuse să meargă la domiciliu. Sau, obțineți unele furnizori împreună și petreceți ceva timp răsfățându-le, oferindu-le o manichiură, pedichiură și o mască de față.
  • sfaturi

    Nu uitați să documentați partidul cu o mulțime de fotografii și videoclipuri! Veți fi atât de bucuroși să le aibă să se uite înapoi în următorii ani.
  • Dacă vor exista Kiddos la petrecere, oferă anumite activități pentru a le menține ocupate, cum ar fi creioanele și cărțile de colorat.
  • Avertizări

    Luați în considerare sănătatea și personalitatea persoanei pe care o sărbătoriți. Pentru unii, o petrecere surpriză ar putea să nu fie cea mai deșteaptă idee, în timp ce pentru alții, le poate încânta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar