Cum să fii director de casting

A deveni un director de casting are ani de rețele și educație. Directorii de turnări sunt responsabili de efectuarea de audiții pentru actori și actrițe. Lucrează pentru Hollywood, joacă comunitate, emisiuni TV și chiar radio. Directorii de turnare lucrează îndeaproape cu directorii și producătorii pentru a asigura cel mai bun rezultat al producției.

Pași

Metoda 1 din 3:
Devenind un asistent de turnare
  1. Imaginea intitulată Fii un director de casting Pasul 1
1. Castiga experienta. Înainte de a fi considerat un asistent de casting, veți avea nevoie de experiență de lucru pentru o producție. Pentru mulți în piața de astăzi, aceasta înseamnă voluntariat pentru o producție de teatru comunitară. Multe companii bazate pe comunitate caută voluntari sau stagiari pentru roluri offset. Contactați o companie de teatru bazată pe comunitate locală pentru oportunități. Unele roluri care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru a deveni un asistent de casting sunt:
  • Asistentul scriitorului
  • Coordonator de cercetare
  • Asistent executiv
  • Asistent productie
  • Asistent la managerul talentului
  • Flotor
  • Imaginea intitulată Fii un director de casting Pasul 2
    2. Scripturile și producțiile de studiu. Pentru a fi luate în serios, trebuie să practici în mod regulat tipul de muncă pe care vi se va aștepta să o efectuați. Citiți o gamă largă de piese vechi și noi. Găsiți unii care vă stau la dispoziție și începeți să analizați scenariul. Concentrați-vă analiza pe caractere și cum afectează povestea.
  • Revizuiți rolul unui dramaturg și ceea ce fac pentru o producție. Dramaturgii sunt responsabili pentru analizarea scrisului și cercetării pentru producție. Acest tip de rol ar putea beneficia de un director de turnare aspirat.
  • Urmăriți producțiile istorice de către Laurence Olivier sau Ian McKellen Preforming Shakespeare.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 3
    3. Întoarceți-vă CV-ul și portofoliul. Creați o listă de teatre sau companii și intenționați să vă dați direct acreditările direct la sursă. Cereți să vorbiți cu managerul de scenă sau de producător. Explicați-vă interesele în domeniu și dedicarea dvs.
  • O educație colegiu nu este necesară pentru afaceri, dar este necesară o pasiune pentru domeniu.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 4
    4. Cereți oportunități de stagiu. Stagii nu sunt rezervate studenților. Multe stagii proeminente solicită să fii student, dar încă mai poți culege beneficiile fără a fi în școală. Nu doare niciodată să ceară o agenție de turnare sau o teatru pentru o oportunitate. Chiar dacă nu primiți un interviu, este posibil să fiți informat despre o altă ocazie pe care nu ați știut-o.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 5
    5. Rețea din comunitatea dvs.Încă o dată, ar trebui să urmăriți în mod activ locurile de muncă în comunitatea dvs. Păstrați o bună poziție cu directorii de turnare cu care vii în contact. Interacționați cu ei și spuneți-le obiectivele dvs. de a deveni un asistent de turnare. Scopul este de a ieși în memoria lor.
  • O mare parte din locurile de muncă din această afacere sunt ocupate pe baza recomandărilor cuvântului de gură. Păstrați în contact cu oamenii care cred în dvs. și oferă sfaturi. Acestea sunt tipul de oameni care ar putea fi necesar să solicitați o trimitere.
  • Căutați o relație cu un angajat al unui teatru local.
  • Imaginea intitulată Fii un director de turnare Pasul 6
    6. Căutați o agenție de turism. Odată ce construiți un CV și referințe, sunteți gata să începeți aplicarea pentru pozițiile asistentului de turnare. Pentru a deveni director de casting, multe organizații necesită să fiți un asistent de distribuție de mai mulți ani. Acest lucru vă va mai bine șansele de a fi luate în considerare mai târziu.
  • Căutare online pentru agenții de turnare și talente și deschideri de locuri de muncă. Este posibil să trebuiască să vă mutați într-un oraș mare, cum ar fi New York, Chicago sau Los Angeles.
  • Construiți-vă portofoliul cu conținut și experiență relevantă pentru rolul.Petreceți o cantitate amplă de timp, scrierea scrisorii de intenție.Scrisorile de intenție sunt uneori folosite ca cea mai importantă parte a aplicației dvs.
  • Odată ce ați devenit un asistent de turnare, veți fi pe calea cea bună pentru a vă deplasa până la un director de casting într-o chestiune de ani. Trebuie să vă puneți în timp înainte de a trăi viața bună.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 7
    7. Excel ca asistent de turnare. Fiind un asistent de casting nu vă garantează un viitor ca director de turism. Trebuie să lucrați din greu și cu dedicarea la studierea și evaluarea talentelor și a scripturilor. Un asistent bun nu se teme de a-și asuma riscuri. Dacă nu sunteți de acord cu regizorul, explicați-vă opinia cu privire la situația într-o manieră inteligentă și coerentă.
  • Trebuie să vă iubiți slujba pentru a vă deplasa în rolul directorului de turnare.
  • Un director puternic de casting are opinii puternice care sunt susținute de cunoașterea producției și a personajelor.
  • Trebuie să fiți decisiv pentru a excela la a fi un asistent de turnare.
  • Metoda 2 din 3:
    Pregătirea prin educație
    1. Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 8
    1. Începeți la fel de tineri cât poți. Dacă tu sau cineva pe care-l cunoști este interesat de domeniu, este mai bine să devii scufundat în industria tinerilor. Începeți audiția pentru toate tipurile de concerte pentru radio, TV, Teatru sau ceva disponibil pentru dvs. Cea mai bună modalitate de a înțelege rolurile directorilor de turnare este de a le vedea la munca lor. Începeți prin obținerea de fotografii și încercați norocul la oportunitățile de a acționa în apropierea dvs.
    • De asemenea, puteți obține un gust al industriei devenind un extra. Acest lucru vă va aduce în contact cu directorii și actorii.
    • Pe măsură ce creșteți, veți fi mai aproape de direcționarea rolurilor care vă vor pregăti mai bine pentru directorul de turnare.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 9
    2. Audiția pentru piesele școlare. Înscrieți-vă și urmăriți orice jucați școala dvs. pune. Chiar dacă nu sunteți distribuit, puteți învăța din experiența de audiție. Jocurile școlare sunt o modalitate excelentă de a se implica în setările, iluminarea și chiar direcționarea.Orice experiență din lumea dramei poate crește șansele de a se rupe în industria profesională.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 10
    3. Să se implice în departamentul dvs. de teatru. În liceu, vă puteți înscrie pentru clase de teatru care vă vor învăța multe din ceea ce merge într-o producție teatrală. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți aruncați ca roluri de plumb. Încercați să absorbiți toate informațiile pe care le are profesorul dvs. Amintiți-vă că urmăriți o carieră care este "offsecte" nu în stadiul central.
  • Să se implice în partea de direcție a teatrului atunci când este disponibilă.
  • Uită-te în școli de magnet de artă din comunitatea ta. Liceele de Arte vor oferi în mod obișnuit mai multe oportunități de conducere / producție a educației.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 11
    4. Aplicați colegiilor. Consultați profesorii de teatru despre colegii proeminente pentru teatru. Unele școli chiar oferă educație pentru reglarea distribuției. Colegiul nu este obligat să devină un director de casting, dar de multe ori puteți obține contacte și experiență din anumite programe.
  • Liceul dvs. ar trebui să aibă, de asemenea, consilieri colegi care vor avea resursele pentru a vă ghida decizia.
  • Imaginea intitulată Fii un director de casting Pasul 12
    5. Aplicați pentru stagii. Odată ce ați ajuns la anul dvs. de colegiu, ar trebui să luați în considerare serios solicitarea de stagii.Stagii sunt critice astăzi pentru experiența de primă mână într-un cadru profesional.Chiar dacă un program de teatru local, studio sau radio nu oferă un stagiu oficial, le puteți trimite prin e-mail cererea de oportunități.
  • Explicați-le interesele dvs. de a deveni un director de casting și de ceea ce sperați să învățați de la ei. Cele mai multe stagii sunt neplătite, dar nu lăsați acest lucru să vă împiedice să se implice. Uită-te la agențiile de talente locale pentru stagii suplimentare.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 13
    6. Luați în considerare semestrul Tepper. Departamentul de Drama de la Universitatea Syracuse și Societatea de Turnare a Americii au colaborat pentru a oferi un program de ucenicie. Toți elevii de colegiu și studenții absolvenți sunt eligibili să aplice pentru un semestru extins. Programul educă studenții cu privire la fundamentele de a fi un director de casting, cum ar fi analiza caracterului și a scriptului, care deservește viziunea directorului și lucrul cu sisteme și tehnologii.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 14
    7. Absolvent al colegiului. În timp ce în colegiu ar trebui să fii la fel de implicat ca și cu departamentul de teatru. Asocierea afacerilor sau comunicarea cu un grad de teatru este o combinație excelentă pentru a vă pregăti pentru direcționarea distribuției. Păstrați-vă notele pentru a vă asigura că GPA nu scade niciodată de la 3.0.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind un bun director de turnare
    1. Imaginea intitulată Fii un director de casting Pasul 15
    1. Fiți dispuși să puneți în muncă. Fiind un director de casting este un rol descurajator al oricărei producții. A fi un director de casting al unui proeminent muzical sau film poate dura câteva săptămâni doar pentru a face prin CV-uri și fotografii. După aceea, veți fi responsabili să alegeți mai puțin de jumătate din cea mai mare parte a răspunsurilor pentru o audiție inițială. După aceea, scriiți stiva chiar mai mult pentru audițiile secunde.
    • Memoria este un rol important pentru un bun director de turnare.
    • Este important să priviți toate fișierele de audiție Fii familiarizat cu ceea ce lucrați cu.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 16
    2. Cunoașteți producția. Este esențial să avem o relație deschisă cu directorii și producătorii să știe ce caută. De obicei, vi se va da o idee clară despre cine este personajul. Unele companii vă vor oferi descrierile fizice exacte necesare pentru rolul.
  • Este important să cunoașteți toți actorii și actrițele care sunt audiție.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 17
    3. Setați o atmosferă confortabilă.Când un actor / actriță este încurajator. Dacă fac rău, nu fiți aspru, dar spuneți-le adevărul. Asigurați-vă că revizuiți fiecare audiție și oferiți o opinie despre fiecare audiție. Când un actor sau actriță este audiție pentru un rol, este esențial ca toată lumea să fie profesionistă și încurajatoare. Cele mai bune medii produc cele mai bune lucrări de la un actor / actriță.
  • Imaginea intitulată Fii un director de casting Pasul 18
    4. Scufundați-vă în slujbă. Trebuie să iubiți actorii și actrițele pentru a excela în această poziție. Dacă nu, nu veți putea să stați în vrac a acestei cariere. Cei mai buni directori de turnare participă în mod regulat la producții de teatru, de până la patru ori pe săptămână, căutând pur și simplu talent.
  • De asemenea, veți fi în contact cu agenții de turnare.
  • Imagine intitulată Fii un director de casting Pasul 19
    5. Ține minte o minte deschisă. Există o schimbare majoră în industrie pentru a oferi poziții de plumb la orice fel de oameni, indiferent de rasă. Experții sunt de acord că este vorba despre a verifica persoana potrivită la momentul potrivit. Istoria rolurilor de plumb sunt pentru bărbații albi, dar în aceste zile că conducătorii sunt oferite la tot felul de oameni.
  • Avertizare

    • Nu excludeți pe nimeni deoarece au o experiență scăzută de actorie.
    • Alegeți întotdeauna pe cineva care se potrivește cu descrierea personajului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar