Cum să rezistenți la un birou de acasă

Lucrul de la domiciliu se întoarce în vogă și mulți mamă și tatăl unui nou copil este dornic să-și păstreze copilul în biroul de acasă pentru cel puțin o parte a zilei. Într-adevăr, acest lucru poate fi timp de lipire prețios în timp ce lucrați la computer sau la birou în timp ce babe stă pe podea, jucând sau doarme alături de dvs. Cu toate acestea, mediul dvs. de birou are anumite pericole care ar trebui eliminate înainte de a permite copilului în spațiul dvs. pentru orice perioadă de timp. Când lucrați de la domiciliu și aveți unul sau mai mulți copii pentru a supraveghea, este important să vă protejați la copilul dvs. pentru a vă menține copiii și materialele dvs. de lucru, în siguranță. În unele cazuri, biroul dvs. de acasă poate prezenta un pericol în ceea ce privește cablurile de calculator și cablurile situate pe sol. În alte cazuri, este posibil să fiți preocupat de păstrarea documentelor de birou importante sau a documentelor de pe copiii dvs. Continuați să citiți acest articol pentru a afla cum puteți rezista la copii de la domiciliu și pentru a crea cel mai optim mediul pentru dvs. și copiii dvs. Iată câteva dintre cele mai frecvente lucruri de conștientizare.

Pași

  1. Imaginea intitulată Scrie un eseu privind Sociologia Pasul 7
1. Faceți mai întâi un tur de siguranță al biroului dvs. de origine. Faceți o listă pe măsură ce umblați în jurul tuturor pericolelor potențiale și a lucrurilor dăunătoare, astfel încât să puteți urmări fiecare și verificați-l așa cum se face. Rețineți că ați putea reduce pericolele potențiale dacă nu vă scădeți și priviți lucrurile de la nivelul unui copil, astfel încât îngenuncheat în locuri diferite pentru a verifica lucrurile de la un nivel inferior.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 3
    2. Protejați-vă copilul de pericolele electrice. Puneți protectorii de la orice ieșire. Acest lucru oprește bebelușul de a-și lipi degetele sau obiectele mici în prize și de a fi electrocutat.
  • Păstrați-l pe deplasarea hârtiei să nu fie la îndemână și să o porniți numai când o utilizați de fapt. Când nu sunteți în uz, trageți fișa din dreapta din rețea, la fiecare dată. Faceți același lucru pentru orice alt echipament de birou potențial periculos.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 2
    3. Preveniți entanglementul. Asigurați-vă că toate firele, cablurile sau lucrurile agățate sunt aproape de perete, astfel încât bebelușul nu trage lucrurile în jos, se târăsc în ele sau se încurcă în fire. Împingeți cordurile folosind cordoanele și clemele de perete și asigurați-vă că orice cablu care trebuie să ruleze de-a lungul covorului sau podeaua este strâns în jos cu bandă puternică, astfel încât banda să nu poată fi trasă sau cu cablul de podea sa declanșat. Utilizați cablu flexibil din plastic pentru a acoperi cablurile și dacă utilizați benzi de alimentare, alegeți cele cu capace automate de închidere pentru a preveni accesul la punctele neutilizate. Feriți-vă dacă și cablurile orb. Asigurați-vă că acestea sunt în siguranță pentru copii dacă le aveți.
  • Asigurați-vă că nu există lucruri fragile sau grele deasupra biroului sau bibliotecii.
  • Suport sau atașați toate mobilierul înalt la perete, cum ar fi bibliotecii și standuri, astfel încât acestea să nu poată fi trase sau să cadă pe copil. Aceasta este o practică standard pentru cei care trăiesc în zone predispuse la cutremure și este o practică bună pentru toată lumea.
  • Imaginea intitulată Maximizați copilul
    4. Fi conștient că în timp ce copilul tău este cu tine, este posibil să nu fiți cu adevărat toți "Acolo" În ceea ce privește conștientizarea a ceea ce face copilul tău. Munca va înghiți atenția dvs. și este posibil să nu puteți păstra un ochi constant asupra rătăcinilor copilului în jurul biroului de acasă. Pentru ca un copil care nu este încă capabil să se târască sau să meargă, aceasta nu va fi o astfel de problemă - oferă doar un scaun confortabil sau bassineț și o anumită vârstă potrivită. Pentru un copil mai în vârstă, totuși, puneți-l într-o parte specială a biroului de acasă. Un Playpen este o opțiune excelentă pentru bebelușii care altfel ar fi târâți în jurul valorii și puteți adăuga jucării, cărți și articole de confort adecvate, cum ar fi pături. Pentru copiii mai mari, și-au înființat propriile lor "Mini Office" constând dintr-un birou de dimensiuni de pint și scaun cu creioane adecvate, hârtie etc. pentru ca ei să se joace. Un șevalet ar putea fi o alegere bună.
  • Dacă biroul dvs. se află la un etaj diferit sau departe de sala de joc sau pe grădiniță, păstrați un pătuț în biroul dvs., astfel încât nu trebuie să continuați să verificați copilul.
  • Păstrați jucăriile și cărțile într-o "Jucați caseta". Acest lucru va păstra copilul fericit în timp ce lucrați dacă doriți copilul în birou toată ziua.
  • Imaginea intitulată Organizarea biroului dvs. Pasul 10
    5. Fiți conștienți de obiectele ascuțite dintr-un birou care poate atrage mâini curioase. Oficiul de acasă poate conține probleme ascuțite, cum ar fi împingerea pinilor, a hârtiei, pinii de fișiere, marginile dulapurilor și birourilor de depozitare, pixurilor etc. Păstrați toate stilourile, creioanele, marcajele și instrumentele ascuțite în sertarul de sus sau în cutia de la îndemâna copilului. Întotdeauna închideți sertare după ce ați eliminat elementul necesar - aveți un sistem de depozitare bine marcat, astfel încât să știți exact unde se întorc lucrurile mai degrabă decât să se bazeze pe îndepărtarea sertarelor deschise "la fața locului".
  • De asemenea, luați notă de obiecte grele, cum ar fi hârtia de sticlă sau piatră, cărți mari etc. și asigurați-vă că păstrați aceste lucruri din acoperirea copilului. De asemenea, asigurați-vă că aceste lucruri nu sunt în pericol de a fi loviți de birouri, rafturi etc., de către dvs. sau de orice altă persoană în vârstă în spațiul de birouri. Păstrați cărți grele pe nivelul inferior al rafturilor de carte. Vor fi prea grele pentru ca bebelușul să scoată afară, dar dacă au căzut într-un fel, ei nu cad tot și, prin urmare, au o forță mai mică.
  • Ridicați unghiile sau lucrurile mici pe care copilul le poate sufoca și pune într-o altă cutie sau sertar.
  • Imagine intitulată Preveniți Bucătăria Burns Pasul 17
    6. Fiți atenți la locul în care plasați obiecte fierbinți. Dacă aveți băuturi calde, păstrați-le departe de marginile biroului dvs. Dacă păstrați un ceainic în biroul de acasă, asigurați-vă că nu poate fi accesat de copilul dumneavoastră. Dacă există un cuptor cu microunde în cameră, păstrați-l ridicat.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 1
    7. Asigurați-vă că podeaua este confortabilă. Dacă biroul de acasă are un podea din lemn, puneți covoarele sau covorul, cel puțin unde se află copilul dvs., pentru ao face mai moale și pentru a vă proteja copilul. Perne, perne sau alte elemente moi pot fi adăugate adecvate.
  • Păstrați podeaua curată. Vid, mătură sau mop podeaua în mod regulat (de preferință zilnic), astfel încât să rămână într-o stare curată.
  • Imagine intitulată Babyproof O cameră de zi Pasul 12
    8. Luați în considerare siguranța aerului. Calitatea aerului din interiorul casei noastre nu este cea mai bună și unele camere sunt mai rele decât altele datorită emisiilor de la articolele pe care le deținem și le folosim. În mediul de birou, fiți în mod special conștient de emisiile provenite din cerneala de imprimantă, electronică, cum ar fi computerele și orice produse de papetărie și mobilier de birou care ar putea fi gaze. Păstrați mediul de birou bine ventilat în orice moment și în timpul zilelor mai calde, păstrați o fereastră deschisă pentru a lăsa în aer proaspăt. Să folosească plantele pentru a curăța aerul, dar, de asemenea, asigurați-vă că aceste plante nu prezintă un potențial pericol pentru copilul dumneavoastră prin ingerarea sau fiți perked de către ei.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 11
    9. Fii atent. Pe măsură ce copilul tău îmbătrânește, el sau ea va explora și descoperi lucruri noi pe care probabil că nu le-ați fi așteptat să fie de interes. Îndepărtați ceva potențial dăunător de la REACH sau acces, deoarece devine clar că copilul dumneavoastră este curios despre el.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 5
    10. Utilizați toate dispozitivele de siguranță pentru copii adecvate în biroul dvs. Acestea includ cleme, capace de ieșire și gardieni de colț.
  • Imagine intitulată pentru a rezista la o cameră de zi Pasul 13
    11. Așezați documentele la îndemână. Păstrați documentele pe un raft ridicat sau într-un dulap de depozitare de blocare, unde nu pot fi distruse de copiii dvs. De asemenea, le puteți plasa într-o servietă de blocare.
  • Imagine intitulată pentru home etapa 48
    12. Stocați orice articole preferate, valoroase sau prețioase din interiorul unui seif. Acest lucru va păstra aceste elemente complet în siguranță, de la nu numai că sunt doar copii, ci hoți, animale de companie stângace, vandali, arsoniști și forțele naturii. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău, literalmente. Acest lucru poate părea un pic peste partea de sus, dar nu există niciun punct să nu aibă un seif dacă nu îl utilizați și puteți să negociați costurile de asigurare mai mici dacă vă puteți dovedi că elementele dvs. sunt sigure.
  • Imaginea intitulată Scrieți un pas muzical 2
    13. Blocați computerul. Acest lucru va împiedica ștergerea fișierelor și modificarea setărilor. Veți avea nevoie de fișierele dvs. pentru muncă, nu doriți să dezamăgeți un client deoarece Little Johnny a șters declarația fiscală sau orice altceva.
  • sfaturi

    Dacă aveți un prieten care are un birou de acasă și copii mici, cereți-le cuvintele lor de sfat.
  • Dacă aveți luxul de a cumpăra o casă de dovadă a copilului, rețineți că veți dori să verificați copilul, deci căutați o casă cu o ușă de birou plexiglas (astfel încât să puteți vedea prin ea) și un birou pe același etaj ca pepinieră. Sau, utilizați monitoarele pentru copii dacă aveți deja o casă sau nu puteți găsi o casă cu acces sau observare strânsă pe copilul dumneavoastră.
  • Avertizări

    Fiți atenți să vă implicați atât de implicați în munca dvs. încât să acordați mai puțină atenție copilului, orice poate dăuna unui copil nesupravegheat. Acesta este motivul pentru care este vital să se asigure că copilul nu se poate rătăci neobservat.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cordoane de cordon
    • Protectorii de evacuare
    • Spălați sertarele (închideți corect)
    • Covoare, covoare, alte acoperiri adecvate pentru confort și siguranță
    • Crib sau altă formă de pat adecvat pentru copil
    • Jucării, cărți etc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar