Cum de a dova câine spațial de birou

S-ar putea să vină un moment în care veți avea ocazia să vă aduceți câinele la birou. Pentru cei care lucrează de acasă, având un co-lucrător canin face parte din experiența dvs. de zi cu zi. În ambele situații ar putea fi necesar să vă pregătiți biroul de către câine de verificare a podelelor și mobilierului, precum și crearea unui mediu prietenos de câine în care Fido se poate simți acasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Câine de verificare a podelelor de birou
  1. Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 1
1. Investește în podele de țiglă, lemn de esență tare sau laminate, dacă este posibil. Câinii, în special căței, au accidente din când în când. În timp ce câinii care nu sunt housebroken pot urina sau defeca pe podea, chiar câinii adulți au accidente din când în când. Acest lucru poate varia de la accidente de baie la vărsături. Având o suprafață de podea care poate fi ușor curățată vă va economisi o mulțime de dureri de cap atunci când câinele dvs. are un accident.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 2
    2. Eliminați și rotiți orice covoare și covoare frumoase. Dacă spațiul dvs. de birouri are covoare și covoare, scoateți-le sau rotiți-le dacă este posibil. Acest lucru va face curățarea mult mai ușoară atunci când catelul dvs. decide să meargă pe podea de birou.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 3
    3. Cumpărați un covor lavabil, lavabil pentru podeaua dvs. de birou. Uneori, podelele din lemn de esență tare și țiglă sunt reci și puteți avea nevoie de un covor pentru a vă menține picioarele calde în timp ce lucrarea dvs. Dacă este cazul, nu cheltuiți o tona de bani pe un covor fantezist. În schimb, cumpărați un covor mai ieftin și, dacă este posibil, unul care este lavabil la mașină. Acest lucru va face mai ușor de curățare accidente. Va fi, de asemenea, un pic mai ușor de a digera câinele tău făcând cina din acoperirea podelei.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 4
    4. Obțineți un covor portabil curat. Dacă ați experimentat vreodată un accident de câine pe o suprafață cu mochetă, știți cât de dificil poate fi să eliminați petele și mirosurile rezultate. Un curățător portabil sau portabil poate face curățarea unui cinch. Încercați să împrumutați sau să cumpărați unul făcut în mod special pentru curățarea mesei de animale de companie.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 5
    5. Stocați-vă pe curățătorii de podea prietenos cu animalele de companie. Atunci când apelurile naturii și câinele dvs. nu o fac prin ușa câinelui, având un picator de podea special formulat pentru a face față accidentelor Doggy vă va oferi o liniște de minte. Puteți găsi aceste lucruri în secțiunea de furnizare a animalelor de companie a celor mai multe magazine alimentare sau de companie. De asemenea, puteți găsi o mare varietate de opțiuni de la comercianții online.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 6
    6. Plasați consumabile de birou și documente în locuri în afara locurilor. Eliminarea cablurilor electronice, a creioanelor, markerilor, a hârtiei și a documentelor și a fișierelor importante din cadrul unui câine la îndemâna unui câine va ajuta la prevenirea pooch-ului de la chowing pe obiecte de neînlocuit sau scumpe. Plasați aceste elemente pe rafturi în care câinele dvs. nu poate ajunge, chiar dacă ea face cel mai bun exercițiu de bouncing.
  • Metoda 2 din 4:
    Câine de dovadă de mobilier de birou
    1. Imagine intitulată Dotarea câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 7
    1. Nu puneți nimic important pe rafturile mici. Dacă vă păstrați briefurile de birouri pe ultimul raft al raftului dvs., mutați-i la cel mai înalt raft. Elemente care fac jucării bune de mestecat cu ușurință câini de intrigi, în special căței. Acest lucru, din păcate, poate duce la ultima voință și la Testamentul clientului dvs. transformat într-o gustare după-amiază.
  • Imagine intitulată Dotarea câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 8
    2. Evitați mobilierul de lemn gol dacă este posibil. Câinii îi place să mestece și lemnul goală este în mod special apetisant pentru unii, în special cățeluși tineri care încă învățau cablurile. Scaune de birou cu picioare metalice, de exemplu, ar putea fi o alegere mai bună decât scaunul de birou al bunicului tău.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 9
    3. Alegeți țesături din piele și microfibră pentru mobilier. Atât pielea, cât și microfibrul sunt prietenoase cu animalele de companie. Cabinele și scaunele din piele pot fi curățate ușor prin ștergerea pur și simplu a suprafeței pentru a îndepărta părul de companie. Mobilier microfiber Acoperirile pot fi, de asemenea, curățate cu ușurință cu o rolă de scame și sunt proiectate pentru a respinge umectarea animalelor de companie.
  • Imagine intitulată Do dovadă de câine Spațiul dvs. de birou Pasul 10
    4. Luați în considerare o copertă a canapelei. Dacă biroul dvs. are canapele, scaune sau alte mobilier pe care pufosul ar putea găsi foarte interesant pentru somnul de după-amiază, ia în considerare acoperirea tapițeriei cu un capac de mobilier prietenos cu buget și mașină de spălat. Acest lucru va face îndepărtarea părului de companie o briză și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la Rottweiler dvs. Ruining Recliner preferat.
  • Metoda 3 din 4:
    Efectuarea prietenului tău prietenos de birou
    1. Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 11
    1. Plasați un pat sau cu o cutie în biroul dvs. În timp ce unii oameni își dovedesc birourile pentru a păstra animalele de companie, alții vor să-și facă colegii canini să se simtă bineveniți. Punerea unui pat special sau cu o cutie în biroul dvs. va da câinelui un sentiment de spațiu care este al lor. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă păstrați animalul departe de părțile camerei pe care le preferați că nu se învârte în jurul lui.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 12
    2. Creați o cutie sau un coș plin de jucăriile câinelui. Dacă colegii dvs. sunt canini, vor avea nevoie de proiecte speciale pentru a lucra și la. Lăsați-vă deoparte un coș, cutie sau alt recipient și umpleți-l cu jucării de mestecat și alte lucruri de a prinde jucării. Apoi, puteți fi siguri că puiul dvs. va fi preocupat când luați apelul de conferință.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 13
    3. Asigurați-vă că colegul dvs. de canin are mâncare și apă. Pentru cei care doresc să lucreze alături de animalele de companie, având o aprovizionare amplă de alimente, tratamente și apă vă pot menține animalul preocupat. Câinele dvs. va fi mai puțin probabil să meargă după prânzul sau gustarea după-amiaza dacă are o masă de a aștepta de raft.
  • Păstrați mâncarea și mesele de apă la Bay, plasând mâncarea câinelui și castronul de apă pe un covor sau plastic fabricat în mod specific pentru bolurile de câine.
  • Metoda 4 din 4:
    Păstrați câinele din spațiul dvs. de birouri
    1. Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul de birou Pasul 14
    1. Închideți ușa biroului. Pentru unii oameni, un câine de verificare a biroului dvs. înseamnă păstrarea complet a pooch-ului. Dacă nu sunteți încântat de a avea un co-lucrător canin, păstrarea ușii la biroul dvs. închis se va asigura că puteți lucra fără Fido la picioarele voastre.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 15
    2. Utilizați un câine sau o poartă pentru copii. O modalitate excelentă de a vă menține animalul de companie din birou este să plasați o poartă în ușă. Puteți cumpăra o poartă specifică pentru birou pentru biroul dvs. Dacă nu doriți să investiți într-o poartă nouă, puteți utiliza întotdeauna o poartă pentru copii pe care o aveți deja. Păstrați poarta poziționată în ușă în orice moment pentru a vă asigura că câinele nu intră în biroul dvs.
  • De asemenea, puteți obține un Puppy Playpen pentru a crea o zonă de joacă dedicată pentru câinele dvs. Umpleți-l cu jucării și mestecați obiectele pentru câinele dvs. pentru al menține ocupat.
  • Imagine intitulată Doința câinelui Spațiul dvs. de birou Pasul 16
    3. Antrenează câinele dvs. pentru a rămâne în afara biroului. Dacă nu doriți să închideți ușa sau să puneți o poartă pentru a împiedica ca câinele să intre în biroul dvs., vă puteți instrui întotdeauna animalul de companie pentru a rămâne departe de spațiul de birouri. Încercați să vă spuneți animalului dvs. să "opriți" când se apropie de ușă de birou. Apoi cereți-l să "stea" și să rămână."Dacă câinele dvs. respectă aceste comenzi, dați-i un tratament pentru comportamentul său bun.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar