Cum să decoreze biroul la locul de muncă

Birourile sunt o caracteristică funcțională pe care mulți oameni trebuie să o folosească în timp ce sunt la locul de muncă. Dacă sunteți într-o cabină sau un birou, biroul dvs. ar putea să se simtă ca un spațiu fără locuit care deține doar o muncă. Puteți face biroul dvs. să se simtă mai personalizat prin decorarea acestuia cu propriul dvs. stil. Încercați să cumpărați un calendar distractiv, păstrând o plantă pe birou și încadrarea fotografiilor celor dragi pentru a-ți împodobia biroul de lucru în timp ce se află organizat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Afișarea imaginilor
  1. Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 1
1. Fotografiile de cadru ale familiei sau celor dragi. Modul clasic de a vă lumina spațiul de lucru este să vă încadrați niște imagini ale dvs. și ale familiei dvs. Alegeți câteva fotografii drăguțe care reprezintă cine este familia dvs. și le puneți într-un cadru pentru a vă susține biroul. Faceți-le față de dvs. pentru a vă putea uita la ele pe tot parcursul zilei.
  • Puteți găsi cadre de imagini ieftine la cele mai multe magazine de bunuri de origine.
  • Atașați cadre de imagine la pereții dvs. de cubicle prin agățarea cârligelor metalice pe părțile laterale ale cabinei dvs.

Bacsis: Dacă aveți imagini ale familiei dvs. pe telefonul dvs., trimiteți-le la un magazin de imprimare pentru a obține copii grele.

  • Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 2
    2. Atașați imagini la o lungime de fire pe pereții cubiclei. Dacă sunteți obosit de cadre, încercați să atașați fotografii la o bucăți lungi de fire în loc. Tăiați o lungime de fire de aproximativ 5 picioare (1.5 m) lung și atașați-l pe perete cu 2 pini împingeți. Utilizați cleme de hârtie sau cloturi miniaturale pentru a atașa fotografiile la fire.
  • Puteți utiliza mai multe bucăți de curte pentru a face multe seturi de fotografii sau pentru a tăia o bucată mai mică pentru a afișa doar câteva.
  • De asemenea, puteți atașa fire la pereții unui birou.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 3
    3. Cumpărați un cadru de imagine digital pentru a schimba fotografiile pe care le arătați. Imprimarea imaginilor pot deveni scumpe, mai ales dacă vă păstrați cu copiii în creștere. Achiziționați un cadru de imagine digital și creați o prezentare a familiei dvs. și a celor dragi pentru a arăta cum arată acum. Veți salva costurile de tipărire și veți putea să vă personalizați instantaneu fotografiile.
  • Există multe tipuri de cadre foto digitale. Puteți găsi unul la magazinul dvs. de electronică sau de acasă.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 4
    4. Creați o slideshow de fotografii ca screensaver. Dacă de multe ori părăsiți computerul în ralanti, puteți face o prezentare de diapozitive din fotografiile dvs. preferate pentru a fi afișate atunci când este în modul REST. Deschide Setări economizoare de ecran Pe computerul dvs. și personalizați-l pentru a afișa fotografiile pe care doriți să le afișați.
  • Dacă aveți fotografii pe telefonul dvs. pe care doriți să le afișați, trimiteți-le prin e-mail la dvs. și descărcați-le pe computer.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui spațiu confortabil
    1. Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 5
    1. Păstrați o plantă într-o oală pe birou. Adăugați o viață pe birou dvs. păstrând o plantă mică în apropierea computerului. Alegeți o oală care are drenaj și asigurați-vă că apăsați-o cât de des este recomandată pentru tipul dvs. specific de plante.
    • Dacă sunteți îngrijorat de păstrarea cu udarea, cactușii și suculentele au nevoie de mai puțină apă în medie decât alte plante.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 6
    2. Utilizați magneți drăguți sau împingeți pinii pentru a atârna lucrurile. Dacă aveți o zonă magnetică a cabinei dvs., cumpărați niște magneți strălucitori sau strălucitori pentru a închide memento-urile și notele. Sau, cumpărați pini de împingere colorată pentru a afișa listele și mesajele de afișare.
  • Puteți găsi magneți decorați și împingeți pinii la cele mai multe magazine Craft.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 7
    3. Adăugați o lampă la birou pentru o mai bună iluminare. Adesea, birourile au lumini fluorescente care nu sunt cele mai bune la a face un loc să se simtă confortabil. Utilizați o lampă de birou sau lampă de noapte mică pentru a vă oferi spațiu o căldură și a crea o atmosferă mai bună.
  • Puteți găsi lămpi mici, ieftine la cele mai multe magazine de bunuri de origine.
  • Bacsis: Cumpărați un bec cu spectru complet pentru a simula lumina naturală.

  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 8
    4. Puneți o pernă de aruncare pe scaunul de birou. Scaunele de birou sunt de obicei destul de plictisitoare și pot fi chiar incomod. Găsiți o pernă de aruncare modelată pentru a seta pe scaunul dvs. de birou pentru a adăuga o anumită personalitate la un scaun simplu. Puteți să-l utilizați ca o pernă suplimentară pentru a sta pe sau puneți-o în spatele dvs. pentru un suport lombar.
  • Puteți schimba perna de aruncare pentru a se potrivi cu culorile de pe birou sau pentru a folosi anotimpurile ca o temă pentru perna dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 9
    5. Atârnă lumina de coarde în cabina ta sau pe pereți. Luminile mici, subtile, pot crea o iluminare eterică și vă păstrează în spiritul de vacanță pe tot parcursul anului. Alegeți câteva lămpi mici, albe pentru un aspect clasic sau cumpărați unele colorate pentru o abordare mai îndrăzneață. Atârnă-le în jurul cabinei sau biroului cu pini de împingere și asigurați-vă că sfârșitul poate ajunge la o priză.
  • Nu trebuie să păstrați lămpile de coarde conectate tot timpul. Puteți să le dezactivați dacă lumina dvs. naturală este suficient de bună sau deconectați-le când părăsiți locul de muncă.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 10
    6. Setați lumanari în jurul spațiului de lucru. Lumanările creează o vibrație confortabilă, indiferent dacă sunt sau nu lumini. Cumpărați câteva lumânări mari în culori distractive și plasați-le în jurul computerului și a zonei de lucru. Locul de muncă nu vă poate permite să le aprindeți, dar ei vor arăta încă drăguți.
  • Dacă sunteți îngrijorat de colegii dvs. care pot fi alergici la mirosuri, caută unele lumânări necunoscute la magazin.
  • Metoda 3 din 3:
    Organizarea cu stilul
    1. Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 11
    1. Achiziționați un calendar care vă arată personalitatea. Calendarele sunt esențiale pentru șederea organizată și probabil că aveți unul în spațiul dvs. de lucru deja. Cumpărați un calendar drăguț cu imagini distractive pentru fiecare lună pentru a rămâne organizat în timp ce faceți spațiul dvs. arata frumos.
    • Calendarele merg, de obicei, la vânzare după luna ianuarie, deoarece nu sunt în mare cerere.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 12
    2. Adăugați hârtie modelată în partea de jos a tăvii de inbox. Dacă aveți deja o tavă poștală sau o cutie de ieșire pentru documentele dvs., condimentați aspectul acesteia adăugând o foaie de hârtie cu un design în partea de jos. Odată ce vă ștergeți toate lucrările, veți avea bonusul adăugat de a privi un design drăguț și festiv.
  • Chevron sau hârtie dungată sunt modele clasice, drăguțe pentru a alege pentru tava ta.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 13
    3. Organizați markeri și răsturnatori într-un borcan de zidar. Probabil că aveți o tona de markeri permanenți și de răsturnare în biroul dvs. deja. Păstrați-le împreună și la îndemână prin împingerea lor pe biroul dvs. într-un borcan de zidar clar. Legați o panglică în jurul borcanului pentru ao da un pop de culoare.
  • Păstrați biroul dvs. neclintit prin aruncarea markerilor uscați și răsturnați.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. la locul de muncă Pasul 14
    4. Color Coordonează consumabilele de birou. Dacă utilizați lucruri cum ar fi clipuri de hârtie, împingeți știfturile și clipurile de liant, cumpărați unele în aceeași culoare sau stil pentru a vă menține biroul coordonat. Găsiți cele care sunt toate în albastru, sau cele care au dungi. Lucrările dvs. vor arăta drăguț și puteți afișa consumabilele de birou ca decor și o caracteristică funcțională.

    Bacsis: Puneți consumabilele de birou într-un coș mic de pe birou pentru a le menține în aer liber și la îndemână.

  • Imaginea intitulată Decorează biroul la locul de muncă Pasul 15
    5. Utilizați note lipicioase pentru a crea un design coordonat color. Probabil folosiți notele lipicioase deja în viața de zi cu zi. În loc să le lipiți în mod aleatoriu cu cablu sau pe pereții de birou, încercați să faceți un curcubeu de note lipicioase sau să creați un design de inimă.
  • Puteți să rămâneți cu o temă de vacanță și să faceți un dovleac din note lipicioase portocalii, o pălărie Santa din cele roșii și o fulg de zăpadă simplă de la cele albastre.
  • Avertizări

    Utilizați întotdeauna decorațiuni care sunt adecvate de birou.
  • Este posibil să trebuiască să obțineți permisiunea șefului sau managerului dvs. despre anumite decorațiuni, cum ar fi plantele sau lumânările.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar