Cum de a direcționa o nuntă

Direcționarea unei nunți implică o planificare și creativitate considerabilă, ajutând la o zi specială a unui cuplu mult mai ușor. Multe cupluri vor avea o mulțime de idei specifice despre cum să-și structureze nunta, dar unii nu pot și vor aprecia ca să vă faciliteze lucrurile. Directorii de nunți de nuntă ascultă cuplul, ia decizii creative în planificarea ceremoniei și a recepției și ajută la a face ca ziua nunții să meargă cât mai bine posibil.

Pași

Partea 1 din 4:
Întâlnire cu cuplul
  1. Imagine intitulată direct o nuntă 1
1. Definiți-vă rolul cu cuplul. Unii directori de nunți planifică întreaga nuntă, de la început până la sfârșit, în timp ce alții vin în ziua nunții și au rula spectacolul. Lăsați cuplul să ia orice responsabilitate pe care ar dori să o facă parte și să-și asume responsabilitatea pentru tot restul planificării.
  • Este important să vă oferiți îndrumarea dvs. și să vă împărtășiți liber opiniile, dar amintiți-vă că deciziile sunt în cele din urmă până la cuplu. Dacă credeți că este o idee teribilă să încercați să combinați o prăjitură de porc cu o nuntă de iarnă, puteți explica ceea ce credeți că va fi o provocare în privința acestuia, dar acceptați decizia cuplului.
  • Imagine intitulată Direct O Pasul de nuntă 2
    2. Programați consultări regulate cu cuplul. Dacă intenționați să vă planificați o nuntă de la început să terminați cu un cuplu, este important să învățați cât de mult puteți despre cuplu căsătorit. Va trebui să cheltuiți un pic de timp cu cuplul pentru a vă asigura că deciziile și planurile dvs. pentru serviciu și recepția vor fi mulțumiți de cuplu.
  • Cel puțin, vă veți întâlni în mod privat de trei ori cu cuplul și veți rămâne în legătură în întregul proces. Ar trebui să vă întâlniți o dată pentru a cunoaște cuplul, altul pentru a le actualiza și a le prezenta opțiuni și cu câteva săptămâni înainte de recepție să treacă peste program și planuri.
  • Întâlniți informal la început, ieșind pentru cafea sau cină pentru a învăța cât mai mult despre cuplu posibil. Aflați cum s-au întâlnit, ce ambiții au pentru căsătorie și alte detalii personale. Acest lucru vă poate ajuta să luați decizii.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 3
    3. Aduce sugestii. Un bun planificator de nuntă ar trebui să aibă cunoștințe despre bunurile de recepție bune, biserici, catering și alte servicii asociate obținerii unei nunți împreună. Dacă cuplul întreabă dacă aveți în minte un bun Caterer Vegan, ar trebui să puteți veni cu o listă de cinci opțiuni foarte repede. Aceasta face parte din slujba ta.
  • Aceasta ar trebui să fie cea mai mare parte a locului de muncă: efectuarea cercetării. Este foarte important să obțineți numele dvs. acolo ca un planificator de nuntă și să faceți contacte în catering și în afaceri de nuntă.
  • Pe măsură ce încercați locuri diferite, luați o mulțime de imagini și sigurează eșantioane, dacă este posibil, astfel încât cuplul va fi capabil să ia o decizie informată. Lăsați-vă cardul la fiecare afacere.
  • Imagine intitulată direcționează o etapă de nuntă 4
    4. Scrieți un plan tentativ împreună. Odată ce ați primit o idee despre ceea ce ar putea funcționa pentru nunta cuplului, le puteți prezenta cu o varietate de opțiuni înainte de a vă deplasa înainte. Pentru alimente, decorațiuni, locații posibile, muzică și alte opțiuni, doriți să furnizați cuplul cu o listă de aproximativ 3-5 opțiuni pentru a alege de la.
  • În unele cazuri, cuplurile vor avea o mulțime de opinii, în timp ce alte cupluri vor fi mai fericite pentru a vă permite să faceți încărcarea muncii și să faceți deciziile pentru ei. Nu toată lumea va fi aceeași.
  • Veniți cu câțiva "Pachete complete." Poate un anumit cazator, o anumită schemă de culori și aranjament de flori și o bandă specială pe care o credeți că ar putea merge bine împreună pentru acest cuplu. Continuați și grupați diferitele opțiuni în pachete cuplarea poate alege, pentru a face mai ușoară.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 5
    5. Programați și organizați alte evenimente solicitările de cuplu. Treaba dvs. va fi definită în parte de cuplul a cărui nuntă conduceți. Dacă aveți nevoie să programați și să organizați o petrecere de cocktail pre-repetiție sau o recepție după cină undeva, trebuie să aflați și să programați aceste lucruri pentru cuplu sau să decideți împreună ce evenimente suplimentare, în afară de ceremonie, vor fi programate. Toate următoarele sunt evenimente de nunta comune:
  • Repetiție și cină de repetiție
  • Pre sau post-repetiție cocktail-uri
  • Sesiunea de fotografie
  • Brunchul de nunta pre-nunta
  • Turul facilității de nuntă
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 6
    6. Ține legătura. Cuplurile pot începe să devină anty ca abordări de zi, și s-ar putea să fiți inundați cu apeluri telefonice sau nu ați putea auzi niciodată de la cuplu până la câteva zile pentru nuntă. Fiecare cuplu va fi diferit. Oricum, este o idee bună să stați în legătură cu cuplul și să le spuneți cum progresează lucrurile.
  • În cele din urmă, veți ajunge la punctul de întoarcere, la care nu veți mai putea face schimbări. În acest moment, asigurați-vă că cuplul știe că este prea târziu să aibă o schimbare de inimă cu privire la tipul de alimente care vor fi pregătiți sau orice altceva ar putea fi.
  • Partea 2 din 4:
    Planificarea ceremoniei
    1. Imagine intitulată direct o nuntă Pasul 7
    1. Scout Locații adecvate. Ceremonii de nuntă au loc, în general, fie în aer liber, în setările pastorale, fie în interior într-o biserică a mirelui și alegiunii lui Groom. Cuplurile pot avea în vedere locații foarte specifice sau pot avea doar o idee foarte generală despre un tip de locație, făcând critică de intrare.
    • Nunti interioare trebuie să fie potrivite cu religia și denumirea specifică a cupluului. Nu ați vrea să rezervați un cuplu protestant să fie căsătorit la o biserică catolică sau serviciul ar fi oarecum surprinzător. În unele cazuri, cuplurile ar putea dori să fie căsătorite la alte tipuri de locații interioare, cum ar fi o casă istorică-registru, o sală de mese locală sau o altă proprietate istorică din punct de vedere estetic.
    • Nunți în aer liber poate avea loc într-o varietate de locații, inclusiv plaje, pe proprietăți private împădurite, livezi de mere, vinării sau chiar în parcurile de stat sau naționale. Discutați cu cuplul despre setarea ideală în aer liber și veniți cu o varietate de opțiuni locale. În mod ideal, proprietatea va oferi, de asemenea, un loc de interior pentru recepție.
  • Imagine intitulată Direct O Pasul de nuntă 8
    2. Asigurați-vă oficial. Cuplurile pot avea o idee despre cine ar dori să facă nunta sau nu pot. În funcție de locul în care va fi rezervat nunta, este posibil să aveți acces ușor la o ofițer pentru nunta din ministru la biserica specifică sau poate fi necesar să găsiți unul.
  • În general, oficiația va fi aleasă de cuplu. Dacă nu au voie, ați putea întreba despre fundalul lor religios și sunați la biserici locale, un magistrat sau justiție a păcii (care sunt civile este mai legal decât o ceremonie religioasă) una pentru a solicita o consultare cu cuplul, pentru a selecta potențialul oficiali.
  • Dacă cuplul ar dori o anumită rudă sau un prieten să o ofective, este posibil să aveți nevoie să le îndrumați prin procesul de a deveni oficial dacă nu sunt deja calificați să facă acest lucru.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 9
    3. Sugerați opțiunile de muzică. Cele mai multe servicii de nunta implică un fel de muzică, iar selectarea melodilor și varietatea de performanță pot fi o modalitate importantă de adăugare a paginilor și a capricii la procedură. Poate fi greu de știut de unde să începem pentru cuplurile de primăvară, deci este important să aveți o listă bună de sugestii în ceea ce privește selecția cântecului și a performanței.
  • Cvartetele de coarde și instrumentaliștii solo sunt probabil cele mai comune opțiuni de performanță pentru nunți, iar mulți artiști promovează serviciile de performanță de nuntă în comerț. Muzica înregistrată este, de asemenea, o opțiune bună și ieftină.
  • În general, un serviciu va consta din muzică prelude, care este jucată în timpul procesiunii și apoi muzica a jucat în timpul sosirii miresei, care este în general "Corul de mireasă" de Wagner (cunoscut în mod obișnuit ca "Iată mireasa"). Alte muzică de nuntă comună include versiuni instrumentale ale următoarelor melodii:
  • Arlen & Harburg "Undeva deasupra curcubeului"
  • Handel`s "Sosirea reginei din Sheba"
  • Mendelssohn`s "Marșul nunții"
  • Pachelbel "Canon în d"
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 10
    4. Sugerează florarii și aranjamentele. Cele mai multe nunți vor avea flori sezoniere care sunt amenajate profesional de către un florarie locală. Este o idee bună să vă familiarizați cu florarii din zonă, precum și să cercetați pachetele de nuntă și opțiunile de stabilire a prețurilor pentru a vă oferi cuplul pentru selecție.
  • Discutați schemele de culori pentru îmbrăcămintea partidului demnitar cu cuplul, pentru a le ajuta să decidă asupra sistemelor de culori complementare pentru aranjamentele florale.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 11
    5. Sugerați fotografii. Fotografii de nunta nu este greu de gasit, dar este o idee buna de a cerceta toate optiunile disponibile si de a putea oferi un ghid de tarifare pentru cuplu pentru a alege intre. Calitatea fotografilor, fiabilitatea fotografului și profesionalismul sunt importante.
  • Petreceți ceva timp cu reprezentanții fiecărui studio la telefon pentru a obține un sentiment de cine face cea mai bună afacere și recomandă fotograful la cuplu.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 12
    6. Vizitați locația de nuntă înainte de nuntă. Este important ca regizorul să fie familiarizat cu configurarea locației sau locațiilor care vor fi implicate în ziua nunții. Trebuie să vă asigurați că cateringi știu unde să fie și când să fie acolo, când clădirea se deschide pentru afaceri și cât de mult scapă să se pregătească.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 13
    7. Coordonează repetiția. Repetiția este atunci când partidul de nuntă face o alergare rapidă a ceremoniei, concentrându-se mai ales pe procesional. Acest lucru poate fi un nervos mai cald pentru cuplu, dar este cel mai important pentru tine în curatarea momentantului de tot și asigurați-vă că nunta va coborî fără nici un cârlig. Este treaba dvs. să organizați toată lumea cu oficiată, coordonând muzica și alte preocupări de programare ale ceremoniei, dacă este necesar.
  • Practicați calendarul trimiterii membrilor partidului în culoar și asigurați-vă că fiecare membru știe exact unde să stea.
  • Oferiți tuturor cu numărul dvs. de telefon mobil numărul zilei de nuntă pentru a răspunde la orice probleme de ultim moment care apar. A fi disponibil.
  • Partea 3 din 4:
    Planificarea recepției
    1. Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 14
    1. Scout și sugerează locații adecvate. Recepțiile de nuntă au loc adesea în proprietățile adiacente la ceremonie, uneori în aceeași clădire sau pot avea loc la o reședință sau la alt tip de loc de desfășurare mai mare, în funcție de dimensiunea nunții pe care o conduceți. În general, recepțiile vor avea loc în interior, în săli de banchet de dimensiuni mari și vor avea catering și dans, deci va trebui să găsești locații ideale pentru a ține un astfel de eveniment. Cercetare locală:
    • Săli de banchet
    • Sălile Uniunii
    • Biserici cu săli de părtășie mare
    • Proprietăți istorice pe registru
    • Vinarii
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 15
    2. Sugerați oferte specifice și opțiuni de masă. Cele mai multe recepții vor consta dintr-o masă, unele comentarii informale, deșert și dans. Odată ce dansul începe, slujba ta este făcută în cea mai mare parte, astfel încât masa este ultimul lucru mare pe care trebuie să-l asigurați că coboară fără o cârligă. Discutați cu cuplul despre masa ideală de nuntă și discutați opțiunile posibile pentru prezentarea acestuia.
  • Cercetați colegii locali și furnizați planuri de masă și opțiuni de stabilire a prețurilor pentru cuplu. Încercați să oferiți o varietate de selecții de lux și mai accesibile. Mâncărurile simple de pui ar putea fi bine pentru unele cupluri, în timp ce altele vor dori mai mult tarif elaborat.
  • Multe recepții sunt organizate stil Buffet, permițând oaspeților să se servească, în timp ce alții preferă o opțiune de luat masa mai formală, cu chelnerii. Aceasta va însemna mai multă coordonare pentru dvs., dar o experiență mai formală pentru recepție.
  • De asemenea, va trebui probabil să cercetați brutăriile locale și producătorii de tort de nuntă pentru tort, dacă este necesar. Este o idee bună să treceți peste opțiuni de dimensionare, aromă și de proiectare pentru tortul de nuntă.
  • Imaginea intitulată Direct O nuntă Pasul 16
    3. Sigur cort sau copertină și scaun dacă este necesar. Dacă recepția trebuie să fie în aer liber, este de obicei obișnuită să utilizați corturi de circ de circ de la un furnizor local, care poate fi configurat cu aproximativ 24 de ore înainte de timpul în care va avea loc recepția. Va fi sarcina dvs. de a găsi acoperirea și relatarea suficientă pentru întreaga listă și lista de oaspeți.
  • Imagine intitulată Direct O Pasul de nuntă 17
    4. Sugerați opțiunile de muzică. În general, recepțiile sunt prezidate de trupe live sau DJ-uri care se specializează în jocul muzicii pentru petrecerea după cină. Nu fiecare cuplu va avea o opinie puternică despre divertisment, deci este o idee bună să cercetați DJ-urile de nuntă locale cu un repertoriu de bunuri de melodii care au experiență la distracția unei mulțimi de oaspeți de nuntă.
  • Imagine intitulată Direct O Pasul de nuntă 18
    5. Face aranjamentele necesare. Odată ce ați luat duhul cuplului, începeți să planificați totul. Sunați la Caterer, florar, iar ceilalți angajați de nuntă și asigurați-vă că totul este pentru eveniment.
  • Este de obicei o idee bună să păstrați notele pentru fiecare nuntă pe care o planificați într-un liant separat cu trei inele, astfel încât să puteți păstra totul drept. Nu vreți floraria de la o nuntă care să apară până la capela altui.
  • Partea 4 din 4:
    Direcționarea zilei nunții
    1. Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 19
    1. Faceți cunoștință cu mireasa și mirele cu câteva săptămâni înainte de nuntă. Aflați câte membri ai partidului de nuntă participă și câți membri ai Partidului Mirelui vor participa. Creați o listă de masterat sau cereți-o să fie furnizată. Discuta aranjamente de scaune cu mireasa și mirele și luați în considerare opțiunile dvs. pentru scaune suplimentare, dacă este necesar.
    • Dacă nu planificați nunta în sine, dar veți direcționa operațiunile de zi cu nunta, trebuie să învățați cât mai mult posibil despre ceea ce a fost deja planificat, precum și dorințele mirelui și mirelui pentru ziua lor specială.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 20
    2. Creați un program de master pentru ziua nunții. Discutați despre Cronologie cu mireasa și mirele odată ce este completă și ajustați cronologia în timpul repetiției, dacă este necesar. Când toată lumea trebuie să se alinieze? Când va începe nunta? Aproximativ cât timp va dura? Acestea sunt întrebări pe care trebuie să le aveți în sarcina zilei de nuntă.
  • Timpii stabiliți pentru ca partidul de nuntă să ajungă la nuntă și să coordoneze programul pentru sesiunile foto cu fotograful.
  • Pentru a păstra lucrurile cât mai liber posibil, de obicei nu doriți să amestecați catering, florarii, fotografii și oaspeți în același timp. Încercați să aflați timpul când va trebui să organizați fiecare lucru separat.
  • Imagine intitulată Direct O nuntă Pasul 21
    3. Distribuiți orare membrilor partidului de nuntă. Este treaba ta să te asiguri că toată lumea știe unde vor trebui să fie și când vor trebui să fie acolo, nu doar mireasa sau mirele. Ar trebui să fii fața operației, persoana care toată lumea va ajunge la întrebări, așa că fii proactivă la repetiția și ziua nunții.
  • Imagine intitulată direcționează o etapă de nuntă 22
    4. Fii primul care ajunge acolo și ultimul să plece. Este treaba ta să supraveghezi totul în ziua nunții, de la sosirea colegilor și a trupei, la ieșirea din scaune, la aranjamentele florale, la procesul de nuntă.
  • Delegați sarcini după cum este necesar. Nu puteți face totul singur și este probabil că veți avea nevoie de ajutor pentru a obține toată lumea pe aceeași pagină.
  • Un aspect adesea uitat, dar critic al direcției de nuntă este coordonarea parcării. Dacă nunta are loc în două locații diferite, va trebui să vă asigurați că există suficientă parcare la ambele și că toată lumea știe unde și unde să nu-și parcheze mașina.
  • Imagine intitulată Direct O Pasul de nuntă 23
    5. Coordonează catering. Va fi treaba dvs. de a contacta și a programa colegii și alți lucrători de servicii pentru nunta cu o săptămână înainte de nuntă și pentru a le ajuta cu orice au nevoie de ziua. Să fie disponibil pentru a gestiona preocupările practice pe măsură ce apar cu echipajul de catering.
  • Imagine intitulată direcționează o etapă de nuntă 24
    6. Păstrați lucrurile în mișcare. Nuntele diferite vor avea o varietate de evenimente diferite care se întâmplă în timpul recepției și poate fi dificil să se potrivească cu totul. Vrei să fii blând, dar ferm, în obținerea partidului de nuntă pentru a avansa cu planurile programate, pentru a vă asigura că toată lumea poate ieși din spațiul închiriat la timp.
  • Încercați să programați lucrurile cu o fereastră de leagăn de 30 de minute, pentru că nu doriți să conduceți peste petrecere cu un pumn de fier. Ar trebui să fie o petrecere, iar oamenii vor dori să vorbească și să sărbătorească cu cuplul.
  • Dacă ceva nu se poate încadra în program, lăsați-l la cuplu dacă doresc sau nu să o abandoneze.
  • sfaturi

    Purtați o dressivă, dar confortabilă, outfit în ziua nunții care vă va permite să rulați comisioane.
  • Păstrați un liant cu trei inele sau notebook-ul tuturor notelor pe care le faceți despre detaliile nunții.
  • Avertizări

    Rețineți că nunta aparține încă mirelui și mirelui. Nu luați decizii majore fără a le consulta mai întâi.
  • Chiar dacă se întâmplă o greșeală, este treaba directorului de nuntă să nu se panică. Lucrurile netede în cel mai bun mod posibil, fără a adăuga stres la mireasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar