Cum să curățați o mașină de spălat vase frigidaire

Dacă aveți o mașină de spălat vase FRIGIDAIRE, curățenia este similară cu modul în care ați curăța orice alt model. Pentru a curăța exteriorul, aveți nevoie doar și săpun și apă. Frigidaire Șaibe sunt de auto-curățare, deci trebuie doar să puneți oțet în mașina de spălat vase și să le permiteți să ruleze. Asigurați-vă că pentru a evita curățătorii chimici, deoarece acestea pot deteriora mașina de spălat vase.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea exteriorului
  1. Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 1
1. Ia o cârpă de mâncare umedă. Îndepărtați o cârpă de mâncare în apă caldă și cu săpun. Utilizați un detergent blând peste un dispozitiv de curățare chimică. Inelați cârligul ușor, deci este doar umezeală.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 2
    2. Ștergeți exteriorul cu cârpa umedă. Ștergeți ușa cu cârpa umedă. Ștergeți orice deversare, murdări sau amprente digitale. Exteriorul ar trebui să arate curat și strălucitor când ați terminat.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 3
    3. Clătiți ușa exterioară. Obțineți o cârpă umedă cu apă limpede. Clătiți în josul exteriorului mașinii de spălat vase până când apa din cârpă rulează curat. Apoi, bate mașina de spălat vase uscată cu un prosop.
  • Asigurați-vă că clătiți complet mașina de spălat vase complet. Lăsarea reziduurilor pe mașina de spălat vase poate provoca daune.
  • Partea 2 din 3:
    Curățarea interiorului
    1. Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 4
    1. Goliți capcana de sticlă. Frigidaire Mașini de spălat vase au o capcană de sticlă care colectează geamul zdrobit. Goliți acest lucru când curățați. Prindeți mânerul capcanei de sticlă și împingeți în jos când rotiți 90 de grade în sensul acelor de ceasornic. Apucați-vă pe brațul de pulverizare pentru a ridica capcana de sticlă din mașina de spălat vase. Goliți geamul spart într-o pungă de gunoi. Plasați capcana înapoi în lentă și transformați-o la 90 de grade în sensul acelor de ceasornic până când se fixează înapoi în poziție.
    • Asigurați-vă că goliți geamul într-o pungă groasă, groasă pentru a evita obținerea.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 5
    2. Scoateți rafturile de mâncare și apoi curățați interiorul. Scoaterea rafturilor vă permite să curățați complet interiorul. Utilizați un burete sau un prosop pentru a mătui orice resturi sau biți de alimente libere. Inspectați-vă cu atenție scurgerea. Dacă observați orice gunk blocând scurgerea, ștergeți-o.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 6
    3. Ștergeți interiorul. Utilizați o cârpă umedă și detergent ușor de farfurie pentru a șterge interiorul mașinii de spălat vase. Ștergeți orice deversare, murdărie sau reziduuri de alimente din părțile laterale ale mașinii de spălat vase. Când ați terminat, puneți tava înapoi în poziție.
  • Acest lucru nu este întotdeauna necesar. Trebuie doar să ștergeți părțile laterale dacă există o cantitate anormală de gunk și resturi construite. Dacă vă curățați în mod regulat mașina de spălat vase, probabil că puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 7
    4. Permiteți mașina de spălat vase să se auto-curată. Frigidaire Mașini de spălat vase se curăță automat în timpul ciclurilor regulate. Goliți toate felurile de mâncare de la mașina de spălat vase. Apoi, puneți o ceașcă umplută cu oțet alb pe rackul de fund al mașinii de spălat vase. Rulați mașina de spălat vase pe cel mai lung ciclu. Acest lucru ar trebui să sanciteze mașina de spălat vase și să elimine mirosurile nedorite.
  • Dacă mașina dvs. de spălat vase este foarte murdară, este posibil să trebuiască să rulați un ciclu cu oțet mai mult decât o dată.
  • Asigurați-vă că paharul pe care l-ați pus în poziție este sigur. Nu doriți să vină și să se rupă în timpul ciclului de curățare.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 8
    1. Nu utilizați curățătorii chimici dur. Curătorii chimici dur nu ar trebui să fie utilizați pe produsele FRIGIDAIRE. Ele pot provoca daune.Stick la curățătorii ușori, cum ar fi detergentul de vase sau detergenți non-chimici cum ar fi oțetul când curăță frigiderul.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 9
    2. Asigurați-vă că eliminați gunk și alimente înainte de a rula un ciclu curat. Mulți oameni neglijează să mătură fundul mașinii de spălat vase înainte de a rula un ciclu de curățare. Asigurați-vă că nu uitați acest pas vital. Dacă gunk se lipeste de fundul mașinii de spălat vase prea mult, ar putea bloca scurgerea și provoca probleme grave.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de spălat vase Frigidaire Pasul 10
    3. Aruncați sticla în siguranță. Când goliți capcana de sticlă, asigurați-vă că aveți grijă atunci când manipulați orice sticlă spartă. Înfășurați sticla în folie de plastic și apoi setați-o într-o cutie de carton. Închideți caseta și sigilați-o cu bandă. Scrie ceva de genul "Pericol" pe casetă pentru a indica faptul că conține materiale ascuțite înainte de ao arunca în coșul de gunoi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar