Cum se fixează o mașină de spălat

O mașină de spălat cu scutură poate fi destul de cu privire la. Se poate simți ca și ca podeaua să se prăbușească sub mașina ta, iar sunetul poate face ca aceasta să se deschidă întreaga clădire. Nu te teme! Șansele sunt ridicate ca hainele dvs. să nu fie distribuite uniform în interiorul tamburului. În afara unei mașini necorespunzătoare, cea mai obișnuită sursă de șaibă de agitare este aceea că picioarele nu sunt la nivelul, care este un Fixați incredibil de ușor. Dacă nu se va opri să se agită după ce l-ați pus, poate doriți să înlocuiți amortizoarele de șoc, care pot fi o fixare mai dificilă pentru un non-profesional. Dacă întâmpinați vreodată o problemă pe care nu o puteți rezolva, consultați o companie de reparații pentru a vedea dacă pot rezolva problema.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea corecțiilor rapide
  1. Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremura Pasul 10
1. Mutați hainele în jurul în mijlocul unui ciclu de rotire. Dacă mașina dvs. de spălare începe să treacă în timpul ciclului de rotire, întrerupeți mașina de spălat. Deschideți ușa pentru a inspecta aranjamentul hainei. Dacă există o grămadă neuniformă, tamburul dvs. poate pur și simplu să vă îmbrățișeze hainele într-o minge neuniformă. Răspândiți hainele și reluați ciclul de rotire.
  • Mașinile de spălat se agită adesea, deoarece masa de haine este distribuită neuniformă în interiorul lor. Asigurați-vă întotdeauna să vă împrăștiați hainele de-a lungul mașinii de spălat pe măsură ce îl încărcați.
  • Dacă șaiba dvs. continuă să se agită, să-ți îndepărtezi câteva haine. S-ar putea să fi supraîncărcat-o pur și simplu.
  • Dacă mașina dvs. de spălat vă determină în mod constant îmbrăcămintea într-o minge neuniformă, tamburul este probabil absorbant greutatea neuniform, deoarece nu este la nivel.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremura Pasul 2
    2. Utilizați încărcături mai mici de haine la umplerea mașinii de spălat. S-ar putea să umpleți tamburul cu prea multe haine când utilizați mașina de spălat, chiar dacă nu pare a fi. Adăugați haine până când tamburul este pe jumătate plin, astfel încât hainele să aibă loc să se miște când se rotește tamburul. Pentru o mașină de încărcare frontală, strângeți hainele în sus spre partea din spate a tamburului și evitați să le lăsați lângă ușă. Mașinile de încărcare din față au un timp mai dur, distribuind haine în mod egal ca rotirea tamburului.
  • Mașinile de încărcare superioară pot manipula în mod obișnuit mai multe îmbrăcăminte. Dacă vă aflați pe piață pentru o mașină nouă, optați pentru o mașină de încărcare de top dacă puteți.
  • Suprapunerea mașinii dvs. vă va păstra și hainele de la obținerea adecvată.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 3
    3. Încercați să rotiți mașina când nu rulează pentru a vedea dacă se înclină și se mișcă. Pentru a vedea dacă mașina dvs. de spălat nu este de nivel, puneți ambele mâini pe partea de sus a mașinii de spălat. Încercați să-l împingeți în partea laterală. Dacă se învârte sau dă deloc, aparatul dvs. nu este un nivel și vibrația de la tambur este de a face picioarele bang în mod repetat în podea. Găsiți o secțiune mai uniformă a podelei și mutați șaiba pentru a vedea dacă problema se oprește.
  • Dacă uscătorul dvs. este de asemenea deconectat, atunci este probabil vina dvs. de podea. Încercați să găsiți o zonă flaterică a casei dvs. pentru a seta mașinile sau a glisa o foaie de placaj sub ele.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 4
    4. Căutați șuruburi de expediere pe spate și de jos a unei noi mașini de șaibă. Deschideți o șaibă de încărcare frontală și încercați să apăsați partea de jos a tamburului în jos. Dacă nu se mișcă deloc, echipajul de livrare sau de instalare probabil a uitat să elimine șuruburile de expediere. Întoarceți mașina de spălat pe partea sa. Uită-te sub mașină și în spatele ei pentru cleme de plastic care sunt împinse peste deschideri sau șuruburi.
  • Șuruburile de transport se asigură că tamburul nu se mișcă în timpul livrării și instalării. Ei vor provoca o mașină să se agită dacă sunt lăsați înăuntru.
  • În funcție de marca și modelul mașinii dvs., șuruburile de transport pot fi ascunse în spatele panoului din spate. Dacă panoul din spate se alunecă pur și simplu, ridicați-l pentru a vedea dacă există bucăți de plastic blocate la tambur.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremura Pasul 5
    5. Scoateți șuruburile de transport cu mâna sau cu o cheie. Scoateți șuruburile de transport prin stoarcerea mânerului și tragându-le. Dacă șuruburile sunt înșurubate într-un panou, puneți o cheie peste șurub și rotiți-o în sens invers acelor de ceasornic pentru a le slăbi și a le elimina. Uneori, puteți pur și simplu deșurubați șuruburile cu mâna.
  • Șuruburile de transport sunt, de obicei, culori viu, astfel încât să fie ușor de observat. Ele au tendința de a fi făcute dintr-un plastic ieftin. Ar trebui să arate cu adevărat în afara locului pe mașina dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Nivelarea unei mașini de spălat
    1. Imagine intitulată Fix o mașină de spălare a tremurului pasul 6
    1. Plasați un nivel de spirit pe partea de sus a mașinii de spălat lângă partea din față. Luați un nivel de spirit și plasați-l pe partea de sus a mașinii de spălat de-a lungul capătului din față. Verificați pentru a vedea care parte este înclinată prin căutarea la bule în mijlocul nivelului dvs. Partea pe care balonul se sprijină este mai mare decât cealaltă parte.
    • Este mai bine să ridicați un picior decât cel inferior, astfel încât să ajustați piciorul prea mare.
    • Mașinile mai noi nu au în mod obișnuit picioare reglabile în spate.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat de agitare Pasul 7
    2. Ridicați șaiba și puneți un bloc de lemn sub fundul din față. Opriți liniile de apă și opriți energia electrică prin deconectarea mașinii. Trageți mașina dvs. 2-3 picioare (0.61-0.91 m) departe de orice pereți. Înclinați mașina astfel încât picioarele din față să se ridice de pe podea și glisați un bloc de lemn sub partea din față a mașinii. Lăsați mașina să se întoarcă încet, astfel încât să se odihnească pe bloc.
  • Dacă aparatul dvs. nu este stabil în timp ce se sprijină pe bloc, adăugați un alt bloc de lângă primul bloc pentru a distribui greutatea mai uniform.
  • Puteți utiliza o cărămidă sau alt obiect solid dacă nu aveți un bloc de lemn.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremura Pasul 8
    3. Rotiți șuruburile de pe picioare cu o cheie pentru a regla picioarele din față. Începeți prin ajustarea piciorului care este mai mare. Utilizați o cheie sau încuietori de canal pentru a slăbi șurubul de pe partea superioară a piciorului, rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic. Apoi, întoarceți baza piciorului în sensul acelor de ceasornic pentru ao ridica prin răsucire.
  • 4. Strângeți șurubul deasupra bazei piciorului pentru ao bloca în poziție. Utilizați încuietori ale canalului sau o cheie pentru a roti șurubul lângă partea superioară a piciorului în sensul acelor de ceasornic. Opriți-l până când este strâns împotriva bazei mașinii dvs. Acest lucru va bloca piciorul și îl va păstra să se miște când o reduceți.
  • Unele mașini mai noi nu utilizează un bolț de blocare. Pur și simplu ajustați piciorul rotindu-l și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la blocarea acesteia.Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 9
  • Puteți utiliza procesul și eroarea prin scăderea picioarelor și verificarea nivelului din nou sau puteți încerca să măsurați fiecare picior cu o bandă de măsurare. Este posibil să nu puteți determina vizual dacă picioarele sunt chiar.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremura Pasul 5
    5. Coborâți mașina de spălat și verificați din nou nivelul de spirit. Glisați blocul de lemn și coborâți încet mașina înapoi. Puneți-vă nivelul înapoi pe mașina dvs. și verificați bulele de aer pentru a vedea dacă este de nivel. Dacă este, încercați să vă răsturnați mașina din nou. Dacă nu se mișcă, ați atins cu succes mașina. Dacă se rotește și partea din față este de nivel, trebuie să ajustați picioarele în spate.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 11
    6. Așezați nivelul pe panoul de control din spate pentru a verifica picioarele din spate. Cele mai multe mașini de spălat moderne au picioare de auto-nivelare în spate și nu va trebui să le ajustezi. Dacă mașina dvs. are mai mult de 10 ani, acest lucru nu poate fi cazul. Plasați nivelul plat pe partea de sus a panoului de control din partea din spate a mașinii. Dacă bulele este centrat, picioarele din spate nu trebuie să fie reajute.
  • Dacă picioarele din spate sunt la nivelul, atingeți fiecare picior în spate de 2-3 ori cu încuietori ale cheii sau ale canalului. Este posibil să existe o mică rugină sau murdărie blocată în articulația autoregleră.
  • Dacă panoul de control este rotund pe partea de sus sau setat într-un unghi, plasați nivelul direct în fața acestuia.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 12
    7. Utilizați același proces pe care l-ați utilizat cu picioarele din față pentru a regla picioarele din spate. Utilizați nivelul pentru a determina ce picior este mai mare. Ridicați mașina într-un pic și glisați o bucată de lemn dedesubt. Reglați piciorul mai înalt în spate pentru ao face mai jos folosind același șurub și unelte pe care le-ați utilizat în față.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 13
    8. Atingeți suportul de auto-nivelare dacă picioarele din spate nu sunt reglabile. Dacă vă înclinați mașina și descoperiți că picioarele din spate sunt într-adevăr auto-reglare, scaunul și rugina s-ar fi putut construi pe picioarele din spate pentru a le menține în mișcare. Atingeți ușor picioarele expuse, cu partea din spate a cheii sau a blocărilor canalului pentru a scutura rugina și murdăria.
  • Puteți, de asemenea, să pulverizați picioarele cu un pic de mașină sau un lubrifiant de balamale. Ștergeți lubrifiantul în exces după ce ați aplicat-o la picior în apropierea conexiunii la cadrul.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremurând pasul 14
    9. Coborâți mașina și încercați să rulați un ciclu gol. Scoateți blocul de lemn și coborâți mașina înapoi în jos. Glisați mașina înapoi în poziție și rulați mașina în timp ce este goală. Dacă mașina nu se agită, l-ați pus cu succes. Dacă continuă să se agită, probabil că trebuie să înlocuiți amortizoarele de șocuri.
  • Metoda 3 din 3:
    Înlocuirea amortizoarelor de șoc
    1. Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 15
    1. Comandați absorbanții de șoc de înlocuire de la producătorul mașinii dvs. Utilizați numărul modelului și marca listată pe aparatul dvs. pentru a determina ce fel de mașină de spălat folosiți. Contactați producătorul dvs. și comandați unii absorbanți de șoc de înlocuire.
    • Amortizoarele sunt bobine mici sau pistoane care absorb vibrația de la tambur atunci când se rotește. De asemenea, ei conectează tamburul la cadrul mașinii. Există fie 2, 4 sau 5 în funcție de modelul dvs.
    • Modelul și marca sunt de obicei enumerate în față, dar pot fi tipărite pe o placă metalică pe spatele mașinii sau în interiorul ușii.
    • Unele modele mai noi necesită un profesionist pentru a instala noi amortizoare. Citiți manualul aparatului pentru a vedea dacă puteți scoate panoul frontal pentru a accesa amortizoarele de șocuri.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 16
    2. Deconectați apa și opriți energia electrică. Găsiți liniile de alimentare pentru apă rece și fierbinte pe spatele mașinii dvs. Răsuciți supapa pe fiecare linie, astfel încât să fie închisă. Întoarceți electricitatea pentru mașina dvs., deconectați-o.
  • Liniile de apă sunt de obicei subțiri și din cauciuc. Ele au adesea o supapă albastră și roșie deasupra lor în apropierea conexiunii la cadrul.
  • 3. Scoateți panoul frontal pentru o mașină de spălat cu sarcină din față. Adresați-vă producătorului dvs. sau consultați manualul aparatului pentru a determina cum să eliminați panoul frontal. De obicei, aceasta implică îndepărtarea garniturii de cauciuc în jurul tamburului și deșurubând mai multe șuruburi sub panou înainte de ao ridica.
  • Dacă scoateți panoul inferior pe o șaibă de încărcare superioară și vedeți o rulare de arc în jurul, tija de suspensie a scăzut. Împingeți-l înapoi în centrul tamburului și puneți mașina înapoi. Aceasta a provocat zgomotul și agitarea.Imagine intitulată Fix o mașină de spălat de agitare Pasul 17
  • Scoateți panoul inferior pe o șaibă de încărcare superioară. Va trebui să înclinați mașina pe partea sa pentru a face acest lucru. Păstrați cazul de a fi zgâriat prin așezarea unui covor sau un prosop înainte de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremur Pasul 18
    4. Deșurubați absorbanții cu șocuri cu o cheie sau cu încuietori ale canalului. Găsiți amortizoarele de șoc prin căutarea tijelor care leagă tamburul la cadru. Deșurubați șuruburile care leagă fiecare tijă la tambur și cadru. Scoateți tijele și fixați-le deoparte. Acestea pot să nu par a fi sparte, dar bobina interioară dintr-unul dintre acești absorbanți poate fi spartă.
  • Unii absorbanți au pini care le blochează pe tambur și la cadru. Dacă vreunul dintre pini a căzut, pur și simplu glisați-i înapoi. Aceasta a fost probabil cauza tremurului tău.
  • Dacă aveți 5 absorbanți, 1 dintre ele este probabil în spate. Este posibil să nu puteți ajunge la această piesă fără asistență profesională.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat tremurând pasul 19
    5. Introduceți noul dvs. amortizoare și strângeți-le. Puneți părțile înlocuitoare în locațiile corespunzătoare. Înșurubați fiecare în poziție prin strângerea șurubului după ce l-ați alunecat la filetare. Strângeți șuruburile cu înclinarea cheii sau cu canalul prin rotirea fiecăruia în sensul acelor de ceasornic până când nu se va mai întoarce.
  • Imagine intitulată Fix o mașină de spălat cu tremură
    6. Reinstalați panourile și executați o spălare de testare. Puneți panoul înapoi și înșurubați șuruburile corespunzătoare. Puneți etanșarea cauciucului înapoi și deschideți liniile de apă. Conectați mașina și setați-o pentru a rula un ciclu de spălare de bază. Dacă auziți zgomotul în interiorul mașinii, probabil că ați pierdut un bolț pentru un amortizor. Dacă mașina încă se învârte, dar nu zboară, probabil că trebuie să înlocuiți tamburul.
  • Înlocuirea tamburului într-o mașină de spălat nu merită adesea și ar trebui să consultați o companie de reparare a mașinilor de spălat pentru a determina prețul reparației. Nu este de obicei o problemă pe care o poate rezolva un non-profesional.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puneți o foaie de placaj sub mașina de spălat și uscător dacă uscătorul dvs. se agită și deoarece acest lucru înseamnă probabil că problema este o podea neuniformă. Cumpărați o bucată de placaj plat din magazinul dvs. de hardware local. Utilizați un nivel pe fiecare secțiune a suprafeței înainte de ao cumpăra pentru a vă asigura că este plat. Deconectați mașina de spălat și uscătorul și opriți liniile de alimentare cu apă prin rotirea supapelor închise. Glisați placajul de dedesubt pentru a da șaibă și uscător o platformă mai fermă. Acest lucru este foarte greu de făcut fără ajutor. Luați în considerare atragerea ajutorului unui prieten pentru a vă ajuta cu ridicarea grea.
  • Dacă casa dvs. este incredibil de veche și mașina dvs. nu este în subsol, poate fi o problemă de greutate. Du-te podeaua sub șaibă și uscător pentru a vedea dacă se mănâncă când mașina se agită. Dacă fac, sunați la un contractor - grinzile din podea probabil trebuie să fie înlocuite.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Efectuarea corecțiilor rapide

    • Cheie

    Nivelarea unei mașini de spălat

    • Nivel de spirit
    • Bloc de lemn

    Înlocuirea amortizoarelor de șoc

    • Lacate de canale sau cheie
    • Amortizoare de înlocuire
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar