Cum să evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat

De prea multe ori, luați o încărcătură de rufe din uscător și găsiți că una dintre șosetele dvs. nu are un meci. Unde a mers pe celălalt? Sosetele pot fi un bun valoros la dulapul tău și poate fi enervant atunci când par să dispară brusc. Evitați să pierdeți șosetele luând pași pentru a se potrivi perechilor individuale, separați-le de alte rufe și urmăriți ceea ce faceți cu ei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Potrivirea perechilor individuale
  1. Imaginea intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 1
1. Păstrați perechile care se potrivesc prin procesul de spălare. Utilizați știfturile de siguranță, cloturile sau doar rotiți fiecare pereche de șosete împreună pentru a le menține de la separă. Secure șosete la meciurile lor din momentul în care le scoateți până când nu au ieșit din uscător. În acel moment, scoateți clipul sau fixați-le unul în celălalt.
  • Păstrați un știft de siguranță pe una dintre șosete în timp ce o purtați astfel încât mai târziu, puteți să-l fixați rapid la pereche și să o aruncați în rufele murdare cu ușurință.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 2
    2. Cumpărați toate aceleași șosete, astfel încât fiecare dintre cele două șosete să meargă. Dacă nu vă deranjează să aveți toate șosetele dvs. să arate la fel, aceasta este o opțiune bună care simplifică procesul de spălare a șosetelor. Având toți arătau, același lucru ar putea să vă crampe stilul și nu împiedică neapărat pierderea șosetelor, dar vă va salva de la o mulțime de nepotrivireFrustrație.
  • Imaginea intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 3
    3. Meciul șosete imediat după ce sunt scoase din uscător. În timp ce aceasta nu este o soluție sigură, este probabil cel mai ușor obicei de a intra în a vă menține șosetele de la rătăcire. Înainte de a vă plia și închideți cămășile, pantalonii și alte obiecte de îmbrăcăminte mari, sortați prin șosete și potriviți-le în perechile lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Separarea șosetelor din alte îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 4
    1. Păstrați șosetele în propriul lor împiedicat. Au un al doilea coș de rufe dedicat numai șosetelor. Aduceți ambele împiedicați mașinii de spălat atunci când este timpul să spălați o sarcină și să amestecați șosete în sarcină o pereche la un moment dat.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 5
    2. Spălați șosetele într-o sarcină de la sine. Intrați în obiceiul de a pune într-o sarcină mai mică pentru nimic în afară de șosetele dvs. Prin izolarea tuturor șosetelor în timp ce sunt spălate, veți limita șansele pe care trebuie să le se amestece cu alte îmbrăcăminte și să dispară.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 6
    3. Spălați toate șosetele împreună într-o pungă de plasă lavabilă. Aruncați toate șosetele într-o pungă de lenjerie înainte de ao arunca în mașina de spălat cu restul îmbrăcămintei. Păstrați-le în pungă când mutați hainele de pe șaibă la uscător.
  • Pentru o organizație suplimentară, dați o geantă de plasă fiecărui membru al familiei.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărirea șosetelor
    1. Imaginea intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 7
    1. Au un singur coș de șosete. De îndată ce recunoașteți că una dintre șosetele dvs. nu este într-o pereche, puneți-o într-un coș mic deasupra uscătorului, desemnat pentru șosete de neegalat. Sperăm că șoseaua dvs. unică va fi reunită cu meciul după următorul ciclu.
  • Imaginea intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 8
    2. Faceți o mașină de spălat rapid și o inspecție a uscătorului după fiecare încărcare. Ajungeți în interiorul mașinii de spălat și uscător și faceți-vă mâinile de-a lungul fundului, colțurilor și creveților după fiecare utilizare. Încă o dată, sunteți sigur că veți găsi niște straturi lăsate în urmă.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea șosetelor în mașina de spălat Pasul 9
    3. Fi atenți în timpul tranzitului. Numărați șosetele înainte și după fiecare încărcare pentru a vă asigura că aveți tot ce ați început și vă întoarceți pașii după ce ați purtat încărcătura de la uscător pentru a vă asigura că nu ați scăpat nimic în timp ce vă transportați hainele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Șosetele se pot pierde înainte de a se apropia chiar de mașină de spălat sau de uscător. Asigurați-vă că merg direct în hamper murdar după utilizare.

    Avertizări

    Când vine vorba de mașini de spălat sparte, șosetele sunt una dintre cele mai mari cauze ale pompelor blocate. Utilizați pungi de lenjerie de plasă pentru a evita această problemă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar