Cum să zbori un model de exploatație

Dacă sunteți un fluturaș frecvent, probabil că ați avut "Hold" la un timp sau altul.Holdingul este atunci când un avion face ca câteva 360 ° să se întoarcă pentru a evita alte aeronave sau pentru a aștepta o clemă pentru ateriza.
Deși nu este la fel de obișnuită, așa cum a fost, puteți întâlni în continuare o cerere de participare, mai ales dacă sunteți un pilot care lucrează la un rating al instrumentului.Având în vedere acest lucru, următorul articol este scris dintr-un punct de vedere pilot privat și (nebun) presupune că știți cum să utilizați echipamentele de navigație de aeronave, cum ar fi Vors, Dme, și ndbe.

  1. Imagine intitulată Fly un model de susținere Pasul 1
1. Determinați Remedierea deținere.Controlul traficului aerian (ATC) vă va oferi instrucțiuni "țineți nord de intersecția schiorului ca publicată" sau vă oferă instrucțiuni specifice de exploatare, cum ar fi "Țineți sud-est de Falcon Vor pe Victor 366, stânga."Remedierea de exploatație poate fi identificată pe o diagramă de zbor de instrumente și va fi, de obicei, o intersecție a lui Victor Airways (rute de zbor prestabilite între ajutoarele de navigație Vor), Vor (Very frecvență OMNIRStația Ange) sau un NDB (NpeDIrecția BEacon).
  • Imagine intitulată Fly un model de exploatație Pasul 2
    2. Vizualizați-l Deținerea cursului.Aceasta este poziția în legătură cu remedierea deținere că ATC ar dori să vă mențineți.Ei pot spune "Hold West pe Victor 8" sau "Țineți-vă pe radialul Kremmling 260 °."Ar trebui să fii foarte familiarizat cu Vor și Ndbradials și lagăre înainte de a zbura modele.
    Cursul de exploatație este cursul de zbor "la" statia.Aceasta va fi întotdeauna reciprocă a radialului sau al rulmentului "din" Stația (de exemplu, radialul de 260 ° ar duce la un curs de menținere 080 °).Pentru a identifica rapid acest lucru, luați o bucată de hârtie și puneți un punct pentru fixarea și trageți o linie în direcția radialului sau a căilor respiratorii.Plasați o săgeată îndreptată spre stație pentru a identifica cursul de exploatare.
  • Imagine intitulată Zburați un model de exploatație Pasul 3
    3. Trageți Menținerea modelului.Odată ce aveți reparația și cursul, trageți mental sau fizic o imagine a modelului de exploatație.Va trebui să determinați dacă este Standard sau Non-standard.Un model standard se transformă în dreapta, în timp ce întoarcerile non-standard sunt la stânga.Dacă modelul este nestandard, acesta va fi publicat pe grafic ca la stânga sau ATC vor spune "model non-standard" sau "stânga."
    Pornind de la fixarea deținere, trageți o întoarcere de 180 ° în direcția specificată (stânga sau dreapta), continuați linia paralel cu cursul de menținere și trageți încă 180 ° rând pentru a vă aduce înapoi la cursul de reținere.Acesta este celebrul "Racetrack" sau un model de exploatare.
  • Imagine intitulată Fly un model de exploatare Pasul 4
    4. Determinați procedura de intrare corectă.În funcție de locul în care introduceți modelul de exploatare, va trebui să urmați o procedură de intrare.Dacă veniți de la 70 ° la stânga (dreapta pentru modelele non-standard) ale cursului de exploatație, utilizați a Lacrimă procedură.Venind de la 110 ° la dreapta (sau la stânga dacă nu este standard), utilizați Paralel procedură.Și din restul de 180 °, zburați o intrare directă.Procedurile de intrare sunt prezentate mai jos:
  • Procedura paralelă.Atunci când se apropie de funcția de remediere de oriunde în interiorul sectorului (a), întoarceți-vă la o rubrică pentru a paralela cursul de reținere în partea de nonține pentru timpul corespunzător (a se vedea pasul 5), întoarceți direcția modelului de susținere prin mai mult decât 180 de grade și revin la repararea sau interceptați cursul de exploatare.
  • Procedura de teardrop.Atunci când se apropie de funcția de remediere de oriunde în sectorul (b), întoarceți-vă la o intrare la o poziție de 30 ° față de cursul de susținere din partea de susținere a timpului corespunzător, apoi întoarceți direcția modelului de susținere pentru a intercepta cursul de reținere de intrare.
  • Procedura de intrare directă.Atunci când se apropie de funcția de fixare de oriunde în sectorul (c), zburați direct la remediere și întoarceți-vă să urmați modelul de exploatare.
  • Imagine intitulată Fly un model de exploatare Pasul 5
    5. Timp picioarele.Modelul ar trebui să fie zburat astfel Picior de intrare este de un minut mult timp dacă zburați la sau sub 14.000 de picioare (4,267.2 m) nivelul mediu al mării (MSL) sau o jumătate de minute de peste 14.000 de picioare (4,267.2 m) MSL. La fixarea deținere, efectuați o viteză standard de 180 ° (3 ° / sec) în direcția specificată pentru model (standard sau non-standard).Când sunteți abate de fixare (sau după ce ați ieșit din rândul său, dacă nu puteți determina ABAAM Fixul), începeți temporizarea piciorului de ieșire.După un minut (1½ minute de peste 14.000 de picioare), faceți încă 180 ° rând în aceeași direcție pentru a intercepta cursul de exploatare.Timpul piciorului de intrare până la atingerea remedierului de exploatație.Dacă există vânt puțin sau deloc, ar trebui să fie una sau 1,5 minute, după caz.Dacă nu, va trebui să ajustați piciorul de ieșire pentru a face piciorul de intrare timpul potrivit.De exemplu, dacă zburați la 12.000 de picioare (3,657.6 m) și constată că durează 45 de secunde pentru a zbura piciorul de intrare după zborul de ieșire timp de un minut, faceți piciorul de ieșire de 1 minut și 15 secunde data viitoare.În mod similar, dacă piciorul de intrare este de 1 minut 30 de secunde, scurtați piciorul de ieșire de 30 de secunde.
    Amintiți-vă să nu începeți sincronizarea piciorului de ieșire până când nu sunteți direct abeam.
  • Imagine intitulată Fly un model de exploatare Pasul 6
    6. Urmăriți viteza dvs.Dacă nu se descrie altfel pe o diagramă sau direcționată de ATC, maximum de susținere a aerului între altitudinea minimă de susținere și 6.000 de picioare (1,828.8 m) este de 200 de noduri indicate airspeed (Kias).Între 6001 și 14.000 de picioare (0.0 m), nu zburați mai repede decât 230 Kias și peste 14.000 de picioare (4,267.2 m), viteza maximă este de 265 de kias.
  • Metoda 1 din 2:
    Corecții de vântObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Zburați un model de exploatație Pasul 7
    1. Reglați pentru vânt pentru a face piciorul de intrare timpul potrivit.Dacă piciorul de intrare este mai scurt decât ar trebui să fie, prelungiți piciorul de ieșire de diferența.Dacă piciorul de intrare este prea lung, scurtați piciorul de ieșire de exces de timp.De exemplu, zboară sub 14.000 de picioare (4,267.2 m), dacă piciorul de intrare durează un minut, 45 de secunde pentru a fi completat, timpul piciorului de ieșire timp de 15 secunde (un minus minus suplimentar 45 de secunde de la piciorul de intrare).
  • Imagine intitulată Zburați un model de exploatație Pasul 8
    2. Triplă corecția încrucișată pe piciorul de ieșire.Dacă aveți o corecție de 10 ° Corecție pentru a ține drumul pe piciorul de intrare, zburați piciorul de ieșire cu o corecție de 30 °.Menținerea ratei standard.
  • Metoda 2 din 2:
    DME HOLDINGObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Ascultați controlul dvs. local de control al traficului aerian Pasul 10
    1. Unele modele de deținere necesită utilizarea echipamentelor de măsurare la distanță (DME) sau GPS de-a lungul distanței (ATD).Elementele de bază sunt aceleași ca mai sus, cu excepția unei distanțe DME este utilizată ca fixare a exploatației.
  • Imagine intitulată Fly un model de exploatare Pasul 9
    2. Introduceți modelul după caz ​​(teardrop, paralel sau direct).
  • Imagine intitulată Zburați un model de exploatație Pasul 10
    3. Porniți întoarcerea la piciorul de ieșire la fixarea DME / ATD specificată.
  • Imagine intitulată Ascultați controlul local al traficului aerian Pasul 13
    4. Terminați piciorul de ieșire și întoarceți-vă la piciorul de intrare la distanța necesară în loc de momentul piciorului.De exemplu, dacă vă ocupați de remedierea 10DME la Navaid și zboară de 5 mile (8.0 km) Picioare conform instrucțiunilor ATC, ați termina piciorul de ieșire la 15 mile (24 km) DME (vezi diagrama de mai sus).
    Dacă vă țineți departe de Navaid, scădeți lungimea picioarelor de la fixarea deținere.De exemplu, dacă țineți pe remedierea 20DME și zburați departe de Navaid, încheiați piciorul de ieșire la 25DME.
  • sfaturi

    Schița rapid modelul de exploatare pe o bucată de hârtie pentru a crește gradul de conștientizare situațională.

    Avertizări

    Toate manevrele ar trebui să fie realizate pe partea de susținere pentru a evita terenul sau alte obstacole.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar