Cum de a construi scări de punte

Construirea propriilor scari de punte ar putea părea complicate, dar nu trebuie să fie! În primul rând, luați măsurători atente, astfel încât știți exact câte scări va trebui să construiți. Apoi, încadrați-vă puntea și fie cumpărați, fie construiți șiruri, care sunt partea scărilor pe care urmează să le atașeze treptele și elerul. În cele din urmă, adăugați pietrele, apoi treptele - apoi stați înapoi și bucurați-vă de spațiul dvs. în aer liber!

Pași

Metoda 1 din 3:
Calculul măsurătorilor de scări
  1. Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 1
1. Verificați codurile locale de clădiri cu privire la scările de pe punte. Înainte de a începe să achiziționați materiale și să vă construiți scările de pe punte, trebuie să mergeți online, să vă contactați guvernul local sau să contactați un inspector de clădiri pentru a vă asigura că urmăriți codurile locale ale clădirii. Codurile de construcție pot varia, deci trebuie să vă asigurați că urmați codurile locale sau ați putea fi confruntat cu o amendă și să fiți forțați să vă îndepărtați scările punții.
  • Multe guverne locale enumeră codurile lor de construcție online.
  • Rețineți că "înălțimea înălțimii" este definită ca înălțimea din partea de sus a unei benzi de călcat în partea de sus a următoarei.
  • Scările cu mai mult de 1 pas vor fi, probabil, necesare pentru a include o mână pe ambele părți ale scărilor.Scările deschise și puntea pe care le servesc, ridicându-se peste 30 de centimetri pot avea nevoie, de asemenea, de gardieri pe orice laturi deschise deasupra punctului de 30 de centimetri înălțime.

Coduri de construcție comune pentru scările de punte

Scara de trepte: 36 inci (91 cm) Wide și 10 inci (25 cm) adâncime
Scări de scări: 7.75 inci (19.7 cm) sau mai puțin în înălțime
Striveri: Nu crestături (tăieturi în formă de tăietură sau scări) mai adânc decât jumătate din lățimea plăcii, sau Stringer va fi prea slab

  • 2. Verificați dacă puteți utiliza șiruri pre-tăiate. Centrele de la domiciliu și magazinele de aprovizionare ale constructorilor vând șiruri pre-tăiate, care au fost tăiate la dimensiuni standard. Folosind acestea este cea mai bună opțiune dacă nu aveți nevoie de scări pentru a fi mai abruptă, deoarece nu este suficient spațiu pe teren.
  • Măsurați înălțimea aproximativă a scării pe care o veți construi și spațiul maxim pe care îl puteți utiliza pe teren.
  • Verificați asocierea pre-tăiată la magazin și măsurați înălțimea și lungimea acestora. Dacă sunt mai lungi decât aveți nevoie, le puteți tăia la dimensiune.
  • Pentru a tăia un stringer de dimensiune, taie-l, astfel încât pasul de jos nu este la fel de mare ca ceilalți. Poate fi mult mai mare.
  • Imagine intitulată Build Scări Pasul 2
    3. Imaginați-vă o pantă de 40 de grade pentru a găsi zona de aterizare a scărilor dvs. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți unde se vor sfârși scările dvs. sau unde va fi locul de aterizare. Imaginați o linie care rulează de la marginea punții până la sol la un unghi de 40 de grade. Puneți o măsură de bandă pe teren unde credeți că scările se vor termina. Nu trebuie măsurată tocmai.
  • Panta de 40 de grade ar trebui să înceapă fundul fasciculului de susținere al punții, deoarece acesta este locul în care vor fi atașate șiruri.
  • Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 3
    4. Odihniți o placă dreaptă pe punte și faceți-o la nivelul locului de aterizare. Așezați o placă lungă, dreaptă pe punte, întinzându-se la direct deasupra unde va fi partea inferioară a scărilor (locul de aterizare). Setați un nivel mare pe tablă pentru a verifica dacă este la nivel.
  • În cazul în care placa se înclină în sus spre fața locului de aterizare, puneți o ștergere sub ea la capătul opus pentru a-l nivelul.
  • În cazul în care placa se înclină în jos spre fața locului de aterizare, se leagă cu shims și măsurați cât de mult a ridicat sfârșitul deasupra locului de aterizare. Măsurați de la sol la bord.
  • Notați măsurătorile astfel încât să puteți calcula mai târziu materialele.
  • Imagine intitulată Build Scări de punte Pasul 5
    5. Împărțiți creșterea totală cu 7 pentru a găsi numărul de 7 în pași (18 cm). Luați măsurarea pe care ați făcut-o din creșterea totală, împărțiți-o cu 7 și în jurul numărului pentru a găsi numărul total de scări de care veți avea nevoie pentru puntea dvs. Rotiți acest număr în sus sau până la cel mai apropiat număr întreg pentru a găsi numărul de pași.
  • De exemplu, dacă creșterea totală a fost de 60 de centimetri (150 cm), împărțiți acest număr cu 7 pentru a obține 8.57. Rundă că numărul de până la obținerea a 9 și utilizați 9 pași.
  • Notați acest număr pentru a utiliza în calculele dvs.
  • Imagine intitulată Build Scări Pasul 6
    6. Găsiți creșterea fiecărui pas prin împărțirea creșterii totale a numărului de pași. Tesise, sau înălțimea, fiecare pas poate fi calculată prin împărțirea creșterii totale a numărului aproximativ de scări. Acest lucru vă va spune cât de înalt va fi fiecare pas.
  • De exemplu, dacă creșterea totală este de 60 de centimetri (150 cm) și numărul aproximativ de pași este de 9, împărțiți 60 inci (150 cm) cu 9 pentru a obține 6.67 inci (16.9 cm) pe pas.
  • Codurile tipice ale clădirilor necesită ca scările de scări să nu fie mai înalte decât 7.75 inci (19.7 cm). Aceasta este înălțimea fiecărei crestături în risitor.
  • Imagine intitulată Build Scări Pasul 7
    7. Utilizați panouri de rulare care sunt de cel puțin 10 cm (25 cm) (adâncime). Panourile de rulare creează partea scării pe care o faceți. Potrivit multor coduri de construcție, treptele de scări ar trebui să fie de cel puțin 36 cm (91 cm) lungime (lățimea scărilor) de 10 inci (25 cm) adâncime.
  • Numărul de pași pe care l-ați calculat este numărul de trepte de care veți avea nevoie.
  • Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 8
    8. Găsiți lungimea scării prin calcularea lungimii stropilor. Strângerii sunt plăci care au tăiat crestături în formă de scări sau în formă de scări, tăiate în diagonală de-a lungul lungimii scărilor pentru a le sprijini. Pentru a-și găsi lungimea, adăugați împreună pătratul de alergare sau de rulare, iar pătratul creșterii. Apoi luați acest număr, găsiți rădăcina pătrată și multiplicați-o de numărul de pași pentru a găsi lungimea reală a șirurilor de care veți avea nevoie.
  • De exemplu, dacă suprafața dvs. de rulare este de 10 cm (25 cm), pătratul 10 prin înmulțirea numărului de la sine, ceea ce vă oferă 100. Dacă creșterea dvs. este de 7 inci (18 cm), pătrat acest număr prin înmulțirea acestuia singură pentru a obține 49. Adăugați 100 la 49 pentru a obține 149, apoi găsiți rădăcina pătrată de 149, care este de 12 ani.206. Multiplicați-vă că, prin numărul de pași pe care trebuie să-l găsiți pe lungimea totală a strorilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând șiruri
    1. Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 9
    1. Tăiați caracterele personalizate din 2 în (5.1 cm) cu 12 în panouri (30 cm). Anturile sunt ceea ce vă veți atașa treptele și creșterile și este adesea dificil sau imposibil de găsit șiruri prefabricate care se vor potrivi cu scările de pe punte. Va trebui să vă tăiați propria dvs.
    • Cele mai multe coduri de construcție stipulează că șirurile de scări nu pot avea crestături (tăieturi în formă de tăietură sau scări) care sunt mai adânci decât jumătate din lățimea plăcii, sau Stringerul va fi prea slab.
  • Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 10
    2. Utilizați un pătrat de încadrare pentru a marca un model de tăiat ca orientări de tăiere. Setați pătratul dvs. de înmatriculare la înălțimea pietrei și lățimii benzii de scară și folosiți creionul unui dulgher pentru a urmări de-a lungul marginilor pătratului de încadrare pentru a forma un model de pași de pași de la 2 în (5.1 cm) cu 12 în bord (30 cm). Așezați pătratul pe tablă și marcați liniile, apoi glisați pătratul în jos și aliniați-l cu marcajul anterior înainte de a adăuga următoarele.
  • Desenați toate liniile de butași pe lemn în primul rând, apoi verificați și verificați măsurătorile înainte de a face orice tăieturi.
  • Modelul de tăiat sau în formă de scări ar trebui să se potrivească cu măsurătorile de creștere și de rulare.
  • Imagine intitulată Build Scări Pasul 11
    3. Tăiați crestăturile în bord folosind a Fierăstrău circular. Lăsați lama să vină la viteză maximă înainte să tăiați lemnul și să tăiați dintele de ferăstrău urmând liniile directoare pe care le-ați marcat. Nu tăiați tot drumul prin intermediul liniilor directoare.
  • Aveți grijă atunci când utilizați un ferăstrău circular. Purtați ochelari de protecție pentru a împiedica rumegușul să intre în ochii tăi.
  • Imagine intitulată Build Scări Pasul 12
    4. Finalizați tăieturile de crestătură cu o amenajare. Ferăstrăul circular va tăia cea mai mare parte a notch-ului, dar va trebui să utilizați o amendă pentru a termina tăieturile fără a fi tăiat dincolo de liniile tăiate. Se potrivesc cu mânerele în liniile tăiate și folosiți o mișcare înainte și înapoi pentru a termina tăieturile.
  • Aveți grijă să nu tăiați dincolo de liniile directoare pe care le-ați marcat sau ar putea slăbi șiruri.
  • Imagine intitulată Build Scări de punte Pasul 13
    5. Repetați procesul pentru a tăia un alt Stringer. Aveți nevoie de cel puțin 2 feluri de caractere pentru a vă susține scările punții, astfel încât să utilizați aceleași măsurători și marcați A 2 în (5.1 cm) cu placa 12 în (30 cm) pentru a fi tăiată. Utilizați ferăstrăul circular pentru a tăia crestăturile și a termina tăieturile cu o ferăstrău de mână pentru a separa un alt Stringer de la bord. Ar trebui să fie exact aceleași măsurători și tăieri ca primul dvs. stringer.
  • Utilizați primul Stringer pe care îl tăiați ca șablon pentru următoarele două.
  • Dacă construiți scările pe o suprafață care nu este la nivel, șirurile dvs. pot fi toate cele 3 Lungimi ușor diferite. Începeți prin tăierea celui mai scurt, apoi faceți celelalte două puțin mai lungi în partea de jos. Evitați utilizarea deșeurilor pentru a regla stringerile - ar putea cădea.
  • Măsurați, marcați și tăiați cu precizie - limita diferențelor dintre adâncurile de rulare sau înălțimile de ridicare este de 3/16 pe scară și 3/8 total pentru un zbor de scări.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea scărilor punții
    1. Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 14
    1. Înșurubați fiecare stringer spre fundul cadrului cu un burghiu. Utilizați paranteze L și 3 în (7.6 cm) șuruburi pentru a atașa caracterele pe punte. Așezați partea superioară a loviturii în partea de jos a cadrului de punte și înșurubați un suport L pe fiecare parte a stringerului pentru a le conecta la punte.
    • După ce ați atașat primul Stringer, conectați cel de-al doilea Stringer până la punte urmând același proces.
    • Utilizați bretele de colț de 6 în (15 cm) pe cele două colțuri interioare - căutați pe cele etichetate "Bretele pentru stringeri," Pe măsură ce sunt mai grei decât cele mai multe bretele.
    • Pentru o forță suplimentară, înșurubați mai multe 3/2 în (8.9 cm) încadrarea și podeaua șuruburilor în diagonală prin stingerea în punte.
  • Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 15
    2. Tăiați-l pe trenuri la lungimea vârfului stringerului. Stabiliți un ascendent împotriva marginilor stricioarelor cu care se confruntă și utilizează un conducător și creion pentru a marca orientările de tăiere în cazul în care creșterea trebuie să fie tăiată pentru a se potrivi. Utilizați un ferăstrău circular pentru a tăia risculul, tăierea orientărilor până când ați tăiat întreaga placă. Repetați procesul până când toate crezurile au fost tăiate la dimensiune.
  • Utilizați primul risitor pe care îl tăiați pentru a vă face liniile directoare pe restul plăcilor, astfel încât să aveți o lungime uniformă.
  • Imagine intitulată Construirea scărilor punți Pasul 16
    3. Atașați ascensiunile cu 3 în (7.6 cm) șuruburi de punte. Așezați pietrele împotriva marginilor stroritelor cu care se confruntă scara. Utilizați un burghiu pentru a conduce 3 în (7.6 cm) șuruburi de la șuruburi și în marginea de caractere unde se conectează până când toate șuruburile sunt în lemn.
  • Utilizați cel puțin 2 șuruburi de punte pentru a fixa ferm riscul la Stringer.
  • Nu forați prea mult în lemn sau ar putea sparge.
  • Imagine intitulată Construi Scari de punte Pasul 17
    4. Îndepărtați treptele și le găuriți pe șiruri. Odată ce ați atașat creșterile, luați-vă 1.5 în (3.8 cm) cu 10 în panouri de rulare (25 cm) și le tăiați la 36 de centimetri (91 cm) în lungime. Apoi, le puneți peste stricioarele cu care se confruntă. Utilizați 3 în (7.6 cm) șuruburi pentru a atașa treptele la șiruri prin găurirea prin plăcile de rulare și în marginea stricioarelor în care se conectează.
  • Utilizați cel puțin 2 șuruburi pentru a atașa plăcile de rulare.
  • Avertizare: Asigurați-vă că nici unul dintre șuruburi lipite din lemn sau cineva ar putea să-l pastreze.

  • 5. Adăugați orice mânere și gardieni necesare și apelați oficialii locali pentru orice inspecție necesară a scărilor dvs. completate.
  • sfaturi

    Pentru cele mai lungi rezultate, cumpărați cherestea de înaltă calitate din magazinul de aprovizionare al constructorilor. Centrele de acasă transportă cherestea de grad inferior, ceea ce poate să nu dureze cât de mult și ar putea să se rătăcească.

    Avertizări

    Aveți grijă când utilizați exerciții și ferăstraie. Purtați ochelari de protecție pentru a vă proteja ochii.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creionul lui Carpenter
    • Ruletă
    • Un 4 ft (1.2 m) nivel
    • Square Square
    • Burghiu
    • 3 în (7.6 cm) șuruburi de punte
    • Fierăstrău circular
    • Ochelari de protectie
    • Fierastrau
    • A 2 în (5.1 cm) cu o placă dreaptă de 4 în (10 cm)
    • 2 2 în (5.1 cm) cu 12 în panouri (30 cm)
    • Pardoseli pentru risipi și trepte

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar