Cum să transportați un hamster

Hamsterii iubesc să meargă în afara cuștii și să se joace. Dacă aveți nevoie să vă purtați hamsterul de la unul la altul, este important să o gestionați în siguranță pentru a preveni rănirea și mușcarea. Dacă hamsterul dvs. este nou, este posibil să nu doriți să o gestionați imediat - în schimb, să vă explorați noua locuință și să vă obișnuiți cu dvs. Când sunteți gata, ridicați hamsterul și transportați-l în siguranță și cu atenție. Cu cât o faceți mai mult, cu atât mai bine folosește hamsterul dvs. va fi manipulat și, cu atât este mai ușor procesul de a deveni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aclimați-vă hamsterul într-o casă nouă
  1. Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 1
1. Permiteți hamsterul să se adapteze la o nouă casă. Dacă tocmai ați adus acasă un hamster, nu trebuie să vă grăbiți să o ocupați imediat. Hamsterul dvs. poate fi confuz sau înspăimântat de noua sa casă. Așteptați câteva zile pentru a lăsa hamsterul dvs. să se adapteze la împrejurimile sale.
  • Nu manipulați hamsterii pentru copii înainte de vârsta de două săptămâni.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 2
    2. Permiteți hamsterul dvs. să vă investigheze mâna. Poate fi dezorientat ca un hamster să fie ridicat din cușcă. Pentru a vă ajuta să vă reduceți anxietatea, coborâți mâna în cușcă și lăsați-o să vă investigheze mâna. Se poate mirosi sau linge mâna sau poate chiar să meargă chiar în ea. Să-ți exploreze mâna timp de câteva minute. Dacă hamsterul dvs. nu este interesat mai întâi, continuați să încercați în fiecare zi.
  • Puteți ajuta acest proces oferind hamsterul tratați în mână. Așezați tratamentul în palma mâinii dvs. și lăsați hamsterul să vină să-l ridice. Faceți acest lucru pentru câteva zile înainte de a încerca să-l scoateți din cușcă.
  • Nu plasați mâna pe sau în patul hamsterului dvs. Poate deveni teritorială și mușcă.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 3
    3. Așteptați ca hamsterul să se trezească. Când hamsterul dvs. sa ajustat la noua sa casă, ar trebui să așteptați până când este treaz și se mișcă în jur. Trezirea unui hamster de dormit va face ca hamsterul dvs. să fie înspăimântat sau grumpy, ambele care pot crește șansele de a fi mușcați. Mai mult, s-ar putea să-ți surprindeți noul prieten. Așteptați pentru un moment în care este deja treaz și activ.
  • Hamsterii sunt nocturni, deci sunt mai activi noaptea. Așteptați până seara până când încercați să vă îndepărtați hamsterul din cușcă.
  • Imaginea intitulată Carry un hamster Pasul 4
    4. Evitați să vă furișați pe hamster. Hamsterul dvs. ar trebui să fie pe deplin conștient de tine când încercați să-l ridicați. Nu vă atingeți pentru hamsterul dvs. fără a lăsa mai întâi să vadă sau să investigheze mâna pentru câteva secunde. Dacă vă luați hamsterul fără a face acest lucru, riscați să-l surprindeți. Poate chiar să fii mușcat.
  • Metoda 2 din 3:
    Ridicându-ți hamsterul
    1. Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 5
    1. Spălați-vă pe mâini. Hamsterii sunt teritoriali. Dacă aveți mirosul altor hamsteri sau animale de companie pe mâini, poate încerca să vă muște. Este o practică bună să vă spălați mâinile înainte de a vă ocupa de hamsterul. Chiar dacă nu aveți alte animale de companie, orice miros pe mâna ta ar putea să vă deranjeze hamsterul.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 6
    2. Puneți mănuși la domiciliu. Dacă mușcăturile dvs. de hamster, puteți alege să purtați mănuși pentru a preveni rănirea. Mănușile pot opri hamsterul dvs. de a vă mușca, ceea ce vă va asigura că nu renunțați la surpriză.
  • Dacă hamsterul dvs. este aclimatizat pentru dvs. sau dacă nu este predispus la mușcături, este posibil să nu aveți nevoie de mănuși.
  • Dacă purtați mănuși, asigurați-vă că sunt din cauciuc, ca hamsteri cum ar fi mestecarea pe mănușile din piele.
  • Imaginea intitulată Carry un hamster Pasul 7
    3. Scoop sub hamsterul tău cu două mâini. Asigurați-vă că o mână este sub ea susținând fundul său. Cealaltă ar trebui să fie închisă ușor în jurul ei, astfel încât să nu poată cădea. Înainte de a ridica hamsterul din cușcă, se confruntă cu hamsterul spre tine. Acest lucru va ajuta la prevenirea hamsterii să sări de pe mâna dvs. din frică.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 8
    4. Așezați hamsterul înapoi în cușcă. Odată ce ați terminat jucând cu hamsterul dvs., coborâți-l înapoi în cușcă folosind aceeași metodă cu care l-ați ridicat. Au o mână sub ea și o mână peste ea. Așteptați până când mâna dvs. este aproape de partea de jos a cuștii înainte de a vă lăsa să se târască. Hamsterul dvs. nu trebuie să sară de pe mâna dvs. sau altfel riscă să-l răniți.
  • Metoda 3 din 3:
    Mișcându-ți hamsterul
    1. Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 9
    1. Țineți hamsterul aproape de o suprafață.Pe măsură ce purtați hamsterul, ar trebui să vă asigurați că mâinile dvs. sunt întotdeauna aproape de o suprafață, cum ar fi cușca, tabelul sau podeaua. Dacă hamsterul tău scapă, acest lucru asigură că nu va cădea departe.
    • Dacă transportați hamsterul din cameră, ați putea dori să păstrați hamsterul aproape de corpul dvs. pentru ao păstra în siguranță.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 10
    2. Purtați hamsterul într-o ceașcă. Dacă vă transportați hamsterul la o distanță scurtă în interiorul casei dvs., ați putea dori să o puneți într-o ceașcă. Puteți utiliza o hârtie mică sau o ceașcă de plastic. Scoateți ușor hamsterul în ceașcă. Pe măsură ce îl purtați, păstrați o mână în partea de sus pentru a împiedica să vă alunge. Ar trebui să vă păstrați degetele ușor distanțate astfel încât să aibă aer să respire.
  • Hamsterii vor mesteca produse din hârtie, cum ar fi cupe de hârtie sau cutii de carton. Fiți conștienți de faptul că hamsterul poate începe să mestece acest lucru dacă este acolo prea mult timp. Utilizați numai produse din hârtie pentru transportul distanțelor scurte de hamsteri.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 11
    3. Utilizați un transportator de hamster.Un transportator de animale de companie clare, plastic este cea mai bună opțiune pentru transportul distanțelor lungi de hamster. Dacă luați hamsterul la veterinar sau dacă vă curățați cușca, puteți muta hamsterul din cușcă la purtător. Ar trebui să completați acest transportator cu aceeași așternut pe care îl utilizați în cușcă. De asemenea, este posibil să doriți să puneți câteva jucării de mestecat sau să tratați înăuntru pentru ao menține ocupat în timp ce îl purtați.
  • Imaginea intitulată poartă un hamster Pasul 12
    4. Mergeți încet. Când vă purtați hamsterul, ar trebui să vă mișcați încet. Nu ar trebui să vă informați hamsterul sau ați putea să o răniți accidental. De asemenea, conduceți riscul de ao renunța. Fii foarte atent când te plimbi cu hamsterul tău.
  • Dacă pur și simplu luați hamsterul dvs. pentru a juca, ați putea lua în considerare mișcarea cuscarului în jos lângă zona de joc, astfel încât să existe mai puțină cameră pentru a cădea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu țineți hamsterul prea strâns. Acest lucru ar putea sufoca sau le va răni.
  • Dacă hamsterul tău se învârte, puneți-l înapoi în cușcă sau pe podea, astfel încât să nu cadă. Utilizați o ceașcă pentru ao ridica în siguranță.
  • Încercați să obțineți hamsterul dvs. obișnuit să meargă de la cusca peste mâna la minge sau invers. Acest lucru va ajuta la obținerea hamsterului pentru dvs.
  • Avertizări

    Fii atent când îți trezești hamsterul, ar putea fi surprins și mușcă.
  • Dacă mușcă-ți hamsterul, este un semn că este neinteresat de a fi manipulat. Puneți-vă hamsterul înapoi în cușcă și nu îl deranjați pentru restul zilei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar