Cum de a decora o scară pătură

Dacă căutați o piesă centrală pentru casa dvs., scările pământești sunt soluția perfectă. Aceste piese mari de declarație pot conține o serie de lucruri, inclusiv prosoape, Knocks, și da, pături! Încercați câteva dintre aceste stiluri de decorare pentru a face ca scara de pătură să se potrivească perfect cu estetica dvs.

Pași

Metoda 1 din 7:
Stocați pături pliate.
  1. Imagine intitulată Păturile magazinului Pasul 1
1. Este cea mai evidentă decorare, dar nu poate fi bătut! Scările de pătură sunt perfecte pentru a vă arăta cele mai coace, cele mai calde pături. Împingeți-le și lăsați-i să se tragă peste treptele scării pentru o modalitate dulce de a stoca aruncări suplimentare și quilts.
  • Dacă aveți niște pături realizate manual, aceasta este o modalitate perfectă de a le pune pe afișaj fără a vă îngrijora să se murdărească.
  • Dacă aveți o pătură mare, încercați să o drapit peste mai multe trepte pentru un efect de cascadă.
Metoda 2 din 7:
Drape prosoape decorative.
1. Găsiți câteva prosoape cu câteva fraze sincere. Împingeți-le în jumătate și le trageți peste treptele de scări pentru a le menține la îndemână, punându-le pe afișaj. Puncte bonus Dacă scara dvs. de pătură este aproape de bucătărie!
  • Dacă aveți o scară mini-pălărie, încercați să o puneți pe blatonul dvs. pentru a stoca exclusiv prosoape de mână.
Metoda 3 din 7:
Adăugați câteva cărți.
1. Este întotdeauna o idee bună să arătați cele mai recente materiale de lectură. Setați cărțile pe scară de scară, cu coloanele cu care se confruntă spre exterior pentru a apuca o carte într-o după-amiază confortabilă. Dacă se potrivesc cu schema dvs. de culori, este minunat! Dacă nu, și asta e în regulă.
  • Dacă doriți cu adevărat să rămâneți la o schemă de culori și nu vă deranjează puțin DIY, puteți utiliza vopsea acrilică pentru a transforma capacele cărților dvs.
Metoda 4 din 7:
Așezați cani de cafea.
  1. Imagine intitulată Faceți cani Pasul 1
1. Asigurați-vă scara de pătură în mai multe stocare. Utilizați șuruburi pentru a adăuga 2 sau 3 cârlige pe trenul fiecărei scări, apoi utilizați-le pentru a ține cani de cafea suplimentară. Aranjați caniul după culoare sau păstrați-l sporadic cu o grămadă de forme și stiluri.
  • Dacă nu aveți o mulțime de cani de cafea, utilizați cârligele de pe scara dvs. pentru a stoca consumabile de artizanat, cum ar fi skeinii de fire sau bobine de fir.
Metoda 5 din 7:
Țineți Knick Knacks în coșuri.
1. Treptele slabe ale unei scări de pătură nu sunt minunate pentru obiecte delicate. Dacă aveți mici scoici, pietre sau flori uscate pe care doriți să le afișați, luați un coș de răchită și echilibrați-l pe scară. Umpleți coșul cu obiectele dvs. speciale pentru a le păstra într-un singur loc.
  • Puteți găsi coșuri drăguțe de răchită pentru cele mai ieftine magazine.
  • Dacă răcorosul brun nu este culoarea dvs. preferată, încercați să adăugați un strat de vopsea acrilică albă pentru o decorare mai neutră.
Metoda 6 din 7:
Adăugați câteva plante în ghivece.
1. Dă-ți scara de pătură o viață cu un element natural. Apuca câteva plante mici în ghivece (suculente și cactușuri sunt perfecte), apoi le-au pus pe treptele scării tale. Doar nu uitați să le apariți din când în când!
  • Dacă plantele dvs. în ghivece sunt prea mari pentru a se potrivi pe scara dvs., puneți o plantă mare, plină de bucurie în spatele scării. Asigurați-vă că frunzele se uită din spatele treptelor pentru un element natural care nu face un act de echilibrare.
Metoda 7 din 7:
Atarna un semn de bun venit.
  1. Imaginea intitulată Faceți un semn personalizat Pasul 23
1. Bine ați venit oaspeții în casa dvs. cu scara dvs. de pătură. Găsiți un semn de bun venit pe care îl iubiți și atașați o bucată de sfoară la spate cu unghiile. Atârna-o de pe partea de sus a scării pentru un mod drăguț, rustic de a saluta când oamenii intră.
  • Acest lucru este perfect pentru scările pământului în intrarea casei dvs.

sfaturi

Nu vă fie frică să faceți o mică dihing până când scara dvs. de pătură pare perfectă!
Partajați pe rețeaua socială:
Similar