Cum să eretați schele

Schele este adesea o parte necesară a clădirii și a întreținerii la domiciliu. Configurați schelele în mod corespunzător pentru a vă asigura că dvs. și oricine altcineva utilizând echipamentul Rămâi în siguranță. O supraveghere în ridicarea schelei ar putea duce la un accident grav. Configurarea schelei este o alternativă la utilizarea scărilor. Un beneficiu de utilizare a schelei este zona de lucru mai mare și mobilitatea pe care o oferă asupra celui a unei scări. Acesta oferă o platformă pentru mersul pe jos și pentru a seta toate instrumentele. Acest lucru reduce drastic timpul de lucru.

Pași

1. Selectați o bază securizată pe care să vă construiți și să setați schele. Obțineți praguri de noroi sau plăci de bază pentru a atașa schelei pentru a face ca piciorul să fie mai stabil. Una dintre preocupările principale aici este de a avea nivelul de schele și pe teren securizat. Dacă vă aflați la sol, trebuie să vă sapa pentru a face nivelul murdăriei în orice colț înalt. De asemenea, utilizați șuruburile de reglare ale schelei pentru a le ridica structura. Dacă suprafața se află pe o pantă drastică, obțineți extensiile piciorului.
  • 2. Optați pentru rulouri. Dacă intenționați să vă deplasați schelei pentru a lucra la diferite locuri, includeți rulouri în configurarea schelei. Amintiți-vă să blocați ruloșii când îl puneți în poziție.
  • 3. Asamblați cadrul de schele. Așezați capetele schelei. Ridicați o piesă de capăt și atașați bretelele superioare. Capătul îndepărtat al acestei bretele ar trebui să sprijine piesa de capăt în timp ce ridicați cea de-a doua piesă de capăt și atașați bretelele superioare. Asigurați capetele brațelor încrucișate în partea inferioară a cadrului final opus.
  • 4. Asigurați-vă că schela este stabilă. Deplasați schelei în poziția dorită și asigurați-vă că este un nivel și sigur.
  • 5. Plasați planurile. Ridicați scândurile prin barele de schele și în poziție. Hardware-ul ar trebui să fie inclus pentru a fixa scândurile în loc.
  • 6. Accesul securizat la schele. Dacă scările sunt folosite pentru a accesa schele, utilizați cele concepute pentru acea schelete specifice. Scările asemănătoare scărilor pot fi folosite pentru a accesa schelei, dar trebuie să aibă balustrade și să călătorească. O preocupare cu punctul de acces este de ao face în siguranță pentru manevră și de a împiedica scufundarea schelei.
  • 7. Atașați gardeleile. Garderaile sunt foarte recomandate pentru toate schelele din cauza înălțimii echipamentului și a riscului de cădere. Luați în considerare, de asemenea, utilizarea legăturii și alte protecții de toamnă.
  • 8. Inspectați schelei pentru a asigura siguranța. Examinați bine configurarea schelei pentru a vă asigura că toate piesele sunt sigure. Reintroduceți sistemul schelei de fiecare dată când părăsiți site-ul și reveniți la acesta pentru a vă asigura că este încă în siguranță.
  • 9. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstra siguranța în minte. Schelele sunt considerate cele mai sigure la o înălțime de până la 4 ori mai mare decât lățimea bazei. Păstrați schele departe de liniile electrice. Fiți conștienți de condițiile meteorologice. Nu lucrați la schele în vremea proastă sau extremă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • praguri de noroi sau plăci de bază
    • Piese de schele
    • scară sau scările
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar