Cum de a construi o mână de mână

Scările sunt elemente centrale în casă, adesea practice și decorative. Construirea unui sistem de mână este un mod ieftin de a adăuga un aspect nou și de a vă simți scările în casa dvs., fie în interior, fie în aer liber. O mână puternică și atractivă poate avea o valoare estetică, precum și asigurarea faptului că scările sunt în siguranță.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătindu-se să construiască
  1. Imagine intitulată Construiți un pas de mână 1
1. Consultați autoritatea locală de construcție pentru a afla despre codurile de construcție. Aflați dacă aveți nevoie de permise pentru construcția de handrail și dacă există specificații standard pentru balustrade în zona dvs. Este important să se asigure că proiectele dvs. de îmbunătățire a casei sunt conforme cu codurile stabilite pentru clădirile rezidențiale.
  • Dacă lucrarea dvs. necesită o autorizație, asigurați-vă că obțineți unul înainte de a adăuga în orice mod în orice fel. Acest lucru împiedică orice probleme care pot apărea cu inspecții, penalități potențiale sau încălcări și problemele care ar putea apărea dacă ați încercat vreodată să vă vindeți casa în viitor.
  • Dacă nu sunteți obligat să obțineți un permis, mergeți mai departe cu proiectul dvs. de construcție.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de mână 2
    2. Măsurați creșterea și rularea scărilor. Rularea balustradelor trebuie măsurată de la pasul de sus la etapa de jos a scărilor, de-a lungul diagonalei sale. Pentru o instalație montată pe perete, adăugați un plus de 2 până la 4 inci la fiecare capăt pentru a fi utilizat ca returnări (denumite și capete) pentru persoanele să apată în timpul utilizării balustradelor..
  • Creșterea balustradei trebuie măsurată în funcție de codurile autorităților locale de construcție - acest lucru este de obicei între 30-36 inci sau alternativ la 36 de centimetri, la înălțimea medie a oamenilor.
  • Măsurați creșterea la 36 de centimetri de la același loc la fiecare pas și marcați poziția cu un creion sau cretă.
  • Utilizați o măsură de bandă pentru a desena o linie dreaptă pe perete, conectarea marșilor de 36 de centuri pe care ați plasat-o în partea de sus a scărilor în ordine descrescătoare la pasul foarte jos.
  • Măsurați unde intenționați să plasați paranteze care vor fi mai târziu înșurubate în perete. Marcați locațiile brațelor utilizând un nivel pentru a vă asigura că parantezele sunt plumb.
  • Imagine intitulată Construiți un handrav Pasul 3
    3. Alegeți un stil de mână. Dacă instalați un balansier interior, acesta va fi montat pe peretele deasupra scărilor.
  • Lemnul este cel mai frecvent utilizat material pentru balustrade de interior. Este foarte puternică și este atractivă, în special a balustradelor de stejar. Lemnul este, de asemenea, o opțiune pentru o mână de mână în aer liber, dar este predispusă la putrezire în toate climatele, dar foarte uscate.
  • Lemnul netratat folosit în interiorul casei trebuie să fie vopsit sau tratat cu ulei sau colorat și acoperit cu poliuretan. Dacă o tratează cu ulei, utilizați ulei de tung, ulei de in-semințe sau un produs bazat într-unul din acele uleiuri. Evitați produsele pe bază de apă, deoarece, deși fac apă de apă și rezistentă la umiditate, cu timpul pe care îl coaceau și se degradează.
  • Balustrade metalice utilizate în interiorul casei sunt elegante și puternice..
  • Balustradele sintetice pot fi formate și turnate la nevoile dvs. de stil și pot fi făcute chiar pentru a arăta ca lemnul. Această opțiune este scumpă în comparație cu alte opțiuni de balustradă, dar și mai durabile.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de mână 4
    4. Magazin pentru un sistem de mână la un magazin de aprovizionare pentru constructori, centru de origine sau magazin hardware. În mod normal, există doar două stiluri de lemn disponibile pentru montare pe un perete interior, stejar larg, neterminat, un pin grund. Stejarul ar trebui să fie colorat. Materialul feroviar de pin subțire este utilizat în mod normal pentru scările de subsol. Ambele tipuri sunt vândute în mod normal numai în lungimi de 6 ft., 8 ft., 10 ft., etc.(sau lungimi de 2m, 2.5m, 3m, etc). .
  • Dacă instalați o balustradă de lemn, puteți aduce eșantioane de lemn de acasă de la magazinul dvs. de hardware local pentru a le potrivi cu corpurile de lemn din casa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Montarea unui balansier pe un perete din interiorul casei
    1. Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 5
    1. Strângeți consumabilele. În plus față de mâner, veți avea nevoie de un suport pentru a monta la fiecare știft de perete, cu excepția cazului în care mânerul va fi montat pe un perete de cărămidă (case foarte vechi pot avea pereți exteriori din cărămidă). Dacă este o balustradă foarte lungă, o puteți limita la 4 paranteze. Șuruburile trebuie să vină ambalate cu paranteze. Veți avea nevoie de un burghiu pentru a face găuri pilot pentru șuruburi. Dacă dețineți un ferăstrău miter, utilizați acest lucru pentru a face tăieturi îngrijite. Dacă nu utilizați o ferăstrău de mână sau o ferăstrău circular. .
    • Pentru o instalație montată pe perete, mânerul trebuie să fie de 8 în. (20 cm) mai mult decât măsurătorile dvs. Dacă veți monta returnări deoarece veți tăia la 4 inch (10 cm) la fiecare capăt.
    • Cumpărați paranteze dacă nu au fost ambalate cu balustrada. Ele sunt în mod normal vândute în doar două dimensiuni, mari și mici. Fiecare dimensiune are mai multe culori pentru a alege, e.G., negru, aur și alb.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 6
    2. Tăiați capetele de pe balustradă. Dacă nu veți folosi returnările, tăiați balustrada un unghi, pentru a face suprafețele tăiate verticale. Acest lucru poate fi prea greu dacă folosiți o ferăstrău de mână. Lungimea exactă va depinde de locul în care se află parantezele, balustradele trebuie să se extindă cel puțin 4" (10 cm) de la un suport, dar nu mai mult de aproximativ 10" (25 cm)..Odată ce ați instalat mânerul, returnările pot fi atașate la fiecare capăt pentru a servi ca mâner de mână.
  • Inversați plasarea tăieturilor, astfel încât piesele să poată să se confrunte cu peretele în partea superioară și inferioară a șinei.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 7
    3. Instalați parantezele. Utilizați un detector pentru a găsi marginile exacte ale bolțurilor de perete pe care le veți monta. Primul găuri de găurit pentru șuruburi. Montați toate cele trei șuruburi în știft de perete, va trebui să fie înșurubat într-un unghi ușor. Montați parantezele din partea superioară și inferioară și setați șina pe ele pentru a marca locațiile exacte ale parantezelor rămase. Repetați până când toate parantezele sunt instalate în siguranță. Asigurați-vă că parantezele sunt plumb verticale înainte de a le gălui în poziție.
  • Este important să vă asigurați că parantezele sunt instalate în siguranță. Dacă par să se desprindă în perete, mânerul nu poate fi suficient de rezistent pentru a sprijini greutatea oamenilor așa cum o folosesc.
  • Poate doriți să achiziționați paranteze suplimentare pentru a vă asigura că mânerul va fi ținut în siguranță.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 8
    4. Așezați balustrada pe partea superioară a parantezelor. Țineți balustrada în poziție împotriva peretelui de-a lungul lungimii liniei de cretă. Asigurați-vă mânerul în poziția sa pe paranteze, plasând șuruburi în găurile forate pe partea inferioară a balustradei.
  • Balustradele securizate sunt o problemă gravă de pericol, deci asigurați-vă că șina poate suporta greutatea care va fi impusă zilnic.
  • Dacă balustrada este liberă, întăriți balustrada de jos prin aplicarea unui braț de colț metalic acolo.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 9
    5. Instalați întoarcerea. Plasați marginea înclinată a întoarcerii împotriva capătului feroviarului. Capătul plat al întoarcerii ar trebui să se odihnească pe perete, formând o aderență la mână. Utilizați adezivul din lemn și aplicați-l la marginile tăiate înainte de a fixa întoarcerea la șină. Țineți-l în loc de câteva minute pentru a vă asigura că este bine atașat. Repetați cu cealaltă întoarcere la celălalt capăt al șinei.
  • Pentru aplicarea suplimentară, ciocanul în 2-3 unghii pentru a conecta întoarcerea la șine.
  • Este posibil să fie necesar să scurtați întoarcerea cu un centimetru sau două pentru a vă asigura că se potrivesc în siguranță împotriva peretelui.
  • Metoda 3 din 3:
    Instalarea unei balustrade în aer liber cu balustre
    1. Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 10
    1. Pregătiți-vă puntea sau veranda pentru clădire. Inspectați starea fundației dvs. Dacă trebuie să se facă reparații la podele, faceți acest lucru acum. Lucrarea mai mică făcută după instalarea feroviară, cu atât mai bine pentru a vă asigura că mânerul rămâne intact cât mai lung posibil.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 11
    2. Cumpărați materialele dvs. Pentru a instala o mână de mână folosind balustre, mai degrabă decât de a instala unul pe perete, veți avea nevoie de câteva materiale în plus față de mânerul pe care l-ați ales. Dacă instalați mânere duble, una pe ambele părți ale setului de scări, dublați cantitatea de livrare pe care o achiziționați.
  • Mânerul ar trebui să fie 2"X4" (5 cm x 10 cm) de pin de cedru sau de presiune tratată cu presiune. Ambele sunt rezistente la putrezi. Cedar poate fi vopsit cu orice tip de vopsea. Pinul tratat cu presiune poate fi vopsit numai cu pete solide, dar nu trebuie să fie vopsit.
  • Cumpărați plăci de mână care sunt splinter-free și foarte drepte.
  • Cumpărați două 4"X4" (10 cm x 10 cm) mesaje noi (posturi). Ele sunt în mod normal vândute în 8 ft. Lungimi (2.5 m) și mai mult și trebuie tăiat.
  • Cumpărați un balustru pentru fiecare pas de scări. Balustrele sunt axele care conectează șina la fiecare pas. Înălțimea balustrelor ar trebui să fie între 30 și 36 de centimetri, în funcție de cât de mare doriți să fie balustrada.
  • Pentru instalarea sigură a postărilor noi, veți avea nevoie de un aparat de protecție post-găuri și un amestec de beton pentru a se turca în găuri.
  • Cumpărați elemente de fixare Sure-Tite pentru a asigura balustrele la pași.
  • În funcție de stilul de balustradă pe care îl instalați, este posibil să aveți nevoie de consumabile suplimentare de armare, cum ar fi un pistol de finisaj și un șurubelniță.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de mână 12
    3. Instalați posturile noi. Dacă înlocuiți un vechi de mână, setul de scări poate avea deja postări noi în partea de sus și de jos pe care le puteți utiliza pentru a vă sprijini noul handrav. Dacă nu, va trebui să instalați postări înainte de a putea instala șina.
  • Pentru a instala o postare în pământ, săpați o gaură 18" adânc și aproximativ 9" larg. Veți avea nevoie de o săpătură post-gaură și dacă există roci, aveți nevoie de un bar de rock. Stați postarea în gaură și umpleți gaura aproape la partea de sus cu beton. Pentru a ține postul vertical în timp ce betonul se usucă, unghi 1 1" X 2" Stripul de pe partea de sus la scară și altul la un unghi drept, cuțit la un cort mic, vă postați ciocanul în pământ. Utilizați un nivel mare pentru a face postul perfect vertical. Permiteți 3 zile pentru beton pentru a seta înainte de a instala balustrada.
  • Pentru a monta o postare pe o punte din lemn, montați postul spre Stringer. Utilizați patru șuruburi de blocare a lemnului sau două 3/8" Șuruburi galvanizate cu șaibe de blocare. Utilizați adezivul construcțiilor pentru o rezistență suplimentară.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de mână 13
    4. Instalați balustrele la punctul corespunzător pe fiecare scări. Asigurați-vă că balustrele sunt aliniate cu postările noi la fiecare capăt al scărilor.
  • Găuriți găuri în fiecare pas, apoi introduceți găurile cu elemente de fixare sigure.
  • Dacă balustrele dvs. nu au deja găuri, va trebui să le forați. Găuriți o gaură de acces standard în partea de jos a balustrelor. În partea laterală a fiecărui balustru, găurați o altă gaură de acces orizontal pentru a intersecta prima gaură.
  • Setați fiecare balustru sau ax, pe elementele de fixare Sure-Tite pe fiecare pas. Strângeți-le cu o cheie.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de mână 14
    5. Atașați mânerul la postările și balustrele noi. Aplicați adezivul lemnului sau adeziv epoxi în partea de sus a postărilor.Se potrivesc cu mânerul în poziție. Așteptați 24 de ore pentru ca adezivul să se usuce înainte de a utiliza mânerul, apoi fixați mânerul și balustrele unul câte unul câte unul cu un pistol de unghii de finisare.
  • Montați capetele de mână la posturile folosind trei 3" sau 3 1/2" șuruburi de șuruburi. Înșurubați 2 șuruburi din partea superioară și una din lateral. Primele găuri pilot de găurit prin mâner pentru a preveni crăparea. Acoperiți șuruburile cu caulk exterior.
  • Caulk golurile dintre șinele de mână și posturile.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de mână 15
    6. Dacă nu a fost utilizat pin tratat cu presiune, aplicați grund exterior la mânerul finit. După ce grundul se usucă, aplicați un al doilea strat.
  • Dacă pictați mânerul și balustrada, utilizați o vopsea pe bază de ulei, deoarece mai bine rezistă la murdărie și vreme dure.
  • Pentru a pata lemnul, alegeți o pată de lemn care conține un punte de etanșare pentru a păstra aspectul și simțul lemnului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pre-măsurați liniile de balustradă, marcați unde vor fi plasate noile și determină înălțimea balustradelor.
  • Nu uitați să măsurați de două ori și să tăiați o dată.
  • Nu tăiați niciunul dintre piesele dvs. până când nu ați pus totul pentru a vedea cum se va potrivi.
  • Finisajele sunt necesare numai dacă lemnul achiziționat a fost neterminat. Doar asigurați-vă că îl acoperiți cu pre-instalarea pete și poliuretan pentru a asigura o aplicație ușoară și simplă.
  • Ștergeți semnele de creion utilizate ca referințe de la perete și balustradă. Ulei de balustradă din nou cu uleiul de alegere.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ruletă
    • Creion
    • Cretă
    • Marelevel
    • Ciocan
    • Post-gaură
    • O 60 lb. sac de beton pentru fiecare post.
    • Nisip
    • Pistol de unghii
    • Nails
    • Lipici de lemn
    • Epoxi lipici
    • 3" sau 3 1/2" șuruburi de șuruburi
    • Set de șurub al șinei, inclusiv o piuliță și mașină de spălat pentru fiecare șină
    • Kit de fixare sigur
    • Paranteze
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar