Cum de a rezista la un garaj

Garajul poate fi proiectat și menținut pentru a împiedica copiii să se rănească. În mod tipic, garajele conțin o gamă largă de lucruri potențial periculoase pentru copii, cum ar fi vehicule, motociclete, aparate, lichide inflamabile, echipamente sportive și instrumente de gazon. Pentru a minimiza riscul de rănire a copiilor, trebuie să monitorizați intrările în garaj, asigurați-vă că vehiculele și aparatele sunt blocate și stocate elemente într-un mod sigur și sigur. Încălțarea acestui spațiu este în mare parte o chestiune de a acorda atenție modului în care sunt stocate lucrurile, la securitatea elementelor din garaj și la accesibilitatea garajului în sine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Asigurarea accesului la garaj
  1. Imagine intitulată pentru copii Pasul 1 de garaj 1
1. Instalați o blocare pe ușa interioară care duce la garajul dvs. Prin asigurarea accesului de la casa dvs. la garaj, veți putea controla dacă copiii dvs. intră sau nu în garaj.
  • Utilizați o blocare a butonului cu un capac de ușă. După ce ați instalat un blocaj standard, trebuie să instalați un capac de ușă, astfel încât copiii dvs. să nu o poată deschide. Aceasta este o soluție frumoasă pentru ușa dintre interiorul casei și a garajului.
  • Asigurați-vă că vă păstrați garajul blocat în orice moment.
  • Imagine intitulată pentru copii Etapa 2
    2. Instalați o ușă olandeză în pasajul dintre garaj și casa dvs. O ușă olandeză are două secțiuni independente, astfel încât să puteți deschide partea superioară în timp ce păstrați fundul închis. Puteți deschide partea de sus pentru a trece alimente de la garaj la casă, păstrând în același timp fundul blocat, astfel încât copilul dvs. să nu se strecoare în timpul acestei activități. Dacă lucrați în garaj și doriți să lăsați ușa deschisă pentru a permite un aer proaspăt în casă, puteți deschide partea superioară a ușii olandeze și puteți păstra în continuare copii mici și animalele de companie în siguranță în casă.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare instalarea unei uși olandeze în partea din față a casei dvs. Acest lucru vă va permite să lăsați într-un soare și aer în timp ce păstrați copilul de pe stradă și din zona de ghidare și de garaj.
  • Dacă aveți o ușă olandeză, nu aveți nevoie de o poartă de izolare la această ușă.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 3
    3. Asigurați-vă că deschizatorul de uși de garaj funcționează. Puneți doi câte patru sub ușa de garaj, apăsați aproape și vedeți dacă ușa de garaj simte blocul de lemn. Dacă ușa de garaj simte lemnul și inversează direcția, funcționează bine. Dacă se închide pe blocul de lemn, nu va fi în siguranță pentru copii. În acest caz, ar trebui să înlocuiți deschiderea ușii de garaj.
  • Este obligatoriu ca ușile de garaj să fie echipate cu o funcție auto-inversă și senzori fotoelectrici din motive de siguranță. Mecanismul auto-invers a fost introdus în 1982, iar senzorii fotoelectrici au fost introduși în 1993. Dacă ușa dvs. de garaj a fost instalată înainte de 1993 sau nu actualizată, este posibil să doriți să o înlocuiți.
  • Păstrați controlul ușii de garaj la îndemâna copiilor. Instalați dispozitivul de deschidere a ușii de garaj suficient de mare, astfel încât mâinile mici să nu poată ajunge la ea. Dacă aveți un deschizător de uși de garaj mobil, ar trebui să țineți departe de copiii dvs.
  • Exercită prudență și asigurați-vă că ușa dvs. de garaj este în stare de funcționare dacă aveți o ușă de garaj manual.
  • Păstrați copiii departe de părțile în mișcare ale unei uși de garaj, pentru a evita zdrobirea sau ciupitorul mâinilor.
  • Imagine intitulată pentru copii Etapa 4
    4. Asigurați-vă că ușa de garaj este complet închisă. Este tentant să vă îndepărtați de casa dvs. fără a privi complet ușa de garaj. Cu toate acestea, uneori un obiect mic devine în cale, iar mecanismul auto-invers este angajat. În acest caz, veți părăsi casa cu ușa deschisă și garajul accesibil copiilor dvs.
  • Evitați depozitarea lucrurilor prea îndeaproape la ușa de garaj. Dacă stocați lucrurile prea îndeaproape la ușă, ele pot cădea pe ușă și pot întrerupe funcționarea.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj Pasul 5
    5. Efectuați verificări de întreținere regulate pe ușa de garaj. O dată pe lună, ar trebui să vă uitați rapid la ușa de garaj pentru a vă asigura că funcționează fără probleme. Deschideți-l și închideți-l de câteva ori pentru a vedea dacă se deschide mai lent decât de obicei sau dacă există scoici neobișnuite. Uită-te la cablurile, izvoarele și scripetele pentru a vedea dacă arată uzate.
  • Dacă există ceva în neregulă cu ușă, ar trebui să contactați un servietor de uși de garaj. Puteți programa un serviciu de reparații prin departamentul major, magazine de reparații la domiciliu sau servicii specializate.
  • Metoda 2 din 3:
    Vehicule și aparate de izolare
    1. Imagine intitulată pentru copii Pasul 6
    1. Asigurați-vă că vehiculul dvs. este inaccesibil pentru copiii dvs. Nu trebuie să vă lăsați niciodată cheile în mașină. Dacă cheile dvs. sunt accesibile, copilul dvs. poate porni vehiculul și va fi rănit din fumul de evacuare sau într-un accident cu alt obiect sau vehicul.
    • Blocați atât ușile, cât și trunchiul mașinii dvs., astfel încât copiii mici să nu poată urca în ele. Copilul dvs. poate fi prins accidental în mașină dacă vă lăsați ușile mașinii sau trunchiul deblocat.
    • Înainte de a pleca de la mașină, verificați întotdeauna că nu ați lăsat un copil în ea. Apoi asigurați-vă că mașina este blocată.
  • Imagine intitulată Copilul rezistent la un garaj Pasul 7
    2. Uită-te pentru a te asigura că copilul tău nu stă în spatele mașinii. Dacă vă sprijiniți din garaj, întotdeauna să verificați dacă există un copil în spatele mașinii dvs. Uită-te în oglinda retrovizoare sau utilizați camera video retrovizoare pentru a vă asigura că nu există nimic în spatele vehiculului atunci când vă sprijiniți.
  • Copiii dvs. ar trebui să fie în mașină, în casă sau în siguranță în siguranță din calea când vă sprijiniți din garaj.
  • Dacă copiii dvs. se joacă în drum, cereți-i să se miște în interiorul sau în curtea din spate.
  • Dacă conduceți o motocicletă sau alt vehicul, ar trebui să vă uitați în spatele dvs. pentru a vă asigura că copiii dvs. nu stau în cale.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 8
    3. Păstrați motocicleta într-o poziție sigură. Ar trebui să vă asigurați că motocicleta nu va cădea pe un copil mic. Bicicleta dvs. ar trebui să fie în viteză, iar pauza de parcare ar trebui să fie pornită. Puneți starea laterală sau centrul.
  • Puteți încerca să vă răsuciți bicicleta înainte și înapoi pentru a vă asigura că este sigur și suportul funcționează corect.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj Pasul 9
    4. Blocați ușile la spălător și uscător. Dacă mașina de spălat și uscătorul sunt echipați cu un mecanism de blocare, ar trebui să îl utilizați. Închideți ușa mașinii de spălat sau uscător și apoi opriți mașina pentru a cupla mecanismul de blocare.
  • Dacă mașina de spălat sau uscătorul are un loc de blocare a copilului, porniți-l. O încuietoare pentru copii va împiedica copiii mici să transforme mașina și să urce înăuntru.
  • Dacă mașina de spălat și uscătorul nu au blocări, ați putea achiziționa o curea de spălare a mașinilor de spălat și uscător. Deși nu este la fel de sigur ca o încuietoare, o curea pentru a menține ușa de la balansare deschisă, ar trebui să păstreze copiii mai sigure.
  • De asemenea, ar trebui să păstrați orice chimie de spălătorie la îndemâna copiilor.
  • Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un garaj Pasul 10
    5. Blocați congelatorul astfel încât copiii să nu poată urca în ea și să se prindă. Dacă aveți un congelator în garaj, utilizați un lacăt pe el pentru a vă asigura că copiii nu urcă și sunt prinși.
  • Picnic Coolers ar trebui, de asemenea, să fie ținute departe de copii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că orice gheață rămasă în răcitorul dvs. este scoasă pentru a elimina orice accidente posibile care implică apă.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 11
    6. Asigurați-vă că orice aparate vechi stocate în garaj sunt blocate. Dacă stocați aparate vechi în garaj, trebuie să vă asigurați că sunt blocați corespunzător și inaccesibile copiilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați materiale și unelte periculoase de la copii
    1. Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un garaj 12
    1. Protejați-vă copiii de pe gazonul și echipamentul de grădină. Dacă aveți lameri, lopeți, greble, furcă sau alte instrumente de grădină, trebuie să le păstrați cu atenție.
    • Evitați aruncarea tuturor instrumentelor de grădină într-un colț al garajului.
    • Să facă sau să cumpere un suport de garaj pentru a stoca echipamentul dvs. de grădină. Puteți achiziționa un suport de stocare a garajului pentru greble și lopeți din magazinul dvs. de hardware local. Dacă vă simțiți ambițioși, puteți să vă faceți propriul rack cu câteva piese de placaj. Indiferent dacă cumpărați sau faceți un raft, doriți să vă asigurați că instrumentele sunt inaccesibile copiilor.
    • Instrumentele de gazon trebuie depozitate într-o manieră, astfel încât să nu cadă asupra copiilor.
    • Stocați orice instrument care are o margine ascuțită sau ascuțită la îndemâna copiilor dvs.
  • Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un garaj 13
    2. Găsiți o modalitate de a bloca instrumentele dvs. electrice și articolele de atelier. Dacă aveți un dulap în garaj, puteți alege să blocați uneltele electrice în cabinet. Dacă aveți rafturi instalate, este posibil să alegeți să vă păstrați sculele electrice pe rafturile superioare care sunt inaccesibile copiilor.
  • Păstrați alte articole de lucru departe de copiii dvs. Dacă aveți vicii, cabluri de alimentare și alte echipamente de atelier, ar trebui să vă asigurați că sunt inaccesibile copiilor dvs. Puteți alege să le stocați într-un cabinet sau într-un alt loc sigur cu sculele dvs. electrice.
  • Orice unelte, cum ar fi vicii, hardware, cleme, șuruburi, nuci și șuruburi, ar trebui să fie puse într-o locație sigură, astfel încât să nu prezinte un pericol de sufocare, ciupire sau tăiere.
  • Depozitați măturile și magazul de vacuumuri departe de copii, astfel încât acestea să nu fie tentate să se joace cu ei.
  • Luați în considerare o cușcă blocată pentru a păstra toate instrumentele și obiectele periculoase.
  • Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un garaj 14
    3. Blocați substanțele chimice, curățătorii și vopselele. Începeți prin asigurarea că toate recipientele sunt sigilate corespunzător. Apoi, depozitați aceste elemente într-o locație sigură, care este inaccesibilă copiilor, cum ar fi un dulap de depozitare sau cutie.
  • Dacă aveți alte lichide inflamabile, cum ar fi lichidul mai ușor sau combustibilul lămpii, ar trebui să stocați și acestea într-un dulap încuiat.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 3
    4. Depozitați în siguranță echipamente sportive în garaj. Ar trebui să depozitați echipamentul sportiv de la îndemâna copilului dumneavoastră. De asemenea, trebuie să vă asigurați că este stocat în siguranță, deoarece nu doriți ca acesta să cadă pe copilul dvs.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 16
    5. Păstrați recipientele de gunoi și reciclare la îndemâna copiilor. Containerele dvs. de gunoi și reciclare ar trebui să fie sigilate în siguranță și dincolo de acoperirea copiilor dvs.
  • Utilizați frânghia sau cablul pentru a vă asigura partea superioară a containerelor de gunoi și reciclare.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj 17
    6. Păstrați în siguranță alimente pentru animale de companie, containere și echipamente. Dacă aveți alimente pentru animale de companie, așternut de pisici, containere de depozitare sau alte articole de companie în garaj, asigurați-vă că aceste elemente sunt stocate în siguranță la îndemâna copiilor dvs.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un garaj Pasul 18
    7. Asigurați-vă că cinci găleți de galoane sunt goale și stocate în siguranță. Dacă utilizați cinci găleți de galoane pentru pictura sau spălarea ferestrelor, trebuie să vă asigurați că sunt goale și stocate în siguranță. Este nevoie doar de o cantitate mică de lichid pentru un copil mic să se înece.
  • Stocați găleți cu susul în jos, astfel încât lichidele să nu se acumuleze în ele și să provoace un pericol înec.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă copilul dvs. este capabil să înțeleagă, să le vorbească despre pericolele garajului și zonei de acces.
  • Faceți-i un obicei să faceți în mod regulat verificări de siguranță ale garajului dvs. Să abordeze orice preocupare de siguranță de îndată ce le observați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar