Cum să închideți scările

Aveți o scară din lemn în casa dvs. care are lacune între pași? Chiar dacă scările deschise sunt comune, deschiderile ar putea fi un pericol de siguranță dacă sunt prea înalți și nu sunt de până la cod. Din fericire, închiderea scărilor dvs. este un proiect ușor de DIY care durează doar câteva ore dacă vă simțiți confortabil cu un mic prelucrare a lemnului. Cu un pic de grăsime cot, puteți face scara dvs. mai sigură!

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea și tăierea lemnului
  1. Imagine intitulată Închidere scări Pasul 1
1. Găsiți lungimea și înălțimea golurilor din spatele fiecăruia dintre pașii dvs. Mergeți sub scările dvs. cu o bandă și găsiți lungimea treptelor, care sunt pașii orizontali. Apoi, porniți măsura de bandă pe marginea inferioară a aceleiași benzii de rulare. Măsurați până la marginea inferioară a benzii de rulare care este chiar deasupra primului. Notați măsurătorile dvs., astfel încât să nu le uitați mai târziu.
  • Evitați să începeți măsurarea de la marginea superioară a benzii de rulare sau altfel nu veți avea suficient material pentru a atașa bordul corect.
  • Nu presupuneți că toate decalajele sunt de aceeași dimensiune, deoarece acestea pot varia.
  • Înălțimea necesară între scări variază în funcție de locul în care locuiți. De exemplu, unele zone permit doar 4 in (10 cm) lacune, în timp ce altele pot permite până la 8/4 Inci (21 cm). Verificați codurile locale ale clădirii pentru a vedea înălțimile minime și maxime pentru zona dvs.
  • Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 2
    2. Cumpărați suficient /4-1 în (1.9-2.5 cm) Placaj pentru a umple golurile. Puteți utiliza orice tip de lemn pentru a vă construi ascendenții, care sunt piesele verticale între fiecare pas. Dacă doriți ceva care este puțin mai durabil la dunecare și deteriorări, optați pentru plăci de pin. Pentru o opțiune mai ieftină, puteți utiliza MDF în schimb. Asigurați-vă că este cel puțin /4 în 1.9 cm) gros, astfel încât să nu loviți sau să vă rupeți accidental prin intermediul lor.
  • Nu este nevoie să utilizați același tip de lemn care se află pe treptele de scări. Puteți să pictați întotdeauna, să patați sau să acoperiți ascendenții, astfel încât acestea să se amestece mai bine.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 3
    3. Îndepărtați plăcile până la dimensiune cu o ferăstrău circular sau de masă. Transferați măsurătorile pe care le-ați luat pentru fiecare decalaj și utilizați un stradă pentru a le desena pe lemn. Puneți ochelari de siguranță înainte de a începe să lucrați cu ferăstrăul dvs. Porniți ferăstrăul dvs. și tăiați lent de-a lungul liniilor pentru a tăia fiecare dintre piesele dvs.
  • Pe măsură ce tăiați fiecare tablă, etichetați-le astfel încât să nu uitați ce pas să le atașați.
  • Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 4
    4. Se potrivesc cu panourile peste goluri pentru a vedea dacă se potrivesc strâns. Du-te în spatele scărilor din nou și poziționați fiecare dintre noile răcești în spatele pașilor. Asigurați-vă că marginile sunt confruntate pe laturi, iar partea de jos nu atârnă sub suprafața de rulare. Dacă piesele dvs. sunt prea mari, tăiați-le cu ferăstrăul până când se potrivesc corect.
  • Aveți grijă să nu tăiați pietrele prea mici sau altfel veți vedea încă lacune între pașii dvs. Dacă tăiați piesele prea mici, este posibil să trebuiască să începeți cu o nouă bucată de lemn.
  • Partea 2 din 3:
    Instalarea creșterilor
    1. Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 5
    1. Pre-găurire 3-4 găuri /2 în 1.3 cm) din partea de jos a fiecărui rost. Atașați un burghiu la burghiul dvs. care este ușor mai mic în diametru decât șuruburile pe care le intenționați să le utilizați. Măsurați /2 în 1.3 cm) de la marginea de jos lungă a ascendentului dvs. Faceți prima gaură de aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la sfârșitul creșterii. Faceți restul găurilor dvs. chiar distanțate de-a lungul întregii lungimi a plăcii.
    • Pre-găurirea găurile tale împiedică împărțirea lemnului atunci când conduceți șuruburi prin el.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 6
    2. Aplicați o linie de lipici din lemn în jurul valorii de unde ți-ai forat găurile. Alegeți fața tabloului care are cea mai curată aspect pentru partea din față a ascendentului. Strângeți o linie subțire de adeziv din lemn, pornind de la prima gaură de-a lungul marginii. Faceți o linie dreaptă de lipici care traversează toate găurile la celălalt capăt al creșterii.
  • Adezivul din lemn oferă un suport suplimentar, astfel încât elementele dvs. să fie mai puțin susceptibile de a ieși sau scârțâi.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 7
    3. Înșurubați riscul în partea din spate a pasului. Poziționați riscul în spatele scărilor, astfel încât linia de lipici presează pe marginea din spate a benzii de rulare. Feed 2 în (5.1 cm) în fiecare dintre găuri și utilizați o șurubelniță electrică pentru a le strânge. Continuați să le înșurubați până când capetele sunt spălate cu partea din spate a pietrei.
  • Atașați clemele C la riser și pe rasa dacă aveți probleme în poziția corectă.
  • Dacă scările dvs. sunt făcute dintr-un lemn de esență tare, cum ar fi Mahogany, introduceți forajul în găurile risitorului și pre-găuriți în partea din spate a benzii de rulare, astfel încât să nu vă deteriorați pașii.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 8
    4. Găuriți 3-4 găuri prin partea de sus a benzii de rulare în partea de sus a ascendentului. Ieșiți de sub scările dvs. și mergeți până la pasul pe care lucrați. Poziționați burghiul pe partea superioară a pasului de aproximativ 1 inch (2.5 cm) din marginea din față. Împingeți încet burghiul prin intermediul benzii de rulare pentru a face o gaură care intră în partea superioară a ascendentului pe care tocmai l-ați înșurubat. Faceți 2-3 mai multe găuri de-a lungul lungimii benzii de rulare, astfel încât acestea să fie în linie cu șuruburile pe care le-ați folosit pe marginea de jos a pietrei.
  • Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 9
    5. Șuruburile cu șuruburi în partea de sus a ascendentului. Șuruburi de conservare este atunci când vârfurile șuruburilor se așază cu suprafața. Introduceți șuruburile în găurile pe care tocmai le-ați forat și folosiți șurubelnița pentru a le strânge complet. Asigurați-vă că vârfurile șuruburilor sunt plate de-a lungul vârfului benzii de rulare atunci când ați terminat atașarea acestora.
  • Dacă nu vă deranjează șuruburile, atunci ați putea prinde piciorul pe capul șurubului ridicat și vă puteți răni.
  • Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 10
    6. Atașați răsturnările rămase la restul pașilor. Continuați să lucrați pe scara dvs., adăugând rândurile la un moment dat. Asigurați-vă că fiecare dintre ele se potrivește în siguranță și nu se mișcă sau nu se învârte când ați terminat instalarea lor.
  • Este posibil să trebuiască să stați pe o scară pas pentru a ajunge la pașii mai înalți din spate.
  • Partea 3 din 3:
    Terminând scările
    1. Imagine intitulată Închidere scări Pasul 11
    1. Caulk de-a lungul cusăturilor din spatele fiecărui risitor. Du-te în spatele scărilor și poziționați vârful unui pistol de caulk, în cazul în care marginea ascendentului se întâlnește cu stringiul, care este piesa înclinată de pe marginea scărilor, care susține pașii. Trageți trăgaciul pentru a aplica o margele subțiri de caulk de-a lungul lateralului și cusăturile superioare ale ascendentului. Așezați calea cu vârful degetului și lăsați-l să se usuce timp de 24 de ore.
    • Caulk ajută la prevenirea scărilor dvs. de scârțâire, precum și oferă suport suplimentar.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 12
    2. Ascundeți capul șurubului cu umplutură din lemn. Alegeți umplutura care se potrivește îndeaproape cu culoarea naturală a lemnului pe care l-ați folosit. Strângeți o cantitate de umplutură de umplutură de umplutură de lemn pe fiecare capete de șurub. Utilizați un cuțit de chit pentru a netezi umplutura de lemn pe suprafață, astfel încât să seamănă cu restul suprafeței. Lăsați umplutura de lemn să se usuce și să se întărească complet înainte de a vă deplasa.
  • Puteți cumpăra umplutură din lemn de la magazinul dvs. local de hardware.
  • Imagine intitulată Închidere scări Pasul 13
    3. Vopsiți răsturnările dacă doriți să vă potriviți pașii dvs. Dur în sus suprafața creșterilor cu un șmirghel de 180 de gresie, astfel încât acceptă vopsea și periați orice praf cu o mătură de mână. Lipiți banda pictorului pe treptele în care se conectează la ascensiuni, astfel încât să nu fiți vopsea pe ele. Aplicați 1 strat de grund la fiecare dintre ele, pornind de la pasul de sus și lucrați în jos până la partea de jos. Lăsați grundul să se usuce timp de 4-6 ore înainte de a umple ușor loviturile cu șmirghelul din nou. Apoi, aplicați vopseaua dvs. în curse orizontale lungi, cu o pensulă de pornire de la vârf și lucrează spre partea de jos. Lăsați vopseaua să se usuce încă 6 ore înainte de îndepărtarea benzii.
  • Dacă aveți nevoie de un alt strat de vopsea, aplicați-l după primul strat de acoperire. Apoi lăsați a doua haină să se usuce timp de încă 6 ore.
  • Păstrați perie de perie în aceeași direcție pentru a vă da fiecăruia dintre elementele dvs. un aspect frumos, uniform.
  • Imagine intitulată Închiderea scărilor Pasul 14
    4. Acoperiți creșterile cu furnir pentru un aspect mai decorativ. Cumpărați furniruri din lemn de la magazinul local de îmbunătățire a casei care se potrivesc sau completează treptele dvs. Tăiați furnirele la dimensiunile lor cu o pereche de foarfece. Îndepărtați cu atenție spatele furnirului și apăsați-le strâns împotriva fronturilor răsăriturilor voastre. Utilizați o rolă de cauciuc pentru a scăpa de orice bule sau umflături în furnir.
  • Furnirurile sunt o opțiune accesibilă dacă doriți să vă asigurați că ele sunt făcute din lemn mai scump, cum ar fi stejar sau mahon.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bandă de măsurare
    • /4-1 în (1.9-2.5 cm) Placaj sau MDF
    • Masă sau ferăstrău circular
    • Burghiu
    • Lipici de lemn
    • 2 în (5.1 cm) șuruburi
    • Călăfătui
    • Filler de lemn
    • Vopsea (opțional)
    • Furniruri de lemn (opțional)

    sfaturi

    Dacă nu vă simțiți confortabil să lucrați singur pe scară, angajați un antreprenor pentru a vă ajuta să închideți scările.
  • Multe magazine de îmbunătățire la domiciliu vând kituri de rulare și risipă pre-tăiate, astfel încât să puteți instala sau înlocui cu ușurință scările la domiciliu.
  • Avertizări

    Scările care au lacune mai mari de 4 în (10 cm) nu sunt până la cod deoarece ar putea provoca vătămări dacă vă alunecați.
  • Nu presupuneți că fiecare dintre scările dvs. este aceeași înălțime atunci când tăiați noi creșterile. Măsurați fiecare pentru a vă asigura că le faceți dimensiunea potrivită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar