Cum de a construi scări de pat supraețe

Dacă aveți un set de pat supraetajat care își lipsește scara sau scările, evident că aveți nevoie de o modalitate de a ajunge la topul de top. Scările verticale sunt ușor de făcut, dar nu la fel de sigure pentru copii, iar scările mai substanțiale pot fi dincolo de abilitățile dvs. de DIY. Cea mai bună opțiune, apoi, poate fi o scări simplă de scară, pe care o puteți asambla rapid din cherestea dimensională.

Pași

Partea 1 din 4:
Tăierea lemnului pentru slujbă
  1. Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 1
1. Utilizați 2 x 4 cherestea dimensională pentru șinele laterale. O pereche de 8 picioare (2.4 m) bucăți lungi de calitate de 2 x 4 dimensiuni de bună calitate vor funcționa bine pentru această slujbă. Alegeți prin grămadă la curtea cherestei pentru a evita piesele care sunt deformate, înclinate sau crăpate.
  • Verificați că cherestea este dreaptă și "adevărată" ținând un capăt până la ochii tăi și priviți în jos lungimea lemnului.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 2
    2. Apuca 1 x 3 cherestea dimensională pentru treptele de scări (scară de trepte). Suma de care aveți nevoie depinde de lățimea scărilor scară și de numărul de trepte necesare. Dar, în cele mai multe cazuri, 2-3 bucăți de 1 x 3 cherestea care sunt de 8 picioare (2.4 m) ar trebui să fie suficientă.
  • Puteți utiliza 2 x 4 cherestea în loc dacă preferați să aveți role "beefier".
  • Când aveți îndoieli, cumpărați o bucată suplimentară sau două din cherestea. Este mai bine să ai lemn rămași la sfârșitul slujbei decât să fugi în mijloc sau în ea!
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 3
    3. Utilizați o ferăstrău de mână sau o putere de alimentare pentru a tăia lemnul. O masă bună sau ferăstrău circular va face o lucrare rapidă de 2 x 4 și 1 x 3 cherestea, dar asigurați-vă că urmați toate măsurile de siguranță și știți cum să utilizați ferăstrăul corect. Un jigsaw va lucra, de asemenea, pentru această aplicație, dar din nou să vă ajute la siguranță prioritatea. Dacă aveți o mână constantă și o lamă ascuțită, o ferăstrău de mână este bună și pentru această slujbă.
  • Purtați întotdeauna protecția ochilor când manipulați ferăstraiele.
  • Purtați protecție la ureche atunci când utilizați ferăstraiele de alimentare.
  • Asigurați-vă că vă păstrați mâinile clare de lama, îndepărtați sau legați înapoi orice îmbrăcăminte, bijuterii sau păr.
  • Dacă sunteți atenți la abilitățile dvs. de tăiere, puteți să vă bucurați de cherestea pentru a se potrivi la magazinul de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 4
    4. Creați un unghi de la 5 grade pentru o scară mai dreaptă. Marcați unghiul de pe partea largă la un capăt al fiecărei bucăți de 2 x 4 cherestea. Faceți tăierea cu atenție cu ferăstrăul ales.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 5
    5. Utilizați un unghi de 30 de grade pentru o structură mai slabă. Utilizați același proces pentru marcarea și tăierea celor 2 x 4 bucăți, doar cu un unghi mai mare.
  • Amintiți-vă că o scări de scară de 30 de grade va ieși mai departe în cameră.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 6
    6. Netezi și toate tăieturile de ferăstrău ulterior cu șmirghel. Utilizați un șmirghel mediu-GRIT (80-120 Grit) pe toate tăieturile pe care le faceți în timpul acestui proiect. Netezind orice margini jagged vă va reduce riscul de tăiere și va îmbunătăți potrivirea și apariția scării scării.
  • Ștergeți orice praf cu o cârpă umedă sau o cârpă de fixare.
  • Este înțelept să purtați protecția ochilor și o mască de praf în timpul șlefuirii.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 7
    7. Măsurați lățimea pentru treptele de scări. Presupunând că lucrați cu un set de lemn de bază de lemn, scările scării se vor atașa de obicei la laturile interioare ale 2 postări verticale care formează fie un colț al patului, fie suportă șina de protecție a patului superior. Măsurați distanța dintre aceste postări, apoi scădea 3 inci (7.6 cm) pentru a ține cont de șinele laterale. O lățime ideală ajustată este între 16 și 18 inci (41 și 46 cm).
  • Tu scazi 3 inci în loc de 4 deoarece 2 x 4 cherestea este de fapt doar 1.5 inci (3.8 cm) grosime cu 3.5 inci (8.9 cm) lățime.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 8
    8. Tăiați treptele de scări spre lungime din cherestea de 1 x 3. Utilizați măsurarea ajustată între postările de suport ale patului pentru lățimea treptelor. Apoi marcați și tăiați 8 trepte (7 pentru utilizare și 1 rezervă) la această lungime cu ferăstrăul dvs.
  • Un pat tipic tipic (e.G., 56 de centimetri (140 cm) Înalt pe puntea Bunk-ului de sus) vor avea nevoie de 7 trepte - 1 pe podea și 6 distanțate în mod egal cu șinele laterale.
  • Ar trebui să existe aproximativ 10 până la 12 inci (25 până la 30 cm) de creștere verticală între trepte, așa că tăiați câteva mai multe sau câteva mai puțin de 8 dacă setul dvs. de pat este neobișnuit de înaltă sau scurt.
  • Partea 2 din 4:
    Atașarea șinelor laterale în pat
    1. Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 9
    1. Poziționați fiecare șină laterală unde se va atașa la setul de paturi. Unul câte unul, unghi un șină laterală spre patul superior, astfel încât tăierea cu fundul inferioară este plat pe podea. Apoi puneți-l în poziționare împotriva uneia dintre cele două postări verticale de suport de pe pat.
    • Această parte a locului de muncă va fi mai ușoară cu o a doua pereche de mâini, dar îl puteți gestiona pe cont propriu, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 10
    2. Marcați vârfurile șinelor laterale, astfel încât acestea să fie spălate cu patul. Odată ce ați plasat-o în poziție împotriva postului de suport vertical dorit, trageți marginea postului de suport vertical pe șina laterală, astfel încât să îl puteți tăia cu postul. Repetați acest proces cu cealaltă parte laterală față de celălalt post de suport.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 11
    3. Tăiați cu atenție vârfurile șinelor laterale cu ferăstrăul. Înainte de a tăia șinele laterale la aceste marcaje superioare, puneți-le pe partea laterală pentru a vă asigura că acestea vor fi egale în lungime după tăiere. Poziționați-le și marcați-le din nou dacă au nevoie de reglare fină, poate cu ajutorul unui ajutor de data aceasta.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 12
    4. Găuriți găuri pilot în șinele laterale. Așezați unul dintre șinele tăiate înapoi în poziție, cu fundul de fund plat pe podea și tăierea superioară cu postul de suport vertical corect. Pre-găuriți 3 găuri în șina laterală, unde îndeplinește postul de suport, folosind un burghiu cu un pic care este ușor mai subțire decât 3 din (7.6 cm) șuruburi din lemn care vor atașa șinele în pat.
  • Repetați cu cealaltă parte laterală față de celălalt post de suport.
  • Utilizați un burghiu special pentru contra-chiuvetă (aici și când găuriți pentru treptele de scări) Dacă doriți să ascundeți complet capetele șurubului cu umplutură de lemn mai târziu.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 13
    5. Atașați ambele șine la postările de suport cu șuruburi. Verificați din nou pentru a vă asigura că șinele sunt în pozițiile lor corecte. Apoi, conduceți 3 în (7.6 cm) șuruburi din lemn prin găurile pre-găurite și în posturile de suport.
  • Dacă nu ați utilizat un pic de contra-chiuvetă pentru a pre-găra găurile, conduceți șuruburile până când capetele sunt cel puțin la suprafața lemnului. Sau, conduceți-le până se deprimă ușor sub suprafața lemnului, astfel încât să puteți acoperi capul cu umplutură de lemn mai târziu.
  • Partea 3 din 4:
    Asigurarea treptelor de scări în loc
    1. Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 14
    1. Poziționați suprafața de fund la baza șinelor laterale. Așezați una dintre treptele pe care le tăiați pe podea între șinele laterale. Apoi, marcați înălțimea pe șinele laterale pentru a vă ajuta să vă concentrați găurile pilot. Mutați rularea din cale după ce ați făcut marcajele.
    • Cea de bază se sprijină pe sol pentru a asigura suportul structural.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 15
    2. Găuriți găurile pilot și atașați șina de jos. Creați 2 găuri pilot pe partea laterală prin șine cu un burghiu care este ușor mai subțire decât cele 2.5 în (6.4 cm) Șuruburi pe care le veți folosi aici. Puneți călcâiul înapoi în poziție pe podea și conduceți cele 4 șuruburi prin găurile pilot și în suprafața de rulare.
  • Utilizați un burghiu de contra-chiuvetă pentru găurile pilot dacă doriți să ascundeți complet capetele șurubului mai târziu.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 16
    3. Marcați distanța pentru rulele rămase de pe șinele laterale. De-a lungul fiecărei șine laterale, măsurați distanța de la partea superioară a benzii de jos în partea superioară a pachetului de pat superior al patului. Împărțiți această măsurătoare cu 6 (pentru treptele rămase) și utilizați acest rezultat pentru a marca locația pentru fiecare rulare de-a lungul ambelor șine.
  • De exemplu, dacă distanța măsurată este de 66 de centimetri (170 cm), marcajele centrate pentru fiecare suprafață vor fi de 11 inci (28 cm).
  • Dacă aveți un pat mai înalt decât cel normal, este posibil să aveți nevoie de mai mult de 6 trepte suplimentare.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 17
    4. Marcați poziția nivelului pentru fiecare rulare pe șinele laterale. Care lucrează de la sus în jos sau de jos în sus, țineți o suprafață de rulare tăiată între un set de poziții de spațiere pe care tocmai l-ați marcat. Utilizați un nivel de spirit (nivelul barului) pentru a vă asigura că suprafața de rulare este la nivelul întregii lățime și adâncime. Marcați poziționarea superioară și inferioară față de interiorul ambelor șine laterale.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 18
    5. Găuriți găurile pilot și înșurubați treptele rămase în poziție. Folosind marcajele dvs. pentru îndrumare, găuri de găurit - 2 pe lateral pe treabă - prin șinele laterale. Apoi, folosind un nivel ca munca dvs. pentru a confirma poziționarea, asigurați fiecare rulare la șine cu 2.5 în (6.4 cm) șuruburi din lemn.
  • Recrutați un prieten pentru a face acest lucru mai ușor!
  • În timp ce puteți discuta dacă aceasta este o scară sau o scară, șinele sale înclinate și treptelele plate pot fi mai ușor pentru copii să navigheze decât o scară verticală de pat.
  • Partea 4 din 4:
    Șlefuirea și finisarea scărilor scărilor
    1. Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 19
    1. Aplicați umplutura de lemn pentru a acoperi capul șurubului deprimat (opțional). Plăcile de lemn sunt paste groase care vin de obicei în cadă rotunde. Utilizați un mic cuțit de chit pentru a aplica umplutura în depresiile create de capetele șuruburilor, precum și orice noduri sau imperfecțiuni din lemn. Îndepărtați excesul de umplutură, deoarece acest lucru va face șlefuirea mai ușoară mai târziu.
    • Urmați instrucțiunile produsului pentru aplicații și timpi de uscare.
    • Puteți lăsa capetele șuruburilor expuse dacă doriți, mai ales dacă doriți să scoateți scările scărilor mai târziu.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 20
    2. Este ușor de nisip întreaga structură de scări. Utilizați o bucată de șmirghel fină (150-180 grit) sau un bloc echivalent de șlefuit. Frecați întreaga suprafață a lemnului cu lumină și chiar presiune. Păstrați șlefuirea până când lemnul se simte neted față de atingere.
  • Dacă ați aplicat umplutura de lemn, așteptați până când este complet uscat înainte de șlefuirea. Este posibil să aveți nevoie să nisip un pic mai agresiv pentru a netezi excesul de umplutură.
  • Pentru siguranța dvs., purtați o mască de praf și o protecție a ochilor atunci când șlefuiți.
  • Imagine intitulată Build Bunk Scări Pasul 21
    3. Ștergeți praful de șlefuit cu o cârpă umedă sau o cârpă umedă. Ar trebui să scapi de praful de șlefuire în toate circumstanțele, dar este deosebit de important dacă intenționați să patați sau să pictați lemnul. Pur și simplu ștergeți suprafața până când vă puteți rula degetele pe el fără a se acumula praf.
  • 4. Pată sau pictează scările scării pentru a se potrivi cu setul de paturi. Daca esti Pictura lemnului, Aplicați mai întâi un primer și apoi 1-2 straturi de vopsea aleasă. Daca esti colorarea lemnului, Aplicați o cantitate mică într-o zonă inconspicuoasă pentru a verifica culoarea. Apoi utilizați o perie sau o cârpă pentru a aplica pete și ștergeți excesul cu o cârpă.
  • Dacă doriți ca structura să păstreze un aspect natural, este încă recomandabil să aplicați un material de etanșare de lemn clar, folosind aceleași tehnici ca și pentru colorare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 x 4 x 8 picioare (2.4 m) Cherestea dimensională (2-3 bucăți)
    • 1 x 3 x 8 picioare (2.4 m) Cherestea dimensională (2-3 bucăți)
    • 3 inci (7.6 cm) șuruburi din lemn (6-8 total)
    • 2.5 inci (6.4 cm) Șuruburi din lemn (30-36 total)
    • ferăstrău (putere sau mână)
    • Power Drill / Driver
    • Masina medie a gripei
    • Filler de lemn (opțional)
    • Vopsea sau pete (opțional)

    sfaturi

    Dacă vă simțiți puțin mai încrezători în abilitățile de tâmplărie, puteți găsi instrucțiuni online pentru pașii de depozitare a paturilor BUNK. De obicei, acestea sunt construite din 3 dreptunghiuri conectate .75 inci (1.9 cm) Placaj și unele cherestea dimensională. Odată ce găsiți un plan bun, puteți ajusta dimensiunile bazate pe designul patului dvs. și dimensiunea camerei dvs.
  • De asemenea, puteți "hack" bucăți de mobilier pre-fabricate, cum ar fi unitățile de stocare în stil cub. Cu toate acestea, nu toate mobilierul pre-făcut este sigur pentru această utilizare. Căutați bucăți care sunt fabricate din lemn de esență tare sau .75 inci (1.9 cm) Placaj și care va crea trepte de scări care sunt de aproximativ 18 cm (46 cm) lățime și nu mai mult de 12 inci (30 cm).
  • Deși nu este comercializat în acest scop, IKEA 3 Trofast Unitatea de stocare a cubului apare în multe scări online "hacks" datorită dimensiunilor, formei și a construcției robuste.
  • Unele Diyers merg cu toate paturile de construcție a copiilor lor, și sunt adesea dornici să împărtășească rezultatele lor online. Puteți găsi unități care arată ca castele, încorporează plăcile de alunecare și fac tot ce vă puteți imagina.
  • Avertizări

    Dacă găsiți un plan de scară DIY care utilizează placajul care este mai subțire decât .75 inci (1.9 cm) sau creează scări care sunt la mai puțin de 18 cm (46 cm) largi sau mai mari de 12 inci (30 cm) ridicate, continuați să căutați o alternativă mai sigură.
  • Multe dintre planurile de scări pe care le veți găsi online nu includ niciun balustradă, de dragul confortului sau aspectului. În timp ce acest lucru poate fi bine pentru copiii mai mari, copiii mai tineri vor fi atât de sigure dacă adăugați balustrade atunci când este posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar