Cum să lupți în l.a. Noire

L.A. Noire este un joc excepțional cu o mare poveste. Controalele pentru combaterea lasă mult de dorit, dar se pot face cu ușurință în joc. Cu practică, veți fi un pro la lupta în joc în cel mai scurt timp.Toți te-ai luptat cum să lupți în l.A. Noire.

Pași

  1. Imagine intitulată 5222471 3
1. apasa si tine apasat L2, Lt, Zl sau butonul drept al mouse-ului pentru a introduce modul de blocare.Trebuie să fiți în modul de blocare pentru a lupta în l.A. Noire.Apăsați și mențineți apăsat butonul de declanșare din stânga pe consolele de joc pentru a introduce modul de blocare sau apăsați butonul din dreapta al mouse-ului pentru a introduce modul de blocare pe PC.
  • Dacă eliberați butonul de blocare, Cole sau Jack nu vor putea lupta împotriva atacurilor înapoi, blocate sau dodată.
  • Imagine intitulată 5222471 4
    2. presa , A, sau butonul stâng al mouse-ului pentru a pumni. În timpul modului de blocare, apăsați "X" pe PlayStation Or "A" pe Xbox și Nintendo comutator pentru a arunca lovituri.Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a arunca lovituri pe PC.
  • Imagine intitulată 5222471 5
    3. presa , X, sau Spaţiu a bloca.Butonul Block Butonul pătrat pe PlayStation, "X" pe comutatorul Xbox și Nintendo și "Bara de spațiu" pe PC.Tab butonul Block pentru a evita un atac.Țineți apăsat butonul pentru a introduce o poziție de blocare.
  • Imagine intitulată 5222471 6
    4. presa , Y, sau Q să se grăbească.Pentru a efectua un atac de apucare, apăsați pe "Triunghi" buton pe PlayStation, "Y" pe comutatorul Xbox și Nintendo și "Q" pe PC.Inamicul se va elibera dacă nu este uimit.
  • Imagine intitulată 5222471 7
    5. presa O, B, sau R Pentru a face o mișcare de finisare. După ce ați bătut destul de inamic, apăsați "Cerc" pe PlayStation, "B" pe comutatorul Xbox și Nintendo, sau "R" pe PC.Veți efectua un atac de finisare care încheie lupta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar