Cum să-ți scutește câinele cu scutece de câini de unică folosință

Câinii fac un plus minunat familiei tale, dar uneori pot avea probleme cu incontinența, marcajul de urină sau observarea, cum ar fi atunci când o femeie intră în căldură. În loc să vă limitați puii într-o anumită zonă a casei dvs. sau să le mutați afară, încercați scutece de doggy de unică folosință pentru a reduce la minimum mizeria. Odată ce găsiți un produs care se potrivește cu câinele dvs. în siguranță, tot ce trebuie să faceți este să schimbați scutecul ori de câte ori este murdar!

Pași

Metoda 1 din 3:
Punerea pe scutec
  1. Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câine de unică folosință Pasul 1
1. Așteptați până când câinele este relaxat și confortabil. Înainte de a încerca să puneți un scutec pe câinele dvs., mai ales pentru prima dată, doriți să creați un mediu calm. Vorbiți cu câinele dvs. într-o voce liniștitoare și așteptați până când pare a fi calm înainte de a începe procesul de scutelare. În acest fel, va fi mai probabil să vedem acest lucru ca o întâlnire pozitivă, făcându-se mai ușor scutece în viitor.
  • Dacă câinele dvs. este motivat de tratate, ați putea dori să aveți unii la îndemână pentru a vă recompensa câinele pentru ședere sau pentru a rămâne calm în timp ce puneți scutecul.
  • Imagine intitulată scutece Câinele dvs. cu scutece de câine de unică folosință Pasul 2
    2. Curățați sferturile posterioare ale câinelui cu o cârpă de ștergere sau umedă. Înainte de a vă scufunda câinele, curățați blana în jurul lor, picioarele din spate și înghițite. Puteți folosi o ștergere a bebelușului, o ștergere prietenoasă pentru câini sau chiar un prostii umede.
  • Dacă acoperiți urina sau fecalele cu un scutec și lăsați-l acolo, ar putea duce la iritarea gravă a pielii sau chiar la infecții pentru puii dvs.
  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de unică de unică folosință Pasul 3
    3. Trageți coada câinelui prin gaura din scutec. Luați ușor coada câinelui și alunecați gaura în scutece de la capătul coada sa. Dacă câinele dvs. nu este folosit pentru a-și manipula coada, poate rezista acest lucru la început, dar așteptați cu răbdare până când câinele se calmează, apoi încercați din nou. Împingeți scutecul până când gaura este în jurul bazei coada câinelui.
  • Dacă câinele dvs. are o coadă deosebit de pufoasă, iar gaura nu este destul de mare, puteți lărgi gaura cu foarfece. Cu toate acestea, amintiți-vă că gaura trebuie să se potrivească perfect în jurul bazei coada.
  • Bacsis: Deși scutecele de câine vă vor da cea mai bună potrivire, dacă aveți nevoie de ceva de lucru Într-un vârf, încercați să tăiați o gaură într-un scutec de copil în loc. Apoi, rotiți scutecul cu susul în jos, astfel încât partea care acoperă fundul bebelușului este aproape de stomacul câinelui, iar partea care acoperă frontul copilului trece peste spatele câinelui.

  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câini de unică folosință Pasul 4
    4. Înfășurați scutecul în siguranță în jurul taliei câinelui. Fitul exact al scutecului poate depinde de marca pe care o utilizați, dar, în general, veți vedea o parte mai lungă, care va coborî sub fundul și stomacul câinelui și o parte mai scurtă care se va odihni pe spatele câinelui. Trageți cele două laturi strâns împreună.
  • Jumătatea inferioară a scutectorului trebuie să se suprapună jumătatea superioară pentru a preveni scurgerile.
  • Imagine intitulată scutece Câinele dvs. cu scutece de câini de unică folosință Pasul 5
    5. Fixați filele Velcro în sus pe spate. Spre deosebire de scutecele pentru copii, care se fixează în față, scutecele de câine se fixează de obicei în spate. Trageți urechile afară, apoi apăsați pe partea velcro față de banda corespunzătoare de pe partea din spate a scutecului. Scutecul trebuie să se potrivească în siguranță, dar nu prea strâns.
  • Ar trebui să fiți capabili să glisați 2 degete sub scutece confortabil.
  • Citiți instrucțiunile producătorului pentru instrucțiuni specifice despre cum să conectați filele Velcro.
  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câine de unică folosință Pasul 6
    6. Schimbați scutecul de fiecare dată când câinele se solează. Pentru a vă menține câinele curat și sănătos, verificați scutecul la fiecare 1-2 ore și schimbați-l ori de câte ori observați că câinele a fost murdar. Pentru ao schimba, trageți filele Velcro până când acestea se pierd, apoi îndepărtați și aruncați scutecul. Curățați câinele cu o ștergere sau o cârpă umedă înainte de a înlocui scutecul.
  • Lăsând câinele dvs. într-un scutece umede sau murdare, deoarece prea lungă poate provoca probleme grave cu pielea și blana, inclusiv o erupție dureroasă numită urină scald. Pe perioade lungi de timp, câinele poate chiar să experimenteze infecții severe ale pielii sau urinare.
  • Protejați-vă sănătatea prin purtarea mănușilor când schimbați scutecul câinelui. Dacă nu doriți să purtați mănuși, asigurați-vă că vă spălați bine mâinile cu săpun și apă caldă când ați terminat.
  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câini de unică folosință Pasul 7
    7. Utilizați un tampon absorbant în interiorul unei trupe de burtă pentru un câine de sex masculin. Dacă utilizați o bandă de burtă din cauza incontinenței urinare a câinelui bărbat, puneți banda plat pe o masă sau o altă suprafață. Apoi, introduceți pur și simplu un tampon absorbant, ca un tampon maxi, în bandă și curea trupa din jurul taliei câinelui, astfel încât părțile sale de sex masculin sunt acoperite.
  • Tratați tamponul în același mod în care ați altcăr un alt scutec de unică folosință. Modificați-o în mod regulat pentru a preveni scaldul urinar, care este similar cu o erupție cutanată a unui copil pe un copil. Dacă trupa de burtă devine umedă sau murdară, spălați-o conform instrucțiunilor producătorului.
  • Verificați în mod regulat burta câinelui chiar în fața mantalei sale pentru urină. Dacă aveți nevoie, aplicați o cremă de barieră pentru a proteja pielea.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținerea scutecului în poziție
    1. Imagine intitulată scutece Câinele dvs. cu scutece de unică de unică folosință Pasul 8
    1. Adăugați curele de suspensabil de suspensie dacă aveți nevoie de securitate suplimentară. Unii câini au probleme cu păstrarea scutecelor câinelui. O opțiune pentru a ajuta la contracararea acestui lucru este de a clipi curele pe partea din față a scutecului, lângă stomacul câinelui. Criss-traversați curelele peste pieptul câinelui, apoi aduceți-i înapoi peste spatele câinelui și le fixați în spatele scutecului.
    • De asemenea, puteți utiliza pini de scutece pentru a atașa scutecul într-un cablu moale. Cu toate acestea, nu utilizați știfturi de siguranță regulate, deoarece pot aluneca deschis și vă rănesc câinele.

    Bacsis: Câinii cu o coadă scurtă, picioarele stubby sau un strat scurt pot avea mai ales probleme la păstrarea unui scutec. Acest lucru se întâmplă deoarece picioarele, coada și blănurile ajută la menținerea scutecului în poziție.

  • Imagine intitulată scutece Câinele dvs. cu scutece de unică de unică folosință Pasul 9
    2. Utilizați o acoperire lavabilă dacă aveți nevoie de ajutor pentru prevenirea scurgerilor. Capacele de scutece lavabile sunt de obicei realizate dintr-un material rezistent la apă, și doar alunecă peste lenjerie de corp. În plus față de a ajuta la menținerea scutecului în poziție, aceste capace ajută, de asemenea, să protejeze împotriva oricăror scurgeri dacă scutecele schimbă în timp ce câinele îl poartă.
  • Acest lucru este deosebit de util dacă câinele dvs. tinde să mestece scutecul.
  • De asemenea, este posibil să puteți utiliza o pereche mică de batoane de băiat, deși poate fi necesar să utilizați Velcro pentru a regla talia, astfel încât se va potrivi. Puneți pantalonii pe spate și trageți coada câinelui prin gaura care, în mod normal, ar merge în față.
  • Imagine intitulată scutece câinele cu scutece de câine de unică folosință Pasul 10
    3. Plasați o bandă de bandă de mascare pe partea superioară a filelor dacă câinele dvs. le deschide. Dacă câinele dvs. este în mod frecvent capabil să scot, să se rătăcească sau să mestece suficient că filele Velcro se pierd pe scutece, este posibil să aveți nevoie de armare suplimentară. Acoperiți fila cu o bandă mică de bandă de mascare, dar asigurați-vă că nu obțineți nici o bandă pe blana câinelui.
  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câini de unică folosință Pasul 11
    4. Acoperiți gaura de coadă cu bandă dacă coada câinelui este scurtă. Dacă câinele dvs. are o coadă sau o coadă foarte scurtă, este posibil să nu poată bloca gaura de coadă de pe scutec. Dacă observați scutecul câinelui dvs. scurgeri în jurul gaura de coadă, obțineți un scutec nou și acoperiți gaura cu un strat dublu de bandă de mascare înainte de ao pune pe câine. În primul rând, acoperiți gaura complet din interior, cu partea lipicioasă orientată spre afară. Apoi, adăugați un alt strat deasupra, cu partea lipicioasă cu care se confruntă.
  • Folosind 2 straturi de bandă, împiedicați adezivul lipicios să trageți pe blana câinelui.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea scutecului potrivit
    1. Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câini de unică folosință Pasul 12
    1. Optați pentru scutece în stil lenjerie pentru acoperire completă. Aceste scutece mimice cel mai îndeaproape pe cele folosite pentru copii, dar sunt făcuți să se potrivească cu forma șoldurilor unui câine și a taliei înguste. Ele acoperă privaturile câinelui și capătul din spate și includ, de asemenea, o gaură pentru coadă. Multe branduri oferă opțiuni separate pentru câinii de sex masculin și feminin.
    • Puteți găsi scutece de câini de unică folosință online sau la magazinele de furnizare a animalelor de companie bine stocate.
  • Imagine intitulată Scutece Câinele dvs. cu scutece de unică folosință Pasul 13
    2. Alegeți un stil de bandă de burtă pentru câinii de sex masculin cu incontinență urinară. Dacă aveți un câine de sex masculin și nu-și poate ține vezica urinară, sau are tendința de a marca în interiorul casei dvs., un scutec de stil de bandă poate fi o opțiune bună. Acestea sunt de obicei o bandă de țesătură respirabilă, cu o închidere cu velcro.
  • Dacă câinele dvs. are, de asemenea, incontinență fecală, aceasta nu este o opțiune bună.
  • Puteți găsi benzi de burtă online sau la magazinele de furnizare a animalelor de companie. Dacă aveți un câine mic, vă puteți face propria dvs. prin tăierea degetelor de la picioare de pe șosete de tuburi.
  • Imagine intitulată scutece câine cu scutece de câine de unică folosință Pasul 14
    3. Măsurați talia câinelui dvs. pentru a determina scutecul de dimensiune de care aveți nevoie. Scutecele de câine sunt de obicei dimensiuni bazate pe măsurarea taliei câinelui. Utilizați o măsură de bandă de țesături pentru a găsi măsurarea în jurul taliei câinelui dvs. doar în fața picioarelor din spate.
  • Acest lucru este mai precis decât alegerea unei potriviri bazate pe greutate, deoarece diferite rase sunt modelate foarte diferit, chiar și la aceeași greutate.
  • Bacsis: Multe mărci se vor suprapune oarecum. De exemplu, o dimensiune "mediu" poate varia de la 18-25 în (46-64 cm), în timp ce un "mare" ar putea acoperi câinii cu o talie de la 20-27 în (51-69 cm). Dacă dimensiunea taliei câinelui dvs. se potrivește cu două dimensiuni, cumpărați un pachet mic de fiecare pentru a vedea care se potrivește cel mai bine câinelui tău.

  • Imagine intitulată scutece Câinele dvs. cu scutece de unică de unică folosință Pasul 15
    4. Căutați scutece cu elemente de fixare Velcro. Cele mai multe scutece de unică folosință au filele fabricate din Velcro, mai degrabă decât un dispozitiv de fixare lipicios. Acest lucru se datorează faptului că elementele de fixare lipicioase se vor bloca pe blana câinelui dvs., provocând iritație sau chiar pierderea părului.
  • De asemenea, ar trebui să căutați adunări elastice pe talie, deoarece acest lucru va ajuta la asigurarea scutecului în jurul taliei câinelui, împiedicând scurgerile.
  • sfaturi

    Dacă câinele dvs. a devenit brusc incontinent, ar putea fi un semn al unei probleme de sănătate. Faceți o întâlnire cu medicul veterinar cât mai curând posibil pentru a determina sursa problemei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar